Start din forretnings karriere ved hjælp af numrene

For enhver virksomhed er regnskaber en afgørende funktion, der bruges til at overvåge resultater og som grundlag for kritiske beslutninger. Kvalificerede revisorer er efterspørgsel¹ fra virksomheder på tværs af virksomhedernes, regerings og non-profit og regnskabsområdet fortsætter med at vokse selv i en langsom økonomi.

American National University 's associeringsuddannelse i Accounting² udsætter dig for alle de grundlæggende forudsætninger inden for regnskabsområdet, herunder kurser inden for økonomi, regnskabsføring, omkostningsanalyse, regnskabsrapportering og forretningslovgivning.

Ud over at tjene som et stærkt fundament for at forfølge en bachelorgrad i Business Administration-Accounting eller Management, er denne associerings uddannelsesprogram designet til at give dig de færdigheder og teknikker, der er nødvendige for beskæftigelse som bogholder, regnskabskonsulent eller revisionskonsulent.

Din læringserfaring

  • Lær brugen af ​​regnskabspraksis i dagens erhvervsliv - begyndende med individuelt ejede virksomheder, derefter til regnskabsaflæggelse og virksomhedsregnskab.
  • Få rigelig praktisk erfaring ved at bruge de nyeste regnskabsprogrammer, mens du lærer de grundlæggende principper og procedurer for periodiseringsregnskaber.
  • Forstå emnernes rolle og funktion som økonomi, ledelse, værdiansættelse af investeringer, kapitalomkostninger, kapitalstruktur, udbytte og kapitalbudgettering.
  • Lær de grundlæggende elementer i forretning, ledelsesstrategier og organisationsstrukturer.

I hele læseplanen vil dit program fokusere på kritisk tænkning og teknologiske færdigheder; de færdigheder, der er nøglen til succesen for en regnskabsmæssig professionel.

American National University fremmer et progressivt læringsformat. For at tjene din associerings grad kan du straks bruge din træning til at fremme din karriere, mens du fortsætter din uddannelse i højt efterspørgselsområder på bachelorgradeniveau - områder som Business Administration-Accounting eller Management og Health Care Management.

¹Source: Bureau of Labor Statistics, US Department of Labor, Handelshøjskolehåndbog, 2012-2013 Edition.

²Hvis der er mange tilgængelige, er ikke alle kurser tilgængelige på alle klassetider eller tilbydes hvert semester. Check med en repræsentant for universitetsstuderende.

Hvorfor American National University ?

  • Komfort og fleksibilitet - Med dag og aften klasser¹ har du fleksibilitet til at arbejde som du tjener din grad.
  • Personlig opmærksomhed - Du er ikke bare et ansigt i en skare, vores små klassestørrelser giver mulighed for personlig opmærksomhed fra instruktører.
  • Karriere fagfolk som instruktører - Med nuværende og relevante læseplaner vil du lære af instruktører med real-world field erfaring, som vil lede og mentorere dig.
  • Karriereydelser - Vores karriere serviceteam begynder at hjælpe dig, før du tager eksamen med dit CV, omslagsbreve, interviewteknikker og hvordan man søger efter gode karrieremuligheder.
  • Alumni-fordele - Vores støtte slutter ikke ved eksamen, som alumnus har du adgang til vores karriereydelser og refresher²-kurser, der er tilgængelige i hele din karriere.

¹Hvordan mange er tilgængelige, er ikke alle kurser tilgængelige på alle klassetider eller tilbydes hvert semester. Check med en repræsentant for universitetsstuderende.

²Refresher træning er gratis for kvalificerede studerende. Yderligere omkostninger som laboratorieafgifter, bøger og forsyninger er den studerendes ansvar. Efteruddannelse er begrænset til det program, hvorfra studenten er uddannet og er underlagt plads.

Koste

BEMÆRK: Dette program tilbydes 100% online via ANU eUniversity i mange stater. Chat venligst med Admissions for at få mere at vide om programtilgængelighed i din stat.

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra American National University »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
80 uger
Fuldtid
Price
39,672 USD
$ 39.672 for undervisning og gebyrer
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date