dlyu

Studerende, der ønsker at forbedre deres engelsk bør overveje at tage engelsk som andet sprog ikke-uddannelsen. Dette program vil tage 12 måneder for dig at fuldføre. Da dette er en stand-alone program, vil de udbudte kurser ikke overføre til et andet program eller universitet.

Nogle af de kurser, du kan forvente at tage, mens indskrevet i engelsk som andet sprog program på CBT College inkluderer:

  • Grundlæggende engelsk for Low begyndere
  • Engelsk for High begyndere
  • Let øvet Lytte, læse, skrive og tale
  • Høj Intermediate Listening, Reading, og tale
  • Avanceret Lytte, læse, skrive og tale
  • Mundtligt engelsk til avancerede studerende

For at hjælpe eleverne med at få mest ud af disse kurser, er der tutorial sessioner til rådighed. Disse møder tillade studerende at diskutere deres skriftlige opgaver, og hvordan kurserne hjælper dem videre. Disse kurser kan også hjælpe eleverne lære at tilpasse sig til de nye omgivelser på et college campus, på både et socialt og fagligt niveau.

Kontakt os i dag, og blive dygtige i engelsk!

Oversigt

Du har besluttet at tage nogle kurser for at forbedre dit engelsk gennem vores School of Languages. Vi har kurser til rådighed på vores Hialeah og vest Kendall campusser.

Objektiv

Formålet med engelsk som andet sprog kurser til rådighed på CBT College er at hjælpe enkeltpersoner at forbedre deres engelsk. Dette vedrører skrive, læse og tale færdigheder. Sommetider disse engelsk som andetsprog kurser er nødvendige, før den studerende kan tilmelde sig en uddannelse på forskellige gymnasier og universiteter i Florida, samt andre uddannelsesinstitutioner rundt om i verden.

Når en elev fuldfører engelsk som andetsprog kurser på CBT College, bør han være i stand til at kommunikere, skrive og læse på samme niveau som alle andre indfødt engelsktalende.

Outcomes

Når du har udfyldt den engelske som andetsprog kurser, vil du have en bedre brug af sproget i din hverdag, herunder personlige og forretningsmæssige relationer. Du kan endda begynde en ny karriere, som måske ikke har været en mulighed, når dit engelsk tale, skrive, læse og kommunikationsevner var under par.

Outlook

Under engelsk som andet sprog på dit cv kunne hjælpe dig ikke kun kvalificere sig til et nyt job eller forfremmelse, men vellykket gennemførelse af disse kurser på CBT College kunne også hjælpe, når du ønsker at ansøge om kollegium programmer, der kræver, at du være flydende i engelsk.

Hvis du vil vide mere om engelsk som andetsprog kurser til rådighed på CBT College, kontakt os i dag. Du kan tage disse kurser på vores Hialeah og vest Kendall campusser. Få den hjælp, du har brug for at forbedre dit engelsk skriftligt, læsning og lytteforståelse.

Turiståretaer
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurser fra CBT College - Miami »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
12 måneder
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date