Driftsstyring

Fanshawe College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Driftsstyring

Fanshawe College

Operations Management

Denne et-årige Ontario College Graduate Certificate (afsluttet i to semestre) er designet til universitets- og college kandidater, der søger en karriere i driftsstyring sektor.

Kandidater er involveret i beslutningstagning i forbindelse med planlægning, drift og kontrol i en virksomhed eller organisation. Læseplanen vil fokusere på anvendt viden inden for virksomhedsdrift i en global økonomi, der omfatter planlægning og styring af alle operationer (f.eks forsyningskæden elementer, indkøb, produktion og operationer planlægning og kontrol, transport og distribution, projektplanlægning, kvalitet forsikring) er involveret i virksomheder af forskellig størrelse og kompleksitet.

Learning aktiviteter støtte udviklingen af ​​overvågnings- og teamwork færdigheder. Kandidater er fortrolig med brugen af ​​informations- og produktionsteknologi.

Ansøgere, der overvejer dette program bør være klar over, at de bliver nødt til at nyde at arbejde med mennesker, og løse problemer. For at få succes på dette område vil de nødt til at erhverve de menneskelige relationer og interpersonelle færdigheder, og lære at arbejde under pres, når at reagere på forskellige forretningsmæssige situationer.

Kandidater, der opfylder disse læringsresultater vil have de færdigheder og fleksibilitet til at anvende deres viden i en række forskellige lederskab og tilsynsmæssige stillinger i servicesektoren, i fremstillingssektoren, eller i regeringen. De kan anvendes i supply chain management, produktion, projektledelse, materialer planlægning, lagerstyring, indkøb, værdianalyse, og kvalitetssikring.

For at bevare kompetence og fungere effektivt inden for materialer og drift ledelse felt, skal graduate være forpligtet til fortsat faglig udvikling. Mange faglige organisationer, der er forbundet med dette område af beskæftigelse tilbyde uddannelsesprogrammer og certificering i forbindelse med særlige ekspertiseområder. Disse yderligere faglige betegnelser er vigtige for en vellykket karriere planlægning.

Adgangskrav

En to eller tre års College Diploma, eller en grad (Bemærk: minimum "C +" gennemsnit eller kumulative 2,5 GPA) eller acceptable kombination af relateret arbejde erfaring og ungdomsuddannelse som bedømt af kollegiet eller fem års erhvervserfaring i operationer inden ledelsen som bedømt af kollegiet for at svare

Bemærk: Ansøgere kan blive bedt om at indsende et CV og følgebrev, der indeholder oplysninger om erhvervserfaring.

English Language Krav

Ansøgere, hvis første sprog ikke er engelsk, vil være forpligtet til at demonstrere færdigheder i engelsk ved en af ​​følgende metoder:

  • En Karakteren 12 College Stream eller University Stream engelsk kredit fra en Ontario Secondary School, eller tilsvarende, afhængigt af programmets Adgangskrav
  • Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) test med et minimum score på 570 for den papirbaserede test (PBT) eller 88 for Internet-baserede test (iBT) med testresultater inden for de sidste to år
  • Test med en samlet score på 6,5 med ingen score mindre end 6,0 ​​i nogen af ​​de fire bånd, med testresultater inden for de sidste to år International English Language Testing System (IELTS)
  • Canadisk Akademisk English Language (Cael) test med en samlet score på 70 med nogen score på mindre end 60 i nogen af ​​de fire bånd, med testresultater inden for de sidste to år
  • En engelsksproget Evaluering (ELE) ved Fanshawe College med et minimum score på 75% i alle dele af testen, med testresultater inden for de sidste to år

Anbefalet akademisk forberedelse

Det anbefales stærkt, at de studerende være dygtige inden for følgende områder inden overgangen til programmet:

  • matematik
  • erhvervskommunikation
  • Edb-applikationer, især Microsoft Word, Excel og PowerPoint
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
7,330 CAD
per semester
Information
Deadline
Kontakt skolen
For September 2015 and January 2016, this program will be open to international students only.
Locations
Canada - London, Ontario
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
For September 2015 and January 2016, this program will be open to international students only.
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Canada - London, Ontario
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
For September 2015 and January 2016, this program will be open to international students only.
Slutdato Kontakt skolen