Et niveau: engelsk & litteratur

Kingston College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Et niveau: engelsk & litteratur

Kingston College

English Language & Litteratur A Level

Engelsk er et emne for studerende, der tager glæde i at læse både journalistiske og litterære tekster. Hvis du nyder at læse, vil dette sandsynligvis være din foretrukne emne.

Du vil udvikle din nydelse og interesse i litterære og ikke-litterære tekster og udvide din viden og forståelse af en bred vifte af skrive på tværs af aldre. Engelsk sprog og litteratur er et populært centralt fag, og du vil være i stand til at kombinere det med noget andet mix af emner. Du vil udvikle vigtige færdigheder såsom kritisk analyse og skrivefærdigheder, som er højt værdsat af universiteterne og i din fremtidige arbejdsgiver.

Kursus indhold

Du vil undersøge tre vigtigste tekster, der dækker prosa og drama og en række ikke-litterære tekster fra alle genrer. Hovedvægten i det første år er på at udforske talen, analysere en forfatter teknikker og producere dine egne tekster på en kreativ måde. I det andet år du vil studere yderligere tre tekster, og vil blive lagt vægt på at sammenligne tekster og skabe nye tekster. Som en del af dette, vil du udfylde uafhængig undersøgelse om to tekster til en kursusaktiviteter vurdering. Du vil udvide og udvikle dine intellektuelle evner i dette emne, lære at kommunikere klart og skrive flydende, og du vil diskutere og læse en række tekster. Du vil blive opfordret til at deltage i aktiv debat om teksterne og for at udvikle en forståelse af de færdigheder, der anvendes til at skabe en effektiv skriftligt. Der er én kursusaktiviteter enhed i det andet år af kurset, hvilket er 40% af A2 mærker.

Adgangskrav

Et minimum af 38 point for din gennemsnitlige GCSE score, matematik, engelsk sprog og engelsk litteratur på lønklasse A * -C plus mindst to andre GCSEs fra vores række specificerede GCSE fag og et tilfredsstillende reference.

International Adgangskrav

IELTS 5,5, High School Certificate Grade C eller derover (eller tilsvarende).

Varighed og Levering

Den fulde A Level er en fuld tid kursus opnået over to år; i det første år du studerer som moduler, og i det andet år moduler A2. Beliggenhed: Kingston Hall Road Centre.

Progression

English Language & Litteratur A-niveau kan føre til mange forskellige muligheder i videregående uddannelse og er en ideel mulighed for at vælge en bred og afbalanceret introduktion til universitetsstudier.

Yderligere information

Eksamen bord er AQA, at specifikationen er engelsk sprog og litteratur A 2720. Du kan finde mere information på www.aqa.org.uk. Du vil gerne have dine egne kopier af sæt tekster med henblik på at skrive dine egne noter og kommentarer i dem; deres omkostninger er beskedne. Du vil også få mulighed for at deltage i teater besøg og konferencer, som vi ved vil berige din nydelse af emnet.

Dette kursus er leveret på vores Kingston Hall Road center.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Kingston upon Thames, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen