PROGRAMVERSIGT Vores forberedelsesprogram for gæstfrihed forbereder dig til at opfylde de engelske sprogkrav for adgang til dit bachelor- eller postgraduate-diplomprogram hos Les Roches Jin Jiang. Programmet placerer dig på et passende programniveau i henhold til dit eksisterende engelskniveau, og den samlede programvarighed afhænger af dit engelskniveau. Kurser fokuserer på intensiv engelsk læring i små grupper, og centrale aspekter af gæstfrihed engelsk introduceres.

Hospitality Preparatory Program (HPP) har også til formål at introducere eleverne til gæstfrihed og øge deres kulturelle bevidsthed som forberedelse til yderligere studier på Les Roches Jin Jiang, når de tiltræder hovedprogrammet.

LEVELSER AF TOUCHSTONE Studerende vil blive placeret på det relevante uddannelsesniveau i henhold til deres engelskniveau vurderet ved en placeringstest, svarende til IELTS engelsk eksamen, taget på check-in dagen på campus. Der er i alt tre forskellige niveauer, og hvert niveau er et 9 ugers kursus. Programmet for gæstfrihed på Les Roches Jin Jiang har tre forskellige niveauer af Touchstone, et engelsksprogligt program, der tilbydes i samarbejde med Cambridge University Press. Hvert niveau læres i et 9 ugers kursus. Baseret på resultaterne af din engelsk-niveau vurdering test (taget når du ankommer på campus), vil du starte dit forberedende program i Touchstone 2, Touchstone 3 eller Touchstone 4.

Kursusindhold

  • Touchstone engelsk: 12 timer om ugen
  • Skrivning: 3 timer om ugen
  • Grammatik: 3 timer om ugen
  • Gæstfrihed engelsk: 3 timer om ugen
  • Computerassisteret sprogundervisning: 2 timer om ugen
  • Studieunderstøttelse: 2 timer om ugen
Program undervist i:
  • Engelsk
Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Se 3 flere kurser fra Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Duration
9 - 27 uger
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date