Read the Official Description

Distribution og Value Chain Analyse i Asien

Kursusoversigt


I dette to-dages seminar vil du arbejde sammen med en af ​​verdens førende strategiske tænkere for at få viden, indsigt og værktøjer til at tage din virksomheds distribution til verdensklasse. Kurset fokuserer på en struktureret tilgang til analyse af eksisterende distributionskanaler og værdikæder i Asien og introducerer bedste praksis inden for distribution center design, drift og ledelse, der vil forbedre dine egne evner og din virksomheds forsyningskæde effektivitet. Det gør det også muligt for seminardeltagere at forbedre en virksomheds samlede forsyningseffektivitet.

Hvorfor skal du deltage?


Effektive distributionskanaler er nøglekriterier for fortsat vækst i Asien. Som seminardeltagere lærer du at gennemføre en grundig værdikædeanalyse, afgøre aktuelle styrker og svagheder og hvordan udvikle en mere effektiv og effektiv forsyningskæde til din virksomhed. Derudover træner dette to-dages seminar om definitioner af forsyningskæder, identifikation af spillerne langs forsyningskæden i Asien og anvendelsen af ​​metoder, processer og systemer til forbedring af forsyningskæden.

vil du

  • Forstå og definere distributionskanaler i Asien?
  • Identificere de forskellige spillere langs distributionskanaler i Asien?
  • Vurdere præstationen af ​​hver spiller langs forsyningskæden?
  • Vurder din virksomheds præstationer i sammenligning med andre industrispillere; identificere styrker og svagheder i din nuværende forsyningskæde i Asien?
  • Lær om værktøjer og processer til at forbedre din forsyningskæde, og hvordan man implementerer dem?
  • Streamline dine distributionskanaler i Asien?
  • Byg en forsyningskæde i verdensklasse i Asien?
Program taught in:
Engelsk

See 7 more programs offered by Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK) »

This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
2 dage
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline

Jan. 2020