ESL- Basic

Program:

  • Mandag - fredag ​​(Undtagen helligdage)
  • 09:00 til 01:00
  • 20 timer / uge
  • 1-12 måneders program

En fantastisk kursus for en studerende med dårlig engelsk, vil der modtager en masse støtte fra professionelle instruktører, og du vil være 100% guidet igennem hele processen.

Vælg vores skole for kvalitet! Vi håber at se dig i 2013!

Grammatik og Skrivning

I de grundlæggende niveauer, Grammatik klasser fokus på grundlæggende grammatiske strukturer, med vægt på brug af grammatik strukturer i daglige aktiviteter.

I de mellemliggende niveauer, er grundlæggende grammatik færdigheder styrkes, mens de studerende lærer mere komplekse grammatiske strukturer gennem forskellige aktiviteter og omfattende praksis.

I de avancerede niveauer, lægges der vægt på den præcise brug af grammatik i både skriftlig og mundtlig kommunikation. Teknikker til at skrive sammenhængende essays og kreative papirer er også undervist.

Lytte og tale

I de grundlæggende niveauer, der lytte og tale færdigheder introduceret gennem brug af dialoger, billeder eller pantomime. Eleverne lærer basale sætninger for at beskæftige sig med almindelige situationer og emner i en engelsk-talende miljø.

I de mellemliggende niveauer, er kommunikation ud over hverdagens engelsk fremhæves som studerende gå videre til mere komplekse sprogfærdigheder. Klasse materialer fokuserer på aktuelle begivenheder og emner til praksis nyligt lærte sprogfunktioner.

I de avancerede niveauer, der er fokus på både uformelle og formelle præsentationsteknik relateret til offentlige taler og dagligdags kommunikation i den engelsktalende verden. Studerende vil være finjustere deres mundtlige kommunikationsevner til at forbedre både nøjagtighed og fluency af deres engelske sprogkundskaber.

Læsning og ordforråd

I de grundlæggende niveauer, Reading og ordforråd klasser fokus på overlevelse færdigheder, der dækker en bred vifte af daglige ord, aktiviteter og funktioner. Disse præsenteres gennem interessante visuelle effekter og klasse aktiviteter. Læsestrategier fokus på grundlæggende forståelse af detaljerne.

Den mellemliggende sektion styrker grundlæggende læsefærdigheder, mens præsentere nye, mere udfordrende færdigheder. Klasse aktiviteter er designet til at fremme den praktiske anvendelse af nyerhvervede ordforråd i virkelige situationer.

I de avancerede niveauer, er hovedvægten i læsning og ordforråd klasse sat på udvikling analytiske og kritisk tænkning. Materialer omfatter autentiske og fagligt læsestof. Avanceret ordforråd og læsefærdigheder (som anbefalet af retningslinjerne for mange gymnasier) bliver undervist.

Se 4 flere kurser fra Hamilton College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
1 - 12 måneder
Fuldtid
Price
850 USD
Så lavt som $ 850/4 uger !!!
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date