Read the Official Description

Forretning Studies A Level

Du vil udvikle en god forståelse af forretningsmæssige problemstillinger og opnå de nødvendige færdigheder til at starte din egen virksomhed. Du vil lære, hvordan enkeltpersoner få finansiering til at starte en ny virksomhed, og hvordan eksisterende virksomheder reagere på muligheder og trusler. Studere et niveau Business Studies vil hjælpe dig med at udvikle en række færdigheder, såsom analyse og evaluering af skriftlige og numeriske data, som er færdigheder højt værdsatte af universiteter og selvfølgelig af din fremtidige arbejdsgiver. Business Studies er et emne for studerende, der har en interesse i at etablere deres egen virksomhed, eller som ønsker at lære mere om, hvordan store virksomheder som Microsoft operere.

Kursus indhold

Fire enheder undersøges, to for AS og to mere for den fulde A-niveau. AS Indholdet fokuserer på at starte op og styre en virksomhed.

  • Enhed 1 koncentrerer sig om de udfordringer, som starter en ny virksomhed, især at opnå tilstrækkelig finansiering.
  • Enhed 2 fokuserer på at styre en eksisterende forretning, især planlægning personalets størrelse. Hovedvægten i det andet år er på evaluering af virksomheders strategier til at håndtere en verden i forandring.
  • Enhed 3 omhandler de strategier store virksomheder bruger i planlægningen af ​​deres finansiering, markedsføring og rekruttering politikker.
  • Unit 4 koncentrerer sig om, hvordan virksomhederne reagerer på skiftende muligheder og trusler.

Du vil udvide og udvikle dine intellektuelle færdigheder i dette emne; vil du lære at analysere finansielle data, hvordan man kan konstruere et argument, og hvordan man kan vurdere konsekvenserne af at implementere forskellige business forslag. De fleste af de vurderinger er baseret på virkelige liv casestudier, og derfor vil du blive forventes at læse om business-arrangementer i aviser og tidsskrifter, og at se forretningsmæssige programmer såsom 'The Apprentice' og 'Dragons Den «. Der er ingen kursusaktiviteter for denne kvalifikation.

Adgangskrav

Et minimum af 38 point for din gennemsnitlige GCSE score, matematik og engelsk sprog på lønklasse A * -C plus mindst tre andre GCSEs fra vores række specificerede GCSE fag og et tilfredsstillende reference.

International Adgangskrav

IELTS 5,5, High School Certificate Grade C eller derover (eller tilsvarende).

Varighed og Levering

A Level kvalifikation er en fuld tid kursus opnås over en toårig periode. I det første år du studerer som moduler og i det andet år du vil studere moduler A2. Året begynder i september og løber frem til begyndelsen af ​​juli.

Progression

Business Studies kombinerer godt med mange A-niveaufag herunder statistikker og IKT. Business grader er bredt tilgængelige, og er blandt de mest populære fag på universitetet; mange universiteter tilbyder kombinerede muligheder. En fremtid i virksomhedernes verden af ​​erhvervslivet eller måske i en mindre virksomhed kræver færdigheder dette emne giver.

Yderligere information

Eksamen bord er AQA. Specifikationen er AS / A Level Business Studies AQA 2130.

Program taught in:
Engelsk

See 9 more programs offered by Kingston College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019