ekspert i universel tilgængelighed og design for alle

La Salle Centro Universitario

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

ekspert i universel tilgængelighed og design for alle

La Salle Centro Universitario

Ekspert om universel adgang og Design for Alle

&nbsp

Godkendelsen i Repræsentanternes Hus i loven 51/2003 af 2. december om "ligestilling, ikke-forskelsbehandling og universel adgang for handicappede" (LIONDAU), er kommet til at bestemme en kvalitativ ændring i behandlingen af Tilgængelighed, ikke som indhold er knyttet til området for sociale ydelser i de generelle rammer for velfærdsstaten, men som en grundlæggende rettighed for mennesker med hensyn til deres status som borgere.

Ved anvendelsen af ​​dette nye perspektiv, er blevet udledt fra den kendsgerning, at behandlingen adgang som integrator og facilitator aspekt af livskvaliteten for samfundet som helhed, ikke som et begreb, hvis effekter processorer, dirigeres til en bestemt del af befolkningen .

Den postgraduate "Universal Tilgængelighed og Design for Alle ", nu i sin 6. udgave og officiel titel på et offentligt universitet, har været den første formelle initiativ, hele det spanske område, der tilbyder et uddannelsesprogram eminent praktisk, ved at give adgang fra et globalt synspunkt, i en situation med mainstreaming med det hovedformål at fremme livskvaliteten, ikke af en bestemt sektor af befolkningen, men for alle borgere som helhed.Den kandidat, er enig med de strategiske tiltag, der er fastsat i den nationale Accessibility Plan 2004-2012 af Arbejds-og Socialministeriet (ACCEPLAN), Cabinet godkendt i juli 2003, specifikt med betingelserne i forestillingerne: 0201 "Designere og teknisk uddannelse i Design for All " 0301 "Insertion Strategy design for alle Studiekontoret " og 0204: Oprettelse af begrebet "Accessibility Consultant ", der giver tilstrækkelig uddannelse til nye opgaver progressiv faglig udvikling i vores land.

&nbsp

&nbsp

Mål

&nbsp

  • Kendskab til de egenskaber og funktionalitet behov hos forskellige grupper af mennesker med handicap samt de foranstaltninger, der er truffet til dens dækning af de vigtigste midler, der er ansvarlige for levering af tjenesteydelser inden for området "Universal Accessibility" og "Design for alle".

  • Give indsigt i den aktuelle status for de lovgivningsmæssige rammer, der gælder i vort lands "Universal Accessibility" og "Design for All" (statslige og regionale)

  • Træning for gennemførelsen af ​​fundamenterne og principper ligger til grund for design for alle mennesker: byplanlægning, byggeri og transport, fritid, kultur og positiv brug af fritid, anvendelse af nye teknologier og systemer meddelelse.

  • Giv værktøjer og metoder specifik kundskaber er nødvendige for udviklingsprojekter og særlige planer i Universal Accessibility

  • Beskriv de metoder og systemer, der etablerer de elementer i forandring at indarbejde et særligt miljø, produkt, service eller et stykke teknologi, så det passer til de forskellige funktionaliteter af brugere.

  • Give viden om de metodiske principper, aktioner og procedurer for planlægning og gennemførelse af bæredygtig forvaltning modeller af den universelle adgang.

&nbsp

&nbsp

ADGANG

Kan få adgang til programmet alle dem, der er i besiddelse af et eksamensbevis, grad eller kandidatgrad.


Det kan fritage kandidater fra universitetsuddannelse krav, forudsat at der skal være en bemærkelsesværdig oplevelse at sikre opfyldelsen af ​​kompetencer adgangsprofil på aktiviteterne af kurset

&nbsp


REGISTRERING

Place Reservation


Den præregistrering periode eller sted reservering er åben året rundt.


Trinnene til fremstilling af samme er:


1. Udfyld tilmeldingsskemaet med de relevante data.

2.Lav et indskud på 100 euro i reserverne

- Enten kontant ved Institut for Uddannelse IGS

- Eller ved bankoverførsel (se reglerne for tilmelding).

3. Send tilmeldingsskemaet nævnes sammen med bevis for betaling.

&nbsp


Accept og Registrering


1. Send følgende dokumentation:

- 2 fotokopier af ID eller pas

- 1 pas størrelse fotografi.

- 2 kopier af universitetsuddannelse.

- BANK (Hvis direkte debitering)

2.Udfyld tilmeldingsformularen ved Universidad Autónoma i Madrid (for denne procedure er nødvendig for at gå til vores Centre)

&nbsp

&nbsp

Omkostninger

&nbsp

Programmet pris er 2300 euro.

Betaling kan foretages af en af ​​to måder:

  • Enkeltbetaling før kurset starter.

  • AFDRAGSBETALINGSORDNINGEN i to rater ved direkte debitering (halvdelen i december og halvdelen i februar måned)

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
9 måneder
Deltid
Price
Pris
2,300 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen