I Early Childhood Education program vil du lære at hjælpe unge børn udvikle deres fysiske, sociale og intellektuelle færdigheder, deres selvtillid og fantasi.

Program Højdepunkter

Lær at støtte, opmuntre og fremme et lille barns vækst og udvikling gennem observation og implementering af kreative play baseret læring erfaringer.

På Fleming College Early Childhood Education studerende har enestående muligheder for at engagere sig i aktive miljøer klasseværelset læring, der ruster de studerende med de færdigheder og viden, der kræves for at arbejde med børn (fødslen til 12 år).

Alle kurser er baseret på en filosofi, der tilskynder inkluderende praksis og partnerskaber med familier. En lægges vægt på at anvende, hvad der er lært i klasseværelset til den virkelige verden indstillinger, forbereder eleverne til at starte deres karriere som pædagoger.

Hvorfor vælge Fleming

En mindre program størrelse betyder mere individuel opmærksomhed i klasseværelset og tilpassede felt placeringer.

Programmet er designet til at give varierede og omfattende anvendt læringsmuligheder -Fra kurser som Interaktiv Early Learning med småbørn og Familier og Early Learning Praktikophold i semestre to, tre og fire. En interaktiv online kursus og et teamwork projektet "Opret din egen Børnepasning" i sidste semester konsoliderer og konkluderer din ECE læring.

Fleming tilbyder support til at hjælpe de studerende i den videre udvikling af de grundlæggende liv og læring færdigheder vigtige for at fuldføre uddannelsen. Disse færdigheder omfatter at kunne arbejde selvstændigt, deltage i et team, organisatoriske evner, idet initiativet og udvikle gode arbejdsvaner.

Praktikophold

I semestre to og fire, du vil sætte teoretisk uddannelse til arbejde i et børnepasning miljø. I semester tre vil ECE teams implementere og køre en interaktiv Toddler Program, overvåget af ECE fakultet i Peterborough samfund. Dette vil forberede dig til semester fire, når du vil være at trække det hele sammen i din endelige blok felt placeringer.

En baggrund arbejder med små børn (i alderen nyfødte til 12) i licenserede børneinstitutioner anbefales stærkt som en forudsætning for felt placering.

Er det dig?

For at lykkes i dette program og i en ECE karriere, du har brug for:

 • God kommunikationsevner (både mundtlige og skriftlige)
 • Erfaring med at arbejde med små børn
 • Veltilpassede, jordet personlighed
 • En god sans for humor og fantasi
 • Tålmodighed
 • Empati
 • Kreativitet

Karrieremuligheder

Der er en ekstremt høj relaterede beskæftigelse for kandidater. Som en Early Childhood pædagog vil du finde arbejde i børneinstitutioner, børnehaver, hjem dagtilbud programmer, før og efter skole programmer, tidlig indlæring og forældre centre, ressource-tjenester og Full Day Early Learning Børnehave classrooms.Possibilities, der er mere eksotiske omfatter børneprogrammer på resorts eller på krydstogtskibe. Kandidater er også kvalificeret til at blive ejer / operatører af børneinstitutioner.

Provincial Registrering

For at praktisere i Ontario som Early Childhood pædagog, skal kandidater ansøge om registrering i College of Early Childhood Educators (CECE). Kandidater fra Fleming College vil opfylde de krav til registrering uddannelse.

Minimum Adgangskrav

OSSD med størstedelen af ​​kreditter på College (C) og Open (O) niveau, herunder:

 • 2 College (C) engelske kurser (Grade 11 eller Grade 12)

Når (C) er den mindste kursus niveau for optagelse, (U) eller (U / C) kurser er også accepteret.

Modne Studerende

Hvis du er 19 år eller ældre, før klasser starter, og du behøver ikke have en OSSD, kan du skrive den canadiske Adult Achievement Test til at vurdere din berettigelse til optagelse.

 • Studerende, der starter i januar er forpligtet til at deltage i undervisningen i løbet af sommeren semester.

Relaterede Programmer

Hvis du er oprigtigt interesseret i at arbejde med børn, og er ikke sikker endnu, hvilken vej at tage, kan du overveje Educational assistent, social service Worker eller rekreative Services programmer.

Immunisering Records og yderligere Program Krav

 • Et aktuelt immunisering rekord er påkrævet.
 • En Aktuel Criminal reference Check (sårbar sektor inkluderet) er påkrævet, før du kan blive placeret i et felt practicum i semester to. Du skal have denne dokumentation på filen på skolen inden fristens udløb sigt. Det skal genindsættes hver 6. måned og på filen på college 2 uger før juleferien i semester tre for overholdelse i hele din 4. semester practicum.
 • Gyldig CPR og First Aid certifikat (C-niveau) er påkrævet, før du kan blive placeret i et felt practicum i semester to. Strøm opdateret dokumentation skal være på filen på skolen inden for den frist sigt at være i overensstemmelse for feltet practicum. Standard Førstehjælp skal genindsættes hvert 3. år. CPR skal genindsættes hvert år for at være i overensstemmelse for feltet practicum. Tredje semester studerende skal bruge disse opdaterede oplysninger om filen på college, 2 uger før juleferien i semester tre for overholdelse i hele din 4. semester practicum.
 • Evne til at løfte børn op til fem år og ble børn i alle aldre.

Yderligere omkostninger

Leverancer (navneskilt til placering, materiale til Toddler Program erfaringer, projekter og udendørs klasseværelse leverancer) og lærebøger udgøre ca. 1200,00 dollar per år. Rejseudgifter inkluderer transport ordninger til og fra marken practicum erfaringer.

Overfør Aftaler

 • Brock University
 • Conestoga College
 • George Brown College
 • Griffith University
 • Institute of Technology Tralee
 • Nipissing University
 • Ryerson University
 • Seneca College
 • Sheridan College
 • University of Guelph-Humber
 • University of Windsor
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 16 flere kurser fra Fleming College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 semestre
Fuldtid
Price
2,015 CAD
per semester
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date