Filter
Diploma
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Diplom i turisme er rettet mod personer, der er interesseret i gæstfrihed og rejser. Et diplom kan føre direkte til beskæftigelse eller forberede eleverne til at fortsætte deres uddannelse i et bestemt gren af ​​turisme studier.

 

Du kan spørge sig selv, hvad der er en HD i Tourism? Et eksamensbevis vil forberede de studerende til de grundlæggende aspekter af turisterhvervet og livsstil. De fleste programmer kombinerer klasseundervisning med praktikophold i branchen til at hjælpe anvende lært viden til virkelige situationer. Eksempler på klasser tilbydes omfatter kommunikation, erhvervsstatistik, planlægning destination og udvikling, mad service management, gæstfrihed lov, salg og markedsføring, logi operationer, fritid ledelse, styring af omkostninger, regnskab, turisme geografi, turisme attraktioner, og rejse og tour operationer.

 

Optjening en HD i Turisme er gavnlig på mange måder.Det øger kommunikation og lederevner, som er nyttige i alle aspekter af livet. Det giver også rejser og internationale muligheder, som mange andre karrierer ikke gør. Desuden et diplom er en stor springbræt for dem, der ønsker at fortsætte deres uddannelse og tjene en grad i turisme eller gæstfrihed.

 

Mange internationale skoler tilbyder programmer til at tjene en Diploma in Tourism. Omkostninger kan variere meget fra den ene skole til den anden, afhængigt af placeringen og kursus belastning. Forskning flere skoler og kontakte dem direkte for at finde ud af, hvad der kan forventes økonomisk.

 

En Diplom i turisme åbner mange døre til en række karriere. Kandidater kan finde job med flyselskaber, som rejsearrangører, i økoturisme, sport turisme, statslige organisationer, kommercielle rekreation, turisme og gæstfrihed konsulentvirksomheder, og inkluderende fritid.Mange programmer giver også et stærkt fundament for de iværksættere, der ønsker at starte deres egen virksomhed.

 

Hvis forfølge en HD i Turisme er af interesse, men du er bekymret om at kunne tage klasser i en traditionel indstilling, mange skoler tilbyder online klasser for din bekvemmelighed. For at finde dem, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

 

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

18 Resultater i Turisme

Pacific Training Group

Udvikle en bred vifte af ledelsesevner inden for rejse og turisme. ... [+]

Er din træningsleverandør AFTA akkrediteret?

Et af de få uddannelsesudbydere, der skal akkrediteres og godkendes af AFTA, Australiens højeste rejsebureau, er Pacific Training Group i spidsen for rejsetræning i Australien og det bedste valg, hvis du er seriøs om en karriere inden for rejse og turisme. Graduate med det prestigefyldte AFTA SIT30216 Certificate III inTravel plus din formelle, nationalt anerkendte kvalifikation og Galileo CRS certifikat.

SIT50116 Diplom for rejse og turisme ledelse

Udvikle en bred vifte af ledelsesevner inden for rejse og turisme.

Varighed

5 vilkår for 10 uger plus terminer

Studiemodus

Studiemåde: 20 timer pr. Uge inklusive 15 timer i klassen og 5 timer online.... [-]

Australien Sydney Surfers Paradise
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Toronto School of Management

Dette etårige bacheloruddannelse vil give dig færdigheder til at begynde og lykkes i en karriere inden for gæstfrihed og turisme. Nyd 3% tidlig fuglrabat, hvis du betaler ... [+]

Diplom i Hospitality and Tourism Management Co-op

Dette etårige bacheloruddannelse vil give dig færdigheder til at begynde og lykkes i en karriere inden for gæstfrihed og turisme. Nyd 3% tidlig fuglrabat, hvis du betaler dine studieafgifter fuldt ud. Programmet fokuserer på den mest up-to-date udvikling i hospitalsbranchen, der hjælper dig med at:

Udvikle professionelle hotelkompetencer som effektive kommunikationsevner, god kundeservice færdigheder, lederskab og teamwork, hvilket sikrer, at du leverer et kvalitetsprodukt eller en service til dine kunderFå overblik over praktisk praktisk erfaring direkte relateret til dine akademiske og karriere målBliv omgående effektiv inden for gæstfrihed og turisme industrien ved at forstå principperne og procedurerne for en række gæstfrihedsfunktioner, herunder receptionen, husholdning og mad og drikkevareproduktionKursus kravOntario Secondary School Diploma eller Ækvivalent * eller Ældre studerende **Alder 18 eller ældreIELTS på 5,5 eller tilsvarende for ikke-engelsktalende engelsktalende... [-]
Canada Toronto
November 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
ITM College and University Studies

ITM programmet har været loyalt over for sine tidligere succespraksis ved at fokusere på stærk praktisk eksponering og erfaring kombineret med teoretisk viden. Dette gør ... [+]

College Program

Din Stepping Stone

ITM programmet har været loyalt over for sine tidligere succespraksis ved at fokusere på stærk praktisk eksponering og erfaring kombineret med teoretisk viden. Dette gør vores studerende klar til arbejde fra dag ét. Vores alumni sværger den praktiske tilgang understøttet deres indtræden og efterfølgende vækst i deres erhverv.

Short-Track Entry for HLW / HLT / HLF for professionelle

Du er kvalificeret med et gæstebeskrivelse / turisme skolecertifikat fra EU. Du har en A2 eller B1 på tysk, fransk eller spansk.

Vi kan tilbyde dig en lettere studiestruktur med adgang til avanceret sprogstudie, så du vil studere med studerende på år 2 og drage fordel af at komme videre end din nuværende status.... [-]

Østrig Bad Vöslau
Kontakt skolen
Engelsk,Tysk,Fransk,Spansk
Fuldtid
2 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
College of the Rockies

Vores Tourism Management program forbereder dig til en karriere i resorts, hoteller og andre turisme operationer. Du kan vælge fra et års-certifikat eller fuldføre det to ... [+]

Om

Turistsektoren er HOT - Start din karriere her.

Vores Tourism Management program forbereder dig til en karriere i resorts, hoteller og andre turisme operationer. Du kan vælge fra et års-certifikat eller fuldføre det toårige eksamensprogram. Programmet omfatter kurser inden for turisme, business management og relaterede specialkurser.

Dette program er tilgængelig helt online. Du kan også tage de fleste kurser personligt på vores Cranbrook campus. Rockies er lige udenfor døren, hvilket giver dig mulighed for at blande livsstil og læring i et af de mest spektakulære steder på Jorden - og en af FK's hotteste turistmål!

Hvorfor vælge turisme som en karriere?Turisme er en top canadisk industri - 20 millioner rejsende vælger årligt Canada.I BC er turismen en industri på 15 milliarder dollar - tæt på 20.000 turisme-relaterede virksomheder opererer i BC.Der er flere arbejdspladser til rådighed end jobansøgere - siden 2013/14 har efterspørgslen efter arbejdstagere i turistbranchen i BC væsentligt overskredet udbuddet.Programmuligheder... [-]
Canada Cranbrook
September 2019
Engelsk
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
CDI College

Programmet Travel and Tourism på CDI College kombinerer teknisk computeruddannelse med salgskompetencer, viden om verdensk geografi og markedsføringsteknikker for at sikr ... [+]

Vend din passion for at rejse til en spændende karriere! Rejsesektoren er den største beskæftigelsessektor i verden, og den giver mange rejserelaterede gevinster.

Programmet Travel and Tourism på CDI College kombinerer teknisk computeruddannelse med salgskompetencer, viden om verdensk geografi og markedsføringsteknikker for at sikre din succes i denne hurtige sektor.

Dette CDI College program vil også lære dig, hvordan du bruger de to vigtigste computerreserveringssystemer, der bruges i canadiske rejsebureauer; Apollo og SABER. Derudover vil du lære om verdensomspændende destinationer, krydstogter, billetsalg, takster og rejsebureauer. Kandidater fra dette program er gået på arbejde i alle sektorer i rejsebranchen i stillinger som: rejsearrangør, flyselskabsleder, rejsebureau og krydstogtskibsfacilitator.... [-]

Canada Vancouver Calgary Edmonton
September 2019
Engelsk
Fuldtid
100 timer
på universitet
Læs mere på dansk
LaSalle College Montreal

Med en kerneuddannelse af studier, programmet Turisme Teknikker med en specialisering i Udvikling og Fremme af Rejseprodukter (rejse, gæstfrihed, attraktioner, destinatio ... [+]

Diplom i Turisme Teknikker - Specialisering i Udvikling og Fremme af Rejseprodukter

Med en kerneuddannelse af studier, programmet Turisme Teknikker med en specialisering i Udvikling og Fremme af Rejseprodukter (rejse, gæstfrihed, attraktioner, destinationer, hoteller, restauranter osv.) Program åbner dørene til en række stillinger i udvikling og forfremmelse. Dette program fokuserer på den grundlæggende viden om turisme ledelse. Lærere i branchen leverer deres knowhow og nøglen til succes med at komme ind på arbejdsmarkedet. Studerende har mulighed for at interagere med fagfolk under besøg, konferencer og arrangementer. Kandidater fra dette program kan forfølge universitetsstudier.... [-]

Canada Montreal
August 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

The National Diploma i Tourism Management forbereder kandidat med operationelle og ledelsesmæssige aspekter til at arbejde i en række forskellige turismerelaterede sektor ... [+]

The National Diploma i Tourism Management forbereder kandidat med operationelle og ledelsesmæssige aspekter til at arbejde i en række forskellige turismerelaterede sektorer.

Adgangskrav Minimum APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Airtravel Aviation Academy

Kandidater fra divisionen, med købet af Foundation Diploma har indgående kendskab til prispolitikken (flybilletter) bookinger og andre transportmidler (tog-skibe), admini ... [+]

Diplom i IATA / UFTAA Foundation (niveau 1)

Kandidater fra divisionen, med købet af Foundation Diploma har indgående kendskab til prispolitikken (flybilletter) bookinger og andre transportmidler (tog-skibe), administrativ bistand (Administration Department), og den viden til at skabe særlige feriedage, organisere forretningsrejser, leverer support lufthavn, synlighed flyselskaber og rejsearrangører samt fremme deres salg.

Denne specialitet giver alle unge, der er interesseret i at få den nødvendige uddannelse for at "bygge" en strålende karriere i det brede felt af luftfart og turisme.

Kursusmoduler Learning-omkostningsberegning og udstede flybilletter OW / RT / CT og særlige billetpriser Online reservationssystemer Amadeus -Sabre Operationelle data for rejse- og turistindustrien Tourist Geografi Rejsedokumenter landtransport Vand Transport Bil og Campingvogn Hotel Bookings Rejser feriepakker Kunde service Nyskabelser i Airline og turistindustrien Karriereudsigter ... [-]
Cypern Strovolos
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Central College Dublin

Rejser og turisme er den hurtigst voksende industri i verden, (delvis på grund af stigningen i den internationale globalisering og forretningsrejser), og disse kvalifikat ... [+]

Tourism Management (Ikke Visa påkrævet land)

Rejser og turisme er den hurtigst voksende industri i verden, (delvis på grund af stigningen i den internationale globalisering og forretningsrejser), og disse kvalifikationer er som reaktion på den eskalerende efterspørgsel efter lederevner kombineret med sektorspecifik viden.

Den amenneskers Niveau 4 Udvidet Diplom i Ledelse for Rejser og Turisme er en 120 kredit kvalifikationer og, samt de 4 obligatoriske enheder og valgfrie forvaltningsenheder, der er 7 specialiserede enheder herunder forvaltning af Attraktioner besøgende, personbefordring, bæredygtig turisme udvikling , Resort Management og Turisme Special Interest.

Level 4 kvalifikationer i rejser og turisme Amenneskers niveau 4 Certifikat I Management for Rejser og turisme (30 point) Amenneskers Niveau 4 Diplom I Management for Rejser og turisme (60 point) Amenneskers Niveau 4 Udvidet Diplom i Ledelse til Rejser og turisme (120 point) Amenneskers Niveau 4 Udvidet Diplom i Ledelse for Rejser og turisme ... [-]
Irland Dublin
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
South African Business & Technology Institute

Certifikater tildeles af Institut for Videregående Uddannelse ... [+]

KursusoversigtSemester 01 KarriereudsigterRejsekonsulentTur guideResort repræsentantCertificering

Certifikater tildeles af Institut for Videregående Uddannelse

Gebyrer Betales

* Følgende gebyrer betales pr. Niveau og kan stige med hensyn til SABTI Traveling og Tourism

Registreringsgebyr R500Depositum R2800Afbetaling [feb - nov] R1300 / pr. Måned [10 trancher betales pr. Akademisk år]Engangsgebyr Gebyrer R15800 / årMindste adgangskravFET-certifikat NQF 4-kvalifikation eller tilsvarende.Grade 12BankoplysningerBank: Første Nationalbank [FNB]Kontonavn: South African BusinessKontonummer: 62601880455Filialnavn: Bank CityBranchkode: 250805 [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Aviation Management College

Turisme og luftfart er forbundet meget tæt i denne verden, hvor helligdage i den hjemlige verden og i udlandet er meget populære hos de generelle folkemængder, der gør pl ... [+]

Turisme og luftfart er forbundet meget tæt i denne verden, hvor helligdage i den hjemlige verden og i udlandet er meget populære hos de generelle folkemængder, der gør plads til både hyppige og regelmæssige flyvninger til mange steder rundt om i verden. Malaysia har en stor chance på nationalt og internationalt plan, for det er et af de turistmål, der er i høj efterspørgsel. Folk fra aften vil besøge og rake i høj trafik.

Ifølge en rapport fra "Malaysian Tourism Industry Forecast for 2012" vil de internationale turistkommuner i Malaysia vokse ved en CAGR på omkring 9% i 2009-2012, og turismeindtægter fra oversøiske turister forventes at stige til en CAGR på omkring 10 % til RM 70 milliarder Dette kursus i Aviation Tourism Management sigter ikke kun på at forberede studerende på masser af indkommende turister via luftfart, men også at sætte eleverne i stand til at lære og forstå om forskellige kulturer, national forståelse, vaner, ønsker og behov hos en rejsende Derudover passer det til, hvordan man opretter og håndterer de omstændigheder, der gælder for disse betingede krav. Dette kursus er rettet mod og klar til at vejlede dem, der forsøger at opnå et sted inden for denne praksis.... [-]

Malaysia Shah Alam
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Niveau 6 Diplom i Turisme og Hospitality Management kvalifikation vil give eleverne en avanceret kvalifikation, der understøtter deres udvikling som leder inden for turis ... [+]

Niveau 6 Diplom i Turisme og Hospitality Management kvalifikation vil give eleverne en avanceret kvalifikation, der understøtter deres udvikling som leder inden for turisme og gæstfrihed industri med en livslang læring orientering; Gøre det muligt for eleverne at kritisk evaluere nutidig viden og teorier til at bruge disse til at foreslå løsninger komplekse ledelsesproblemer i turisme og gæstfrihed industrien; Give eleverne mulighed for at anvende og tilpasse faglige færdigheder og teknisk terminologi til at udvikle deres ledelsesmæssige færdigheder inden for turisme og hospitalsbranchen Gøre det muligt for eleverne at træffe beslutninger om ledelse, planlægning og styring af arbejdsområder i turisme og hospitalsbranchen, der informeres af bedste praksis og moderne forskning.... [-]

Det Forenede Kongerige UK Online
August 2019
Engelsk
Fuldtid
9 måneder
Online
Læs mere på dansk
TMC Academy

Dette kursus er specielt designet til at udvikle de færdigheder og viden, der kræves for at være en kompetent og effektiv leder i denne dynamiske industri. ... [+]

Dette kursus er specielt designet til at udvikle de færdigheder og viden, der kræves for at være en kompetent og effektiv leder i denne dynamiske industri.

Dette kursus har ingen industriel vedhæftning. Studerende skal færdiggøre 16 moduler eller 12 moduler til avanceret stående, før de kan uddanne sig fra kurset.

Fuldtid: 12 måneder

Deltid: 21 måneder *

* kan udfyldes inden for 14-16 måneder i intensiv tilstand.

Kursusvurdering

Vurderingen af ​​modulerne omfatter eksaminer, opgaver, projekter, præsentationer, klastest og / eller praktiske test.

Leveringsmetode

Forelæsninger, selvstudier og selvstændig læring er ansat. For at sikre, at eleverne har en klar forståelse af begreberne, bruges tutorials til at understrege nøgleområderne igen.... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 21 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Australian College of Applied Education

Diplom Rejser og turisme giver de studerende en afbalanceret integration af teoretiske studier og praktisk uddannelse, herunder en række centrale enheder, der giver en ræ ... [+]

1 års fuld tid; dette kursus er også tilgængelig Deltid

Kandidater fra Diplom Rejser og turisme kan forvente at blive held ansat af flyselskaberne, turistattraktioner, offentlige institutioner, turisme spillesteder og andre mikro eller makro turisme operationer.

Rejser er en passion deles af mange, hvorfor ikke gøre en karriere af det? Turistindustrien i Australien blomstrer, og det forventes at vokse yderligere 43% til 74% i 2020. Tegner sig for mere end halvdelen af ​​eksporten service og 8% af den nationale beskæftigelse, turisme er en fantastisk industrien til at starte en karriere i, der opfordrer ansatte til at rejse og opleve nye kulturer.

Diplom Rejser og turisme giver de studerende en afbalanceret integration af teoretiske studier og praktisk uddannelse, herunder en række centrale enheder, der giver en række væsentlige industri færdigheder.... [-]

Australien Perth
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
David Game Management School Thailand

David spil Management School tilbyder diplomuddannelser i Tourism Management på to niveauer: ... [+]

Diploma Kurser i Tourism Management David spil Management School tilbyder diplomuddannelser i Tourism Management på to niveauer:

Diplom i Tourism Management Advanced Diploma in Tourism Management

Sammen diplom og Advanced Diploma Kurser dækker en bred vifte af moduler, herunder dem, der er specifikke for turistindustrien, og dem, der vedrører generelle ledelsesmæssige fag. Derfor vil de studerende være i stand til at drage fordel ved at udvikle en holistisk livssyn af turistsektoren, som vil stå i god stedet for at udvikle et varieret karriere i fremtiden. Den Advanced Diploma in Tourism Management svarer til det andet år af en kandidatuddannelse på et britisk universitet. Begge Diplomer findes på fuld tid og deltid. Den fuldtidsansatte tilstand er velegnet til afgangselever, der er opsat på at udvikle deres karrierer inden for allestedsnærværende turistindustrien i regionen. Den deltidsansatte tilstand er velegnet til folk, der allerede er ansat, men vil gerne forbedre deres karriere yderligere.Moduler undervist i diplomuddannelser Diplom i Tourism Management ... [-]

Thailand Bangkok
June 2019
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk