Filter
Diploma
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et diplom er en pædagogisk præstation tildeles af akademiske institutioner, der angiver, at en person reelt har afsluttet forudbestemt kursusaktiviteter i et bestemt område eller felt. Diplomuddannelser varierer i længde, indhold og pris.

En professionel studier program er et fremragende pædagogisk valg for alle, der er interesseret i at forfølge en spændende karriere efter at have forladt en videregående uddannelse. Denne type program er beregnet til at lære eleverne, hvad de behøver at vide om at komme ind og lykkes på arbejdspladsen.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Professionsuddannelse

Central College Dublin

De amenneskers niveau 6 kvalifikationer i sundhedsforvaltningen inkluderer en 120 kredit diplom og to certifikater, men vi også give awards i fag som økonomi i den offent ... [+]

Sundhed og Social Care Management (Ikke Visa påkrævet land)

De amenneskers niveau 6 kvalifikationer i sundhedsforvaltningen inkluderer en 120 kredit diplom og to certifikater, men vi også give awards i fag som økonomi i den offentlige sektor, sammen med andre, der er opført blandt vores ledelse kvalifikationer, og som også er relevante for arbejdet i sundhedsindustrien.

Mens de centrale færdigheder og begreber i ledelsen er stadig meget relevant for en leder i sundhedssektoren, er der også mange specifikke områder, hvor ledere skifter fra andre brancher kan kæmpe. Disse kvalifikationer overveje og behandle de områder, styrkelse af elevens dygtighed sæt til en sundhedsfaglig leder stilling.... [-]

Irland Dublin
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk