Elektronik Tekniker Program

Titlen på dette program, Elektronik tekniker, kan være en smule skræmmende at den gennemsnitlige person, men for en person, der kan lide at arbejde med deres hænder, kan denne hands-on træningsprogram være fundamentet for en spændende karriere. Ansøgere uden forudgående viden inden for elektronik har haft stor succes med at afslutte programmet.

Programmet består af tre moduler:

  • Grundlæggende El og analog elektronik
  • Digital Electronics og Smart Technologies
  • Reparation og Networking

Disse moduler dækker instruktion om emner af grundlæggende elektricitet, grundlæggende elektronik, grundlæggende digitale, mikro-processorer, personlige computere og netværk, trådløs kommunikation, High Definition TV, og introduktion til vedvarende energiressourcer.

Studieordningen for elektronik tekniker kursus er designet til at give den kandidat med de nødvendige færdigheder til at indtaste arbejdsstyrken som en post niveau Elektronik tekniker, i stand til at installere og servicere en bred vifte af elektronisk udstyr som personlige computere, bærbare computere, printere , foto kopimaskiner, adgangskontrolsystemer, networking systemer, medicinsk udstyr og trådløse kommunikationsenheder. En række industrier giver muligheder for beskæftigelse til teknikere med disse færdigheder. Spørg dig selv dette spørgsmål: Hvilke produkter kan du navngive der ikke bruger elektricitet eller elektronik til at fungere?

For næsten 31 år har Bay statens "Hands-On" uddannelse arbejdet for tusindvis af studerende. Halvdelen af ​​de studerendes tid i skolen er i klasseværelset lære teorien, og den anden halvdel er brugt i værkstederne vinder "Hands-On" oplevelse.

Studerende får en bærbar computer og undervisning i, hvordan man bruger det som et læringsredskab. Udgifterne til den bærbare computer er inkluderet i undervisningen og den studerende vil eje det i slutningen af ​​sit program. Desuden vil alle studerende modtager forberedelse og uddannelse til at tage en national service Certificering test, der tilbydes af International Society of Certified Electronics Teknikere (ISCET), og forberedelse til A-Plus Certificering.

Bay State kandidater er godt modtaget af arbejdsgivere, der ofte kommer til skolen for at rekruttere kandidater fra Elektronik tekniker kursus i MA. Skolens placering kontor giver jobsøgning, herunder CV forberedelse.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurser fra Bay State School Of Technology »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date