Program beskrivelse

Den Associate of Science in Engineering - Electrical Engineering Program forbereder eleverne til at forfølge en bachelorgrad i elektroteknik på en fire-årig universitetsuddannelse. Studerende i Associate of Science in Engineering - Electrical Engineering Program vil modtage omfattende uddannelse til at opbygge et stærkt fundament i matematik, fysik, kemi og de grundlæggende elementer i elektroteknik. Studerende er forpligtet til at tjene mindst en 2,0 kvotient på en 4,0-trinsskalaen i alle kurser i datalogi (CSC), teknik (EGN og ELC), matematik (MAT), og de fysiske og naturvidenskab (CHE og PHY) at være berettiget til at opgradere fra Associate of Science in Engineering - Electrical Engineering Program.

Missionen for Electrical Engineering programmet er at forberede eleverne til at forfølge en bachelorgrad i elektroteknik på en fire-årig universitetsuddannelse i staten Maryland ved at give dem et stærkt fundament i matematik, fysik, kemi og elektroteknik fundamentals.

Job Beskrivelse

Studerende, der går på at tjene en bachelorgrad i elektroteknik vil være kvalificeret til at opnå job som elektriske ingeniører.

Karriere muligheder og Beskæftigelse Outlook

Som teknologi og kommunikation er i stigende grad de drivende kræfter i det 21. århundrede, er efterspørgslen efter velkvalificerede fagfolk inden for teknik stigende. Det forventes, at antallet af elektroteknik arbejdspladser i staten Maryland at stige med 4% fra 2012 til 2022 med ca. 110 nye elektroteknik job bliver tilgængelige hvert år. Landsdækkende, forventes antallet af elektroteknik job at stige med 5% fra 2012 til 2022 med ca. 4410 nye elektroteknik job bliver tilgængelige hvert år. Medianen startlønnen for dem, der opgradere med en bachelorgrad i elektroteknik er ca $ 64,000.

nødvendige færdigheder

De vigtigste viden, færdigheder og evner til elektriske ingeniører er angivet nedenfor:

Viden:

 • Engineering and Technology - Kendskab til den praktiske anvendelse af teknik videnskab og teknologi. Dette omfatter anvendelse af principper, teknikker, procedurer og udstyr til design og produktion af forskellige varer og tjenesteydelser.
 • Design - Kendskab til design teknikker, værktøjer og principper, der er involveret i produktion af præcision tekniske planer, tegninger, tegninger og modeller.
 • Computere og elektronik - Viden om kredsløb, processorer, chips, elektronisk udstyr og computer hardware og software, herunder applikationer og programmering.
 • Matematik - Kendskab til aritmetik, algebra, geometri, calculus, statistik, og deres ansøgninger.
 • Fysik - Viden og forudsigelse af fysiske principper, love, deres indbyrdes og applikationer til at forstå væske, materiale, og atmosfæriske dynamik, og mekaniske, elektriske, atomare og sub atomare strukturer og processer.

Færdigheder:

 • Kritisk tænkning - Brug logik og argumentation for at identificere styrker og svagheder ved alternative løsninger, konklusioner eller tilgange til problemer.
 • Læseforståelse - Forståelse skriftlige sætninger og afsnit i arbejdsrelaterede dokumenter.
 • Aktiv lytning - Giver fuld opmærksomhed på, hvad andre folk siger, tager tid til at forstå de punkter, der gøres, stille spørgsmål er relevant, og ikke at afbryde på uhensigtsmæssige tidspunkter.
 • Kompleks Problemløsning - Identifikation komplekse problemer og gennemgå relaterede oplysninger til at udvikle og evaluere muligheder og implementere løsninger.
 • Skrivning - Kommunikere effektivt skriftligt egnet til brug for publikum.

Evner:

 • Problem Følsomhed - Evnen til at fortælle, når noget er galt, eller er tilbøjelige til at gå galt. Der er ikke tale løse problemet, kun genkende der er et problem.
 • Deduktion - Evnen til at anvende generelle regler for specifikke problemer at producere svar, der giver mening.
 • Mundtlig forståelse - Evnen til at lytte til og forstå information og ideer præsenteres gennem talte ord og sætninger.
 • Mundtlig Udtryk - Evnen til at kommunikere information og idéer på tale, så andre vil forstå.
 • Skriftlig Forståelse - Evnen til at læse og forstå information og ideer præsenteres skriftligt.

Ansøgning Process

For at gælde for BCCC følge disse trin: 1.Submit en udfyldt indlæggelser ansøgning med en $ 10 ansøgningsgebyr.

2.Submit en udfyldt Maryland Residency Verifikation formular.

3.Submit passende akademiske akkreditiver til Admissions Office: a. Officiel gymnasium udskrift (viser bevis for eksamen); b. GED eksamensbevis (med en kopi af din score); c. Officiel kollegium udskrift (hvis overførsel fra en anden skole) 4.Take den ACCUPLACER sprogtest.

5.Participate i New Student Orientering session, enten online eller in-person.

Bemærk: Ansøgere under 16 år skal mødes med direktøren for Admissions til særlige adgangskrav.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra Baltimore City Community College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
96 USD
/ Kredit timer for Maryland beboere. $ 195 / kredit timer for Out of State og udenlandske ikke-Immigrant beboere
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date