Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Fællesskabs-og tekniske gymnasier tilbyder et eksamensbevis for at angive faglig beherskelse af en række færdigheder og emner. Diplomer anerkendes ofte globalt og kan give en konkurrencemæssig fordel på jobmarkedet.
Hvad er et eksamensbevis i professionel madlavning? Kursusinstruktion dækker internationalt køkken, herunder fransk, italiensk og asiatisk. Gastronomi, menuudvikling, sikkerhed, hygiejne, kulinarisk udsmykning, bagning, wienerbrød og den nyeste madlavningsteknik undervises ofte. Nogle kurser underviser i akademisk skrivning, økonomistyring, køkkenstyring, medarbejderudvikling og forretningsetik. De fleste kræver, at eleverne bestå en eksamen i slutningen af ​​kursusundervisningen. Programmerne tager seks måneder til et år at afslutte, afhængigt af fuldtids- eller deltidsstatus og institutionen.
Organisations- og ledelsesevner strækker sig ud over køkkenet for at påvirke andre aspekter af elevernes liv positivt. Erhvervskompetencer overskrider også køkkenet, der potentielt hjælper personer med personlig økonomi, iværksætteri og karrierevækst.
Culinary Arts programmer er tilgængelige over hele verden, så dermed forbundne omkostninger til at deltage varierer afhængigt af placering, institution og varighed. Yderligere forskning er nødvendig for at fastslå alle omkostninger forbundet med et bestemt program.
Et eksamensbevis i professionel madlavning forbereder eleverne til at arbejde i kulinariske kunststillinger. Potentielle job omfatter restaurantchef, køkkenchef, chef, restaurant ejer, konditor, souschef og cateringchef. Kokke arbejder i en række brancher og virksomheder, herunder restauranter, krydstogtskibe, hoteller, medicinske faciliteter, plejehjem og industriel catering. Yderligere karrieremuligheder findes som personlige kokke, fødevarekonsulenter, fødevarebloggere, fødevareforskere, madstylister, bagere, chokoladeproducenter, fødevaresikkerhedsdirektører, corporate kokke, mad- og drikkevarer, line-kokke, prep-kokere og fastfood-ledere.
Fuldt og deltidsprogrammer er tilgængelige med on-campus eller online-instruktion fra en række institutioner, så de passer til din travle tidsplan. For at starte, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

New Zealand Diploma i madlavning (Avanceret) Niveau 5

NSIA - The Professional Hospitality Academy
på universitet Fuldtid 50 uger January 2019 New Zealand Auckland

Dette program udvides på niveau 4 certifikatet og giver eleverne øget kapacitet i avancerede kulinariske teknikker. Det er også ideelt for dem med eksisterende erfaring indenfor madlavning, der allerede har fået de grundlæggende færdigheder til at gå direkte til Diplom-niveau. [+]

Dette program udvides på niveau 4 certifikatet og giver eleverne øget kapacitet i avancerede kulinariske teknikker. Det er også ideelt for dem med eksisterende erfaring indenfor madlavning, der allerede har fået de grundlæggende færdigheder til at gå direkte til Diplom-niveau.

Hvad skal jeg lære?

Køkken ledelse:

En introduktion til akademisk skrift sætter eleverne op for at gennemføre vurderinger. Lær nøglekompetencer inden for økonomistyring, menneskelige ressourcer, medarbejderudvikling, forretningsetik, arbejdspladsrelationer og lovkrav inden for hospitalsbranchen. Køkkenproduktionssystemer: Undersøg historiske kulinariske påvirkninger på fødevarer og sammenligne håndværksmæssige metoder til masseproduktion. De praktiske færdigheder, der undervises, omfatter madlavning og præsentation af en række avancerede madvarer ved hjælp af en række produktionsmetoder.... [-]


Akkrediteret Diplom i Professionel Chef - CPD Certified

iStudy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Følg din passion og blive en professionel kok Er du interesseret i madlavning og vil være ansvarlig for dit eget køkken? Findes du ofte i køkkenet og forsøger at opfinde dine egne signaturretter? Så har du evnen til at være en professionel kok. Dette kursus er den perfekte platform for dig at lære hvad der forventes og hvordan man skal være en professionel kok. Kokke og hoved kokke bruger en række køkken og madlavning udstyr, herunder step-in kølere, høj kvalitet knive, kød skiver og slibemaskiner. De har også adgang til store mængder kød, krydderier og producere. Nogle kokke bruger planlægning og køb af software til at hjælpe dem med deres administrative opgaver. Nogle kokke driver deres egen restaurant eller cateringvirksomhed. Disse kokke er ofte optaget af køkken- og kontorarbejde og har lidt tid til at interagere med diners. Hvis du vil have din egen virksomhed, så skal du også lære at styre din restaurant. Alle disse kvaliteter vil blive undervist i dette diplom kursus om, hvordan man er en professionel kok. [+]

Kursus højdepunkter

Akkrediteret Diploma i Professionel Chef er en prisvindende og den bedst sælgende kursus, der har fået CPD Certification

Det anses for at være et af de perfekte kurser i Storbritannien, der kan hjælpe elever / elever med at blive fortrolig med emnet og få de nødvendige færdigheder til at fungere godt på dette område. Vi har pakket Akkrediteret Diploma i Professionel Chef i 92 moduler til at lære dig alt, hvad du behøver for at blive succesfuld i dette erhverv.

For at give dig nem adgang er dette kursus designet til både deltids- og fuldtidsstuderende. Du kan blive akkrediteret om kun 2 dage, 20 timer, og det er også muligt at studere i dit eget tempo.... [-]


Professionel kok og sund madlavningskursus - CPD

iStudy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Vil du lære færdighederne til at blive en dygtig professionel kok? Ønsker du at lære om de bedste koktips og deres madlavningsmetode information? Hvis dette er det, du søger at opnå, er du på det tidspunkt kommet til den rigtige destination. Beskrivelse: For at blive en professionel kok skal du lære passende madlavning af forskellige former for mad og hvordan maden er tilberedt korrekt. Gennem dette kursus vil du lære at lave forskellige typer måltider og mestre forskellige slags saucer. Du vil også lære om den forskellige type værktøjer, som en professionel kok bruger til madlavning og bagning. Forskellige typer knivfærdigheder vil også blive lært til dig, da kniven er det primære værktøj i hvert køkken. Du vil også lære om andre beslægtede spørgsmål til at blive en professionel kok. Kursus højdepunkter Professionel kok og sund madlavningskursus er en prisbelønnet og bedst sælgende kursus, der har fået CPD-certificering [+]

Hvorfor skal du vælge professionel kok og sund madlavningskursusLivstidsadgang til kursetIngen skjulte gebyrer eller eksamensgebyrerCPD-akkrediteret certificering efter vellykket gennemførelseFuld Tutor support på hverdage (mandag - fredag)Effektivt eksamenssystem, vurdering og øjeblikkelige resultaterDownload Printable PDF-certifikat umiddelbart efter færdiggørelsenHent den originale printkopi af dit certifikat, send den næste arbejdsdag til så lidt som 9 £.Forbedre din chance for at opnå faglige færdigheder og bedre indtjeningspotentiale.Hvem er dette kursus for?

Professionel kok og sund madlavning er CPD certificeret og CiQ Gold akkrediteret. Dette gør det perfekt for alle, der forsøger at lære potentielle faglige færdigheder.... [-]


Diplom i Professionel Chef - CPD

John Academy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Nøglen bag succes er grin, uanset hvad der sker, må man aldrig give op på noget. Hvis du vil være en professionel kok, vil du helt sikkert have brug for grin, da trykket fra et professionelt køkken kan være yderst skræmmende og overvældende. Men bekymre dig ikke; Du kan bruge dette Diploma in Professional Chef kursus for at hjælpe dig i denne bestræbelse. Kurset er opdelt i tre sektioner, hvor den første sektion fokuserer på kravene til at blive kok. Denne del af kurset vil lære dig at imødekomme unikke smag, kvaliteter, udstyr, skoler og andre ting, der er nødvendige for at blive den perfekte kok. Dernæst fokuserer du på køkkenstyring, da du fokuserer på at lære om lagerbeholdning, brug vs. vilje, madlavning til forskellige lejligheder og mere, herunder italiensk og fransk madlavning. Den endelige del af kurset vil lære dig at styre en restaurant på mange forskellige måder, herunder identifikation af målmarked, konkurrence, udstyr og forsyninger. At få dette kursus vil også hjælpe den indvendige kok inde i dig, da der også er masser af opskrifter vedhæftet for at røre dine smagsløg. [+]

Hvem er kurset for?Enhver professionel kok, der ønsker at opgradere deres madlavning og ledelsesevner.Folk der er interesseret i madlavning og drømmer om at blive en professionel kok.Indgangskrav:Dette kursus er tilgængeligt for alle elever, af alle akademiske baggrunde.God forståelse af engelsksprog, numeracy og ikt er påkrævet for at deltage i dette kursus.Vurdering:I slutningen af ​​kurset skal du sidde en online multiple choice test. Din test vil blive vurderet automatisk og straks, så du straks vil vide, om du har haft succes.Før du sidder til din afsluttende eksamen, får du mulighed for at teste din færdighed med en mock eksamen.Certificering:Når du har bestået testen, vil du kunne opnå et akkrediteret certifikat for præstation. Du kan dog også få et kursusafslutningscertifikat efter kursets afslutning uden at afprøve. Certifikater kan fås enten i hard copy til en pris af £ 39 eller i PDF-format til prisen for £ 24.Hvorfor vælge os?Overkommelige, engagerendeTutorial videoer / materialer fra branchens førende eksperter;Undersøg i en brugervenlig, avanceret online læringsplatform;Effektive eksamenssystemer til vurdering og øjeblikkelig resultatEnglandAdgang til kursusindhold på mobil, tablet eller skrivebord fra hvor som helst når som helstFordelen ved at ansøge om NUS Extra Discount Card;24/7-studiestøtte via email.Karrierevej:... [-]

Madlavning (kok) kursus - CPD

John Academy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

For at blive en professionel kok skal man have dedikation, opmærksomhed på detaljer og en kærlighed til mad. Disse træk sammensættes enten gør eller bryder op, og kommende kokke som arbejder i et kommercielt køkken kommer med meget pres. Hvis du mener, at du har muligheden for at være en god kok, kan du helt sikkert få denne Cooking (Chef) Course for at se, hvad du mere har brug for. Dette kursus er designet til at hjælpe dig med at se kvaliteterne hos en succesfuld kok ved at tjene til dine kunders individuelle smagsløg. Ved hjælp af dette kursus vil du kunne forbedre dine færdigheder til madlavning og madlavning og forstå kravene til at imødekomme unikke smag. Du vil lære mere om udstyr, knivevidenskaber, specialiteter og fysiske kvaliteter, der skal udføres som en perfekt kok. Du vil også finde ud af om bagning værktøjer, test opskrifter, ved hjælp af feedback, kulinariske grader og meget mere. Når du er færdig med kurset, får du mange opskrifter, som kun hjælper dig i din bestræbelse på at blive den perfekte kok. [+]

. Hvem er kurset for?Nye kokke.Professionals søger at blive certificeret for at forfølge restaurantbranchenEnhver, der er interesseret i madlavning og køkkenforvaltning.Indgangskrav:Dette kursus er tilgængeligt for alle elever, af alle akademiske baggrunde.Eleverne skal være 16 år eller derover for at udføre kvalifikationen.God forståelse af engelsksprog, numeracy og ikt er påkrævet for at deltage i dette kursus.Vurdering:I slutningen af ​​kurset skal du sidde en online multiple choice test. Din test vil blive vurderet automatisk og straks, så du straks vil vide, om du har haft succes.Før du sidder til din afsluttende eksamen, får du mulighed for at teste din færdighed med en mock eksamen.Certificering:Når du har bestået testen, vil du kunne opnå et akkrediteret certifikat for præstation. Du kan dog også få et kursusafslutningscertifikat efter kursets afslutning uden at afprøve. Certifikater kan fås enten i hardcopy til en pris af £ 39 eller i PDF format til en pris af £ 24.PDF-certifikatets vendingstid er 24 timer og for hardcopy-certifikatet er det 3-9 arbejdsdage.Hvorfor vælge os?Overkommelige, engagerendeTutorial videoer / materialer fra branchens førende eksperter;Undersøg i en brugervenlig, avanceret online læringsplatform;Effektive eksamenssystemer til vurdering og øjeblikkelig resultatEnglandAdgang til kursusindhold på mobil, tablet eller skrivebord fra hvor som helst når som helstFordelen ved at ansøge om NUS Extra Discount Card;24/7-studiestøtte via email.Karrierevej:... [-]

Diplom i kommerciel madlavning ( Pathway Program)

TasTAFE
på universitet Fuldtid 2 år February 2019 Australien Hobart Launceston + 1 mere

Tasmanien er en smuk ø Australien, der er verdensberømt for sin gourmetmad. Som førende inden for gæstfrihedstræning har vi designet et specialiseret Kommerciel Kogekursus for at forberede eleverne til en givende og velstående karriere i hospitalsbranchen. Denne kvalifikation demonstrerer forskellige færdigheder og viden inden for Hospitality and Cookery Management. [+]

2 akademisk årskursus

Tasmanien er en smuk ø Australien, der er verdensberømt for sin gourmetmad. Som førende inden for gæstfrihedstræning har vi designet et specialiseret Kommerciel Kogekursus for at forberede eleverne til en givende og velstående karriere i hospitalsbranchen.

TasTAFE er et af de største erhvervsuddannelsesinstitutter i Australien og ejes og drives af den tasmanske statsregering. TasTAFE leverer høj kvalitet, nationalt akkrediteret træning, leveret af højt erfarne lærere.

Kursusstruktur

Vores Cookery Pathway tilbyder en kombination af teoretisk og praktisk træning i et fuldt operationelt kommercielt køkken. Vi underviser i forskellige færdigheder inden for gæstfrihed og madlavning. Avancerede enheder omfatter: finansiering, bæredygtighed og forvaltning af menneskelige ressourcer. Vores kursus fokuserer på en simuleret arbejdsplads oplevelse, herunder 290 timers arbejdsplads .... [-]


Tre sigt diplom i mad og vin

Leiths School of Food and Wine
på universitet 36 uger September 2019 Det Forenede Kongerige London

Den LEITHS Diploma er en berømt fuld tid madlavning kursus designet til dem, der ønsker at starte en karriere i fødevarer. Det tilbyder omfattende faglig uddannelse, der vil sikre en afrundet viden om mad og vin sammen med en klar fornemmelse af de aktuelle tendenser i branchen og kulinariske stilarter, menu planlægning og budgettering. [+]

Den LEITHS Diploma er en berømt fuld tid madlavning kursus designet til dem, der ønsker at starte en karriere i fødevarer. Det tilbyder omfattende faglig uddannelse, der vil sikre en afrundet viden om mad og vin sammen med en klar fornemmelse af de aktuelle tendenser i branchen og kulinariske stilarter, menu planlægning og budgettering.

Egnet til:

Enhver interesseret i en karriere i fødevareindustrien. Dette omfatter:

Arbejde som en professionel eller privat kok Åbning af en cafe, pub, bistro eller restaurant Oplæg til catering virksomhed Udvikle fødevareprodukter Fødevarer styling Mad skrivning Mad medier, markedsføring og PR ... [-]

Universitetsgrad i moderne retter

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
på universitet Fuldtid 6 måneder September 2019 Spanien Castellón de la Plana

Studieordningen for denne Diploma er baseret på en eminent gastronomiske læring til at bringe den studerende kulinariske uddannelse på højeste niveau. Gennem en global tilgang næsten udelukkende i køkkenet, vil de studerende styrke de allerede etablerede baser, arbejde kreativitet, teknisk viden og nye tendenser for gastronomi i dag. [+]

KØKKEN i al sin essens

Studieordningen for denne Diploma er baseret på en eminent gastronomiske læring til at bringe den studerende kulinariske uddannelse på højeste niveau. Gennem en global tilgang næsten udelukkende i køkkenet, vil de studerende styrke de allerede etablerede baser, arbejde kreativitet, teknisk viden og nye tendenser for gastronomi i dag.

Programmet er 5 måneder og komplet med valgfri eksterne praksis i de bedste restauranter i vores Kulinarisk Team.

Afgøre din egen fremtid

Vores Diplomer giver uddannelse alsidige, dynamiske og proaktive fagfolk. Folk, der ønsker at lære, med gastronomiske kald og en vindende holdning. CEU Cardenal Herrera Universitet og Gasma hjælpe dig gennem en participatorisk-praktiske workshops, masterclasses, læring besøg og mere innovative og metode.... [-]


eksamensbevis i professionel madlavning

LaSalle College Montreal
på universitet Fuldtid September 2019 Canada Montreal

Den Professional Cooking program (DEP) er designet til kreative, selvstændige studerende med en stærk interesse i køkken og gastronomi. [+]

Diploma in Professional Cooking

Den Professional Cooking program (DEP) er designet til kreative, selvstændige studerende med en stærk interesse i køkken og gastronomi.

Det er en glimrende måde at tilegne sig den viden og de færdigheder der er nødvendige for et stimulerende og lovende karriere. Faktisk udgør en certificeret kok en unik og værdifuld ressource i en stor restaurant, hotel, cruise båd, hospital, andet sundhedspersonale institution eller i food service industrien som helhed.

Gennem deres uddannelse vil de studerende lære at lave mad, vælge passende madlavning teknikker, organisere og styre et køkken og planlægning af specifikke menuer. Endelig kollegiet lærer sin kandidater anvendelsesorienteret viden om sund og ansvarligt forbrug, derfor ingraining dem med fundamentalt sunde og miljøbevidst værdier.... [-]


Diplôme De Cuisine

Le Cordon Bleu New Zealand
på universitet Fuldtid 9 måneder January 2019 New Zealand Wellington

Vellykket gennemførelse af certifikaterne Basic, Intermediate og Superior Cuisine resulterer i tildeling af Diplôme de Cuisine. Du vil lære at beherske de nødvendige færdigheder til at skabe fine køkkenretter gennem en kombination af demonstrationer, praktiske sessioner og teoriundervisning, og få viden fra vores klassisk uddannede kokke, der har erfaring i ledende stillinger i verdens fineste køkkener og Michelin-stjernede restauranter. [+]

Oversigt

Vellykket gennemførelse af certifikaterne Basic, Intermediate og Superior Cuisine resulterer i tildeling af Diplôme de Cuisine. Du vil lære at beherske de nødvendige færdigheder til at skabe fine køkkenretter gennem en kombination af demonstrationer, praktiske sessioner og teoriundervisning, og få viden fra vores klassisk uddannede kokke, der har erfaring i ledende stillinger i verdens fineste køkkener og Michelin-stjernede restauranter.

Vores køkken kokke fører demonstrationer til at vise dig, hvordan du laver retter til den højeste faglige standard. Du har derefter til opgave at replikere, hvad du har været vist i et af vores dedikerede køkken praktiske køkkener.... [-]


Cooking Chef Diploma Ecole Lenôtre - 23 uger

Ecole Lenôtre
på universitet Fuldtid 23 uger March 2019 Frankrig Plaisir Paris + 1 mere

The Cooking Chef træning er blevet skabt for folk, der er villige til at træne eller genopfinde sig selv i madlavning. For dem, der ønsker at lære fra grundlaget for det høje niveau af fransk køkkenteknik i 23 uger. [+]

. ECOLE LENÔTRE COOKING CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre giver sine studerende og partnere en banebrydende uddannelse til at lette, opmuntre, kommunikere og vedligeholde højtydende standarder og ekspertise. "Cooking Chef Ecole Lenôtre " -uddannelsen er rettet mod voksne, der er lidenskabelige med at lave mad, uanset om de er på et konverteringskursus og for fagfolk, der søger at øge deres fagområde.

Støtteberettigelse til dette kursus har følgende forudsætninger :

At være 18 år eller ældreAt have grundlæggende kendskab til det sprog, hvor kurset undervises (niveau A1)At kunne læse og skriveAt kende det grundlæggende i hygiejne og sikkerhed i et fødevaremiljøAt have grundlæggende kendskab til grundlæggende ræsonnement (beregninger og logik)STRUKTUR AF ECOLE LENÔTRE CHEF TRAINING... [-]

ACF kulinariske kunst. Kokkenuddannelse

SWISSAM Hospitality Business & Culinary Arts School
på universitet Fuldtid Deltid 2 semestre July 2019 Rusland Saint Petersburg + 1 mere

Certificeret af American Culinary Federation (ACF) Hospitality Business og Culinary Arts School SWISSAM i person af chef for kulinariske kunst program Josef Fleissner inviteret førsteklasses kokke til at designe ægte professionelle kulinariske kunst kurser! International anerkendelse kulinarisk kunst. Chef Education er det eneste kulinariske program i Rusland og CIS, akkrediteret af American Culinary Federation (ACF). [+]

Hvorfor ACF kulinariske kunst?Verdensklasse undervisere

Klasser ledes af et internationalt team af førsteklasses kokke. Josef Fleissner (Østrig) er chef for kulinariske kunstprogrammet.

International anerkendelseKulinariske kunst. Chef Education er det eneste kulinariske program i Rusland og CIS, akkrediteret af American Culinary Federation (ACF).ACF er en professionel organisation for kokke og kokke, der blev grundlagt i 1929 i New York City. Det er den kulinariske leder i at tilbyde pædagogiske ressourcer, træning, lærlingeuddannelse og programmatisk akkreditering designet til at forbedre professionel vækst for alle nuværende og fremtidige kokke og konditorier. ACF driver desuden det mest omfattende certificeringsprogram for kokke.Globalt anerkendt eksamensbevis... [-]