Læs den officielle beskrivelse

Programoversigt
"Hvorfor skulle nogen blive ledet af dig?"

Essentials for Ledelse udforsker de seks krav lederskab og hvordan centrale lederegenskaber kan læres og anvendes. Den intensive fem dage lederskab program vil tage dig fra personlige dimensioner af din egen ledelsesstil og evne gennem de organisatoriske dimensioner lede forandringer og forme virksomhedens kultur.

Gennem en omfattende 360-graders feedback undersøgelse, vil du udforske din egen evne til at være en effektiv leder. Du vil lære, hvor at fokusere din energi for at få større indflydelse tilbage på kontoret. Og vigtigere, vil du forstå, hvor du kan handle med tillid, vel vidende, hvor kolleger ser dine styrker som leder.

Ved afslutningen af dette lederskab program, du vil være klar til at bruge de nye færdigheder, du har fået til at tackle fremtidige beslutninger med en ny grad af tillid og sikkerhed.

Indhold

Hvorfor skulle nogen blive ledet af dig? Det er et simpelt spørgsmål, men en, der kontaktpersoner ofte finder det vanskeligt at besvare. Hvis du spørger lederne, hvad de finder mest vanskelige og udfordrende i deres job, de mest almindelige og ærlige svar er 'mennesker'. Succes i dag og i morgen vil stadig mere afhængige af din evne til at få folk til at følge dig, ikke fordi de skal, men fordi de har lyst.

Dette lederudviklingsprogram udforsker de seks krav lederskab og hvordan centrale lederegenskaber kan læres og anvendes.

  • De seks krav lederskab
  • At forstå sig selv
  • Aktiveringsfrekvens andre
  • Aktivering ændre
  • Bygning hold
  • Formidling Retning
  • Tilmelding SupportOmfattende læringserfaring


Dette lederudviklingsprogram er bygget op omkring case-studier, dygtighed bygning erfaringer og personlig feedback, vil du lære, hvad det kræver at være
en ekstraordinær leder. Endnu vigtigere er denne lederudviklingsprogram fyldt med muligheder for at praktisere denne læring. Du vil blive udfordret af både fakultetet og kammerater om programmet og opfordres til nøje at undersøge dine personlige færdigheder og nuværende tankegang.

Gennem en omfattende 360-graders feedback undersøgelse, vil du udforske din egen evne til at være en effektiv leder, lære hvor man kan fokusere din energi på at få større indflydelse tilbage på kontoret. Du vil også lære, hvor du kan handle med tillid, godt hjulpet ved at opdage, hvor kolleger ser dine styrker som leder.

Målgruppe

Den Essentials of Leadership program er designet til dem i en førerposition, som er på udkig efter vejledning og inspiration til, hvordan yderligere at udvikle og forbedre deres præstationer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 22 flere kurser fra London Business School »

This course is Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
5 dage
Deltid
Price
5,450 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date