Filter
Diploma
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Diplomuddannelser tilbyde de studerende en chance for at øge deres viden, færdigheder og evner, og gøre det på en kort tid. Med et eksamensbevis, kan kandidater finde spændende karrieremuligheder i mange forskellige områder.

Lige hvad er et diplom i kulinarisk kunst? Dette diplom kan optjenes i omkring et til to år, afhængigt af hvor meget tid en studerende er i stand til at afsætte til deres skolegang. At lære at skabe god mad er kun et skridt i en kulinarisk kunst program. Studerende også lære at beherske køkken teknikker, udviklingen i køkken, kulturens indvirkning på mad, og til at vise lederskab og tillid i køkkenet og videre.

Diplomuddannelser kan være meget gavnligt for kandidater. Enkeltpersoner får virkelige verden karriere erfaring, de forbedrer deres nødvendige kulinariske færdigheder, og de er i stand til at øge deres faglighed, hvilket gør kandidater med et diplom i kulinarisk kunst meget ønskelige for virksomheder.

Omkostningerne ved at tjene et diplom i kulinarisk kunst kan variere afhængigt af, hvor lang tid det tager at tjene, såvel som hver skolens specifikke studieafgifter priser og gebyrer. Interesserede studerende bør planlægge på at kontakte alle potentielle skoler for at modtage relevante finansielle oplysninger. Økonomisk støtte kan være også til rådighed for hjælp til dækning af omkostningerne for at tjene et diplom.

Personer med et diplom i kulinarisk kunst kan arbejde i enhver gastronomisk industri, som en restaurant manager, en professionel eller udøvende kok, som en restauratøren eller en catering direktør, lederen kok af en café eller bistro eller som direktør for en fødevare distributør . Kandidater kan også føre en mere iværksætterånd rute og åbne deres egen restaurant.

Mange skoler tilbyder in-person eller online klasser, hvilket giver dig chancen for at tjene dit eksamensbevis i kulinariske kunst på din tidsplan.For at komme i gang med din uddannelse i dag, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

26 Resultater i Gastronomi

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Lærere på SHML - Swiss Hotel Management School Lenk vil gå ud af deres måde at engagere deres elever og inspirere dem til at spørge og lære. Denne klasse giver vores stud ... [+]

. Fabrizio Magoni / UnsplashPROGRAM TILBUD

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk giver en integreret kursusplan for læring gennem udforskning, undersøgelse og selvrefleksion. I hver klasse fremhæver vores lærere de strategier og processer, der er involveret i læring og selvvækst, hvilket skaber en enestående mulighed for at forberede vores elever til at leve tankevækkende, kreative og opfylde liv i et hurtigt skiftende samfund. Se venligst vores aktuelle kursustilbud nedenfor.

DIPLOMA I KULINÆR BESTYRELSE

Lærere på SHML - Swiss Hotel Management School Lenk vil gå ud af deres måde at engagere deres elever og inspirere dem til at spørge og lære. Denne klasse giver vores studerende en chance for at anvende deres unikke evner og udvide deres horisonter ved at lære noget nyt. Skynd dig - der er begrænsede pladser til rådighed i denne populære klasse!... [-]

Schweiz Lenk im Simmental
Januar 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Ecole Lenôtre

Kageruddannelsen er skabt for folk, der er villige til at træne eller genopfinde sig selv i Pastry, fra grundlaget til den højeste teknik af konditori. ... [+]

ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre giver sine studerende og partnere en banebrydende uddannelse til at lette, opmuntre, kommunikere og vedligeholde højtydende standarder og ekspertise. Uddannelsen "Pastry Chef Ecole Lenôtre " er rettet mod voksne, der er lidenskabelige med at lave mad, uanset om de er på et konverteringskursus og for fagfolk, der søger at øge deres fagområde.

Støtteberettigelse til dette kursus har følgende forudsætninger :

At være 18 år eller ældreAt have grundlæggende kendskab til det sprog, hvor kurset er undervist (niveau B1)At kunne læse og skriveAt kende det grundlæggende i hygiejne og sikkerhed i et fødevaremiljøAt have grundlæggende kendskab til grundlæggende ræsonnement (beregninger og logik)STRUKTUR FOR EKOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING... [-]
Frankrig Plaisir Paris
September 2019
Engelsk,Fransk
Fuldtid
25 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute of Barcelona

At få CIB's Chef Diploma bliver meget mere end en professionel kokeksamen. Dette eksamensbevis sikrer, at den studerende er i stand til at forny og skabe, det vil sige at ... [+]

At få CIB's Chef Diploma bliver meget mere end en professionel kokeksamen. Dette eksamensbevis sikrer, at den studerende er i stand til at forny og skabe, det vil sige at forbedre det allerede eksisterende og at gøre ting, som ingen har gjort før. Dette kursus er en rejse gennem kunst og videnskab af gastronomi, der eventuelt kan udvides med et tidligere indvielsesmodul for dem, der ikke har nogen erhvervserfaring indenfor madlavning.

Når eksamensbeviset er afsluttet, kan den studerende vælge en af ​​de seks kulinariske specialiteter, der er til rådighed for at blive en specialkokk eller vælge kurset for at opnå Executive Chef Postgraduate Diploma.

Det er et 8-måneders program for multikulturel sameksistens med studerende fra hele verden inden for rammerne af byen Barcelona, ​​hvor du ikke kun vil lære madlavningsteknikker, men du vil leve en livserfaring, der tjener dig til resten af dit liv.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Spansk,Engelsk
Deltid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

BHMS Diploma in Culinary Arts introducerer eleverne til verden af fødevareproduktion gennem grundlæggende operationelle teknikker og praktisk kompetenceuddannelse. Højdep ... [+]

Diplom kulinariske kunst

BHMS Diploma in Culinary Arts introducerer eleverne til verden af fødevareproduktion gennem grundlæggende operationelle teknikker og praktisk kompetenceuddannelse. Højdepunkterne i dette 1-årige kursus omfatter klassiske europæiske madlavningsmetoder, stykker, lagre og saucer som grundsten. Patisserie færdigheder udvikles gennem to specialiserede kurser og industriens væsentlige forhold til fødevaresikkerhed og ernæring undervises til forberedelse til elevernes første erhvervsuddannelse.

BHMS kulinariske faciliteter

BHMS opgraderede sine kulinariske faciliteter og tilføjede et nyt, state-of-the-art træningskøkken til det eksisterende produktionskøkken. I dette stressfri miljø har kulinariske elever i hvert år af programmet chancen for at erhverve og udøve centrale kulinariske færdigheder og kompetencer, før de påføres et ægte madproduktions køkkenmiljø.... [-]

Schweiz Lucerne
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Durham College

Master kunst af mad og smag i vores Culinary Management program. Du vil udforske lokalt dyrket mad, eksperimentere med etnisk og moderne køkken og udvikle dine færdighede ... [+]

Master kunst af mad og smag i vores Culinary Management program. Du vil udforske lokalt dyrket mad, eksperimentere med etnisk og moderne køkken og udvikle dine færdigheder i kulinariske kunst, mens du lærer værdifulde ledelsesevner, der vil tage din karriere til næste niveau. Der lægges stor vægt på lab / køkken tid, opmuntrer eleverne til at udvikle deres teknikker og produkter, hvoraf mange er i stand til at tage hjem og nyde. Kandidater er eftertragtede af en bred vifte af arbejdsgivere på grund af deres unikke færdigheder, der omfatter håndværkskødskæring, osteproduktion, bagning, konserves og konservering.

Culinary Management programmet tilbydes på W. Galen Weston Center for Fødevarer (CFF), som styres af en field-to-fork filosofi i alle aktiviteter. Dette utrolige læringscenter giver adgang til et demonstrationsteater; state-of-the-art laboratorier, klasseværelser og mødelokaler; Bistro '67, en fuld service, grøn certificeret undervisning restaurant; og voksende marker kun få skridt fra laboratorierne.... [-]

Canada Whitby
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Sault College

Dette er en co-operative uddannelse. Studerende er forpligtet til at gennemføre mindst en co-op praktik (CWR100) for at opgradere. ... [+]

Culinary Management (2078) 2 år - 4 semestre Ontario College Diplom CO-OP

Programoversigt

Vi tilbyder: Individuelle arbejdsstationer til hver elev betyder ingen ventetid til at skiftes.

Dette er en co-operative uddannelse. Studerende er forpligtet til at gennemføre mindst en co-op praktik (CWR100) for at opgradere.

Sault Colleges Culinary Management-program lærer dig alt hvad du behøver at vide for at udvikle en karriere som kok. Mad demonstrationer, laboratoriearbejde og foredrag giver et dynamisk læringsmiljø. Du vil lære om nutidige og klassiske teknikker, menu planlægning og fødevarer og drikke ledelse. Mulighed for erfaringsbaseret læring finder sted i løbet af betalt sommeren CO-OP placering, som giver dig mulighed for at finpudse dine færdigheder. Vores to år Culinary Management diplomuddannelse giver en enestående mulighed for at registrere sig som en lærling gennem ministeriet for uddannelse Læreanstalter og universiteter. Efter en vellykket gennemførelse af dine studier vil du have de nødvendige værktøjer til at arbejde inden for fine spisesteder i hele verden.... [-]

Canada Sault Ste. Marie
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

Start din kulinariske karriere med dette intensive hands-on introduktionsevnerprogram med praktisk praktik. Dette entry level program er designet til aspirerende kokke. S ... [+]

Start din kulinariske karriere

Culinary Arts Diploma er designet specielt til fagfolk på uddannelsesniveau i de fødevarerelaterede tjenester og leverer de højeste standarder, der forventes hos premium-virksomheder. Lær kerne kulinarisk

Intensive moduler lærer avancerede aspekter af kulinarisk kunst med vægt på færdighedsopbygning.

Små gruppeindstillinger giver personlig, interaktiv og effektiv træning. Tilpasset til folk, der ønsker at mestre professionelle grundlæggende færdigheder og integrere i et professionelt køkken, blander dette intensive program teori, praksis og real-world erfaring inden for området med det formål at mestre alle grundlæggende teknikker.... [-]

Frankrig Paris
September 2019
Engelsk,Fransk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Har du altid elsket at lave bagværk og spekulerede på, om dette er den karriereændring, du leder efter? Ducasse Education giver dig mulighed for at tage et intensivt 7,5- ... [+]

Behold fundamentet for traditionelle franske konditorvarer med en 5,5 måneders intensiv faglig træning. Fra modtagelse af produkter til produktion, bevaring og emballering af kager og viennoiseries, vil du lære og mestre fagfolkens væsentlige teknikker. En 2-måneders obligatorisk praktikplads i en fransk virksomhed vil færdiggøre din uddannelse for at anvende din viden i et virkeligt miljø. Drage fordel af verdenskendte undervisningsmetoder med små grupper og høj praksis for at optimere undervisningen, opnå en effektiv læring og levere en personlig opfølgning.

Klasse Type80% hands-on20% teorimodulerGrundlæggende konditorier dejer, tærter og tartletsChoux wienerbrødButterdejLeavened wiener dejenSvampe og kiksTeknisk forstærkningPetits-fours og kagerentremetsViennoiseries og bageriForgyldte desserterTema og bryllupskagerChokoladeRevision, afsluttende eksamen og buffet forberedelse Programmet omfatter... [-]
Frankrig Yssingeaux
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
7 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Studieordningen for denne Diploma er baseret på en eminent gastronomiske læring til at bringe den studerende kulinariske uddannelse på højeste niveau. Gennem en global ti ... [+]

KØKKEN i al sin essens

Studieordningen for denne Diploma er baseret på en eminent gastronomiske læring til at bringe den studerende kulinariske uddannelse på højeste niveau. Gennem en global tilgang næsten udelukkende i køkkenet, vil de studerende styrke de allerede etablerede baser, arbejde kreativitet, teknisk viden og nye tendenser for gastronomi i dag.

Programmet er 5 måneder og komplet med valgfri eksterne praksis i de bedste restauranter i vores Kulinarisk Team.

Afgøre din egen fremtid

Vores Diplomer giver uddannelse alsidige, dynamiske og proaktive fagfolk. Folk, der ønsker at lære, med gastronomiske kald og en vindende holdning. CEU Cardenal Herrera Universitet og Gasma hjælpe dig gennem en participatorisk-praktiske workshops, masterclasses, læring besøg og mere innovative og metode.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
LaSalle College Vancouver

Kulinarisk diplomuddannelsens mission er at skabe et miljø for eleverne at blive elever, der besidder de færdigheder, viden, kreativitet og etiske værdier, der er nødvend ... [+]

The Fine Art of Food

For dig er mad ikke bare hvad du spiser. Sådan udtrykker du din kreativitet og hvem du er som en person. Og på et tidspunkt, hvor kulinariske smag udvikler sig og kulturelle barrierer forsvinder, har branchen behov for mennesker som dig. I Culinary Arts Diploma programmet, er studerende nedsænket i et miljø, der emulerer et ægte, moderne professionelt køkken. Studerende skærper deres madlavning mestre, da de fokuserer på at lære at levere de populære internationale smag og teknikker, dagens forbrugere - og arbejdsgivere - ønsker og forventer. Studerende er omgivet og inspireret af deres talentfulde, kreativt drevne jævnaldrende.

Studerende får den viden, kreativitet og etiske værdier, der er nødvendige for at trives i de udviklende kulinariske, restaurant- og cateringvirksomheder. Erfarne branchefolk deler deres viden og up-to-date teknisk velfærd med eleverne gennem en robust læseplan, der stærkt afhænger af deltagelse i projekter, der er praktiske og tekniske.... [-]

Canada Vancouver
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sunway University

Diplomaet i kulinariske kunst giver dig en kulinarisk træning af højeste kvalitet med topmoderne køkken og klasseværelser. ... [+]

Diplomaet i kulinariske kunst giver dig en kulinarisk træning af højeste kvalitet med topmoderne køkken og klasseværelser.

Under ledelse af et prisvindende team af kulinariske eksperter, er vores mål at producere kvalitets kandidater, der ikke kun er sikre på deres kulinariske færdigheder, men også i stand til at kommunikere flydende, arbejde selvstændigt og vise lederskab kvaliteter, der vil forbedre deres legitimationsoplysninger i gæstfrihed og foodservice industrier her i Malaysia og globalt.

Væsentlig praktisk erfaring vil blive opnået gennem en 20-ugers industri praktik. Dette eksamensbevis er akkrediteret af Le Cordon Bleu, og efter afslutningen af ​​programmet er kandidater tildelt to certifikater; en fra Sunway University og en anden fra Le Cordon Bleu, en førende institution inden for kulinarisk kunst og gæstfrihed.... [-]

Malaysia Shah Alam
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Istanbul

Le Cordon Bleus Grand Diplôme® er respekteret over kulinariske og gæstfrihedsbranchen som et ypperst kvalitetsmærke og er en indflydelsesrig kvalifikation, der kombinerer ... [+]

Le Cordon Bleus Grand Diplôme® er respekteret over kulinariske og gæstfrihedsbranchen som et ypperst kvalitetsmærke og er en indflydelsesrig kvalifikation, der kombinerer klassisk træning i både køkken og pâtisserie. Studerende lærer først grundlæggende kulinariske færdigheder, inden man anvender denne viden til kvalitetsproducerede og specialiserede ingredienser.

Dette eksamensbevis uddeles efter den vellykkede gennemførelse af både Diplôme de Cuisine og Diplôme de Pâtisserie, som kan studeres samtidigt i en periode på 9-12 måneder.

Le Cordon Bleu Grand Diplôme er globalt anerkendt som et kendetegn for ekspertise og er din nøgle til dørene i den kulinariske verden.... [-]

Tyrkiet Istanbul
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
33 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Leiths School of Food and Wine

Den LEITHS Diploma er en berømt fuld tid madlavning kursus designet til dem, der ønsker at starte en karriere i fødevarer. Det tilbyder omfattende faglig uddannelse, der ... [+]

Den LEITHS Diploma er en berømt fuld tid madlavning kursus designet til dem, der ønsker at starte en karriere i fødevarer. Det tilbyder omfattende faglig uddannelse, der vil sikre en afrundet viden om mad og vin sammen med en klar fornemmelse af de aktuelle tendenser i branchen og kulinariske stilarter, menu planlægning og budgettering.

Egnet til:

Enhver interesseret i en karriere i fødevareindustrien. Dette omfatter:

Arbejde som en professionel eller privat kok Åbning af en cafe, pub, bistro eller restaurant Oplæg til catering virksomhed Udvikle fødevareprodukter Fødevarer styling Mad skrivning Mad medier, markedsføring og PR ... [-]
Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
36 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Ashburton Chefs Academy

På Ashburton Chefs Academy vores mission er at lancere karrieren for de fremtidige stjerner i den kulinariske verden. Professional Kulinarisk Diploma er en prestigefyldt ... [+]

På Ashburton Chefs Academy vores mission er at lancere karrieren for de fremtidige stjerner i den kulinariske verden. Professional Kulinarisk Diploma er en prestigefyldt uddannelse program designet til at starte din karriere som professionel kok af højeste kaliber, klar til at imødekomme kravene fra nutidens arbejdsgivere.

At blive en øverste chef tager ambitioner, engagement, passion og dygtighed. Storbritannien er midt i en kulinarisk renæssance og arbejdsgivere kræver kvalificerede, dygtige og kreative kokke. På trods af dette krav er der i øjeblikket en enorm mangel på kvalificeret arbejdskraft inden for branchen for kvalificerede kokke. Vi udvider vores uddannelse til at udvikle hele spektret af kompetencer og kvaliteter, der er nødvendige for at være en moderne køkkenchef fra centrale madlavning færdigheder til ledelse til lederskab og videre.... [-]

Det Forenede Kongerige Exeter
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
20 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Tante Marie Culinary Academy

Vores flagskib Cordon Bleu Diploma er for dem der er seriøse med mad og søger at tage de første skridt hen imod en karriere i mad og drikke. ... [+]

Vores flagskib Cordon Bleu Diploma er for dem der er seriøse med mad og søger at tage de første skridt hen imod en karriere i mad og drikke.

Tante Marie Cordon Bleu Diploma er en internationalt anerkendt kvalifikation, der har fastlagt normerne i global kulinarisk træning siden oprettelsen i 1954. Kør over et fuldt 3-årigt akademisk år fra september til juli, er dette kursus designet til dem med ringe eller ingen Tidligere erfaringer i køkkenet, så eleverne kan udvikle sig inden for deres comfort zone mod en professionel kulinarisk kvalifikation.

Med dette program kan eleverne opnå en internationalt akkrediteret kvalifikation oprettet af Tante Marie og Turist- og Gæstesammenslutningen (CTH).... [-]

Det Forenede Kongerige Woking
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk