Edb Office Management

&nbsp

Studerende vil lære computer kontor ledelse gennem brug af computere og forskellige programmer, udvikle lederevner, og personaleledelse. Vores mål er, at hver elev til at udvikle lederevner, og program brug.

&nbsp

Employment Outlook: Administrativ, koordinator, Office Manager, Marketing, Supervisor, General Office, marketing, HR afdelingen, og meget mere.

&nbsp

Yderligere oplysninger: Studerende får en M-1 visum ved at tilmelde dig til dette program.

&nbsp

Program:

  • Mandag - fredag ​​(undtagen helligdage)
  • 02:00 til 06:00
  • 10 måneder program
  • Certificering Kursus

Modul I: Introduktion til Computere og maskinskrivning

Den studerende vil være i stand til at identificere de forskellige dele af computeren, skelne mellem de forskellige typer af operativsystemer, og vil være i stand til at afgøre, om et edb-system er godt for køb.

&nbsp

Den studerende vil også lære at skrive mindst 35 ord i minuttet med 95-98% nøjagtighed.

&nbsp

&nbsp

Modul II: Medical Billing

Ved afslutningen af ​​dette modul kan den studerende være i stand til at beskrive de store forsikrings-programmer og føderale sundhedspleje lovgivning.

&nbsp

Kurset giver en grundlæggende viden om medicinske diagnoser og procedurer kodesystemer og komplette forsikringskrav.

Modul III: Microsoft Windows

Ved afslutningen af ​​dette modul kan den studerende kunne demonstrere deres færdigheder i brugen af ​​Microsoft Windows-operativsystem software, som er grundlaget for læring og styring af software.

&nbsp

Desuden vil den studerende være i stand til at øge computer med ekstramateriale, lære om de forskellige funktioner, og terminologi.

&nbsp

&nbsp

Modul IV: Microsoft Word

Efter at have afsluttet dette modul, vil den studerende have mulighed for at skabe en bred vifte af dokumenter ved hjælp af denne software.

&nbsp

Blandt disse dokumenter er breve, notater, cv'er, flyers, nyhedsbreve og reklame, som kan være til stor gavn på arbejdspladsen.

&nbsp

&nbsp

Modul V: Microsoft Excel

Ved udgangen af ​​modul V den studerende vil være i stand til at demonstrere kendskab til at skabe forskellige dokumenter ved hjælp af regnearket, såsom kalender, diagrammer, graf, og dato indrejse.

&nbsp

Desuden vil formler, der anvendes i dette program præsentere kritisk tænkning opgaver, der kan hjælpe den studerende at løse problemer med tal, mønstre og sekvenser.

&nbsp

&nbsp

Modul VI: Microsoft Access

I Modul VI studerende vil være i stand til at påvise, hvordan man skaber og vedligeholder en database.

&nbsp

Den studerende vil få mulighed for at organisere information og pladesamlinger og rapporter.

&nbsp

&nbsp

Modul VII: Microsoft PowerPoint

Studerende vil være i stand til at demonstrere kompetence i processen med at fremlægge nogen form for oplysninger til et publikum.

&nbsp

Denne software vil hjælpe den studerende med en visuel idé om de faktiske forhold bliver leveret. Den studerende vil have mulighed for at forbedre præsentationen med lyde, grafik og de nødvendige oplysninger.

Modul VIII: Office Procedures

Ved afslutningen af ​​modul VIII, vil den studerende kunne demonstrere jobsøgning færdigheder og evner i at arbejde i et professionelt miljø.

&nbsp

Desuden vil den studerende være i stand til at håndtere vanskelige situationer på arbejdspladsen og få gode kommunikationsevner.

Se 4 flere kurser fra Hamilton College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
10 måneder
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date