Filter
Diploma
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Opnåelse et diplom er et mål, at mange studerende arbejde hen imod i løbet af deres akademiske karriere. Diplomuddannelsen er udfordrende og en effektiv måde at visualisere en karriere i det valgte fagområde. Studerende vil blive introduceret til en række arbejdsmiljøer ud over de traditionelle klasseundervisning.

Du kan være undrende, hvad der er et diplom i olie og gas? Det er ingen overraskelse, at olie og gas er en voksende og blomstrende industri. For at forstå det på et professionelt niveau er målet med dette program. Olie og gas management er en anden facet af det felt, der indebærer anvendelse af principper, værktøjer og teorier, der er nødvendige for at lykkes. Aspekter af pensum omfatter olie og gas økonomi, juridiske aspekter, pris risikostyring, mekanik handel, regnskab, og casestudier.

Der er flere fordele ved at indskrive i en diplomuddannelse for olie og gas.Studerende vil forstå branchen på et professionelt niveau, og derfor har en konkurrencemæssig fordel ved ankomsten til området.

Varigheden af ​​en diplomuddannelse er typisk kun to år, selv om dette kunne variere den institution, hvor den studerende er indskrevet. Alle interesserede studerende skal være sikker på at kontakte deres skole af interesse for mere information om varighed og finansielle forpligtelser.

Der er en bred vifte af karriereforløb til rådighed for studerende, der har opnået et diplom i olie og gas. Nogle af disse karrieremuligheder omfatter råvarer ekspert, logistikchef, supply chain manager, forretningsudvikling koordinator, iværksætter, erhvervsdrivende, og topleder i en virksomhed eller en organisation.

Diploma programmer udbydes over hele kloden. For studerende med fjernadgang eller dem med stive skemaer, der er online-kurser for at imødekomme dine behov. Mange universiteter tilbyder deres klasser i en afstand undervisningsmodul.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Olie og gas

CDI College

Olie- og gasadministrationens professionelle udfører en række opgaver i nutidens mange petroleumsrelaterede karriere. ... [+]

Olie- og gasadministrationens professionelle udfører en række opgaver i nutidens mange petroleumsrelaterede karriere. Olie- og gasadministrationsprogrammet vil hjælpe dig med at udvikle vigtige skrivefærdigheder, herunder tastaturarbejde, computerfærdigheder, mundtlig og skriftlig kommunikation, kontororganisation og interpersonelle færdigheder. Petroleumsvirksomhederne kræver, at deres administrative assistent har fremragende kontorstyringsfærdigheder samt branchespecifik viden, så Olie- og Gasforvaltningsprogrammet vil grundigt undersøge branchespecifik terminologi og praksis.

Programmet kombinerer forelæsninger, praktiske øvelser, projekter, eksamener og online fremskridt kontroller for øjeblikkelig feedback. Kursusmateriale er let at forstå og tilpasselige læringsstier og gruppediskussioner hjælper dig med at opnå succes. Efter eksamen skal du sikre dig beskæftigelse i store virksomheder, der kræver specialiserede færdigheder eller mindre virksomheder, der kræver viden om alle områder inden for olie- og gasindustrien.... [-]

Canada Calgary Edmonton
September 2019
Engelsk
Fuldtid
100 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Formålet med dette program er at forstå oliebranchen med en bred og integreret vision. Kender miljøet, processerne på højt niveau og de vigtigste teknologier; identificer ... [+]

objektiv

Det omfatter olieselskabet med en bred og integreret vision. Kender miljøet, processerne på højt niveau og de vigtigste teknologier; identificerer de tekniske og ikke-tekniske færdigheder, som det personale, der uddyber i denne industri, bør have. Kender og identificerer vigtigheden af ​​at styre risiko i beslutningsprocessen og ser effekten af ​​de økonomiske, finansielle og politiske aspekter af energireformen.

Fordele ved programmetDu vil få en omfattende vision om oliebranchen, i betragtning af alle de processer, der understøtter det fra et udøvende perspektiv.Du vil udvikle ikke-tekniske færdigheder, der vil hjælpe dig med at få en bedre præstation i dine aktiviteter og et passende design og definition af taktiske og konkurrencedygtige strategier.Du vil kende risikoen og usikkerheden i olieprocessen og dens indvirkning på beslutningsprocessen i investeringsprojekter.Du vil kunne generere ideer dokumenteret i strategiske initiativer til identifikation og eliminering af trusler og udnyttelse af muligheder.Du vil opnå effektiv kommunikation med ledere og underordnede ved at tilpasse dine syn og forventninger ved at styre deres eget sprog og ordforråd.De virksomheder eller organisationer, hvor du arbejder, vil få gavn af bedre beslutningstagning ved at have personale med større konkurrence inden for olieindustrien.Rettet til... [-]
Mexico Campeche
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
96 timer
på universitet
Læs mere på dansk