Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Modedesign

Optjening et diplom giver mulighed for studerende for at øge deres færdigheder sæt og kvalifikationer, hvilket gør dem en levedygtig job kandidat i et konkurrencepræget arbejdsmarked. En diplom tilbyder kandidater praktisk erhvervserfaring og kompetenceudvikling, som vil hjælpe med at forberede dem til en spændende karriere.

Hvad er et diplom i modedesign? Dette diplom, som kan optjenes i så lidt som et år, dækker emner som reklame, salg og markedsføring, beklædningsgenstand byggeri, merchandising, og forslaget og fremskridt af mode begreber. Eleverne lærer også hvordan man kan udvikle og opbygge en mode portefølje, hvordan man kan anvende principperne i tøjet design, og hvordan man kan målrette en ønsket forbrugermarked. Ved at vise kompetence i alle disse områder, de studerende derefter indtaste arbejdspladsen fuldt ud parat til at bidrage til og udmærke inden for modebranchen.

Fashion designstuderende får praktiske færdigheder, som de derefter kan anvende til deres mode karriere, såsom vigtigheden af ​​originalitet, evnen til at arbejde og samarbejde i et team, og hvordan man kreativt problem løse.

En diplom i modedesign kan optjenes i mindre end to år, hvilket gør det en overkommelig uddannelse mulighed. Den specifikke udgifter til undervisning og andre gebyrer, kan imidlertid variere fra skole til skole, så det er afgørende, at de studerende bede om direkte information fra alle potentielle skoler med hensyn til omkostningerne ved at tjene deres mode design eksamensbevis.

Med et diplom i modedesign, kan kandidater finder beskæftigelse som brand managers, patternmakers, produktudvikling, designere og assisterende designere, kostume designere, mode journalister, eller som en mode-koordinator for tv, film eller magasiner.

Mange pædagogiske muligheder er tilgængelige, så de studerende kan tjene den uddannelse, de ønsker på en fleksibel og mere tilpasset måde.At begynde at tjene dit eksamensbevis i mode design i dag, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Mode design og mønster

LCI Bogotá
på universitet Fuldtid 28 måneder September 2019 Colombia Bogotá

Har du nogensinde ønsket at oprette din egen samling eller lede et team af produktion til udlandet, du er på udkig efter en anerkendt institution, der tilbyder de værktøjer og den bedste uddannelse for desempeñarte i modebranchen. [+]

SNIES 54739 BOGOTA LCI Min. SNIES 91.446 LCI Education BARRANQUILLA Min. Uddannelse

Design din fremtid lige nu!

Har du nogensinde ønsket at oprette din egen samling eller lede et team af produktion til udlandet, du er på udkig efter en anerkendt institution, der tilbyder de værktøjer og den bedste uddannelse for desempeñarte i modebranchen. Arbejde med nogle af de bedste design grupper i verden eller skinne som freelance designer?

Mød vores fordele

Har du nogensinde drømt om at udvide din horisont og tage dit talent for at vise, hvad du er lavet af? Du kan starte dine studier i Colombia og har specialiseret sig i Europa.

Hvad venter du på at deltage i vores samfund?... [-]


Modedesign diplom

LaSalle College Istanbul
på universitet Fuldtid 2 år October 2018 Tyrkiet Istanbul

Er tanken om at blive den næste top modedesigner i Tyrkiet inspirere dig? Hvis ja, Fashion Design Program for LaSalle College Istanbul er for dig! [+]

Fashion Design Diploma

Er tanken om at blive den næste top modedesigner i Tyrkiet inspirere dig? Hvis ja, Fashion Design Program for LaSalle College Istanbul er for dig! Fra at producere en mode koncept til at omdanne det til fremragende tøj og fremme din helt egen kollektion, vil dette program tage dig gennem hvert trin i design.

Vores lærere, der er fagfolk på området, uddanne dig til at møde de krav, som dette meget konkurrenceprægede og nitning industri. Kandidater er i stand til at demonstrere deres færdigheder ved at samle modeshows og deltage i både lokale og internationale mode design konkurrencer.

Programoversigt

Dette Fashion Design program består af 6 semestre, 15 uger pr semester for i alt 90 uger.... [-]


Akademisk kursus i design - mode

LABA Firenze - Liberal Academy Of Fine Art
på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Italien Florence

Uddannelsen til at blive mode designer er opdelt i tre år. Når man arbejder på design og praktisk realisering af stilarterne, erhverver de oprindeligt designers tankegang og værktøjer fra tegning til stofdesign op til trendforskningen uden at forsømme den nødvendige videoteknologi for at kommunikere deres projekter. I det tredje år eksperimenterer eleverne modedesigndesign og bliver mere bekendt med forlagsbranchen og med tilrettelæggelsen af ​​modeshows og arrangementer. [+]

I en verden, hvor du kan fortælle en bog ved dens omslag, er mode det kommunikationsværktøj, hvormed de nødvendige oplysninger overføres til den sociale forskel. Ved at levere modersprogens grundlæggende viden og metodologi danner kurset nøglefiguret i mode- og virksomhedernes verden: designeren.

Uddannelsen til at blive mode designer er opdelt i tre år. Når man arbejder på design og praktisk realisering af stilarterne, erhverver de oprindeligt designers tankegang og værktøjer fra tegning til stofdesign op til trendforskningen uden at forsømme den nødvendige videoteknologi for at kommunikere deres projekter. I det tredje år eksperimenterer eleverne modedesigndesign og bliver mere bekendt med forlagsbranchen og med tilrettelæggelsen af ​​modeshows og arrangementer.... [-]


Btec diplom i kunst og design niveau 3 - mode fremme og styling

Kensington and Chelsea College
på universitet Fuldtid 35 uger September 2019 Det Forenede Kongerige London

Den spændende nye kursus er designet til at give de studerende grundlæggende færdigheder og viden til at komme ind i verden af ​​mode markedsføring, skabe en mode portefølje og få erfaring inden for områder som: Styling, Fashion Forecasting & Trends, Visual Merchandising og Fashion Promotion. [+]

Uanset hvad dine interesser eller ambitioner, tilbyder vi et spændende udvalg af mode kurser i vores dedikerede afdeling, undervist af specialiserede mode fagfolk.

Vores gode forbindelser med videregående uddannelser mode og tekstiler kurser i London-området betyder, at vi kan hjælpe dig med at forberede en succesfuld mode kursus ansøgning.

Mange af vores elever har udviklet sig på de videregående uddannelser, succes oprettet små virksomheder, eller gået på at arbejde inden for modebranchen. Vi har et ry for den høje standard for arbejde produceret, og adgang til vores kurser ofte konkurrencedygtig.

Vi henvender os til begyndere igennem til den meget erfarne, der sigter mod at være så fleksible som muligt for at imødekomme individuelle behov. Accept på alle vores mode kurser er de enkelte interview. Hvis det er hensigtsmæssigt, vil du blive bedt om at medbringe eksempler på dit arbejde. Hos interview kan vi bygge en personlig uddannelse under hensyntagen til dine eksisterende færdigheder og tid til rådighed.... [-]


National Higher Diploma (HND) i Textil & Fashion Design

The Open Design School
Undervisning både online og på universitetet Deltid 24 måneder Åben tilmelding Frankrig Paris

En verden af ​​luksus, mode og design, drevet af dynamikken i nye markeder, er nu permanent transformationer. Nye teknologier, nye trends, nye marketing og kommunikation metoder og nye muligheder. Dette program er designet til at opdage nye trends og mode industrien generelt, mens de udvikler væsentlige færdigheder i tøj design og tilbehør design. [+]

MÅL

En verden af ​​luksus, mode og design, drevet af dynamikken i nye markeder, er nu permanent transformationer. Nye teknologier, nye trends, nye marketing og kommunikation metoder og nye muligheder. Dette program er designet til at opdage nye trends og mode industrien generelt, mens de udvikler væsentlige færdigheder i tøj design og tilbehør design. I tema og hovedformålet, opnå hver lære af sin egen samling, som vil være hans eksamensbevis projekt, og vil blive præsenteret for en udvalgt professionel jury.

Praktiske oplysninger Format: bland læring Workshops fremmøde-4 Entré: pot, line vedligeholdelse og arbejde rekord Foreløbig varighed: 24 måneder Tilmelding: på ethvert tidspunkt af året Praktik: mission selskab 3 til 6 måneder i Frankrig eller i udlandet (ikke obligatorisk) Diplom ... [-]

Eksamensbevis for anvendt mode design og teknologi

Hunter TAFE - Australia
på universitet Fuldtid 24 måneder January 2019 Australien Newcastle

Formålet med dette kursus er for elever til at erhverve og anvende kreative viden og praktiske færdigheder, og til at undersøge processer i design og udvikling af mode begreber fra forskning gennem at patternmaking, dimensionering, montering og analyse, byggeri, beklædning realisering til merchandising. [+]

Formålet med dette kursus er for elever til at erhverve og anvende kreative viden og praktiske færdigheder, og til at undersøge processer i design og udvikling af mode begreber fra forskning gennem at patternmaking, dimensionering, montering og analyse, byggeri, beklædning realisering til merchandising.

Kandidater fra denne kvalifikation er godt placeret til at få beskæftigelse inden for modebranchen som assistent designere, produktudviklere, assistent patternmakers og gradere, CAD operatører, specifikation teknikere, fashion prototype udviklere, assisterende produktionsledere, assisterende supply chain ledere, assisterende brand managers, og mode merchandising.

Den University of Technology, SydneyOg TAFE NSW, har en formel aftale om merit for kandidater, der har afsluttet Diplom Applied Fashion Design og Teknologi.... [-]


Ual niveau 1 diplom i kunst, design og medier - introduktion til mode

Kensington and Chelsea College
på universitet Fuldtid 35 uger September 2019 Det Forenede Kongerige London

Denne ene års kursus giver en grundig introduktion til alle de grundlæggende elementer i mode og de centrale færdigheder, der kræves for at gå videre til højere niveau undersøgelse, såsom tegning og designprocesser, beklædningsgenstand making og tekstiler teknikker, ved hjælp af en lang række medier, såvel som studie og selv-lederevner. [+]

Uanset hvad dine interesser eller ambitioner, tilbyder vi et spændende udvalg af mode kurser i vores dedikerede afdeling, undervist af specialiserede mode fagfolk.

Vores gode forbindelser med videregående uddannelser mode og tekstiler kurser i London-området betyder, at vi kan hjælpe dig med at forberede en succesfuld mode kursus ansøgning.

Mange af vores elever har udviklet sig på de videregående uddannelser, succes oprettet små virksomheder, eller gået på at arbejde inden for modebranchen. Vi har et ry for den høje standard for arbejde produceret, og adgang til vores kurser ofte konkurrencedygtig.

Vi henvender os til begyndere igennem til den meget erfarne, der sigter mod at være så fleksible som muligt for at imødekomme individuelle behov. Accept på alle vores mode kurser er de enkelte interview. Hvis det er hensigtsmæssigt, vil du blive bedt om at medbringe eksempler på dit arbejde. Hos interview kan vi bygge en personlig uddannelse under hensyntagen til dine eksisterende færdigheder og tid til rådighed.... [-]


Diplom i beklædning design

Copenhagen Academy of Fashion Design
på universitet Deltid 2 år August 2019 Danmark Copenhagen

Akademiet lærer tøjdesign. I løbet af programmet lægges der vægt på udviklingen af ​​elevernes kreative kapacitet ved at give dem en kunstnerisk og visuel følelse af rutine i den kreative proces kombineret med en solid og grundig fundament i de forskellige områder af håndværket. [+]

Programmet

Formål

Akademiet lærer tøjdesign.

I løbet af programmet lægges der vægt på udviklingen af ​​elevernes kreative kapacitet ved at give dem en kunstnerisk og visuel følelse af rutine i den kreative proces kombineret med en solid og grundig fundament i de forskellige områder af håndværket.

Ved siden af ​​programmet vil eleverne også få et indblik i virksomhedens mange aspekter og krav gennem besøg på messer, virksomheder og hjælpe under modeugen, så de ikke er uberedte, når de kommer ind på arbejdsmarkedet. Programmet har en varighed på 2 år.

Efter færdiggørelsen har den studerende erhvervet viden om principperne i designprocessen, konceptet og skaber en sammenhængende samling kombineret med tekniske færdigheder som syning og mønstrering. ... [-]


UAL Diploma in Art and Design Level 3 – Fashion 2 Year

Kensington and Chelsea College
på universitet Fuldtid 35 uger September 2019 Det Forenede Kongerige London

[+]

. [-]

Diploma of Fashion Design and Merchandising

Karl Von Busse Institute of Design
på universitet Fuldtid 1 - 2 år February 2019 Australien Sydney

[+]

Freelance Fashion Designer Fashion Illustrator & Print Designer Produktionsleder Mønsteroprettelse Fashion Stylist

Der er tre Tilmelding DATOER Hvert år

Første indskrivning dato: 13th februar Anden dato tilmelding: 5 juni Tredje dato tilmelding: 4. september

[-]

Diplom i Fashion Design og Syning - CPD

John Academy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Længer du efter at omdanne dine egne tanker og planer til ægte beklædningsgenstande? Er du inspireret til at betale utrolige omkostninger til couture kjoler? Oplever du problemer med at opdage drømme kjoler, der passer perfekt? Eller vil du gerne komme ind i modekurser og beklædningsindustrien? Hvis ja, så er Diplomaet i Fashion Design og Syning perfekt til dig! Beskrivelse Dette alvorlige kursus er for personer, der ønsker at starte undersøgelsen og rutinen med hensyn til design. Det giver underlag med en virksomhed i den udvikling og realistiske færdigheder, der er afgørende for et erhverv inden for mode design og beslægtede virksomheder. Kurset er instrueret på to områder, en i formkonfigurationstegning og ideforbedring, og den anden i syning og udviklingsteknikker. Hvert segment uddannes af en anden pædagog, der dækker væsentlige kvalifikationer og ekspertpraksis. Punkter sikret er inkorporering af form, skygge og nogle eksempler på teksturbestemmelse og materialer; design udformning og hængende; tegning fra modellen og motivationen bag planens disposition; og fremskridt i form ideer, forskning og klæde linje forbedring. Uanset om du allerede har forstået eller aldrig har grebet en nål og snor, er dette Diploma i Fashion Designing og Syning for dig, så længe du er lidenskabelig i dette område. Desuden er dette din mulighed for at konsolidere din kreativitet med nyligt lært specialiserede kvalifikationer til at finde ud af, hvordan man opretter i tøj stykker af tøj til hver begivenhed. Vi kan hjælpe dig med at lave dit eget ualmindelige stykke tøj hele vejen, lavet til at passe dig. [+]

. Hvem er kurset for?Professionelle, der har erfaring med Dressmaking og Design.Nybegyndere, der har interesse i at lære at have en mode, design og sy karriere.IndgangskravDette kursus er tilgængeligt for alle elever, af alle akademiske baggrunde.God forståelse af engelsksprog, numeracy og ikt er påkrævet for at deltage i dette kursus.Vurdering:I slutningen af ​​kurset skal du sidde en online multiple choice test. Din test vil blive vurderet automatisk og straks, så du straks vil vide, om du har haft succes.Før du sidder til din afsluttende eksamen, får du mulighed for at teste din færdighed med en mock eksamen.Certificering:Når du har bestået testen, vil du kunne opnå et akkrediteret certifikat for præstation. Du kan dog også få et kursusafslutningscertifikat efter kursets afslutning uden at afprøve. Certifikater kan fås enten i hard copy til en pris på £ 39 eller i PDF format til en pris af £ 24.Hvorfor vælge os?Overkommelige, engagerendeTutorial videoer / materialer fra branchens førende eksperter;Undersøg i en brugervenlig, avanceret online læringsplatform;Effektive eksamenssystemer til vurdering og øjeblikkelig resultatEnglandAdgang til kursusindhold på mobil, tablet eller skrivebord fra hvor som helst når som helstFordelen ved at ansøge om NUS Extra Discount Card;24/7-studiestøtte via email.Karrierevej... [-]

Diplom i tekstil og mode design

Malaysian Institute of Art (MIA)
på universitet Fuldtid January 2019 Malaysia Kuala Lumpur

Tekstil- og Fashion Design Kurset henvender sig til behovene hos de studerende er interesserede i at blive en tekstil eller modedesigner. [+]

Diplom i tekstil og mode Design Kreativ fortolkning & trendsættende

Tekstil- og Fashion Design Kurset henvender sig til behovene hos de studerende er interesserede i at blive en tekstil eller modedesigner. Diplom kursus består af to store moduler, nemlig Tekstil Design og Fashion Design.

Tøjdesign tilbyder uddannelse i konceptudvikling, kreativ fortolkning og teknisk produktion samt viden relevans, som er afgørende for tekstil design industrien. Oven i dette, vil traditionelt design og lokalt indhold fremhæves. En industriel vedhæftet fil og en praktisk workshop vil yderligere give værdifuld praktisk erfaring for de studerende.

Fashion Design udstyrer de studerende med mode og tekstil viden, markedsføring og praktiske færdigheder. Designkoncepter og tekniske færdigheder er indbyrdes afhængige og gensidigt styrke i uddannelse tilgange. Programmet er struktureret til at dække alle aspekter af modedesign fra grundforskning til avanceret udarbejdelse, drapering, konstruktion og design. Studio projekter omfatter funktionel til eksperimentelle tøjdesign. ... [-]


Avanceret eksamensbevis for anvendt modedesign og merchandising

Karl Von Busse Institute of Design
på universitet Fuldtid 1 - 2 år February 2019 Australien Sydney

Har du gennemført din Diplom i Fashion Design og ønsker at sætte i praksis alle de færdigheder og viden, du har lært med frihed til at udvikle dit eget område for produktion og salg under supervision og vejledning fra branchefolk? [+]

1 ÅR Advanced Diploma FOR ANVENDT FASHION DESIGN OG MERCHANDISING

CRICOS 093197A

Har du gennemført din Diplom i Fashion Design og ønsker at sætte i praksis alle de færdigheder og viden, du har lært med frihed til at udvikle dit eget område for produktion og salg under supervision og vejledning fra branchefolk?

Vores avancerede Diplomer i Fashion Design og Fashion Business kan være drømmen kurser for dig. At lære at styre processen med en sæsonbestemt samling i realtid vil give dig de færdigheder og tillid til at slynge dig frem i denne konkurrenceprægede branche.

Uanset om du ønsker at starte din egen virksomhed eller arbejde for en etableret virksomhed, vil den viden og internationale rejser og eksponering erfaringer fra dette år giver dig jordforbindelse til at starte!... [-]


Ual niveau 3 diplom i mode / udvidet diplom (QCF) (2 år)

Kensington and Chelsea College
på universitet Deltid 35 uger September 2019 Det Forenede Kongerige London

Sandsynligvis en af ​​de mest kreative og inspirerende kurser af sin art, vi sigter mod at udvikle elevernes evne som modedesignere gennem udforskning af designprocessen, understøttet af gode tekniske færdigheder. [+]

Uanset hvad dine interesser eller ambitioner, tilbyder vi et spændende udvalg af mode kurser i vores dedikerede afdeling, undervist af specialiserede mode fagfolk.

Vores gode forbindelser med videregående uddannelser mode og tekstiler kurser i London-området betyder, at vi kan hjælpe dig med at forberede en succesfuld mode kursus ansøgning.

Mange af vores elever har udviklet sig på de videregående uddannelser, succes oprettet små virksomheder, eller gået på at arbejde inden for modebranchen. Vi har et ry for den høje standard for arbejde produceret, og adgang til vores kurser ofte konkurrencedygtig.

Vi henvender os til begyndere igennem til den meget erfarne, der sigter mod at være så fleksible som muligt for at imødekomme individuelle behov. Accept på alle vores mode kurser er de enkelte interview. Hvis det er hensigtsmæssigt, vil du blive bedt om at medbringe eksempler på dit arbejde. Hos interview kan vi bygge en personlig uddannelse under hensyntagen til dine eksisterende færdigheder og tid til rådighed.... [-]


Avanceret Diplom i Syning og Mode Design - CPD

John Academy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Kina er verdens største beklædningstøj eksportland. Da der er en meget høj efterspørgsel efter moderne billige tøj, tager de fuldt ud denne efterspørgsel på at vokse et imperium og laver masser af penge i processen. Det er ikke bare dem selv; andre lande har også identificeret denne industri som en guldmine. Nu er det din tur at udnytte og konvertere denne ide til et rentabelt venture. Dette avancerede eksamensforløb vil hjælpe dig med at forstå branchens ind-og-outs ved at give dig en detaljeret sammenhæng. Du vil undersøge mange bidragende faktorer i modebranchen, såsom beklædning detaljer, kropstype, symaskine og praksis. Du vil også lære om forskellige terminologier, der anvendes i hele branchen, basissømme og forskellige anvendte stoffer. Tøjpleje bliver let for dig, da du vil udforske pletter og pletfjernelse, og meget mere. Meget af dette kursus vil hjælpe dig med at identificere de forskellige tøj, der bæres af mænd, kvinder og børn. Alt i alt vil dette kursus hjælpe dig med at forstå branchen gennem og igennem og hjælpe dig med at forfølge din drømme karriere i mode. [+]

. Vurdering:I slutningen af ​​kurset skal du sidde en online multiple choice test. Din test vil blive vurderet automatisk og straks, så du straks vil vide, om du har haft succes.Før du sidder til din afsluttende eksamen, får du mulighed for at teste din færdighed med en mock eksamen.Certificering:Når du har bestået testen, vil du kunne opnå et akkrediteret certifikat for præstation. Du kan dog også få et kursusafslutningscertifikat efter kursets afslutning uden at afprøve. Certifikater kan fås enten i hard copy til en pris på £ 39 eller i PDF format til en pris af £ 24.Hvorfor vælge os?Overkommelige, engagerendeTutorial videoer / materialer fra branchens førende eksperter;Undersøg i en brugervenlig, avanceret online læringsplatform;Effektive eksamenssystemer til vurdering og øjeblikkelig resultatEnglandAdgang til kursusindhold på mobil, tablet eller skrivebord fra hvor som helst når som helstFordelen ved at ansøge om NUS Extra Discount Card;24/7-studiestøtte via email.... [-]