10 Resultater i Konditori, Europa
Kageruddannelsen er skabt for folk, der er villige til at træne eller genopfinde sig selv i Pastry, fra grundlaget til den højeste teknik af konditori.
Mestre det grundlæggende i kulinarisk kunst og udvikle din gane og sanser ved at udforske forskellige teknikker, ingredienser og verdenskøkkener. Programmets højdepunkter Udvi ... +
Arbejdsmarkedet kræver i stigende grad et tilbagevenden til erhvervene i forbindelse med håndværk og kreativitet, og sikkert sætter konditoren sig som et af de erhverv, der ve ... +
Få et stipendium på op til $ 10000
Dette er kurset, der tager gode kokke og sætter dem på vejen til at blive store kokke. Du har muligvis allerede en solid forankring af kulinarisk viden og et godt niveau af te ... +
Det handler om at lære at lave mad. Det handler om at få en kvalifikation til at støtte en jobansøgning for at starte en karriere i cateringbranchen.
Bagerifærdigheder er meget efterspurgte i fødevare- og drikkevareindustrien. Som bager bruger du en række metoder til at producere brød og konfektureprodukter.
Studerende, der er tilmeldt dette program, tjener et eksamensbevis i kulinarisk kunst, der søger at forberede de studerende på madlavningspositioner på indgangsniveauer i rest ... +
Dette toårige program er en professionel læseplan, hvor der kræves omfattende teoretisk træning og laboratoriespecialisering inden for gæstfrihed, catering og restauranter. Ve ... +
De avancerede træningskurser i Bageri på École Lenôtre er designet til voksne, der ønsker at træne eller skifte karriere hobbyfolk og entusiaster, der ønsker at skifte karrier ... +
'Pasticcere' eller konditor i catering- og hotelindustrien kombinerer i sig alle de traditionelle konditorers viden og tekniske færdigheder, men fortolker samtidig og skaber e ... +