Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Modedesign

Optjening et diplom giver mulighed for studerende for at øge deres færdigheder sæt og kvalifikationer, hvilket gør dem en levedygtig job kandidat i et konkurrencepræget arbejdsmarked. En diplom tilbyder kandidater praktisk erhvervserfaring og kompetenceudvikling, som vil hjælpe med at forberede dem til en spændende karriere.

Hvad er et diplom i modedesign? Dette diplom, som kan optjenes i så lidt som et år, dækker emner som reklame, salg og markedsføring, beklædningsgenstand byggeri, merchandising, og forslaget og fremskridt af mode begreber. Eleverne lærer også hvordan man kan udvikle og opbygge en mode portefølje, hvordan man kan anvende principperne i tøjet design, og hvordan man kan målrette en ønsket forbrugermarked. Ved at vise kompetence i alle disse områder, de studerende derefter indtaste arbejdspladsen fuldt ud parat til at bidrage til og udmærke inden for modebranchen.

Fashion designstuderende får praktiske færdigheder, som de derefter kan anvende til deres mode karriere, såsom vigtigheden af ​​originalitet, evnen til at arbejde og samarbejde i et team, og hvordan man kreativt problem løse.

En diplom i modedesign kan optjenes i mindre end to år, hvilket gør det en overkommelig uddannelse mulighed. Den specifikke udgifter til undervisning og andre gebyrer, kan imidlertid variere fra skole til skole, så det er afgørende, at de studerende bede om direkte information fra alle potentielle skoler med hensyn til omkostningerne ved at tjene deres mode design eksamensbevis.

Med et diplom i modedesign, kan kandidater finder beskæftigelse som brand managers, patternmakers, produktudvikling, designere og assisterende designere, kostume designere, mode journalister, eller som en mode-koordinator for tv, film eller magasiner.

Mange pædagogiske muligheder er tilgængelige, så de studerende kan tjene den uddannelse, de ønsker på en fleksibel og mere tilpasset måde.At begynde at tjene dit eksamensbevis i mode design i dag, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Mode Design Og Mønster

LCI Bogotá
på universitet Fuldtid 28 måneder September 2018 Colombia Bogotá

Har du nogensinde ønsket at oprette din egen samling eller lede et team af produktion til udlandet, du er på udkig efter en anerkendt institution, der tilbyder de værktøjer og den bedste uddannelse for desempeñarte i modebranchen. [+]

SNIES 54739 BOGOTA LCI Min. SNIES 91.446 LCI Education BARRANQUILLA Min. Uddannelse

Design din fremtid lige nu!

Har du nogensinde ønsket at oprette din egen samling eller lede et team af produktion til udlandet, du er på udkig efter en anerkendt institution, der tilbyder de værktøjer og den bedste uddannelse for desempeñarte i modebranchen. Arbejde med nogle af de bedste design grupper i verden eller skinne som freelance designer?

Mød vores fordele

Har du nogensinde drømt om at udvide din horisont og tage dit talent for at vise, hvad du er lavet af? Du kan starte dine studier i Colombia og har specialiseret sig i Europa.

Hvad venter du på at deltage i vores samfund?... [-]


Diplom I Mode Og Design

The College of Fashion & Design, Dubai
på universitet Fuldtid September 2018 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Diplom i mode og design er en 2-årig læseplan, der er designet til at udstyre studerende med en bred eksponering for alle aspekter af mode. [+]

Diplom i mode og design er en 2-årig læseplan, der er designet til at udstyre studerende med en bred eksponering for alle aspekter af mode. Den nedre afdeling Studieordning lægger vægt på integration af elevernes forventede karriere inden for større, mere omfattende og flere sammenhænge.

Struktur

DFD-pensumstrukturen består af 33 studiepoeng Core Fashion og Design kurser, 24 pct. Generelle uddannelseskurser og 6 pct. Fashion og Design Valgfag. Der kræves i alt 63 point til eksamen.

Generelle kurser ESCS1101 Væsentlige færdigheder til skole succes ACWR 1102 Academic Writing MATH 1103 Matematik PRSK 1201 Præsentationsfærdigheder PBSP 1202 Public speaking SOAP 1204 Software Applications for Fashion ENVS 2105 Miljøvidenskab IWAR 2201 Art of Islamic World Core Kurser SSFA 1104 Fashion Social Studies DWFI 1105 Tegning og modeillustration I INMG 1203 Introduktion til ledelse ACFI 1205 Grundlag for Regnskab og Finans PMGC 2101 Mønstringsfremstilling og beklædningsgenstande I INAC 2102 International kunstkultur MRKT 2103 Introduktion til markedsføring HIFA 2104 Fashion History DISK 2202 digitale færdigheder INRM 2203 Introduktion til forskningsmetoder FUFD 2204 Fundamentals of Fashion Design Karrieremulighed ... [-]

Modedesign Diplom

LaSalle College Istanbul
på universitet Fuldtid 2 år October 2018 Tyrkiet Istanbul

Er tanken om at blive den næste top modedesigner i Tyrkiet inspirere dig? Hvis ja, Fashion Design Program for LaSalle College Istanbul er for dig! [+]

Fashion Design Diploma

Er tanken om at blive den næste top modedesigner i Tyrkiet inspirere dig? Hvis ja, Fashion Design Program for LaSalle College Istanbul er for dig! Fra at producere en mode koncept til at omdanne det til fremragende tøj og fremme din helt egen kollektion, vil dette program tage dig gennem hvert trin i design.

Vores lærere, der er fagfolk på området, uddanne dig til at møde de krav, som dette meget konkurrenceprægede og nitning industri. Kandidater er i stand til at demonstrere deres færdigheder ved at samle modeshows og deltage i både lokale og internationale mode design konkurrencer.

Programoversigt

Dette Fashion Design program består af 6 semestre, 15 uger pr semester for i alt 90 uger.... [-]


Diplom I Modedesign & Merchandising

Centre for Arts and Technology
på universitet Fuldtid 24 måneder October 2018 Canada Kelowna

Lad os se det i øjnene: Du har stil. Du ved, hvad der virker og hvad der ikke gør, hvad der er hot og hvad der ikke for hver ny sæson. Komponere din garderobe er som at skabe et kunstværk, og du er bare sprængfyldt med ideer, du ville elske at se ramte landingsbanen. Det er tid til at tage disse kruseduller og skitser og bringe dem til live gennem vores Fashion Design & Merchandising program. BEGRÆNSET ANTAL stipendier til rådighed for op til $ 3000 på en første mølle princippet. Ansøg i dag. [+]

BEGRÆNSET ANTAL stipendier til rådighed for op til $ 3000 på en første mølle princippet. Ansøg i dag.

Lad os se det i øjnene: Du har stil. Du ved, hvad der virker og hvad der ikke gør, hvad der er hot og hvad der ikke for hver ny sæson. Komponere din garderobe er som at skabe et kunstværk, og du er bare sprængfyldt med ideer, du ville elske at se ramte landingsbanen. Det er tid til at tage disse kruseduller og skitser og bringe dem til live gennem vores Fashion Design & Merchandising program. Er du klar til at slå din passion for mode i den glamourøse karriere, du altid har ønsket?

Hvis disse er din drøm job, så 2 års Fashion Professional Diploma program er for dig: • Fashion DesignerStudent arbejde mode: Jennifer Ann, Foto: Lisa Haywoord • Costume Designer • Product Management & Development • Mønster Maker • Assistant Fashion Køber • Mode Publishing dig, sammen med dine nye ligesindede venner vil lære om hele modebranchen, og skabe din helt egen linje fra bunden til en grand finale på landingsbanen. Mens din kreativitet blomstrer, vil du lære de ins og outs af den forretningsmæssige side af mode, sammen med alle de teknikker, der vil gøre dig til en smash succes. Du vil lære: Forskning og Inspiration-Trend Forecasting-Tekstil og kunst Design-Kreative Design-Teknisk Design-Produktudvikling-Global Manufacturing-Runway Produktion-Salg og Marketing.... [-]


Diplom I Modedesign

LaSalle College Montreal
på universitet Fuldtid September 2018 Canada Montreal

Studerende får de søjler modedesign tilpasset kvinder, den største segment af prêt-à-porter marked. En designer hos kvinder 's mode skal levere kollektioner, der reagerer på ivrig krav til noget nyt. At være i stand til at skabe kollektioner til specifikke demografiske nicher er altafgørende. [+]

Diploma in Modedesign

&nbsp

Specialiserer sig i kvinder 's mode

Studerende får de søjler modedesign tilpasset kvinder, den største segment af prêt-à-porter marked. En designer hos kvinder 's mode skal levere kollektioner, der reagerer på ivrig krav til noget nyt. At være i stand til at skabe kollektioner til specifikke demografiske nicher er altafgørende.

&nbsp

En karriere der passer til det innovative

De seneste tendenser i kvindernes 's mode er på én dag og ud den næste. Af denne grund skal en designer konstant foregribe fremtidige tendenser og blive inspireret af dem til at skabe deres nyeste designs.

En karriere inden for mode design for kvinder er for viljestærke og yderst kreative individer. ... [-]


Diplom I Beklædning Design

Copenhagen Academy of Fashion Design
på universitet Deltid 2 år February 2018 Danmark København

Akademiet lærer tøjdesign. I løbet af programmet lægges der vægt på udviklingen af ​​elevernes kreative kapacitet ved at give dem en kunstnerisk og visuel følelse af rutine i den kreative proces kombineret med en solid og grundig fundament i de forskellige områder af håndværket. [+]

Programmet

Formål

Akademiet lærer tøjdesign.

I løbet af programmet lægges der vægt på udviklingen af ​​elevernes kreative kapacitet ved at give dem en kunstnerisk og visuel følelse af rutine i den kreative proces kombineret med en solid og grundig fundament i de forskellige områder af håndværket.

Ved siden af ​​programmet vil eleverne også få et indblik i virksomhedens mange aspekter og krav gennem besøg på messer, virksomheder og hjælpe under modeugen, så de ikke er uberedte, når de kommer ind på arbejdsmarkedet. Programmet har en varighed på 2 år.

Efter færdiggørelsen har den studerende erhvervet viden om principperne i designprocessen, konceptet og skaber en sammenhængende samling kombineret med tekniske færdigheder som syning og mønstrering. ... [-]


Første Niveau Diplom I Mode Design

LABA - Liberal Academy Of Fine Art
på universitet Fuldtid Deltid 3 år October 2018 Italien Florence + 1 mere

Uddannelsen til at blive mode designer er opdelt i tre år. I arbejdet med design og praktisk realisering af stilarterne erhverver eleverne tankegang og værktøjer fra designeren, fra tegning til stofdesign op til trendforskningen uden at forsømme den nødvendige videoteknologi for at kommunikere deres projekter. [+]

Treårigt studiekursus for det første niveau DIPLOMA PRØVNING

I en verden, hvor du kan fortælle en bog ved dets omslag, er mode det kommunikationsværktøj, hvorved de nødvendige oplysninger overføres til den sociale forskel. Ved at levere modersprogens grundlæggende viden og metodologi er kurset nøglefigur i mode- og erhvervslivets verden: designeren.

Uddannelsen til at blive mode designer er opdelt i tre år. I arbejdet med design og praktisk realisering af stilarterne erhverver eleverne tankegang og værktøjer fra designeren, fra tegning til stofdesign op til trendforskningen uden at forsømme den nødvendige videoteknologi for at kommunikere deres projekter. I det tredje år eksperimenterer eleverne modedesignedesign og bliver mere bekendt med forlagsbranchen og med tilrettelæggelsen af ​​modeshows og arrangementer.... [-]


Diplom I Modedesign

Pearl Academy
på universitet Fuldtid Deltid 11 måneder July 2018 Indien Mumbai Noida New Delhi + 3 mere

[+]

Kursusoversigt

Karriereveje Assisterende designer Fashion Konsulent

[-]

Avanceret Eksamensbevis For Anvendt Modedesign Og Merchandising

Karl Von Busse Institute of Design
på universitet Fuldtid 1 - 2 år February 2018 Australien Sydney

Har du gennemført din Diplom i Fashion Design og ønsker at sætte i praksis alle de færdigheder og viden, du har lært med frihed til at udvikle dit eget område for produktion og salg under supervision og vejledning fra branchefolk? [+]

1 ÅR Advanced Diploma FOR ANVENDT FASHION DESIGN OG MERCHANDISING

CRICOS 093197A

Har du gennemført din Diplom i Fashion Design og ønsker at sætte i praksis alle de færdigheder og viden, du har lært med frihed til at udvikle dit eget område for produktion og salg under supervision og vejledning fra branchefolk?

Vores avancerede Diplomer i Fashion Design og Fashion Business kan være drømmen kurser for dig. At lære at styre processen med en sæsonbestemt samling i realtid vil give dig de færdigheder og tillid til at slynge dig frem i denne konkurrenceprægede branche.

Uanset om du ønsker at starte din egen virksomhed eller arbejde for en etableret virksomhed, vil den viden og internationale rejser og eksponering erfaringer fra dette år giver dig jordforbindelse til at starte!... [-]


Diploma of Fashion Design and Merchandising

Karl Von Busse Institute of Design
på universitet Fuldtid 1 - 2 år February 2018 Australien Sydney

[+]

Freelance Fashion Designer Fashion Illustrator & Print Designer Produktionsleder Mønsteroprettelse Fashion Stylist

Der er tre Tilmelding DATOER Hvert år

Første indskrivning dato: 13th februar Anden dato tilmelding: 5 juni Tredje dato tilmelding: 4. september

[-]

National Higher Diploma (HND) I Textil & Fashion Design

The Open Design School
Undervisning både online og på universitetet Deltid 24 måneder Åben tilmelding Frankrig Paris

En verden af ​​luksus, mode og design, drevet af dynamikken i nye markeder, er nu permanent transformationer. Nye teknologier, nye trends, nye marketing og kommunikation metoder og nye muligheder. Dette program er designet til at opdage nye trends og mode industrien generelt, mens de udvikler væsentlige færdigheder i tøj design og tilbehør design. [+]

MÅL

En verden af ​​luksus, mode og design, drevet af dynamikken i nye markeder, er nu permanent transformationer. Nye teknologier, nye trends, nye marketing og kommunikation metoder og nye muligheder. Dette program er designet til at opdage nye trends og mode industrien generelt, mens de udvikler væsentlige færdigheder i tøj design og tilbehør design. I tema og hovedformålet, opnå hver lære af sin egen samling, som vil være hans eksamensbevis projekt, og vil blive præsenteret for en udvalgt professionel jury.

Praktiske oplysninger Format: bland læring Workshops fremmøde-4 Entré: pot, line vedligeholdelse og arbejde rekord Foreløbig varighed: 24 måneder Tilmelding: på ethvert tidspunkt af året Praktik: mission selskab 3 til 6 måneder i Frankrig eller i udlandet (ikke obligatorisk) Diplom ... [-]

Ual Niveau 3 Diplom I Mode / Udvidet Diplom (QCF) (2 år)

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 35 uger September 2018 Det Forenede Kongerige London

Sandsynligvis en af ​​de mest kreative og inspirerende kurser af sin art, vi sigter mod at udvikle elevernes evne som modedesignere gennem udforskning af designprocessen, understøttet af gode tekniske færdigheder. [+]

Uanset hvad dine interesser eller ambitioner, tilbyder vi et spændende udvalg af mode kurser i vores dedikerede afdeling, undervist af specialiserede mode fagfolk.

Vores gode forbindelser med videregående uddannelser mode og tekstiler kurser i London-området betyder, at vi kan hjælpe dig med at forberede en succesfuld mode kursus ansøgning.

Mange af vores elever har udviklet sig på de videregående uddannelser, succes oprettet små virksomheder, eller gået på at arbejde inden for modebranchen. Vi har et ry for den høje standard for arbejde produceret, og adgang til vores kurser ofte konkurrencedygtig.

Vi henvender os til begyndere igennem til den meget erfarne, der sigter mod at være så fleksible som muligt for at imødekomme individuelle behov. Accept på alle vores mode kurser er de enkelte interview. Hvis det er hensigtsmæssigt, vil du blive bedt om at medbringe eksempler på dit arbejde. Hos interview kan vi bygge en personlig uddannelse under hensyntagen til dine eksisterende færdigheder og tid til rådighed.... [-]


Ual Niveau 1 Diplom I Kunst, Design Og Medier - Introduktion Til Mode

Kensington and Chelsea College
på universitet Fuldtid 35 uger September 2018 Det Forenede Kongerige London

Denne ene års kursus giver en grundig introduktion til alle de grundlæggende elementer i mode og de centrale færdigheder, der kræves for at gå videre til højere niveau undersøgelse, såsom tegning og designprocesser, beklædningsgenstand making og tekstiler teknikker, ved hjælp af en lang række medier, såvel som studie og selv-lederevner. [+]

Uanset hvad dine interesser eller ambitioner, tilbyder vi et spændende udvalg af mode kurser i vores dedikerede afdeling, undervist af specialiserede mode fagfolk.

Vores gode forbindelser med videregående uddannelser mode og tekstiler kurser i London-området betyder, at vi kan hjælpe dig med at forberede en succesfuld mode kursus ansøgning.

Mange af vores elever har udviklet sig på de videregående uddannelser, succes oprettet små virksomheder, eller gået på at arbejde inden for modebranchen. Vi har et ry for den høje standard for arbejde produceret, og adgang til vores kurser ofte konkurrencedygtig.

Vi henvender os til begyndere igennem til den meget erfarne, der sigter mod at være så fleksible som muligt for at imødekomme individuelle behov. Accept på alle vores mode kurser er de enkelte interview. Hvis det er hensigtsmæssigt, vil du blive bedt om at medbringe eksempler på dit arbejde. Hos interview kan vi bygge en personlig uddannelse under hensyntagen til dine eksisterende færdigheder og tid til rådighed.... [-]


UAL Diploma in Art and Design Level 3 – Fashion 2 Year

Kensington and Chelsea College
på universitet Fuldtid 35 uger September 2018 Det Forenede Kongerige London

[+]

[-]

Btec Diplom I Kunst Og Design Niveau 3 - Mode Fremme Og Styling

Kensington and Chelsea College
på universitet Fuldtid 35 uger September 2018 Det Forenede Kongerige London

Den spændende nye kursus er designet til at give de studerende grundlæggende færdigheder og viden til at komme ind i verden af ​​mode markedsføring, skabe en mode portefølje og få erfaring inden for områder som: Styling, Fashion Forecasting & Trends, Visual Merchandising og Fashion Promotion. [+]

Uanset hvad dine interesser eller ambitioner, tilbyder vi et spændende udvalg af mode kurser i vores dedikerede afdeling, undervist af specialiserede mode fagfolk.

Vores gode forbindelser med videregående uddannelser mode og tekstiler kurser i London-området betyder, at vi kan hjælpe dig med at forberede en succesfuld mode kursus ansøgning.

Mange af vores elever har udviklet sig på de videregående uddannelser, succes oprettet små virksomheder, eller gået på at arbejde inden for modebranchen. Vi har et ry for den høje standard for arbejde produceret, og adgang til vores kurser ofte konkurrencedygtig.

Vi henvender os til begyndere igennem til den meget erfarne, der sigter mod at være så fleksible som muligt for at imødekomme individuelle behov. Accept på alle vores mode kurser er de enkelte interview. Hvis det er hensigtsmæssigt, vil du blive bedt om at medbringe eksempler på dit arbejde. Hos interview kan vi bygge en personlig uddannelse under hensyntagen til dine eksisterende færdigheder og tid til rådighed.... [-]