Læs den officielle beskrivelse

Fokus for uddannelse til opskæring og produktion Direktrice ligger i den faglige forberedelse af nedskæringer i dametøj. De tilegner sig viden og færdigheder i at skære tekniske emner - fra passform præcise årsag går på tværs af kreative interface udvikling til produktion-ready grænseflade sæt. Derudover kan du træne din sans for proportioner og lære at evaluere passer og optimere. Alle afsnit er i 1: 1 realiserede og tjekket ud på grundlag af Ness Elan prøver til deres pasform og design nøjagtighed. vil supplere den praktiske uddannelse gennem computer interface og tekstil-teknologi. Små grupper garanterer individuel pleje og støtte af dine personlige kompetencer i moderne udstyrede værksteder og kursuslokaler. Praktisk læseplan suppleret med projekter såsom drapering, mode tegning og kopiering nedskæringer.

jobmuligheder

Uddannelsen afsluttes, afhængigt af dine individuelle krav med en undersøgelse, før kammeret handel og et bevis for Handelskammeret eller med en AMD-certifikat. Da mere end 28 år har AMD former med stor succes opskæring og produktion direkte Ricen, så kandidater en professionel start i modebranchen. Kandidater er for virksomheder som Alexander McQueen, lala Berlin, Annette Gortz Berlin, Gerry Weber og H

De jobmuligheder er varierede. Kandidater arbejde hjemme og i udlandet i den kvalitetsudvikling, kreativ første cut, product management, produktion overvågning eller i små workshops med en bred vifte af opgaver. Selv stien til selvstændighed er åben - nogle kandidater har startet egen etiket.

ansøgning

Træning for avancerede karrieremuligheder. Vi er glade for at møde dig. Hvis du har en uddannelse til redigering og produktion manageress på AMDAkademie Mode

Vores træning til redigering og produktion manageress i Hamborg starter årligt i oktober / november. For den endelige skud, inviterer vi dig til et udvalg dag, som kontrollerer din praktiske tekniske og generelle viden og er en gensidig indtryk. Du har mulighed for at få detaljerede oplysninger om uddannelse i form og indhold synspunkt og komme til at kende os og vores placering på dagen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Zulassungsvorausetzungen

  • mindst hoved- eller Realschulabschluss
  • erhvervsuddannelse som Schneider (i) eller erfaring inden sektionen, produktion
  • at anvende inkludere et følgebrev og et CV
Program undervist i:
Tysk

Se 3 flere kurser fra AMD Akademie Mode & Design »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
12 måneder
Fuldtid
Price
625 EUR
per måned.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date