Filter
Diploma
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En diplom er ofte forfølges med det formål at få viden og færdigheder i et bestemt område af undersøgelsen. Det kan hjælpe med at forberede en studerende til en karriere, eller hjælpe en professionel overgang fra én karriere til en anden.

Studerende kan være undrende, hvad der er et diplom i fine arts undersøgelser? Dette program er designet til personer, der ønsker at arbejde i kunstverdenen. Sammen med at lære mere om kunst teori og historie, eleverne udvikler normalt praktiske færdigheder og visuel bevidsthed. Hvert program vil variere, men de fleste tillade studerende at overgangen til mere specifikke og uafhængig undersøgelse i et bestemt område. Specifikke discipliner omfatter ofte skulptur, maleri, tegning, grafik, grafisk roman, og fotokunst.

Optjening et diplom kan være gavnligt for dem interesseret i kunst, fordi pensum giver faglig udvikling, hvilket kan føre til en fremtidig karriere.Mange programmer tilbyder også mange platforme eleverne bruge til at vise deres arbejde, hvilket også ofte hjælper, når det er tid til at kigge efter et job.

Den undervisning og gebyrer tilknyttet frembringelsen et diplom kan variere fra sted til sted. Faktorer, der er involveret i omkostninger omfatter omdømme skolen, længde af programmet, og specifikke programmer gebyrer. Studerende, der er interesserede skal kontakte skolerne direkte at se, om de finansielle forpligtelser opfylde deres budgetter.

Et diplom i fine kunst kan føre til en vifte af karriereforløb, alt efter den studerendes fokus undersøgelse. Eksempler på karriere titler omfatter kunsthandler, kunst konsulent, kunst korrekturlæser, fotograf, video kunstner, illustrator, kunst lærer, prop og model maker, kunst konservator og konservator, og galleri manager. Arbejdsgivere kan omfatte kunstgallerier, museer, magasiner eller aviser, skoler eller private institutioner. For en mere fremskudt position, kan en person først nødt til at tjene en bachelorgrad.

Må ikke udskyde din uddannelse længere. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

 

 

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

3 Resultater i Kunststudier

Hungry Creek Art & Craft School

At give de studerende mulighed for at forfine og udvikle kunst at gøre, erhverv, forskning og præsentationsteknik. I løbet af året opfordres eleverne til at markedsføre o ... [+]

niveau 6

Samlet formål

At give de studerende mulighed for at forfine og udvikle kunst at gøre, erhverv, forskning og præsentationsteknik. I løbet af året opfordres eleverne til at markedsføre og udstille deres arbejde. År 2, 3 og ærer studerende er hver forsynet med et studie plads til at færdiggøre deres arbejde.

Længde

3 års fuld tid, 30 timer om ugen. Deltidsstudium valgmuligheder er tilgængelige.

Startkriterier

Studerende, der på tilfredsstillende fuldføre Certificate i Kunst og Håndværk (Foundation) kursus er krediteret som havende fuldstændig år en af ​​Diplom og accepteret i år 2. Alle andre ansøgere skal indsende en portefølje af arbejde står mål med standarden af ​​det niveau, som de søger indrejse. Skolen anerkender realkompetencer og opfordrer eleverne med tidligere erfaring, arbejde eller studie baseret, til at anvende på et avanceret niveau.... [-]

New Zealand Auckland
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Kensington and Chelsea College

Dette kursus svarer til det andet år af en kunst BA kursus. Den HND i kunst giver mulighed for de studerende, der har gennemført en HNC at gå videre til et højere niveau ... [+]

Bliv inspireret og udforske din kreativitet med kunst!

Vi tilbyder en bred vifte af spændende og udfordrende fine kunst kurser drevet af en energisk og entusiastisk team af undervisere, der er praktiserende kunstnere og freelance kommercielle designere og fotografer. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren kunstner, vil du være i stand til at udvide dine tekniske færdigheder og opbygge tillid til din kreative evner. Du kan vælge et kursus fra mange kunst og fotografi områder, og studere enten dag eller aften. Du vil blive opfordret til at udforske materialer, metoder og teknikker i en bred vifte af både certificeret og ikke-certificerede kunst og design kurser.

Vores Kunst kvalifikation kurser giver en enestående mulighed for dem, der ønsker at begynde deres kunstneriske karriere med en udfordrende og givende studietid. ... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
30 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Malaysian Institute of Art (MIA)

Diplomuddannelsen i kunst byder studiet af kunst som en pædagogisk proces, der giver muligheder for de studerende til at udvikle kreative færdigheder og visuelle sprog ti ... [+]

Diplom i kunst Søgning Beyond Visual Language

Diplomuddannelsen i kunst byder studiet af kunst som en pædagogisk proces, der giver muligheder for de studerende til at udvikle kreative færdigheder og visuelle sprog til at undersøge virkeligheden og udtrykke gennem håndgribelighed form.

Den akademiske program, der fremhæver kritisk og kreativ tænkning sammen med stærke studio-baserede studier, giver også de studerende mulighed for at gennemgå de udfordrende menneskelige værdier og søge efter individuel betydning i form af moderne eller historisk kontekst.

Kurset begynder med et intensivt arbejde i tegning, maleri, grafik, figur tegning og utraditionelle eksperimenterende projekter til at udsætte de studerende til det visuelle sprog er nødvendigt for dem at udforske og realisere deres individuelle kunstneriske udvikling. ... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Januar 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk