Read the Official Description

English for Business (EfB) Niveau 4

&nbsp

Niveau 4 Certificate på engelsk for Business hjælper kandidater til at udvikle deres læse-, skrive, lytte og tale business engelskkundskaber. Det er beregnet til folk, der er fuldt flydende og deltage helt på alle forretningsområder.

&nbsp

Mærke: LCCI IQ

Type: LCCI IQ EKSAMEN

Tilgængelighed: Alle serier

Aldersgruppe: 19

&nbsp

&nbsp

Hvorfor vælge os

&nbsp

1 enestående resultater

Vores studerende opnå fremragende resultater og med held videre til at arbejde og yderligere undersøgelse. Mange går på at opnå første klasse ærer grader på de lokale universiteter.

&nbsp


2 Fantastic Support

Vi bevidst holder vores klasser små, så du kan få adgang til individuel opmærksomhed og fremragende tutor support - du aldrig kæmpe for at se en vejleder, stille et spørgsmål eller tappe vores support. Ved at studere på Vernon Community College, du kan nyde en mere personlig og lærerig oplevelse sammen med fordelene ved at deltage i en meget positiv uddannelsesinstitution.

&nbsp


3 Berig & Gør dine studier

&nbsp

VernonCommunity College tilbyder en række berigelse aktiviteter for sine studerende, hvilket giver gode muligheder for at udvikle interesser, udvide færdigheder, prøve nye sysler og nyde en bred vifte af fritids-, fritids-og intellektuelle aktiviteter.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Vernon Community College »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 måneder
Fuldtid
Price
3,500 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date