En uges streetwear og Brand Drop Culture Course

Generelt

Program beskrivelse

Dette uges intensive kursus tilbyder en spændende mulighed for at få indsigt og viden om, hvordan streetwear har fået sin vigtige position inden for mode-detailbranchen.

Markedet har ekspanderet i et hurtigt tempo i de senere år, hvor streetwear også bevæger sig ind i luksusrummet. Bain & Company vurderede for nylig, at markedet vil være værd 425 milliarder dollars globalt i 2025, derfor er muligheder inden for dette marked der for at tage; men hvordan kommer du til disse muligheder? Og når du først har fået dem, hvad gør du? Forstå, hvordan du identificerer din kunde, hvordan de handler, og hvordan man opretter en samling, der skaber hype og får troværdighed.

Programmet inkluderer foredrag, seminarer, workshops med problemløsning og casestudier, der dækker følgende emner:

 • Oversigt over gadetøjets historie;
 • Udviklingen af streetwear til luksusmarkedet;
 • Streetwear-styling;
 • Introduktion til kreativ forretningsplanlægning;
 • Forbrugeradfærd og streetwear-kunde;
 • Branding og brand-udvikling til streetwear;
 • Oprettelse af en fremtrædende streetwear-kollektion;
 • Brug af sociale medier til at lancere og opbygge et brand;
 • Brand samarbejde og drop kultur.

Med sessioner leveret af branchefolk, gæsteforelæsere og akademiske eksperter.

Uanset om du stræber efter at starte dit eget brand, vil arbejde for et brand eller er interesseret i styling eller design eller bare en stor elsker af streetwear, er dette kursus noget for dig.

Ved første øjekast

 • Varighed: 1 uge
 • Sted: Soho, London
 • Samlet kursusgebyr: £ 894 (inkl. Moms)
 • Kursusdatoer: 14. - 18. september 2020

After a day of flying drones and exploring outside of the city, my friends told me about this awesome bridge that I’ve never been to. Tunnels are one of my favorite locations to shoot in so we headed there immediately. My friend Sanjeev told me that he used to do parkour back in the day so I knew that I had to incorporate some movement into this scene.

Yderligere information

Der er 24 pladser tilgængelige på hvert kursus, og hvert sted tildeles efter først til mølle-basis. Bemærk, at dit sted ikke bliver bekræftet, før vi har modtaget det fulde undervisningsgebyr på forhånd.

Før du booker, skal du sikre dig, at du har læst vores vilkår og betingelser, herunder vores annullerings- og refusionspolitik.

Studerende kan forvente at deltage i undervisningen mandag til fredag fra 10 til 17.

Din campus

Condé Nast College ligger i en moderne bygning i hjertet af Soho, Londons kreative og kulturelle knudepunkt. Området er hjemsted for adskillige film-, mode- og mediehuse, der giver uovertrufne muligheder for professionelle netværk og kulturelle oplevelser. College er 10 minutters gang fra hovedkvarteret til Condé Nast International samt Vogue House, som vores studerende besøger som en del af deres eksponering for den professionelle verden.

Hvem underviser på Condé Nast College for Fashion & Design?

I løbet af dit kursus vil du blive undervist af en række af vores akademiske medarbejdere såvel som industriens gæster og besøgslærere.

Kursusleder - Lisa Mann

Lisa er en prisvindende akademiker med 14 års erfaring som undervisning på tværs af BA- og MA-modekurser på en række britiske universiteter. Hun har en første klasse BA-grad i modefremme og en MA i kreativ praksis. Lisas specialemner inkluderer modevirksomhed, ledelse / marketing, branding, detailinnovation, iværksætteri og kreativ virksomhed.

Lisa er grundlæggeren af Re: Så den første nogensinde permanente detailhandelsvirksomhed, der åbner i Storbritannien. Hun blev tildelt UK Higher Education Enterprise Educators Award og BCSC Purple Pip Award for Community Collaboration, og den er stadig åben og handles i dag.

Lisa forsker i øjeblikket en ph.d. om erfaringerne fra nye designere i modebranchen.

Optagelser og adgangskriterier

Adgangskrav

Der er ingen formelle adgangskrav, men ansøgere skal være 18 år eller ældre ved kursets start og have et godt niveau af engelsk.

Engelsk sprogkrav

Der er ingen formelle engelsksprogede krav til dette kursus. Hvis du imidlertid er en ikke-britisk studerende, og engelsk ikke er dit første sprog, anbefaler vi, at du har en akademisk IELTS-score på 5,5 eller være i stand til at bruge engelsk på dette niveau, før du begynder på dine studier. Det er dit ansvar at sikre, at du vil være i stand til at deltage fuldt ud i en kvalifikation leveret og vurderet på engelsk.

Hvordan man ansøger

Du kan søge via ansøgningsskemaet på vores websted.

Der er ingen ansøgningsfrister, men der tildeles steder efter først til mølle-basis.


Hvis du accepteres på kurset, bliver du bedt om at betale det fulde gebyr på forhånd for at sikre dit sted.

En karriere inden for mode

Beskæftigelsesegnethed og forberedelse til branchen er kernen i alle vores kurser. Vores mål er effektivt at forberede vores kandidater til vellykkede karrierer inden for mode, medier og den bredere kreative industri.

Condé Nast College of Fashion & Design tilbyder uovertrufne brancheforbindelser og brandpartnerskaber for at give studerende mulighed for at gå i bred udstrækning med den professionelle verden, før de udeksamineres. Arbejdserfaring og praktikmuligheder tilbydes vores studerende på et konkurrencedygtigt grundlag.

Kollegiet yder omfattende karrieresupport og giver passende introduktioner og anbefalinger til vores studerende med en-til-en-møder og gennem vores branche-højttalerserie - tidligere foredragsholdere har inkluderet Victoria Beckham og Edward Enninful.

Vores karriere team er i stand til at rådgive studerende om videre studier, beskæftigelsesmuligheder, praktikpladser, placeringer og relevante projekter, og tilbyder en professionel service skræddersyet til individuelle talenter, færdigheder, ambitioner og behov.

Vores karriererådgivere holder workshops om CV-skrivning, porteføljepræsentation, jobsøgning og interviewteknikker, og vi støtter vores alumner langt ud over eksamen.

Bemærk, at en-til-en-karrierevejledning og alumnestøtte ikke er tilgængelig til vores sommer-, en-uges eller weekend-kurser, men vi tilbyder imidlertid karriereworkshops og generelle råd.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... Læs mere

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Minimer