Engelsk til særlige formål programmet

inlingua® Washington DC

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Engelsk til særlige formål programmet

inlingua® Washington DC

Engelsk til særlige formål Program

Den engelske til specielle formål Program er udviklet til elever, der har brug engelsk for at kommunikere i det sociale, arbejde, og specialiserede karriere situationer. Business klasser, accent uddannelse, radio- og offentlige retoriske evner, juridisk engelsk, forvaltning af menneskelige ressourcer, og medierne fluency er nogle af de forskellige områder studerende kan vælge at studere. Kompetenceudvikling sker i alle 4 sprogområder (læsning, skrivning, lytte og tale), og der er fokus på at sætte nye færdigheder i brug i realistiske sammenhænge.

Business engelsk

 • Kursusbeskrivelse: Accelerated professionelt program (APP) International Business English hjælper eleverne med at udvikle de nødvendige færdigheder til at kommunikere med succes på jobbet med vægt på læsestrategier, analytisk tænkning, og mundtlig præsentation. Temaer integreret i hele kurset omfatter global kommunikation, forretningsmæssige emner, og business-relaterede emner.
 • Hvem er en god kandidat til denne klasse? Avancerede studerende er gode kandidater til denne klasse. Det vil sætte dem i stand til at udvikle praktiske sprogfærdigheder med fokus på forretningsmæssige temaer, ordforråd og grammatiske strukturer.
 • Hvad vil lære studerende fra kurset? Studerende vil deltage i virkelige situationer - business samtaler, levering af salg pladser mv De vil også gennemgå og diskutere casestudier, levere en bred vifte af præsentationer, og praksis for simulerede jobsamtaler.
 • Krav: C1-niveau; 90 TOEFL iBT; 90 Oxford Placement Test; 6,5-7 IELTS

Medier Fluency

 • Kursus Beskrivelse: Dette kursus undersøger, hvordan medieret kommunikation har påvirket og ændret vores interpersonelle interaktioner, politisk adfærd, kulturelle forståelser, og de økonomiske realiteter. Studerende vil undersøge emner, der omfatter mediernes rolle i de politiske processer; i stedet for journalistik i det moderne samfund; effekten af ​​medier på global kommunikation; og betydningen af ​​strategisk kommunikation, såsom reklame, virksomhed og vores kultur (er).
 • Hvem skal tage dette kursus? Dette kursus er passende for avancerede studerende, der er interesseret i at uddybe deres kritiske tænkning og analytiske færdigheder. Det er en teori-baseret kursus, der undervises på universitetsniveau
 • Hvad vil lære de studerende i løbet? Ud over at lære kritisk analyse og avancerede niveau skrivefærdigheder, dette kursus fokuserer også på udvikling af det 21. århundredes færdigheder som kreativitet, samarbejde, problemløsning, og medie-datasikring / passende (dvs. sortering, kategorisering, og præsentere materiale fra flere kilder på en sådan måde, at skabe en unik redaktionelle oplevelse for læsere / besøgende på webstedet) ved at give studerende mulighed for at blive indholdsskabere gennem en klasse blog
 • Krav: C1-C2 niveau; 90-120 TOEFL iBT; 90-100 + Oxford Placement Test; 7,5-9 IELTS

Inlingua Washington DC Newsroom

 • Kursus Beskrivelse: Udforsk nyheder udsendelser og få værdifuld præsentation, forskning og sociale kompetencer ved dette valg kursus. Vælg optagelser vil blive udsendt på worldwide web løbet inlingua Washington DCs sociale medier sites, og på "inlingua TV 'på skolen.
 • Hvem skal tage denne klasse? Avancerede studerende, der ønsker at udvikle deres offentlige taler evner, blive bedre læsere, og lære at håndtere strenge frister vil drage stor nytte af inlingua Washington DC Newsroom kursus.
 • Hvad vil de studerende lære? Studerende vil blive involveret i alle dele af processen med at skabe nyheder. De vil lære at finde historier, og beslutte, hvilke historier er vigtige. De vil også lære at forske forskellige emner, skrive relevante spørgsmål i et interview, gennemføre effektive interviews, og komponere scripts til forskellige historier og publikum.
 • Krav: C1-niveau; 80-90 TOEFL iBT; 80-90 Oxford Placement Test; 6-7 IELTS

Accent Reduktion Seminar

 • Kursusbeskrivelse: I denne 8-ugers seminar, eleverne øve variationer i intonation, lyd forbinder, og rytme øvelser; giver mundtlige præsentationer; registrere og gennemgå deres tale fremskridt, og lære om amerikanske accenter og kultur.
 • Hvem skal tage denne klasse? Høj Intermediate til Advanced studerende, der ønsker at udvikle og forbedre deres lytte og tale færdigheder vil drage fordel af denne klasse.
 • Hvad vil de studerende lære? Studerende, der fuldføre dette niveau vil være i stand til at tale med mere naturlig amerikansk intonation og rytme og demonstrere en bedre forståelse af talen af ​​engelsksprogede.
 • Krav: B2-C1-niveau; 74+ TOEFL iBT; 85 + Oxford Placement Test; 5.5+ IELTS
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Washington, District of Columbia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Washington, District of Columbia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen