En år sangskrivning - cert han musik ydeevne

London Centre Of Contemporary Music

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

En år sangskrivning - cert han musik ydeevne

London Centre Of Contemporary Music

Den LCCM en år Sangskrivning kursus baseret i det centrale London begynder onsdag 28 september, 2016. Det kan studeres på fuld tid i 1 år eller på deltid i 2 år.

Den etårige Sangskrivning kursus er ideelt for sangskrivere med en stærk baggrund i musikteori, hvis primære interesser skarphed deres skrivefærdigheder og arbejde sammen om at skabe og udføre ny musik.

Kurset lærer centrale teoretiske principper gennem praktisk musik at gøre og tilgange sangskrivning på en måde, der vedrører den moderne pladeindustrien.

Den LCCM en år Sangskrivning kursus Cert HE (MP) fokuserer på kreative og samarbejdsprojekter for at hjælpe dig med at blive en bedre sangskriver:

 • Kunstnerisk udvikling fra et skrift, arrangere og 'sound' perspektiv
 • Repertoire udvikling - udviklingen af ​​populærmusik
 • Skrivning og optagelse som et band
 • Studieoptagelse samarbejdsprojekt
 • Musik teori og hørelære - større / skala harmoni mindre og rytmisk notation; udnytte teoretiske principper for at styrke din skriftligt

Den LCCM en år Sangskrivning Kurset henvender sig til forfattere og kunstnere, der ønsker at udforske understregningen principper sangskrivning for at skrive deres egen musik.

Vores tilgang er at fokusere på at skrive både som individ og i partnerskab; vil du opleve, hvordan grupper af musikere arbejde kollektivt for at afprøve ideer og forfine dem til færdige sange. Den Cert HE Music Performance er en FHEQ Level 4 kursus, som på LCCM er samme niveau som det første år af den grad.

Kurset anvender udforskning af sange, forfattere og tilgange til at hjælpe dig med at udvikle din egen metode til at skrive men i modsætning til mange andre sangskrivning kurser alle studerende på denne kreative etårige sangskrivning kurset vil også:

 • udføre på sangskrivere 'nætter i og uden for kollegiet
 • skrive ny musik individuelt, i partnerskab og som et band
 • rekord i industrien standard lydstudier
 • udvikle en praktisk forståelse af musikteori - hørelære, akkord progressioner, sang formularer og bly plader

Den etårige Sangskrivning Course har lignende kriterier akademisk adgangskrav til LCCM universitetsuddannelse gør det et program for seriøse musikere. Kravet om at anvende avanceret musik teori er større relevans for Cert HE Music Performance kursus.

Selvom det ikke er afgørende, er det meget fordelagtigt for sangskrivning studerende på dette kursus for at kunne spille enten guitar, bas eller klaver godt nok til at få fuldt udbytte nogle af værkstederne.

Den etårige sangskrivning kursus Cert HE (MP) giver mulighed for at have en ugentlig gruppe skrivning klasse, performance workshops og shows hver term i øverste London spillesteder, et samarbejdsprojekt optagelse projekt og Musik Programmering. Studerende har 3 obligatoriske moduler ene programmet og kan vælge yderligere 4 valgfrie moduler, som beskrevet nedenfor.

Denne LCCM etårige Sangskrivning kursus fører til et certifikat for videregående uddannelse i Music Performance og er i øjeblikket valideret af The Open University. Studerende fra EU kan finansiere deres studier gennem studerende lån ordningen.

sangere

Obligatoriske moduler

 • Musikteori
  • foredrag i de teoretiske principper for moderne populærmusik
  • øre uddannelse klasser
 • aural Perception
  • foredrag udvikler de kritiske lytter færdigheder, der kræves for at forbedre din musikerskab og udforske -notation for rytmegruppe og melodi instrumenter
 • Musik i kontekst
  • seminarer udforske centrale perioder i moderne popmusik

Valgfrit modul valg

Du kan yderligere påvirke udformningen af ​​dit kursus ved at vælge fra listen over valgfrie moduler. Modulet valgmuligheder til rådighed for dig vil blive baseret på resultatet af din audition.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2018
Duration
Varighed
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen