Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Journalistik og massekommunikation

Et eksamensbevis er optjent af en studerende, der har gennemført et bestemt studieområde. Studerende, der opnår et eksamensbevis, har fået ekspertise, der giver dem mulighed for at konkurrere om job på dette område eller måske anvende som en forudsætning for et videregående uddannelsesprogram.

Hvad er et diplom i journalistik og massekommunikation? Dette diplom program er designet til studerende interesseret i at dokumentere nyhedshistorier eller arbejder bag kulisserne til print, broadcast eller online medier. Online medier er blevet mere og mere relevante, med online publikationer og podcasts tiltrækker større publikum. Da dette er et så bredt felt, og eksamensprogrammet er kortere end et uddannelsesprogram, specialiserer de sædvanligvis i et bestemt emne, samtidig med at de opnår eksamensbeviset. Eksamen kan f.eks. Udbydes til sociale medier, online kommunikation eller markedsføring.

Studerende, der tjener et diplom i journalistik og massekommunikation, forbedrer typisk deres kommunikations- og organisationsfærdigheder og lærer at skrive til et bredt publikum. Disse evner kan hjælpe dem med at markedsføre sig som ønskelige jobkandidater.

Udgifterne til et eksamensprogram afhænger af kurset, der tilbydes, samt skolens tilbud på kurset. Fordi dette er et stort felt, med mange underkategorier indenfor, kan nogle kurser afsluttes i løbet af få uger, mens andre kan tage flere måneder eller længere.

Studerende med eksamensbeviser i journalistik og massekommunikation kan blive forfattere og redaktører, journalister og audio / video teknikere, fotografer og online-udgivere. I mange tilfælde vælger de studerende at erhverve et eksamensbevis på dette område at fortsætte deres uddannelse ved at forfølge en bachelorgrad, så de kan få en mere omfattende uddannelse over en længere periode. I andre tilfælde kan de allerede have etableret en karriere og deltog i kurset for at forblive relevant på deres område.

Diplomer på dette område tilbydes ofte på handelsskoler og samfundskollegier og er også tilgængelige online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Diplom of Film Direction

Plató de Cinema
på universitet Fuldtid 3 år October 2019 Spanien Barcelona

Under Cinema Diploma vil El Plató de Cinema lede den studerende i en proces med at lære og opdage biograf, både teknisk og kunstnerisk. alt dette fra hånden af ​​aktive fagfolk i filmindustrien. [+]

Giv en 360º tur

Under Cinema Diploma vil El Plató de Cinema lede den studerende i en proces med at lære og opdage biograf, både teknisk og kunstnerisk. alt dette fra hånden af ​​aktive fagfolk i filmindustrien.

I disse tre kurser er emnerne fælles for alle eleverne, således at vores studerende efterlader det højeste tekniske og fortællingsniveau muligt og med en høj grad af autonomi for at kunne imødegå forskellige typer produktioner og tilpasse sig bedre til krav fra markedet.

Den uddannelse, der tilbydes af skolen, er teoretisk og praktisk. At forstå, at kun en gang det udføres, vil den studerende assimilere den viden, der ses i klassen.

Derfor vælger vi meget små grupper pr. Klasse og derved skaber en arbejdsgruppe, hvor hver elev skal rotere på forskellige kontorer i løbet af kurset og i de afsluttende projekter: hver af vores studerende vil lede, styre kameraet, redigere video , vil være ansvarlig for produktion, lyd, retning af fotografering, ...... [-]


Diplom i Social Media og Web Marketing

Reeves College
på universitet Fuldtid September 2019 Canada Calgary

Reeves College 's Online Marketing [+]

Online og socialmediemarkedsføring udvikler sig i et hidtil uset tempo, og mange virksomheder er stadig ved at tage fat på, hvordan man maksimerer sociale medier og online markedsføring for at vise konkrete resultater.

Reeves College 's Online Marketing

[-]

Diplom i Multimedia Kommunikation

Université de Saint-Boniface
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Canada Winnipeg

Multimediekommunikation er et program rettet mod enhver, der ønsker at forfølge en karriere inden for multimedieradministration og produktion. Læreplanen gør det muligt at forene to uddannelseskrav, det vil sige alsidighed og specialisering. [+]

Multimediekommunikation er et program rettet mod enhver, der ønsker at forfølge en karriere inden for multimedieradministration og produktion. Læreplanen gør det muligt at forene to uddannelseskrav, det vil sige alsidighed og specialisering. Allsidighed er tilvejebragt af udviklingen af en generel kultur og grundlæggende uddannelse i multimedieproduktionsprocessen og dens ledelse. Specialisering er tilvejebragt ved erhvervelse af meget specifikke færdigheder i forbindelse med produktion af multimedieapplikationer. For at nå disse store mål er træningen struktureret til at gengive reelle arbejdsforhold.

Udover teoretiske og praktiske aktiviteter i klasseværelset og laboratoriet giver programmet mulighed for at gennemføre projekter med kunder. Projekter vil blive struktureret til at replikere den arbejdssituation, der er kendt på arbejdsmarkedet i henhold til arbejdsorganisation, turnaround gange, budgettering og individuel og teamarbejde. Disse projekter vil danne grundlag for gradueringsporteføljen.... [-]


Diplom i biografproduktion

Nashville Film Institute
på universitet Fuldtid 9 måneder September 2019 USA Nashville

Vores biografproduktionsprogram fordyber dig helt i filmfremstillingsprocessen. I ni måneder bor NFI-studerende, spiser og trækker vejrfilm og hvordan film bliver lavet. [+]

NFI's Signature Film Making Diploma

Vores biografproduktionsprogram fordyber dig helt i filmfremstillingsprocessen. I ni måneder bor NFI-studerende, spiser og trækker vejrfilm og hvordan film bliver lavet.

Vores filosofi er at få eleverne til at lære alle de faser og roller der er involveret i at lave en film. Den bedste måde at opnå det på er at lave film. I løbet af dette eksamensprogram samarbejder eleverne om forskellige projekter for at lave deres egne film. I slutningen af ​​programmet får de studerende de nødvendige færdigheder, uvurderlige forbindelser og indholdet til deres helt egen professionelle demo-hjuls.

Programmoduler

Under vores ni måneders program består vores kursus af fire moduler. Hvert modul løber i 9 uger og indeholder nøgleproduktionsleverancer. Hver studerende modtager deres karakterer ved afslutningen af ​​hvert modul.... [-]


Diplom for markedsføring og kommunikation

Australian Training & Qualification College
Online på universitet 52 uger April 2019 Australien Bankstown

Denne kvalifikation gælder for personer med en sund teoretisk videnbase inden for marketing og kommunikation, og som demonstrerer en række ledelsesmæssige færdigheder for at sikre, at funktionerne gennemføres effektivt i en organisation eller forretningsområde. [+]

. Om

Denne kvalifikation gælder for personer med en sund teoretisk videnbase inden for marketing og kommunikation, og som demonstrerer en række ledelsesmæssige færdigheder for at sikre, at funktionerne gennemføres effektivt i en organisation eller forretningsområde. Typisk ville de have ansvar for arbejdet hos andre medarbejdere og ledende hold.

Indgangskrav

De studerende i BSB52415 Diplom for Marketing og Kommunikation vil være studerende fra udlandet, de vil have opfyldt vores adgangskrav til:

Engelsk sprogfærdighederVær over 18 årHar mindst en år 12 eller tilsvarende eller højere uddannelse og / eller;Har to års eller mere erfaring i en markedsføringsrolle.KompetencerKode Kompetencenhed Mark ... [-]

Diplom i Social Media Marketing

Vancouver Career College
på universitet Fuldtid

Social media marketing udvikler sig i et hidtil uset tempo, og der er stor efterspørgsel efter fagfolk på området. Vancouver Career College 's Social Media Marketing diplom program giver eleverne den viden, færdigheder og værktøjer til at drive effektive og succesfulde marketingkampagner til virksomheder. [+]

Social media marketing udvikler sig i et hidtil uset tempo, og der er stor efterspørgsel efter fagfolk på området. Vancouver Career College 's Social Media Marketing diplom program giver eleverne den viden, færdigheder og værktøjer til at drive effektive og succesfulde marketingkampagner til virksomheder. Studerende vil også lære at planlægge og gennemføre kampagner som en del af en virksomheds digitale marketingstrategi. Programmet omfatter ægte verdensuddannelse med en praktikophold indenfor feltet før eksamen.

[-]

UAL L3 Udvidet Diplom i Animation, Film

Cambridge School of Visual & Performing Arts
på universitet 2 år August 2019 Det Forenede Kongerige Cambridge

Dette er et toårigt kursus, der er designet til at give eleverne den viden [+]

Om

Dette er et toårigt kursus, der er designet til at give eleverne den viden

Gennem fokuserede klasser

En bevidsthed om forskellige perspektiver og tilgange inden for mediesektoren.Forskning, analysere og evaluere relevante informationer og ideer for at udvikle kreative løsninger.Forstå, tilpasse og sikkert bruge passende og praktiske metoder og færdigheder til kreativ produktion.Gennemgå kritisk effektiviteten og hensigtsmæssigheden af ​​metoder, handlinger og resultater.Brug evaluerende og reflekterende færdigheder for at tage ansvar for egen læring, udvikling og beslutningstagning.Tag ansvar for forskning, planlægning, tidsstyring og handlinger for at få adgang til progressionsmuligheder.Effektivt præsentere sig selv og deres arbejde til passende publikum.Lær de grundlæggende principper for HTML-kodning gennem klasser.En bevidsthed om sundhed og sikkerhed regler gennem workshops.... [-]

Diplom i digital filmproduktion

Sault College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Canada Sault Ste. Marie

Hvis du ønsker at udforske en utrolig spændende område, overveje dette 2-årige diplomuddannelse. Det er den perfekte pasform til alle, der er lidenskabelig omkring film og tv, har altid drømt om at være en filmskaber, elsker historiefortælling, nyder at arbejde med avanceret teknologi eller blot ønsker at omfavne deres kreativitet. Programmet er også et omsætteligt supplement til en eksisterende eksamensbevis som mulighederne på dette område er mange og varierede. [+]

Digital Film Production (1097) 2 år - 4 semestre Ontario College Diploma

Programoversigt

Hvis du ønsker at udforske en utrolig spændende område, overveje dette 2-årige diplomuddannelse. Det er den perfekte pasform til alle, der er lidenskabelig omkring film og tv, har altid drømt om at være en filmskaber, elsker historiefortælling, nyder at arbejde med avanceret teknologi eller blot ønsker at omfavne deres kreativitet. Programmet er også et omsætteligt supplement til en eksisterende eksamensbevis som mulighederne på dette område er mange og varierede.

Filmen og tv-industrien i Canada og på internationalt plan er blomstrende med et stigende antal større spillefilm skudt i Sault Ste. Marie området, herunder på Sault College campus! Med så mange underholdning og nye medier, den globale appetit på frisk og originalt indhold er næsten umættelig. Vores mål er at uddanne de digitale historiefortællere i dag og i morgen, der kan producere disse filmprojekter. Dette er et område, de skønne kunster, der værdsætter både kreative og tekniske færdigheder og bygger på stærke teamwork, smarte business følelser og unikke ideer. Måske dette er præcis hvad du leder efter!... [-]


Diplom for Social Media Marketing

Open Colleges
Online Fuldtid 24 måneder January 2019 Australien Australia Online

Designet til at tage dig fra begynder til ekspert, er dette kursus blevet oprettet i samråd med en række Forbes 'listede Top 50 globale sociale medier eksperter, så du kan være sikker på at du får den allerførste førsteklasses branchekendskab og ekspertise . [+]

Diplom i Social Media Marketing

Start din karriere i det dynamiske og spændende landskab for social media marketing med det akkrediterede Diploma of Social Media Marketing.

kursus beskrivelse

Designet til at tage dig fra begynder til ekspert, er dette kursus blevet oprettet i samråd med en række Forbes 'listede Top 50 globale sociale medier eksperter, så du kan være sikker på at du får den allerførste førsteklasses branchekendskab og ekspertise .

Ideelt for folk med en passion for alle sociale medier, har dette akkrediterede Diploma ingen forudsætninger, hvilket betyder at du kan starte dine studier med nogle marketing erfaringer eller slet ingen.

Hvad vil du lære?... [-]


Diplom for markedsføring og kommunikation

Gold Coast Learning Centre
på universitet Fuldtid Deltid 52 uger Åben tilmelding Australien Surfers Paradise + 1 mere

Diplom for markedsføring og kommunikation på Gold Coast Learning Centre tilbyder avanceret, praktisk og engagerende træning på alle områder inden for marketingbranchen, herunder international markedsføring og e-marketing. [+]

Diplom for markedsføring og kommunikation på Gold Coast Learning Centre tilbyder avanceret, praktisk og engagerende træning på alle områder inden for marketingbranchen, herunder international markedsføring og e-marketing.

Etablere dig selv i en dynamisk, kreativ og stadigt voksende industri med denne højtstående marketing- og kommunikationskvalifikation og udvikle den færdighed og viden, du har brug for til at lykkes, herunder:

Tolkning af markedstendenser for at identificere og evaluere markedsmulighederDesign og udvikling af en integreret marketing- og kommunikationsplanLedende teams til at gennemføre effektive marketingkampagnerPlanlægning af markedsundersøgelser og implementering og overvågningskampagnerAdministrere budgetter og finansielle planerUdvikling af en medieplan og justering af marketingmixet... [-]

Interactive Media / Design [2 Year Extended Diploma]

Cardiff and Vale College
på universitet Fuldtid 34 uger September 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

[+]

Kvalifikationer:

Emner studerede omfatter:

grafisk design illustration

Adgangskrav:

Undervisning og vurdering:

Næste skridt:

UNIVERSITET Beskæftigelse [-]

Diplom i Social Media Marketing

CDI College
på universitet Fuldtid September 2019 Canada Vancouver Richmond Scarborough Winnipeg Burnaby Surrey + 4 mere

The Social Media Marketing diplom program på CDI College giver eleverne en solid forståelse af marketing praksis inden for sociale medier. [+]

The Social Media Marketing diplom program på CDI College giver eleverne en solid forståelse af marketing praksis inden for sociale medier.

I programmet lærer eleverne at drive marketingkampagner ved hjælp af sociale medier platforme, herunder Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn og meget mere. Studerende vil også lære om nye trends i branchen, digital strategi og planlægning, oprettelse af indhold og outreach og social media aggregering og lytteværktøjer.

Hvis du søger at starte en ny karriere i en ny industri, er Social Media Marketing programmet for dig. Efter eksamen er eleverne klar til at begynde at arbejde på forskellige digitale marketingmarkeder, digitale medier og social media marketing roller... [-]


Diplom i visuel kommunikation

Raffles University Iskandar
på universitet Fuldtid May 2019 Malaysia Johor Bahru

Det nye Diploma i Visual Communication giver eleverne den teoretiske og praktiske designkundskaber og færdigheder, de har brug for til at blive professionelle inden for grafisk designindustri. [+]

Det nye Diploma i Visual Communication giver eleverne den teoretiske og praktiske designkundskaber og færdigheder, de har brug for til at blive professionelle inden for grafisk designindustri.

Gennem studiebaserede læringsprojekter kombineret med kritisk tænkning, konceptualisering og edb-software færdiggøre eleverne deres evne til at udforme kreative, men praktiske løsninger til forskellige problemer i forbindelse med visuel kommunikation med et højt niveau af intellektuelt engagement.

Efter afslutningen af ​​programmet vil de studerende kunne udvikle færdigheder inden for typografi, emballage, publikation og corporate identity; designe et bredt udvalg af trykte medier ved hjælp af passende visualiseringsproces og teknikker udarbejde projektplaner i gennemførelse af designprojekter og kontrollere gennemførelse af disse planer kommunikere effektivt med kunder og andre interessenter og handle etisk og professionelt som designere i branchen.... [-]


Diplom i kommunikation

Sunway University
på universitet Fuldtid 2 år January 2019 Malaysia Shah Alam

Diplom i kommunikation (DCOMM) programmet er designet til at udvikle færdigheder og viden om studerende klar til at komme ind i høj efterspørgsel reklame, virksomhedskommunikation, PR, markedsføring og radio-og tv-industri. [+]

Diplom i kommunikation (DCOMM) programmet er designet til at udvikle færdigheder og viden om studerende klar til at komme ind i høj efterspørgsel reklame, virksomhedskommunikation, PR, markedsføring og radio-og tv-industri.

DCOMM kandidater kan vælge at gå videre til følgende:

BA (Hons) i Kommunikation, Sunway Universityog andre relaterede uddannelser.Programmærke

DCOMM programmet giver viden og moderne færdigheder til en global karriere i kommunikation. Med digital kommunikation og medier vokser i et hurtigt tempo, vil kandidater fra dette program være udstyret med de nødvendige færdigheder, kreative og innovative ideer, attitude og evne til at udmærke sig i denne hurtige, efterspurgte industri.... [-]


Diplom i Strategic Corporate Communications

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
på universitet Fuldtid Deltid 116 timer June 2019 Mexico Buenavista Mexico City Santa Fe + 3 mere

Formålet med dette program er at kende omfanget, driften, planlægningen og ressourcerne, der er nødvendige for at etablere en effektiv virksomhedskommunikation, der positivt og strategisk påvirker organisationen. [+]

objektiv

Kend omfanget, driften, planlægningen og ressourcerne, der er nødvendige for at etablere en effektiv virksomhedskommunikation, der positivt og strategisk påvirker organisationen.

Fordele ved programmet• Du vil kende området for virksomhedskommunikation i en omfattende og erhvervsmæssig sammenhæng.• Forstå, hvordan kommunikationsområdet er opdelt efter dets interne og eksterne målgruppe.• Du kan etablere den strategiske rolle i virksomhedskommunikationsområdet og virkningen på organisationen.• Du kan designe og implementere virksomhedskommunikationsstrategier i henhold til deres respektive publikum.Rettet til

Kandidater i kommunikationsvidenskab, administration, arbejdsforhold, organisationspsykologi og grafisk design.... [-]