Læs den officielle beskrivelse

uk

CBT akademiets Associate Degree i Elteknik er designet til at forberede vores studerende med hands-on uddannelse til at blive en viden og kompetent tekniker ved at udvikle de nødvendige færdigheder til at lykkes i dette vigtige teknologiske område.

Oversigt

AS i Elteknik program er til rådighed på Flagler og Hialeah campusser i Florida. Uddannelsen tager typisk studerende 24 måneder (20 måneder) for at fuldføre, og det er tilgængeligt på både engelsk og spansk. Den akademiske læseplan, du studerer i AS i Elteknik uddannelsen ved CBT College omfatter anvendelsen af ​​National Electrical Code.

Den klasseundervisning og hands-on træning, som du modtager, mens indskrevet i denne grad program vil hjælpe dig:

 • Forstå af byggepladsen sikkerhed.
 • Installere, vedligeholde og reparere elektriske projekter i bolig, erhverv og industrielle anlæg, der anvender de elektriske koder korrekt.
 • Installer Grønne teknologier (PV systemer).
 • Sætte med kontrol kredsløb ved hjælp af PLC og elektriske motorstyringer. Og mere

Kurserne, som du tager i AS i Elteknik programmet på CBT College, såsom AC Kredsløb Blå Print og elektrisk DC Circuit, vil bidrage til at skabe et solidt, praktisk og teoretisk fundament vedrørende de mere avancerede kurser, herunder handel, industri og boligområder ledninger, programmerbare logiske controllere og solcelleanlæg.

Hvis du vil vide mere om AS i Elteknik program, skal du kontakte CBT College i dag. Vi er klar til at hjælpe dig tilmelde dig uddannelsen, der kunne føre til en succesfuld karriere i den teknologiske industri!

Objektiv

Når du har gennemført AS i Elteknik program til rådighed på vores Flagler og Hialeah campusser, bør du have mulighed for at arbejde i det teknologiske område. Uddannelsen vil hjælpe dig med at forberede til opbygning handel ved elektriske industri (med følgende evner ved færdigheder og kompetencer):

 1. Udføre specifikke og generelle OSHA regler i forbindelse med erhvervet som elektrikere.
 2. Vælg og manipulere elværktøj og håndværktøj ordentligt.
 3. Korrekt håndtere måleinstrumenter til fejlfinding elektriske kredsløb, elektrisk udstyr og elektriske og elektroniske komponenter.
 4. Forstå elektriske principper, love og beregningsmetoder til DC og AC kredsløb.
 5. Vælg og installere elektriske materialer (fittings, kasser, ledningskanaler, panel boards, afbrydere, sikringer) i henhold til reglerne i National Electrical Code (NEC).
 6. Korrekt fortolke elektriske specifikationer for projekter og være i stand til at læse tegninger.
 7. Installer tjeneste indgangen, feeder og filial kredsløb i bolig-, erhvervs- og industriområder efter NEC regler.
 8. Identificere de vigtigste karakteristika ved forskellige typer af elektriske motorer, vælge og installere deres styrekredsløb og bestemme deres tekniske tilstand.
 9. Installere og programmere Programmable Logic Controllers (PLC), input sensorer og outputenheder.
 10. Forstå det grundlæggende i digitale elektroniske og bruge dem i at programmere effektivt og rationelt PLC'erne.
 11. Design, installere, vedligeholde og fejlfinde solcelleanlæg.

Studieordningen integrerer elektriske teori og praktisk anvendelse for at give de studerende ikke kun de manuelle færdigheder til tråd og installere elektriske systemer og apparater korrekt, men også den matematiske og praktiske viden til at opretholde støtten, forklare og fejlfinding en bred vifte af elektriske projekter, kan bruge deres viden til at opnå de licenser i relation til deres erhverv og kommunikere ordentligt og arbejde effektivt med andre, der har forskellige roller eller ansvarsområder.

Outcomes

Nogle elektrikere arbejde for sig selv, som selvstændige entreprenører; Men de fleste af teknikere arbejder i / på:

 • Vedligeholdelse Elektriker
 • Elektrisk Design Assistant
 • Byggeri Elektriker
 • Field Servicetekniker
 • Teknisk Salgsrepræsentant
 • Elektrisk Estimator
 • Installer af fotovoltaiske systemer

Medianen årlige løn for en elektriker var $ 49,840; dette beløb vil variere, afhængigt af jobbet placering, den type job, du udfører, og mængden af ​​erfaring, at du besidder.

Outlook

Medianen årlige løn for en elektriker var $ 49,840; dette beløb vil variere, afhængigt af jobbet placering, den type job, du udfører, og mængden af ​​erfaring, at du besidder.

Turiståretaer
Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra CBT College - Miami »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date