Filter
Diploma
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Diplomuddannelser tilbyde de studerende en chance for at øge deres viden, færdigheder og evner, og gøre det på en kort tid. Med et eksamensbevis, kan kandidater finde spændende karrieremuligheder i mange forskellige områder.

Lige hvad er et diplom i kulinarisk kunst? Dette diplom kan optjenes i omkring et til to år, afhængigt af hvor meget tid en studerende er i stand til at afsætte til deres skolegang. At lære at skabe god mad er kun et skridt i en kulinarisk kunst program. Studerende også lære at beherske køkken teknikker, udviklingen i køkken, kulturens indvirkning på mad, og til at vise lederskab og tillid i køkkenet og videre.

Diplomuddannelser kan være meget gavnligt for kandidater. Enkeltpersoner får virkelige verden karriere erfaring, de forbedrer deres nødvendige kulinariske færdigheder, og de er i stand til at øge deres faglighed, hvilket gør kandidater med et diplom i kulinarisk kunst meget ønskelige for virksomheder.

Omkostningerne ved at tjene et diplom i kulinarisk kunst kan variere afhængigt af, hvor lang tid det tager at tjene, såvel som hver skolens specifikke studieafgifter priser og gebyrer. Interesserede studerende bør planlægge på at kontakte alle potentielle skoler for at modtage relevante finansielle oplysninger. Økonomisk støtte kan være også til rådighed for hjælp til dækning af omkostningerne for at tjene et diplom.

Personer med et diplom i kulinarisk kunst kan arbejde i enhver gastronomisk industri, som en restaurant manager, en professionel eller udøvende kok, som en restauratøren eller en catering direktør, lederen kok af en café eller bistro eller som direktør for en fødevare distributør . Kandidater kan også føre en mere iværksætterånd rute og åbne deres egen restaurant.

Mange skoler tilbyder in-person eller online klasser, hvilket giver dig chancen for at tjene dit eksamensbevis i kulinariske kunst på din tidsplan.For at komme i gang med din uddannelse i dag, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:

27 Results in kulinariske kunst

Ecole Lenôtre

Kageruddannelsen er skabt for folk, der er villige til at træne eller genopfinde sig selv i Pastry, fra grundlaget til den højeste teknik af konditori. ... [+]

ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre giver sine studerende og partnere en banebrydende uddannelse til at lette, opmuntre, kommunikere og vedligeholde højtydende standarder og ekspertise. Uddannelsen "Pastry Chef Ecole Lenôtre " er rettet mod voksne, der er lidenskabelige med at lave mad, uanset om de er på et konverteringskursus og for fagfolk, der søger at øge deres fagområde.

Støtteberettigelse til dette kursus har følgende forudsætninger :

At være 18 år eller ældreAt have grundlæggende kendskab til det sprog, hvor kurset er undervist (niveau B1)At kunne læse og skriveAt kende det grundlæggende i hygiejne og sikkerhed i et fødevaremiljøAt have grundlæggende kendskab til grundlæggende ræsonnement (beregninger og logik)STRUKTUR FOR EKOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING... [-]
Frankrig Plaisir Paris
September 2019
Fuldtid
23 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute of Israel

Dette er et personligt karriereudviklingsprogram, der kombinerer kulinariske karriereuddannelser på en af ​​Israels eksklusive gourmetskoler, støttet af et førende erhver ... [+]

Dette er et personligt karriereudviklingsprogram, der kombinerer kulinariske karriereuddannelser på en af ​​Israels eksklusive gourmet madlavningskoler, støttet af en førende erhvervsuddannelse, Ort Dan Gourmet , med en praktisk praktik på store hoteller.

Tel Aviv er Israels største storbyby og er verdensberømt for sine kulturelle begivenheder, pulserende natteliv, sandstrande, LGBT-venlighed og selvfølgelig - fantastisk kulinarisk scene. I 2018 blev byen tilnavnet Vegan Nation for sin sort og innovation med vegan-venlige fødevarer.

Ort Dan Gourmet

Her er en unik mulighed for dig til yderligere at studere kulinariske kunst med fokus på israelske, mellemøstlige og middelhavs kosher køkkener og øve dit håndværk og færdigheder som praktikant på de store 5-stjernede hoteller i Tel Aviv. Programmet består af ugentlige teoretiske og praktiske kulinariske klasser, mere end 700 praktik timer på hoteller, stationrotation (herunder arrangementer) og mere.... [-]

Israel Tel Aviv-Yafo
July 2019
Fuldtid
6 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute of Barcelona

At få CIB's Chef Diploma bliver meget mere end en professionel kokeksamen. Dette eksamensbevis sikrer, at den studerende er i stand til at forny og skabe, det vil sige at ... [+]

At få CIB's Chef Diploma bliver meget mere end en professionel kokeksamen. Dette eksamensbevis sikrer, at den studerende er i stand til at forny og skabe, det vil sige at forbedre det allerede eksisterende og at gøre ting, som ingen har gjort før. Dette kursus er en rejse gennem kunst og videnskab af gastronomi, der eventuelt kan udvides med et tidligere indvielsesmodul for dem, der ikke har nogen erhvervserfaring indenfor madlavning.

Når eksamensbeviset er afsluttet, kan den studerende vælge en af ​​de seks kulinariske specialiteter, der er til rådighed for at blive en specialkokk eller vælge kurset for at opnå Executive Chef Postgraduate Diploma.

Det er et 8-måneders program for multikulturel sameksistens med studerende fra hele verden inden for rammerne af byen Barcelona, ​​hvor du ikke kun vil lære madlavningsteknikker, men du vil leve en livserfaring, der tjener dig til resten af dit liv.... [-]

Spanien Barcelona
May 2019
Deltid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Sault College

Dette er en co-operative uddannelse. Studerende er forpligtet til at gennemføre mindst en co-op praktik (CWR100) for at opgradere. ... [+]

Culinary Management (2078) 2 år - 4 semestre Ontario College Diplom CO-OP

Programoversigt

Vi tilbyder: Individuelle arbejdsstationer til hver elev betyder ingen ventetid til at skiftes.

Dette er en co-operative uddannelse. Studerende er forpligtet til at gennemføre mindst en co-op praktik (CWR100) for at opgradere.

Sault Colleges Culinary Management-program lærer dig alt hvad du behøver at vide for at udvikle en karriere som kok. Mad demonstrationer, laboratoriearbejde og foredrag giver et dynamisk læringsmiljø. Du vil lære om nutidige og klassiske teknikker, menu planlægning og fødevarer og drikke ledelse. Mulighed for erfaringsbaseret læring finder sted i løbet af betalt sommeren CO-OP placering, som giver dig mulighed for at finpudse dine færdigheder. Vores to år Culinary Management diplomuddannelse giver en enestående mulighed for at registrere sig som en lærling gennem ministeriet for uddannelse Læreanstalter og universiteter. Efter en vellykket gennemførelse af dine studier vil du have de nødvendige værktøjer til at arbejde inden for fine spisesteder i hele verden.... [-]

Canada Sault Ste. Marie
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Durham College

Master kunst af mad og smag i vores Culinary Management program. Du vil udforske lokalt dyrket mad, eksperimentere med etnisk og moderne køkken og udvikle dine færdighede ... [+]

Master kunst af mad og smag i vores Culinary Management program. Du vil udforske lokalt dyrket mad, eksperimentere med etnisk og moderne køkken og udvikle dine færdigheder i kulinariske kunst, mens du lærer værdifulde ledelsesevner, der vil tage din karriere til næste niveau. Der lægges stor vægt på lab / køkken tid, opmuntrer eleverne til at udvikle deres teknikker og produkter, hvoraf mange er i stand til at tage hjem og nyde. Kandidater er eftertragtede af en bred vifte af arbejdsgivere på grund af deres unikke færdigheder, der omfatter håndværkskødskæring, osteproduktion, bagning, konserves og konservering.

Culinary Management programmet tilbydes på W. Galen Weston Center for Fødevarer (CFF), som styres af en field-to-fork filosofi i alle aktiviteter. Dette utrolige læringscenter giver adgang til et demonstrationsteater; state-of-the-art laboratorier, klasseværelser og mødelokaler; Bistro '67, en fuld service, grøn certificeret undervisning restaurant; og voksende marker kun få skridt fra laboratorierne.... [-]

Canada Whitby
September 2019
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Lærere på SHML - Swiss Hotel Management School Lenk vil gå ud af deres måde at engagere deres elever og inspirere dem til at spørge og lære. Denne klasse giver vores stud ... [+]

Fabrizio Magoni / UnsplashPROGRAM TILBUD

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk giver en integreret kursusplan for læring gennem udforskning, undersøgelse og selvrefleksion. I hver klasse fremhæver vores lærere de strategier og processer, der er involveret i læring og selvvækst, hvilket skaber en enestående mulighed for at forberede vores elever til at leve tankevækkende, kreative og opfylde liv i et hurtigt skiftende samfund. Se venligst vores aktuelle kursustilbud nedenfor.

DIPLOMA I KULINÆR BESTYRELSE

Lærere på SHML - Swiss Hotel Management School Lenk vil gå ud af deres måde at engagere deres elever og inspirere dem til at spørge og lære. Denne klasse giver vores studerende en chance for at anvende deres unikke evner og udvide deres horisonter ved at lære noget nyt. Skynd dig - der er begrænsede pladser til rådighed i denne populære klasse!... [-]

Schweiz Lenk im Simmental
February 2020
på universitet
Læs mere på dansk
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

BHMS Diploma in Culinary Arts introducerer eleverne til verden af fødevareproduktion gennem grundlæggende operationelle teknikker og praktisk kompetenceuddannelse. Højdep ... [+]

Diplom kulinariske kunst

BHMS Diploma in Culinary Arts introducerer eleverne til verden af fødevareproduktion gennem grundlæggende operationelle teknikker og praktisk kompetenceuddannelse. Højdepunkterne i dette 1-årige kursus omfatter klassiske europæiske madlavningsmetoder, stykker, lagre og saucer som grundsten. Patisserie færdigheder udvikles gennem to specialiserede kurser og industriens væsentlige forhold til fødevaresikkerhed og ernæring undervises til forberedelse til elevernes første erhvervsuddannelse.

BHMS kulinariske faciliteter

BHMS opgraderede sine kulinariske faciliteter og tilføjede et nyt, state-of-the-art træningskøkken til det eksisterende produktionskøkken. I dette stressfri miljø har kulinariske elever i hvert år af programmet chancen for at erhverve og udøve centrale kulinariske færdigheder og kompetencer, før de påføres et ægte madproduktions køkkenmiljø.... [-]

Schweiz Lucerne
April 2019
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

Start din kulinariske karriere med dette intensive hands-on introduktionsevnerprogram med praktisk praktik. Dette entry level program er designet til aspirerende kokke. S ... [+]

Start din kulinariske karriere

Culinary Arts Diploma er designet specielt til fagfolk på uddannelsesniveau i de fødevarerelaterede tjenester og leverer de højeste standarder, der forventes hos premium-virksomheder. Lær kerne kulinarisk

Intensive moduler lærer avancerede aspekter af kulinarisk kunst med vægt på færdighedsopbygning.

Små gruppeindstillinger giver personlig, interaktiv og effektiv træning. Tilpasset til folk, der ønsker at mestre professionelle grundlæggende færdigheder og integrere i et professionelt køkken, blander dette intensive program teori, praksis og real-world erfaring inden for området med det formål at mestre alle grundlæggende teknikker.... [-]

Frankrig Paris
September 2019
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Opgrader dine faglige færdigheder og erhverve komplekse og moderne konditorier gennem en intensiv 2-måneders avanceret træning. Forbedre din know-how ved at mestre den ri ... [+]

Har du altid elsket at lave bagværk og lige begyndt at spekulere på, om dette er den karriereændring, du leder efter?

Opgrader dine faglige færdigheder og erhverve komplekse og moderne konditorier gennem en intensiv 2-måneders avanceret træning. Forbedre din know-how ved at mestre den rigtige kombination af smag, teksturer og former for at skabe høj kvalitet bagværk med uddybede teknikker. Udfyld din uddannelse med en 1 måneders valgfri praktikplads på en fransk virksomhed for at anvende din viden i et virkeligt miljø. Drage fordel af verdenskendte undervisningsmetoder med små grupper og høj praksis for at optimere undervisningen, opnå en effektiv læring og levere en personlig opfølgning.... [-]

Frankrig Yssingeaux
May 2019
Fuldtid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Sunway University

Diplomaet i kulinariske kunst giver dig en kulinarisk træning af højeste kvalitet med topmoderne køkken og klasseværelser. ... [+]

Diplomaet i kulinariske kunst giver dig en kulinarisk træning af højeste kvalitet med topmoderne køkken og klasseværelser.

Under ledelse af et prisvindende team af kulinariske eksperter, er vores mål at producere kvalitets kandidater, der ikke kun er sikre på deres kulinariske færdigheder, men også i stand til at kommunikere flydende, arbejde selvstændigt og vise lederskab kvaliteter, der vil forbedre deres legitimationsoplysninger i gæstfrihed og foodservice industrier her i Malaysia og globalt.

Væsentlig praktisk erfaring vil blive opnået gennem en 20-ugers industri praktik. Dette eksamensbevis er akkrediteret af Le Cordon Bleu, og efter afslutningen af ​​programmet er kandidater tildelt to certifikater; en fra Sunway University og en anden fra Le Cordon Bleu, en førende institution inden for kulinarisk kunst og gæstfrihed.... [-]

Malaysia Shah Alam
January 2020
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Studieordningen for denne Diploma er baseret på en eminent gastronomiske læring til at bringe den studerende kulinariske uddannelse på højeste niveau. Gennem en global ti ... [+]

KØKKEN i al sin essens

Studieordningen for denne Diploma er baseret på en eminent gastronomiske læring til at bringe den studerende kulinariske uddannelse på højeste niveau. Gennem en global tilgang næsten udelukkende i køkkenet, vil de studerende styrke de allerede etablerede baser, arbejde kreativitet, teknisk viden og nye tendenser for gastronomi i dag.

Programmet er 5 måneder og komplet med valgfri eksterne praksis i de bedste restauranter i vores Kulinarisk Team.

Afgøre din egen fremtid

Vores Diplomer giver uddannelse alsidige, dynamiske og proaktive fagfolk. Folk, der ønsker at lære, med gastronomiske kald og en vindende holdning. CEU Cardenal Herrera Universitet og Gasma hjælpe dig gennem en participatorisk-praktiske workshops, masterclasses, læring besøg og mere innovative og metode.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
September 2019
Fuldtid
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Confederation College

... [+]

De arbejder i nogle af de bedste restauranter og hoteller i Toronto, Vancouver, Paris, Hongkong, New York, Rio de Janeiro, Rom og næsten enhver storby over hele kloden.

Co-op-praktikophold i restauranter, hoteller og institutioner giver dig virkelig erfaring på området Praktisk læring i en række forskellige indstillinger, herunder spisestue på campus CU 125 Basic Food Theory I (2 timer om ugen) CU 130 Bagværk og konditori I (4 timer om ugen) CU 140 Ernæringssteori / Fødevareprincipper (3 timer om ugen) CU 240 Introduktion til spisestue (4 timer om ugen) CU 245 Menuplanlægning for rentabilitet II (2 timer om ugen)

Semester 3 - 25 timer

CU 330 Contemporary Cuisine and Trends (3 timer om ugen) CU 325 Udforsk internationalt køkken (3 timer om ugen) GE 080 Fødevarer i Amerika (3 timer om ugen) ... [-]
Canada Thunder Bay
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LaSalle College Vancouver

Missionen for Culinary Arts diplomuddannelsen er at skabe et miljø for de studerende at blive lærende besiddelse af den viden, viden, kreativitet og etiske værdier, der e ... [+]

FØDEVARER ER IKKE BARE hvad du spiser

Missionen for Culinary Arts diplomuddannelsen er at skabe et miljø for de studerende at blive lærende besiddelse af den viden, viden, kreativitet og etiske værdier, der er nødvendige for at overleve og trives i de hastigt skiftende kulinariske, restaurant og catering erhverv. Erfarne branchefolk til formål at formidle deres viden og up-to-date tekniske indsigt til deres elever, og pensum er stærkt afhængig faktiske deltagelse i projekter, der er praktiske og tekniske rækkevidde.

For dig, maden er ikke lige, hvad du spiser. Det er et sted mellem, hvordan du udtrykke din kreativitet og hvem du er som person. Og på et tidspunkt, hvor kulinariske smag udvikler sig og kulturelle barrierer forsvinder, industrien har brug for folk som dig. I vores kulinariske kunst uddannelser, vil du blive nedsænket i et miljø, der er så tæt på den virkelige verden som det bliver. At arbejde i et moderne, professionelt køkken, kan du finpudse dine madlavning færdigheder, som du fokusere på at lære at levere de populære internationale smagsoplevelser og teknikker dagens forbrugere-og arbejdsgivere-ønsker og forventer. Du vil være omgivet og inspireret af andre talentfulde, kreativt drevne studerende. Og du får svært ved, udfordres, og, frem for alt andet, støttet af erfarne fakultet *. Det vil tage alt, hvad du har fået. Men det kan føre til en karriere, hvor du gør, hvad du elsker.... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Istanbul

Le Cordon Bleus Grand Diplôme® er respekteret over kulinariske og gæstfrihedsbranchen som et ypperst kvalitetsmærke og er en indflydelsesrig kvalifikation, der kombinerer ... [+]

Le Cordon Bleus Grand Diplôme® er respekteret over kulinariske og gæstfrihedsbranchen som et ypperst kvalitetsmærke og er en indflydelsesrig kvalifikation, der kombinerer klassisk træning i både køkken og pâtisserie. Studerende lærer først grundlæggende kulinariske færdigheder, inden man anvender denne viden til kvalitetsproducerede og specialiserede ingredienser.

Dette eksamensbevis uddeles efter den vellykkede gennemførelse af både Diplôme de Cuisine og Diplôme de Pâtisserie, som kan studeres samtidigt i en periode på 9-12 måneder.

Le Cordon Bleu Grand Diplôme er globalt anerkendt som et kendetegn for ekspertise og er din nøgle til dørene i den kulinariske verden.... [-]

Tyrkiet Istanbul
Åben tilmelding
Fuldtid
33 uger
på universitet
Læs mere på dansk
John Academy

At lære om kageindretning er meget tilfredsstillende. Ved at dekorere kager kan du forbedre almindelige kager mere præsentabel og visuelt tiltalende for nogen. Da bagning ... [+]

. Hvem er kurset for?Forretningsindstillede mennesker, der er i Cake Baking og dekoration.Folk, der har interesse i at starte en Cake-forretning.Indgangskrav:Dette kursus er tilgængeligt for alle elever, af alle akademiske baggrunde.God forståelse af engelsksprog, numeracy og ikt er påkrævet for at deltage i dette kursus.Vurdering:I slutningen af ​​kurset skal du sidde en online multiple choice test. Din test vil blive vurderet automatisk og straks, så du straks vil vide, om du har haft succes.Før du sidder til din afsluttende eksamen, får du mulighed for at teste din færdighed med en mock eksamen.Certificering:Når du har bestået testen, vil du kunne opnå et akkrediteret certifikat for præstation. Du kan dog også få et kursusafslutningscertifikat efter kursets afslutning uden at afprøve. Certifikater kan fås enten i hardcopy til en pris af £ 39 eller i PDF format til en pris af £ 24.Hvorfor vælge os?Overkommelige, engagerendeTutorial videoer / materialer fra branchens førende eksperter;Undersøg i en brugervenlig, avanceret online læringsplatform;Effektive eksamenssystemer til vurdering og øjeblikkelig resultatEnglandAdgang til kursusindhold på mobil, tablet eller skrivebord fra hvor som helst når som helstFordelen ved at ansøge om NUS Extra Discount Card;24/7-studiestøtte via email.Karrierevej:... [-]
Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk