Colorado State University-Pueblo er stolte af at tilbyde en høj kvalitet på campus intensivt engelsk program for en rimelig pris.

Vores ELI beskæftiger en interaktiv metode til at lære akademisk engelsk i et miljø forpligtet til studerende succes.

Klasseundervisning er 20-25 timer om ugen, med erfarne ESL instruktører. En aktivitet er planlagt hver fredag ​​i løbet af semestret. Ekstra tutorial sessioner er gratis til rådighed efter anmodning.

Hver fordel gives til almindelige universitetsstuderende er tilgængelig til Eli deltagere, inklusive alle elevernes aktiviteter, boligmuligheder, og adgang til biblioteket, computer labs, og rekreative faciliteter.

Hvorfor vælge den engelske Institute ved CSU-Pueblo?

Små klasser

Du har mange muligheder for at øve det, du lærer, fordi hver enkelt klasse har kun et lille antal studerende.

Prisbillig Undervisningen

På $ 250 pr kredit, kan du råd til at komme til universitetet for at forbedre dit engelsk og få universitet oplevelse på samme tid. Vores semestre er 15 uger lang, og du tilmelde dig 12 point.

Integreret On-Campus Experience

Du kan bruge alle de faciliteter til rådighed på campus - akademiske, rekreative og sociale. Der er mange muligheder for dig at interagere med både amerikanske og andre internationale bachelor-og kandidatstuderende.

Eventyrlystne friluftsliv

Colorado er kendt for udendørs aktiviteter såsom skiløb, snowboarding, rafting, cykling og vandreture. De campus rekreative faciliteter giver dig mulighed for at nyde bred vore åbne rum, mousserende vand, og tårnhøje bjerge.

Rimelig Cost-of-Living Pueblo er en lille billig by, hvor du kan leve sikkert og komfortabelt.

Personlig opmærksomhed

Personalet i International Programs giver individuel opmærksomhed til hver studerende. Vi har stor erfaring med studerende fra kulturer over hele verden, og vi er dedikeret til at hjælpe dig lykkes. Vores dygtige undervisere er gratis at hjælpe dig.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
- $ 250 per kredit
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date