Filter
Diploma
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Diplom programmer giver de studerende mulighed for at dykke dybt ind i et felt af undersøgelse og komme med en omfattende uddannelse kun en eller to år senere. Generelt diplomuddannelser tendens til at kombinere både akademisk læring og praktisk erfaring, en blanding af pædagogiske stilarter, der ofte tjener fremtidige fagfolk godt.

Men hvad er et diplom i litteraturen præcist? Kursusaktiviteter kan omfatte de grundlæggende elementer i litteratur, litteratur som det vedrører et andet felt, skrivning, lingvistik, sammensætning, fiktion, poesi, kreative non-fiction og beslægtede genrer studier. De, der vælger at forfølge denne type grad vil sandsynligvis være i stand til at specialisere sig i grene af emnet, såsom historisk litteratur, moderne litteratur, international litteratur eller litteratur af en bestemt tid, sted eller forfatter.

Studerende af litteratur diplomuddannelser få mange færdigheder i hele deres studier, fra interpersonel kommunikation teknikker til en forståelse af komplekse filosofiske og sociale spørgsmål. Personlig, professionel og akademisk vækst er visse resultater af en diplomuddannelse som dette.

Hvis du er bekymret over omkostningerne ved en litteratur diplomuddannelse, én ting at forstå er, at undervisningsafgifter, gebyrer og andre tilknyttede udgifter til graden varierer meget fra skole til skole. Uanset om dit program er in-person eller online, i dit hjemland eller en anden placering og andre faktorer bidrager alle til beregning af omkostningerne ved dit program valg.

Efter at have modtaget et diplom i litteratur, kan du være berettiget til en karriere i mange discipliner, herunder litteratur, kreativ skrivning, sprog, bog design og udgivelse, detailhandel, teknologi og udvikling. Mange studerende vælger at blive forfattere, undervisere, forskere, redaktører eller udgivere.Stadig andre studerende går på at modtage yderligere videregående uddannelse i emnet for litteratur eller et af dets niche felter.

Uanset om du ønsker at tage klasser online eller i et klasseværelse, deltid eller fuld tid, er det altid et godt tidspunkt at begynde at udforske dine muligheder. Start din søgen efter dit program nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

 

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Litteratur

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Dette diplom program vil give deltagerne en bevidsthed om, og en kritisk tilgang til, en bred vifte af historiske beviser i det nordvestlige region. ... [+]

Dette diplom program vil give deltagerne en bevidsthed om, og en kritisk tilgang til, en bred vifte af historiske beviser i det nordvestlige region.

Deltagerne vil udvikle en række færdigheder, som vil gøre dig i stand til at spore din families historie, lære om lore, livet & mytologi i regionen, og stimulere dig i temaer af lokale historie & arkæologi. Programmet vil introducere deltagerne til en bred vifte af primære kilder og andre materialer, der anvendes i forskning folklore, slægtsforskning, lokalhistorie og arkæologi. Studerende vil blive udsat for en række innovative undervisnings- og læringsstrategier, herunder feltarbejde og erfaring, som alle er leveret af eksperter i de fagområder. Kurset består af 6 moduler - 3 om året. Der er ingen skriftlig eksamen, da alle moduler bedømmes enten ved overdragelse / lille projekt osv Der er seks moduler på tilbud inden eksamensbeviset struktur. Studerende er forpligtet til at gennemføre 3 moduler hvert år.... [-]

Irland Sligo
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk