Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

kulinariske kunst

Diplomuddannelser tilbyde de studerende en chance for at øge deres viden, færdigheder og evner, og gøre det på en kort tid. Med et eksamensbevis, kan kandidater finde spændende karrieremuligheder i mange forskellige områder.

Lige hvad er et diplom i kulinarisk kunst? Dette diplom kan optjenes i omkring et til to år, afhængigt af hvor meget tid en studerende er i stand til at afsætte til deres skolegang. At lære at skabe god mad er kun et skridt i en kulinarisk kunst program. Studerende også lære at beherske køkken teknikker, udviklingen i køkken, kulturens indvirkning på mad, og til at vise lederskab og tillid i køkkenet og videre.

Diplomuddannelser kan være meget gavnligt for kandidater. Enkeltpersoner får virkelige verden karriere erfaring, de forbedrer deres nødvendige kulinariske færdigheder, og de er i stand til at øge deres faglighed, hvilket gør kandidater med et diplom i kulinarisk kunst meget ønskelige for virksomheder.

Omkostningerne ved at tjene et diplom i kulinarisk kunst kan variere afhængigt af, hvor lang tid det tager at tjene, såvel som hver skolens specifikke studieafgifter priser og gebyrer. Interesserede studerende bør planlægge på at kontakte alle potentielle skoler for at modtage relevante finansielle oplysninger. Økonomisk støtte kan være også til rådighed for hjælp til dækning af omkostningerne for at tjene et diplom.

Personer med et diplom i kulinarisk kunst kan arbejde i enhver gastronomisk industri, som en restaurant manager, en professionel eller udøvende kok, som en restauratøren eller en catering direktør, lederen kok af en café eller bistro eller som direktør for en fødevare distributør . Kandidater kan også føre en mere iværksætterånd rute og åbne deres egen restaurant.

Mange skoler tilbyder in-person eller online klasser, hvilket giver dig chancen for at tjene dit eksamensbevis i kulinariske kunst på din tidsplan.For at komme i gang med din uddannelse i dag, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Diplom i kulinarisk ledelse

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk
på universitet February 2019 Schweiz Lenk im Simmental

Lærere på SHML - Swiss Hotel Management School Lenk vil gå ud af deres måde at engagere deres elever og inspirere dem til at spørge og lære. Denne klasse giver vores studerende en chance for at anvende deres unikke evner og udvide deres horisonter ved at lære noget nyt. Skynd dig - der er begrænsede pladser til rådighed i denne populære klasse! [+]

. Fabrizio Magoni / UnsplashPROGRAM TILBUD

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk giver en integreret kursusplan for læring gennem udforskning, undersøgelse og selvrefleksion. I hver klasse fremhæver vores lærere de strategier og processer, der er involveret i læring og selvvækst, hvilket skaber en enestående mulighed for at forberede vores elever til at leve tankevækkende, kreative og opfylde liv i et hurtigt skiftende samfund. Se venligst vores aktuelle kursustilbud nedenfor.

DIPLOMA I KULINÆR BESTYRELSE

Lærere på SHML - Swiss Hotel Management School Lenk vil gå ud af deres måde at engagere deres elever og inspirere dem til at spørge og lære. Denne klasse giver vores studerende en chance for at anvende deres unikke evner og udvide deres horisonter ved at lære noget nyt. Skynd dig - der er begrænsede pladser til rådighed i denne populære klasse!... [-]


ACF kulinariske kunst. Kokkenuddannelse

SWISSAM Hospitality Business & Culinary Arts School
på universitet Fuldtid Deltid 2 semestre July 2019 Rusland Saint Petersburg + 1 mere

Certificeret af American Culinary Federation (ACF) Hospitality Business og Culinary Arts School SWISSAM i person af chef for kulinariske kunst program Josef Fleissner inviteret førsteklasses kokke til at designe ægte professionelle kulinariske kunst kurser! International anerkendelse kulinarisk kunst. Chef Education er det eneste kulinariske program i Rusland og CIS, akkrediteret af American Culinary Federation (ACF). [+]

Hvorfor ACF kulinariske kunst?Verdensklasse undervisere

Klasser ledes af et internationalt team af førsteklasses kokke. Josef Fleissner (Østrig) er chef for kulinariske kunstprogrammet.

International anerkendelseKulinariske kunst. Chef Education er det eneste kulinariske program i Rusland og CIS, akkrediteret af American Culinary Federation (ACF).ACF er en professionel organisation for kokke og kokke, der blev grundlagt i 1929 i New York City. Det er den kulinariske leder i at tilbyde pædagogiske ressourcer, træning, lærlingeuddannelse og programmatisk akkreditering designet til at forbedre professionel vækst for alle nuværende og fremtidige kokke og konditorier. ACF driver desuden det mest omfattende certificeringsprogram for kokke.Globalt anerkendt eksamensbevis... [-]

Diplom i Haute Cuisine Chef

Culinary Institute of Barcelona
på universitet Deltid 8 måneder May 2019 Spanien Barcelona

At få CIB's Chef Diploma bliver meget mere end en professionel kokeksamen. Dette eksamensbevis sikrer, at den studerende er i stand til at forny og skabe, det vil sige at forbedre det allerede eksisterende og at gøre ting, som ingen har gjort før. [+]

At få CIB's Chef Diploma bliver meget mere end en professionel kokeksamen. Dette eksamensbevis sikrer, at den studerende er i stand til at forny og skabe, det vil sige at forbedre det allerede eksisterende og at gøre ting, som ingen har gjort før. Dette kursus er en rejse gennem kunst og videnskab af gastronomi, der eventuelt kan udvides med et tidligere indvielsesmodul for dem, der ikke har nogen erhvervserfaring indenfor madlavning.

Når eksamensbeviset er afsluttet, kan den studerende vælge en af ​​de seks kulinariske specialiteter, der er til rådighed for at blive en specialkokk eller vælge kurset for at opnå Executive Chef Postgraduate Diploma.

Det er et 8-måneders program for multikulturel sameksistens med studerende fra hele verden inden for rammerne af byen Barcelona, ​​hvor du ikke kun vil lære madlavningsteknikker, men du vil leve en livserfaring, der tjener dig til resten af dit liv.... [-]


Pastry Chef Diploma Ecole Lenôtre - 23 uger

Ecole Lenôtre
på universitet Fuldtid 23 uger March 2019 Frankrig Plaisir Paris + 1 mere

Kageruddannelsen er skabt for folk, der er villige til at træne eller genopfinde sig selv i Pastry, fra grundlaget til den højeste teknik af konditori. [+]

ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre giver sine studerende og partnere en banebrydende uddannelse til at lette, opmuntre, kommunikere og vedligeholde højtydende standarder og ekspertise. Uddannelsen "Pastry Chef Ecole Lenôtre " er rettet mod voksne, der er lidenskabelige med at lave mad, uanset om de er på et konverteringskursus og for fagfolk, der søger at øge deres fagområde.

Støtteberettigelse til dette kursus har følgende forudsætninger :

At være 18 år eller ældreAt have grundlæggende kendskab til det sprog, hvor kurset er undervist (niveau A2)At kunne læse og skriveAt kende det grundlæggende i hygiejne og sikkerhed i et fødevaremiljøAt have grundlæggende kendskab til grundlæggende ræsonnement (beregninger og logik)STRUKTUR FOR EKOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING... [-]

Culinary and Hospitality Stage

Culinary Institute of Israel
på universitet Fuldtid 6 - 12 måneder July 2019 Israel Tel Aviv-Yafo

Dette er et personligt karriereudviklingsprogram, der kombinerer kulinariske karriereuddannelser på en af ​​Israels eksklusive gourmetskoler, støttet af et førende erhvervsskole med praktisk praktik på store hoteller. [+]

Dette er et personligt karriereudviklingsprogram, der kombinerer kulinariske karriereuddannelser på en af ​​Israels eksklusive gourmet madlavningskoler, støttet af en førende erhvervsuddannelse, Ort Dan Gourmet , med en praktisk praktik på store hoteller.

Tel Aviv er Israels største storbyby og er verdensberømt for sine kulturelle begivenheder, pulserende natteliv, sandstrande, LGBT-venlighed og selvfølgelig - fantastisk kulinarisk scene. I 2018 blev byen tilnavnet Vegan Nation for sin sort og innovation med vegan-venlige fødevarer.

Ort Dan Gourmet

Her er en unik mulighed for dig til yderligere at studere kulinariske kunst med fokus på israelske, mellemøstlige og middelhavs kosher køkkener og øve dit håndværk og færdigheder som praktikant på de store 5-stjernede hoteller i Tel Aviv. Programmet består af ugentlige teoretiske og praktiske kulinariske klasser, mere end 700 praktik timer på hoteller, stationrotation (herunder arrangementer) og mere.... [-]


Boulangerie diplom

Le Cordon Bleu Paris
på universitet Fuldtid 1 - 6 måneder September 2019 Frankrig Paris

Udviklet af Le Cordon Bleu Paris, Boulangerie Diploma uddanner fremtidens fagfolk og iværksættere i væsentlige boulangerie teknikker, såvel som nye tendenser [+]

Udviklet af Le Cordon Bleu Paris, Boulangerie Diploma uddanner fremtidens fagfolk og iværksættere i væsentlige boulangerie teknikker samt nye tendenser på området.

Programmål

Dette program vil give de studerende de nødvendige færdigheder til at arbejde i en traditionel boulangerie eller i en produktionsvirksomhed i Frankrig eller i udlandet. I løbet af programmet studerende:

Erhverve de principielle teknikker, der anvendes i håndværksmæssige boulangerie Lær produktionsprocessen og hvordan man arbejder i et team Anskaf et repertoire af traditionelle og moderne boulangerie opskrifter

HVEM ER DETTE PROGRAM TIL? Nogen søger at erhverve de væsentlige teoretiske og praktiske viden i boulangerie For fagfolk på udkig efter en karriere forandring Nogen søger at arbejde i boulangerie profession som en håndværker eller ansat i en breadbaking selskab EKSAMENSBEVIS ... [-]

Naturkokken

The College of Naturopathic Medicine
på universitet Deltid 9 - 12 måneder September 2019 Det Forenede Kongerige London Irland Dublin + 2 mere

CNM Natural Chef er et 3-delt kursus, der dækker alt, hvad du behøver at vide for at blive en succesfuld Natural ChefCNM Natural Chef, fra hvordan fordøjelsessystemet virker, for at opbygge en kulinarisk karriere! CNMs Natural Chef Training består af 420 timers livsskiftende uddannelse. Du skal derefter færdiggøre et praktikophold på yderligere 100 timer. [+]

CNM's Natural Chef Training

CNM Natural Chef er et 3-delt kursus, der dækker alt, hvad du behøver at vide for at blive en succesfuld CNM Natural Chef, fra hvordan fordøjelsessystemet virker, for at opbygge en kulinarisk karriere! CNMs Natural Chef Training består af 420 timers livsskiftende uddannelse. Du skal derefter færdiggøre et praktikophold på yderligere 100 timer.

CNM's Natural Chef Training er udviklet til at imødekomme de stigende krav i et samfund, der i stigende grad er interesseret i fødevarer, der understøtter og fremmer sundhed.

CNM Natural Chef Studerende læres at forberede lækre gourmetretter, der fokuserer på næringsværdi. Hele, økologiske, friske og minimalt forarbejdede fødevarer opkøbes i sæsonen. Da ingen enkelt kostregulering passer til alle, lærer vi, hvordan individualiseret mad kan forbedre sundheden.... [-]


Diplom i kulinariske forvaltning (co-op)

Sault College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Canada Sault Ste. Marie

Dette er en co-operative uddannelse. Studerende er forpligtet til at gennemføre mindst en co-op praktik (CWR100) for at opgradere. [+]

Culinary Management (2078) 2 år - 4 semestre Ontario College Diplom CO-OP

Programoversigt

Vi tilbyder: Individuelle arbejdsstationer til hver elev betyder ingen ventetid til at skiftes.

Dette er en co-operative uddannelse. Studerende er forpligtet til at gennemføre mindst en co-op praktik (CWR100) for at opgradere.

Sault Colleges Culinary Management-program lærer dig alt hvad du behøver at vide for at udvikle en karriere som kok. Mad demonstrationer, laboratoriearbejde og foredrag giver et dynamisk læringsmiljø. Du vil lære om nutidige og klassiske teknikker, menu planlægning og fødevarer og drikke ledelse. Mulighed for erfaringsbaseret læring finder sted i løbet af betalt sommeren CO-OP placering, som giver dig mulighed for at finpudse dine færdigheder. Vores to år Culinary Management diplomuddannelse giver en enestående mulighed for at registrere sig som en lærling gennem ministeriet for uddannelse Læreanstalter og universiteter. Efter en vellykket gennemførelse af dine studier vil du have de nødvendige værktøjer til at arbejde inden for fine spisesteder i hele verden.... [-]


Diplôme De Cuisine

Le Cordon Bleu New Zealand
på universitet Fuldtid 9 måneder January 2019 New Zealand Wellington

Vellykket gennemførelse af certifikaterne Basic, Intermediate og Superior Cuisine resulterer i tildeling af Diplôme de Cuisine. Du vil lære at beherske de nødvendige færdigheder til at skabe fine køkkenretter gennem en kombination af demonstrationer, praktiske sessioner og teoriundervisning, og få viden fra vores klassisk uddannede kokke, der har erfaring i ledende stillinger i verdens fineste køkkener og Michelin-stjernede restauranter. [+]

Oversigt

Vellykket gennemførelse af certifikaterne Basic, Intermediate og Superior Cuisine resulterer i tildeling af Diplôme de Cuisine. Du vil lære at beherske de nødvendige færdigheder til at skabe fine køkkenretter gennem en kombination af demonstrationer, praktiske sessioner og teoriundervisning, og få viden fra vores klassisk uddannede kokke, der har erfaring i ledende stillinger i verdens fineste køkkener og Michelin-stjernede restauranter.

Vores køkken kokke fører demonstrationer til at vise dig, hvordan du laver retter til den højeste faglige standard. Du har derefter til opgave at replikere, hvad du har været vist i et af vores dedikerede køkken praktiske køkkener.... [-]


Culinary Arts Diploma

Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse
på universitet Fuldtid 8 måneder March 2019 Frankrig Paris

Start din kulinariske karriere med dette intensive hands-on introduktionsevnerprogram med praktisk praktik. Dette entry level program er designet til håbende kokke. Små gruppeindstillinger begrænset til 10 deltagere giver personnaliseret træning. Denne uddannelse gør det muligt for kandidater at få jobspecifikke kompetencer, der forventes på et kommissærniveau ...

[+]

Start din kulinariske karriere Designet specielt til fagfolk på højt niveau inden for de fødevarerelaterede tjenester, giver Culinary Arts Diploma de højeste standarder, der forventes hos premium-virksomheder. Lær kerne kulinarisk

Studerende, der ønsker at starte deres kokkarriereKarrierevekslereIværksættere

INDHOLD

Krydderimetoder, baser, saucer, krydderierMadlavning metoderGrøntsager og kornMeddelelseFjerkræ og kødLedelseSeafoodGrundlæggende wienerbrødGennemgang af kulinariske teknikker og praktikopstillingGenerel slutprøve3-måneders praktikplads i en restaurant del af Ducasse Education 's netværk.

ADGANG

Minimumsalder: 18 årFlydende engelskForudsætning: High school grad... [-]

Diplom i kulinariske kunst

Sunway University
på universitet Fuldtid 2 år January 2019 Malaysia Shah Alam

Diplomaet i kulinariske kunst giver dig en kulinarisk træning af højeste kvalitet med topmoderne køkken og klasseværelser. [+]

Diplomaet i kulinariske kunst giver dig en kulinarisk træning af højeste kvalitet med topmoderne køkken og klasseværelser.

Under ledelse af et prisvindende team af kulinariske eksperter, er vores mål at producere kvalitets kandidater, der ikke kun er sikre på deres kulinariske færdigheder, men også i stand til at kommunikere flydende, arbejde selvstændigt og vise lederskab kvaliteter, der vil forbedre deres legitimationsoplysninger i gæstfrihed og foodservice industrier her i Malaysia og globalt.

Væsentlig praktisk erfaring vil blive opnået gennem en 20-ugers industri praktik. Dette eksamensbevis er akkrediteret af Le Cordon Bleu, og efter afslutningen af ​​programmet er kandidater tildelt to certifikater; en fra Sunway University og en anden fra Le Cordon Bleu, en førende institution inden for kulinarisk kunst og gæstfrihed.... [-]


Diplom i fransk konditori

Ecole Ritz Escoffier
på universitet Fuldtid 12 uger April 2019 Frankrig Paris

Dette træningsprogram omfatter 3 niveauer, dedikeret til at lære det grundlæggende i fransk konditorivarer og er designet til begyndere, hvad enten de er entusiaster eller håbende fagfolk. [+]

Dette træningsprogram omfatter 3 niveauer, dedikeret til at lære det grundlæggende i fransk konditorivarer og er designet til begyndere, hvad enten de er entusiaster eller håbende fagfolk.

Varighed: 12 ugerAntal timer: 420 timerPris: 21.900 € (inkl. Moms)Adgangskrav

Kandidater skal være mindst 18 år og skal have gennemført gymnasiet.

Kursus timer

Mandag til fredag, kl. 8:30 - 16:30. Frokostpause er inkluderet.

I slutningen af hvert niveau tildeles praktikanten et certifikat i "fransk konditori" efter en løbende vurdering af deres arbejde og en vellykket gennemførelse af den praktiske eksamen. Efter at have tjent alle tre certifikater, vil praktikanten blive tildelt Ritz Escoffier Pastry Diploma.... [-]


Fransk Pastry Arts Diploma

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
på universitet Fuldtid 7 måneder March 2019 Frankrig Yssingeaux

Har du altid elsket at lave bagværk og spekulerede på, om dette er den karriereændring, du leder efter? Ducasse Education giver dig mulighed for at tage et intensivt 7,5-måneders program for at lære alle de grundlæggende og uddybede teknikker i fransk konditori. [+]

Behold fundamentet for traditionelle franske konditorvarer med en 5,5 måneders intensiv faglig træning. Fra modtagelse af produkter til produktion, bevarelse og emballering af kager og viennoiseries, vil du lære og mestre fagfolkens væsentlige teknikker. En 2-måneders obligatorisk praktikplads i en fransk virksomhed vil færdiggøre din uddannelse for at anvende din viden i et virkeligt miljø. Drage fordel af verdenskendte undervisningsmetoder med små grupper og høj praksis for at optimere undervisningen, opnå en effektiv læring og levere en personlig opfølgning.

KLASSTYPE • 80% hands-on • 20% teori

MODULER • Basissegent dejer, tærter og tartlets • Choux wienerbrød • Knusdej • Dejede konditorier • Svampe og kiks • Teknisk forstærkning • Petits-fours og kager • Entremets • Viennoiseries og bager • Forgyldte desserter • Tema- og bryllupskager • Chokolade • Revision , afsluttende eksamen og buffet forberedelse... [-]


Diploma in Culinary Management

Confederation College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Canada Thunder Bay

[+]

De arbejder i nogle af de bedste restauranter og hoteller i Toronto, Vancouver, Paris, Hongkong, New York, Rio de Janeiro, Rom og næsten enhver storby over hele kloden.

Co-op-praktikophold i restauranter, hoteller og institutioner giver dig virkelig erfaring på området Praktisk læring i en række forskellige indstillinger, herunder spisestue på campus CU 125 Basic Food Theory I (2 timer om ugen) CU 130 Bagværk og konditori I (4 timer om ugen) CU 140 Ernæringssteori / Fødevareprincipper (3 timer om ugen) CU 240 Introduktion til spisestue (4 timer om ugen) CU 245 Menuplanlægning for rentabilitet II (2 timer om ugen)

Semester 3 - 25 timer

CU 330 Contemporary Cuisine and Trends (3 timer om ugen) CU 325 Udforsk internationalt køkken (3 timer om ugen) GE 080 Fødevarer i Amerika (3 timer om ugen) ... [-]

Diplom i kulinariske kunst

LaSalle College Vancouver
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Canada Vancouver

Missionen for Culinary Arts diplomuddannelsen er at skabe et miljø for de studerende at blive lærende besiddelse af den viden, viden, kreativitet og etiske værdier, der er nødvendige for at overleve og trives i de hastigt skiftende kulinariske, restaurant og catering erhverv. [+]

FØDEVARER ER IKKE BARE hvad du spiser

Missionen for Culinary Arts diplomuddannelsen er at skabe et miljø for de studerende at blive lærende besiddelse af den viden, viden, kreativitet og etiske værdier, der er nødvendige for at overleve og trives i de hastigt skiftende kulinariske, restaurant og catering erhverv. Erfarne branchefolk til formål at formidle deres viden og up-to-date tekniske indsigt til deres elever, og pensum er stærkt afhængig faktiske deltagelse i projekter, der er praktiske og tekniske rækkevidde.

For dig, maden er ikke lige, hvad du spiser. Det er et sted mellem, hvordan du udtrykke din kreativitet og hvem du er som person. Og på et tidspunkt, hvor kulinariske smag udvikler sig og kulturelle barrierer forsvinder, industrien har brug for folk som dig. I vores kulinariske kunst uddannelser, vil du blive nedsænket i et miljø, der er så tæt på den virkelige verden som det bliver. At arbejde i et moderne, professionelt køkken, kan du finpudse dine madlavning færdigheder, som du fokusere på at lære at levere de populære internationale smagsoplevelser og teknikker dagens forbrugere-og arbejdsgivere-ønsker og forventer. Du vil være omgivet og inspireret af andre talentfulde, kreativt drevne studerende. Og du får svært ved, udfordres, og, frem for alt andet, støttet af erfarne fakultet *. Det vil tage alt, hvad du har fået. Men det kan føre til en karriere, hvor du gør, hvad du elsker.... [-]