Read the Official Description

Engelsk sprogkurser Specifikke til restauration og turisme Industry

Vi har taget højde for den vigtige karakter af gæstfrihed og turisme inden for rammerne af Thailand og har udviklet Engelsk sprogkurser, der er skræddersyet til studerende og arbejder fagfolk, der ønsker at bygge deres karriere inden for sektoren. Som sådan vil de kurser fokuserer på brugen af ​​engelsk sprog som relevante for de arbejdsmiljøer i hoteller, restauranter, feriesteder, rejsebureauer og rejsearrangører virksomheder.

Kurserne er tilgængelig på både fuld tid og en deltid. Den fuldtidsansatte tilstand er velegnet til afgangselever. Den del-time mode er beregnet til folk, der allerede er ansat. Vi tilbyder kurser på to niveauer:

  • Level 1 kursus i engelsk for Hospitality and Tourism Industry
  • Niveau 2 Kursus i engelsk for Hospitality and Tourism IndustryAdgangskrav

Selv om der er ingen formelle adgangskrav, sikrer vi, at alle elever sidder for en placering test i begyndelsen. Dette vil give os mulighed for at bestemme standarden af ​​beherskelse af de studerende før man tillader dem videre til et passende niveau. De, der tidligere har bestået en anerkendt engelsk sprog Test såsom IELTS eller TOEFL vil blive fritaget fra kravet om at sidde for placeringstest som pr skøn School.


De Certificeringer

Ved slutningen af ​​hvert niveau, vil de studerende gå til eksamen i DI Turisme og Hospitality (CTH), Storbritannien (www.cthawards.com). Derfor efter at have bestået af undersøgelsen på hvert niveau, vil de studerende blive tildelt en internationalt anerkendt Certificataion af DI Turisme og Hospitality (CTH), England.


Faglig progression

De engelske sprogkurser for restauration og turisme fungere som en platform for progression på højere niveau programmører inden for området. Vi vil vejlede eleverne til at tilmelde på vores kurser i gæstfrihed og / eller turisme, som på sigt vil føre til at opnå en grad kvalifikation fra en internationalt anerkendt universitet.


Karriereforløb

Den vellykkede afslutning af branchespecifikke Engelsk sprogkurser giver en gateway for eventuelle job inden for restaurationsbranchen og turistsektoren. Deltids-studerende, der allerede er ansat ville blive udstyret med ekstra viden og færdigheder med hensyn til usuage af det engelske sprog i deres arbejde praksis, bortset fra at få mulighed for at forfølge yderligere undersøgelser inden for området.

See 6 more programs offered by David Game Management School Thailand »

This course is Campus based
Start Date
Juni 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
End Date