Read the Official Description

Ekspert i Education Centre

&nbsp

Både social-og efterspørgslen efter arbejdskraft som den europæiske konvergensproces for oprettelsen af ​​det europæiske område for videregående uddannelser kræver hæve disse postgraduate uddannelsesprogrammer baseret på kompetencer. Programmet for dette kursus tager hensyn til to typer af færdigheder: tasterne for at løse en specifik organisation og socialpædagogisk sammenhæng, danner en bred faglig profil til at opfylde kompleksiteten af ​​udviklingen af ​​post uddannelsesmæssige præstationer i hvert scenarie.

&nbsp

Den nuværende lovgivning og den sociokulturelle kontekst indenfor kultur af kvalitet, der kræves af lederen af ​​en grundlæggende rolle centre på nuværende uddannelsessystemet og skolernes autonomi.

&nbsp

&nbsp

Mål

&nbsp

Målsætninger er etableret som en ekspert i skolerne tage højde for følgende:

  • Kend de vigtigste variabler af skolens sociokulturelle miljø og være i stand til at analysere dem og tage dem i betragtning ved definitionen af ​​en strategisk plan for centret direktør (juridisk, sociologisk, mangfoldighed, integration behov, uddannelsesmæssige krav ...)

  • Vide definere, i form af færdigheder, jobbet ydeevne management team af et center (med henvisning til de beføjelser, forvaltningen af ​​et center, aktuelle tendenser og udfører det forskellige måder), som en måde at bruge sin personlighedstræk &ICAS deltagere.

  • Lær at udvikle en strategisk plan for skolens ledelse, ved hjælp af Project Management som et redskab for den funktionelle organisation og ledelse af centret og udgangspunktet for design, udvikling, overvågning og evaluering af de institutionelle planer.

  • Beskrive og reflektere over ny praksis for ledelse og organisation, marketing, human resource management kompetence og viden, forvaltning af ressourcer og institutionelle vurdering

  • Forståelse institutionel evaluering som en systematisk proces med at indsamle data om udviklingen af ​​institutionelle planer, som omfatter planlægning til løbende at forbedre kvaliteten af ​​et center (modeller og kvalitetsstandarder) og innovation og forandring.

  • Tilskynde til og fremme professionaliseringen af ​​skolebestyrelsen, med henblik på at udvikle de forskellige funktioner i deres præstationer og deres anvendelse i forskellige kulturelle sammenhænge og realiteter.

&nbsp

&nbsp

ADGANG

Kan få adgang til programmet alle dem, der er i besiddelse af et eksamensbevis, grad eller kandidatgrad.


Det kan fritage kandidater fra universitetsuddannelse krav, forudsat at der skal være en bemærkelsesværdig oplevelse at sikre opfyldelsen af ​​kompetencer adgangsprofil på aktiviteterne af kurset

&nbsp

&nbsp

REGISTRERING

Place Reservation


Den præregistrering periode eller sted reservering er åben året rundt.


Trinnene til fremstilling af samme er:


1. Udfyld tilmeldingsskemaet med de relevante data.

2.Lav et indskud på 100 euro i reserverne

- Enten kontant ved Institut for Uddannelse IGS

- Eller ved bankoverførsel (se reglerne for tilmelding).

3. Send tilmeldingsskemaet nævnes sammen med bevis for betaling.

&nbsp


Accept og Registrering


1. Send følgende dokumentation:

- 2 fotokopier af ID eller pas

- 1 pas størrelse fotografi.

- 2 kopier af universitetsuddannelse.

- BANK (Hvis direkte debitering)

2.Udfyld tilmeldingsformularen ved Universidad Autónoma i Madrid (for denne procedure er nødvendig for at gå til vores Centre)

&nbsp

&nbsp

Omkostninger

&nbsp

Programmet pris er 1800 €

Betaling kan foretages af en af ​​to måder:

  • Enkeltbetaling før kurset starter.

  • AFDRAGSBETALINGSORDNINGEN i to rater ved direkte debitering (halvdelen i december og halvdelen i februar måned)

See 6 more programs offered by La Salle Centro Universitario »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
9 måneder
Deltid
Price
1,800 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date