Læs den officielle beskrivelse

Lær engelsk i Kinsale

Dette kursus er designet til studerende, hvor engelsk ikke er deres modersmål. Vi fokuserer på effektiv kommunikation og omfatter omfattende arbejde med grammatik, ordforråd, udtale og evnen til at lytte, tale, læse og skrive.

Nyt ordforråd spiller en stor rolle i dette kursus, og vores ekspertlærere sikrer, at du er forberedt på arbejde eller fremme din uddannelse, da du bedre kan bruge engelsk mere præcist, effektivt og med større selvtillid.

Vi byder alle nationaliteter velkommen til vores meget forskelligartede college campus for at forbedre din engelsk!

Om kurset

Dette kursus er designet til studerende fra udlandet, der ønsker at forbedre deres engelske færdigheder i at tale, skrive, lytte og læse. Studerende vil forbedre deres grammatik, ordforråd og udtale.
Modtag vejledning om brugen af ​​at tale i hverdagssituationer og forbedre talet og skriftlig flydelse gennem at udtrykke dig selv i små gruppediskussioner.
Ideel til studerende, der ønsker at få beskæftigelse eller fremskridt i videreuddannelse og tredje niveau i Irland.

Modul info

Engelsk som Andet Sprog: 5N1632
Kontaktcenter Færdigheder: 5N1361
Kundeservice: 5N0972
Erhvervserfaring: 5N1356
Kommunikation: 5N0690
Information

Hvordan man ansøger

Ansøgninger til alle vores kurser vil være tilgængelige på hjemmesiden og på kollegiet nu for alle kurser, der begynder i september 2018.
Interviews afholdes for alle kurser senere på året generelt i maj / juni.

Karrieremuligheder

Kundeservice, kontakt / call centre, receptionister og administrationsstillinger, der kræver bi- / flersprogede fagfolk med en bevidsthed om god kundeservice og fremragende telefonteknik.

Yderligere studier

Kinsale College QQI niveau 6 certifikat i erhvervslivet 6M4985.

Fremragende fremskridtsmuligheder til UCC og andre højere læreanstalter. Særlige arrangementer med CIT (CCPS) og Tralee IT for Kinsale College studerende.

Arbejdsplacering / erfaring

Deltagerne skal påtage sig 10 dages arbejdsplads i et passende område. Kollegiet vil hjælpe deltagerne i at identificere passende placeringer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra Kinsale College »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date