Early Childhood Education

Northwest College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Early Childhood Education

Northwest College

1

Pædogogik

De første to års forberedelse til en karriere som en tidlig barndom, elementære, midt skole, eller sekundær lærer kan opnås ved Northwest College. Den Education Department tilbyder kurser, der lærer de grundlæggende principper og teorier om undervisning og læring. Gennem samarbejdet med offentlige skole personale, vores studerende observere og få praktisk erfaring på offentlige skole klasseværelser i hele Big Horn Basin.

Akademiske rådgivere vejlede eleverne i deres karrierevalg samt rådgive dem om valg af kurser og overførsel muligheder.

Da undervisning kræver state certificering, er det vigtigt, at de studerende rådføre sig med deres rådgivere ofte at blive informeret af programmets krav på fire år colleges. Kataloget over den fireårige transfer kollegium skal høres af den studerende, når der vælges kurser.

Uddannelse - Early Childhood

Dette program giver eleverne mulighed for at fokusere på Early Childhood Education for deres samarbejdspartner med kunst eller videnskab grad. Fuldførte dette program kan bruge dette som en terminal grad og ansøge om CDA certificering til at arbejde i en børnepasning indstilling eller ansøge om en erstatning undervisning certifikat til at arbejde i de offentlige skoler i staten Wyoming. Derudover kunne overførslen studerende overføre til et universitet tilbyder en fire-årig grad i den tidlige barndom undervisning eller andre områder af service til små børn. Kernen giver de studerende den grundlæggende kursusaktiviteter i feltet, samtidig med at dem fleksibilitet til at skræddersy deres program til deres individuelle behov. Studerende skal fuldføre centrale kurser med en "C-" eller bedre for at opfylde programmets krav. Studerende planlægger at overføre til et fire-årigt program kan være nødvendigt at have ekstra timer ud over de krav Program på Northwest College for at overføre i som junior.

Programspecifikke Outcomes

 • Den studerende skal demonstrere kendskab til den fysiske modning, kognitiv og sprog, og social / følelsesmæssig udvikling fra præ-fødsel til ca. 8 år, herunder individuelle forskelle og konsekvenserne af tidlige erfaringer. (WY Professional Undervisning Standards I, II, III)
 • Den studerende skal demonstrere kompetence i at formulere baggrund for at gennemføre udviklingsmæssigt passende praksis i undervisningen af ​​alle børn, herunder teknikker til uformel og formel vurdering og processen med at evaluere den tidlige barndom program. (WPTS IV, V, IX, XXII)
 • Den studerende skal demonstrere kompetence i at planlægge og gennemføre udviklingsmæssigt passende pensum ved at lette leg og udformning af passende læringsmiljøer for at imødekomme behovene hos alle børn. (WPTS XIII, IV, V, VII, VIII, XI)

Core Kurser

Alle Core Kurser opfylde outcome standarder for Wyoming Teacher Certification i Early Childhood Education.

 • EDFD 1101 - Introduktion til Karriere i Uddannelse (1)
 • EDEC 1020 - Introduktion til Childhood Education (3)
 • EDEC 1100 - Child Udviklings- og Observation (3)
 • EDEC 1200 - Administration af Early Childhood Programmer (3)
 • EDEC 1300 - Curriculum planlægning og udvikling for små børn (3)
 • FCSC 2121 - Child Development (4)
 • LIBS 2280 - Litteratur for børn (3)
 • EDEC 2200 - Early Childhood Practicum (3-5) (Capstone Course)

Total Core Kurser: 23-25 ​​Credits

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Powell, Wyoming
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Powell, Wyoming
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen