Engelsk Til Akademiske Formål (MHP)

Lakeland College Japan

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Engelsk Til Akademiske Formål (MHP)

Lakeland College Japan

EAP: Erhverve de værktøjer til akademisk succes

For ikke-engelsksprogede, der har brug for at forbedre deres engelskkundskaber til at opfylde de udfordringer, akademiske studier, er der Lakeland s EAP (engelsk til akademiske formål) program. EAP er et intensivt program designet til at hjælpe eleverne til at tilegne sig ikke kun engelske sprogfærdigheder, men også de faglige og studie nødvendige færdigheder til college succes.

Lærere i EAP-programmet hjælpe eleverne med at forbedre deres generelle engelsk læsning, skrivning, tale og lytte færdigheder og øge deres viden om ordforråd nødvendig for college undersøgelse. Hvad gør programmet unikt, er imidlertid, at EAP klasser fokus på at udvikle sådanne akademiske evner notatskrivning, der sammenfatter, test-tager, essay skrivning, diskussion klasseværelset, og præsentationsteknik.

Intensiv undersøgelse: EAP studerende på 5 dage om ugen, 3 klasser om dagen-i alt, de studerende tilbringer over 21 timer om ugen i klasseværelset. Desuden kan de forvente 2 eller flere timers hjemmearbejde natlige. Den intensive arbejdsbyrde gør det muligt for studerende at maksimere deres tid som de arbejder for at udvikle deres akademisk engelsk færdigheder og forbereder dem til de krav, kollegium undersøgelse på et fremmedsprog.

Små klasser: Da den gennemsnitlige EAP klassestørrelse er 17 elever, lærere er i stand til at give fuld opmærksomhed til hver elev. Derudover hver lærer er tilgængelig uden for klasseværelset for daglige kontortid til at give enkelte elever ekstra hjælp eller bare for at snakke.

Studere i en kommunikativ Miljø: Alle EAP klasser er sat op til at give studerende mulighed for maksimal tid til at tale med deres klassekammerater og læreren. Selv aktiviteter såsom kontrol lektier betragtes som en chance for små-gruppe taler praksis, der sikrer, at de studerende har rig mulighed for at udvikle engelsktalende flydende nødvendigt for at overleve i et akademisk miljø. Mange nye studerende fortæller, at de aldrig er blevet spurgt: "Hvad tror du?" Og "Hvorfor tror så?" I et klasseværelse før --- i EAP-programmet, kan de studerende forvente at høre disse spørgsmål og til at dele deres ideer og udtalelser i hver klasse!

An All-engelsk Miljø: Lakeland er ikke en japansk skole - det er en amerikansk college; Derfor er de studerende forpligtet til kun at bruge engelsk i EAP klasser. Desuden den internationale atmosfære på LCJ forsikrer, at den "globale sprog" af engelsk bliver talt uden for klasseværelset så godt.

Visa Sponsorering: Som anerkendt af det japanske undervisningsministerium (Monbushou), Lakeland er den eneste amerikanske college i Japan, der kan sponsorere fuldtidsstuderende visum til EAP studerende.

Tjen College Credit: EAP klasser er ikke bare uddannelse til kollegium klasser-de er kollegium klasser. Studerende, der afslutter Lakeland College Japans EAP-programmet og fortsætte til Lakeland Hjemmestyre Campus i Wisconsin er berettiget til at modtage 12 point til deres bachelorgrad, sparer betydelige mængder af både tid og penge.

Det rigtige niveau for dig: EAP-programmet består af 5 niveauer Hver elev er placeret i passende for hans eller hendes engelsk færdigheder klasse og vil bruge lærebøger og materialer, især til denne klasse niveau. Studerende studere i en klasse niveau for varigheden af ​​en 14-ugers semester (sammenfaldende med tidsplanen Lakeland Academic semester).

EAP Fakultet: Alle EAP fakultet medlemmer er engelsk som modersmål, har tjent graduate grader (Master eller Ph.D.), og alle har omfattende undervisningserfaring, både i Japan og andre lande.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Apr. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Japan - Tokyo
Startdato: Apr. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Apr. 2019
Japan - Tokyo
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen