EF-Rådet - Disaster Recovery Professional

Den EDRP Kurset lærer dig metoder i identificere sårbarheder og tager passende modforanstaltninger for at forebygge og afbøde fejl risikoen for en organisation. Det giver også networking professionelle med et fundament i disaster recovery principper, herunder udarbejdelse af en katastrofe genopretningsplan, vurdering af risici i virksomheden, udvikling af politikker, og de procedurer, og forståelse af de roller og relationer af forskellige medlemmer af en organisation, gennemførelsen af ​​planen, og inddrive fra en katastrofe.

Denne EDRP kursus tager en hele virksomheden tilgang til at udvikle en katastrofe genopretningsplan. Studerende vil lære at skabe et sikkert netværk ved at sætte politikker og procedurer på plads, og hvordan du gendanner et netværk i tilfælde af en katastrofe.

Hvem bør deltage

Netværk server administratorer, Firewall Administratorer, Sikkerhed testere, systemadministratorer og Risk Assessment fagfolk.

EF-Rådet - Certificeret Kryptering Specialist

ECEs kursus introducerer studerende til moderne symmetrisk nøgle kryptografi omfatter detaljerne vedrørende algoritmer såsom Feistel Networks, DES og AES samt et overblik over mange andre algoritmer såsom Blowfish, Twofish, bugstribet, og andre.

Studerende vil lære det grundlæggende i informationsteori som det gælder for kryptering. Studerende vil blive introduceret til hashing algoritmer, herunder MD5, MD6, SHA, Gost, RIPMD 256 og andre. Kurset omfatter også asymmetrisk kryptografi herunder grundige beskrivelser af RSA, Elgamal, elliptisk kurve, og DSA. Studerende vil beherske væsentlige begreber som diffusion, forvirring og Kerkchoff princip.

MÅLGRUPPE

Penetration Testere, Computer Forensics Specialist, Enhver, der er involveret i at udvælge, gennemføre VPN s eller digitale certifikater, Enhver, der er involveret i informationssikkerhed operationer

EF-Rådet - Certified Security Specialist

EF-Rådets Certified Security Specialist (ECSS) giver eleverne mulighed for at forbedre deres færdigheder i tre forskellige områder, nemlig sikkerhedsmæssige oplysninger, netsikkerhed, og computer forensics.

MÅLGRUPPE

EF-Rådets Certified Security Specialist (ECSS) program er designet primært til studerende på akademiske institutioner. Det dækker de grundlæggende grundlæggende i informationssikkerhed, computer forensics og netværkssikkerhed.

Programmet vil give en holistisk overblik over de centrale elementer i informationssikkerhed. Studerende, der fuldføre ECSS programmet, vil blive udstyret med passende fundament viden og bør være i stand til at komme videre til næste niveau.

EF-Rådet - Certificeret Secure Computer Bruger

Formålet med CSCU uddannelsesprogram er at give de studerende den nødvendige viden og færdigheder til at beskytte deres oplysninger aktiver. Denne klasse vil fordybe studerende i et interaktivt miljø, hvor de vil få grundlæggende forståelse af forskellige edb og netværk sikkerhedstrusler såsom identitetstyveri, svindel med kreditkort, netbank phishing-svindel, virus og bagdøre, emails hoaxes, seksualforbrydere lurer online, tab af fortrolige oplysninger, hacking angreb og social engineering.

MÅLGRUPPE

Dette kursus er specielt designet til nutidens 'computerbrugere, der bruger internettet og www udførligt at arbejde, studere og lege.

EF-Rådet - Netværk Security Administrator

Den ENSA Programmet er designet til at give grundlæggende færdigheder, der kræves for at analysere de interne og eksterne sikkerhedstrusler mod et netværk, og udvikle sikkerhedspolitikker, der vil beskytte en organisations oplysninger. Studerende vil lære at vurdere netværk og Internet sikkerhedsspørgsmål og design, og hvordan man gennemfører vellykket sikkerhedspolitikker og firewall strategier. Derudover vil de lære at afsløre system og netværk sårbarheder og forsvare sig mod dem. Den ENSA Course er for erfarne hænder i branchen og er støttet af et curriculum designet af de bedste i området.

Hvem bør deltage

Dette kursus vil væsentlig gavn systemadministratorer, System Engineers, Firewall Administratorer, netværk, IT Managers, it-teknikere og enhver, der er interesseret i netværk sikkerhedsteknologier.

EF-Rådet - Certified Security Analyst

EF-Rådets Security Analyst (ECSA) program er en omfattende, standardbaseret, metode intensivt træningsprogram, der lærer informationssikkerhed fagfolk til at gennemføre virkelige liv penetrationstest ved at udnytte EF-Rådets offentliggjorte penetration test metode.

MÅLGRUPPE

Netværk server administratorer, firewall administratorer, informationssikkerhed analytikere, systemadministratorer og risikovurdering fagfolk alle drage fordel af ECSA-programmet

Certificeret Ethical Hacker

En omfattende Etisk Hacking og Information Systems Security Revision program med fokus på nyeste sikkerhedstrusler, avancerede angrebsvektorer og praktisk realtid demonstration af de nyeste Hacking teknikker, metoder, værktøjer, tricks og sikkerhedsforanstaltninger. I modsætning til andre strengt teoretisk uddannelse, vil du blive nedsænket i interaktive sessioner med hands-on labs efter hvert emne

Målgruppe

Dette kursus er designet til sikkerhed officerer, revisorer, sikkerhedsfolk, site administratorer og enhver, der er bekymret over integriteten af ​​deres netværksinfrastruktur.

Program undervist i:
  • Engelsk
  • Arabic

Se 5 flere kurser fra Zeus Consulting »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
5 dage
Fuldtid
Price
Free
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date