English intensivt kursus

Summer School at Bauhaus University Weimar

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

English intensivt kursus

Summer School at Bauhaus University Weimar

header

»ENGELSK intensivt kursus«

Vores intensive sprogundervisning program er en effektiv metode til at lære engelsk i små grupper. Kurserne vil blive undervist af indfødte-talende instruktører fra Storbritannien, USA, Australien, New Zealand eller Canada. Uanset om du er en mellemliggende eller avanceret elev, eller om du ønsker at tilmelde dig 50 timer i to uger eller 100 timer i fire uger: Vi har den rette kurs for dig! Programmet er den perfekte måde at forberede sig til en uddannelse eller praktik i udlandet.

Målet med disse sprogkurser er at hjælpe dig med at forbedre din lytte, læse, skrive og tale færdigheder, og lære, praksis og udvide dit ordforråd og viden om grammatik og fonetik. Kurserne kraftigt understrege aktiv kommunikation på fremmedsproget. Instruktørerne vil også give præsentationer om forskellige fremmede lande, deres folk og kulturer. Og selvfølgelig vil vi gerne høre om dine personlige mål og interesser for kurset.

Bemærk, at vi gør IKKE tilbyde engelskkurser for begyndere (A1 / A2). Vi glæder os til at se dig og ønsker dig en spændende og givende sommer! Vær opmærksom på, at tilmeldingsfristen for sprogkurser er 15 juni.

Kursus program

(1) engelsk kommunikationsevner: Præsentationer og forhandlinger (B1-C1) | 06-18 August

Den første del af denne 2-ugers kursus har til formål at træne specifikke færdigheder, der kræves for at give præsentationer og uformelle samtaler på engelsk: hvordan til at introducere sig selv, opretholde en klar struktur, interagere med et publikum, bruge visuelle medier, behandle spørgsmål, etc. Den anden del vil fokusere på at udvikle de sproglige færdigheder, der kræves for vellykkede forhandlinger i en række forskellige sammenhænge. Atmosfæren vil være afslappet og uformel overalt, hjælper deltagerne nedbryde eventuelle hæmninger, de kan føle om at tale offentligt. En oral sprogtest vil finde sted i begyndelsen af ​​kurset.

(2) engelsk til akademiske formål (B2-C1) | 20 August - 1 September

Dette 2-ugers kursus vil koncentrere sig om skriftlig engelsk i en akademisk sammenhæng. Workshoppen karakter af kurset vil opfordre deltagerne til at producere korte tekster på en række emner og bruge dem som grundlag for at identificere områder med vanskeligheder og arbejder på dem konstruktivt. Kurset vil også give nyttige tips om aspekter såsom stil, struktur og sammenhæng. Desuden vil deltagerne opfordres til at udvikle effektive strategier for at læse akademiske tekster på engelsk. Tilgangen vil være kreativ og uformel, tilskynde deltagerne til at udveksle ideer og lære af hinandens arbejde. Skal dit niveau vise sig at være under B2, vil du blive placeret i en General engelsk kursus.

(1 & 2) English Course (B1-C1) | 6 August - 1 September

Du kan også kombinere de to to-ugers kurser til en fire-ugers kursus.

Certifikat & Credit Points

Efter en vellykket afslutning af sprogkurset vil du modtage et certifikat for deltagelse. Det vil vise kurset titel, dato og varighed af kurset, at antallet af kontakt timer samt de vigtigste indhold og emner.

Deltagerne tjener:

 • 3 point (ECTS) efter afslutningen af de to-ugers kursus (50 timer), eller
 • 6 point (ECTS) efter afslutningen af fire-ugers kursus (100 h).

Det er nødvendigt at deltage i mindst 80% af forløbet lektioner til at modtage point. Hvis du gør en ekstra arbejde for eksempel en præsentation, et papir osv kan du få en karakter. Tal med din lærer i starten af ​​kurset.

Målgruppe

Vores kurser i fremmedsprog er designet til (potentielle) studerende og dimittender fra tyske universiteter med minimum 18 år, der søger en autentisk oplevelse og ægte fordybelse i et fremmed sprog. De fleste deltagere, der tiltræder kurserne er 20 til 30 år.

Niveauerne er orienteret mod European Language Levels (selvevaluering gitter).

tilbydes engelsk sprogkurser starter ved B1. Niveauer A1 / A2 skal være afsluttet.

Kursus Fee

Kurset gebyret er 600 EURO (To-ugers kursus) | 700 EURO (Fire-ugers kursus).

 • 400 EURO (to-ugers kursus) | 500 EURO (fire-ugers kursus) for studerende og tidligere studerende
 • 200 EURO (to-ugers kursus) | 300 EURO (fire-ugers kursus) for Bauhaus-Universität studerende

Kurset inkluderer:

 • Orientering dag
 • Program ifølge beskrivelsen
 • undervisningsmateriale
 • Bauhaus Summer School ID-kort
 • Internetadgang på Bauhaus-Universität Weimar
 • Gratis brug af biblioteket
 • Ledsagende program (undtagen udflugter)
 • Gratis adgang til museer, der tilhører Klassik Stiftung Weimar
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
2 - 4 uger
Fuldtid
Price
Pris
600 EUR
Kurset koster 600 EURO (to-ugers kursus) | 700 EURO (fire-ugers kursus), 400 EURO (to-ugers kursus) | 500 EURO (fire-ugers kursus) for studerende og tidligere studerende, 200 EURO (to-ugers kursus) | 300 EURO (fire-ugers kursus) for Bauhaus-Universität st
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Weimar, Thuringia
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Tyskland - Weimar, Thuringia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen