Filter
Diploma
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et eksamensbevis ydes af en videregående uddannelsesinstitution for kurseruddannelse i et bestemt studieområde. Diplomprogrammer varer typisk fra et til to år og kan øge arbejdsmarkedspotentialet.

Hvad er et eksamensbevis i internationale køkkener? Coursework fokuserer typisk på internationale retter, der starter med grundlæggende opskrifter og forretter og flytter til komplekse kød-, grøntsager-, fisk- og skaldyrsretter. Desserter er også inkluderet for at afrunde en fuld menu. Avancerede kurser kan indeholde oplysninger om buffeter og cateringmenuer, forskellige madlavningsmetoder og kostrestriktioner og udskiftninger. Nogle kurser tilbyder også praktikophold efter færdiggørelse.

Kreativitet, tålmodighed og teamwork færdigheder hjælper med at holde et køkken løber glat med interessante retter for at appease palates af en række individer. Udenfor køkkenet kan disse færdigheder hjælpe kandidater med deres karrieremål, interpersonelle relationer og forretningsforbindelser.

Uanset om en person vælger at studere i udlandet eller indenlandsk, vil det betydeligt påvirke de samlede omkostninger. Yderligere faktorer at overveje i løbet af programmet inkluderer tilknyttede gebyrer, yderligere kursus krav, logi og programlængde. Diplomprogrammer tilbyder efterfølgende mastery på seks måneder til et år, selvom nogle giver mulighed for at dele kursusmoduler.

Mange tager eksamensbeviset i internationale retter til at blive kok eller kok. Yderligere jobmuligheder inkluderer food service manager, sous kok, konditor, mad videnskabsmand, mad blogger, mad stylist og personlig kok. Yderligere stillinger omfatter bager, restaurant ejer, restaurant manager, chokoladefabrik, konditor, cateringfirma, mad og drikke manager og chef, og nogle er gået på at være vært for madlavning shows. Jobs er tilgængelige i en række forskellige indstillinger, herunder hoteller, restauranter, krydstogtskibe, cafeterier, virksomheder, kurbade, medicinske faciliteter, feriesteder og krydstogtskibe.

Internationale køkkenprogrammer er ofte heltid i varierende varighed, så de passer til travle tidsplaner og har praktisk træning med online-kursusarbejde, der er muligt. For at begynde, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:
MSc

6 Results in International Cuisines

Ferrieres Paris

Studerende har mulighed for at registrere kun 1. kvartal og 2. udføre senere i tid (begrænset tid). ... [+]

træningstid

6 måneder af teoretiske og praktiske kurser opdelt i 2 kvartaler - 600h (selvfølgelig), herunder:

De kurser, uniformer, knive kit, studieture, konferencer eksamener 8 ugers praktik. Mulighed for udvidelse op til 6 måneder Valideringen af ​​pensum vil ske efter gennemførelsen af ​​de 8-ugers praktik.

Studerende har mulighed for at registrere kun 1. kvartal og 2. udføre senere i tid (begrænset tid).

Træning i fransk og oversat til engelsk fortløbende.

UDDANNELSE INDHOLD

INTRODUKTION TIL franske køkken

Kulinariske Udtryk og definitioner Lær brugen af ​​professionelle knive De klipperesultater (f.eks grøntsager) Forberedelse og gennemførelse klassiske franske madlavning teknikker Lær og producere midler, saucer, stopning og pasta Lær de forskellige metoder til madlavning ... [-]
Frankrig Paris Ferrières-en-Brie
July 2019
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Dusit Culinary School

Le Cordon Bleu Dusit Culinary School er en fransk-Thai joint venture. Vi er den første skole i det globale netværk af Le Cordon Bleu skoler, der tilbyder en professionel ... [+]

Le Cordon Bleu Dusit Culinary School er en fransk-Thai joint venture. Vi er den første skole i det globale netværk af Le Cordon Bleu skoler, der tilbyder en professionel thailandsk madlavningskursus. Vi er meget stolte af dette initiativ.

Denne innovative Professional Thai Cooking kursus er skabt af ekspert thailandske kokke og der undervises på samme måde, som det franske køkken er: brug af - Watch, Lær & Do metode - hvor de studerende observerer en thailandsk madlavning demonstration af vores ekspert kokke - efterfulgt af hænder -on praksis i vores praktiske køkkener til hver opskrift.

Kurset giver en omfattende professionel Thai Cuisine læseplan med mere end 200 opskrifter på traditionelle, regionale, kongelige og moderne moderne thailandske retter - med lejlighedsvis gæst demonstration af kendte nutidige moderne thailandske køkken kokke. Programmet omfatter også undervisning i den fine kunst af frugt og grøntsager udskæring. Vores thailandske køkken klasser omfatter også grundlæggende indledende moduler i restaurant forvaltning emner, som er ideel for dem, der ønsker at blive en thailandske køkken kok eller åbne en thailandsk restaurant i Thailand eller i udlandet.... [-]

Thailand Bangkok
April 2019
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Dusit Culinary School

Le Cordon Bleu Cuisine kurser giver de studerende de grundlæggende kulinariske færdigheder fra anvendelse af kulinariske udstyr til planlægning og udførelse af udsøgte re ... [+]

Le Cordon Bleu Cuisine kurser giver de studerende de grundlæggende kulinariske færdigheder fra anvendelse af kulinariske udstyr til planlægning og udførelse af udsøgte retter. Som løbet skrider frem, teknikker er lagdelt oven på hinanden og bliver mere kompliceret. Demonstrationerne bliver mere menu orienteret, inkorporerer aspekter af organisation, forberedelse, balance og timing. Fokus er på at undervise de teknikker gennem den berømte Le Cordon Bleu opskrifter.

Le Cordon Bleu Basic Cuisine Course åbner døren til eventyr og traditioner franske køkken. Studerende også lære at bruge og integrere krydderier, urter og krydderier i deres opskrifter producerer en række forskellige varianter, som supplerer de retter tilberedt.... [-]

Thailand Bangkok
April 2019
Fuldtid
Deltid
3 - 5 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Mexico

Grand Diplôme® er det mest omfattende program af kulinariske uddannelse og større anerkendelse, der eksisterer i dag. Den består af Diploma Køkken (Basic Certifikater ... [+]

Grand Diplôme®

Grand Diplôme® er det mest omfattende program af kulinariske uddannelse og større anerkendelse, der eksisterer i dag. Den består af Diploma Køkken (Basic certifikat, Intermediate og Advanced) og HD i Pastry (Certified Basic, Intermediate og Superior)

Metode

Den teoretiske og praktiske undervisning i Le Cordon Bleu er den mest komplette, fordi den kombinerer demonstrationer af kokke med praktiske øvelser.

Demonstration klasser bliver undervist i specialdesignede rum med skrå spejle, skærme tilsluttet et system af videokameraer og alle nødvendige for at observere i detaljer arbejdet og de teknikker, der anvendes af professor kok team.... [-]

Mexico Buenavista Mexicali
January 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Ottawa

Brug pladen som dit lærred og få den viden, disciplin og forståelse af tekniske færdigheder, der tilskynder din kreativitet og det naturlige talent til at blomstre. ... [+]

Diplôme de Cuisine

Advance gennem grundlæggende, mellemliggende og overlegne niveauer af køkken og opnå et diplom, der er velkommen i verdens fineste køkkener.

Brug pladen som dit lærred og få den viden, disciplin og forståelse af tekniske færdigheder, der tilskynder din kreativitet og det naturlige talent til at blomstre. Disse metoder kan anvendes til enhver stil af køkken.

Cuisine de Base

En omfattende introduktion til fransk køkken, der giver klassisk køkkenfærdigheder og teknikker - knivhåndtering og pleje, hygiejne og hygiejne, klassiske knivskæringer, madlavningsmetoder, madlavning, mise-en-place, gane træning og kulinarisk terminologi.

Køkken Intermédiare... [-]

Canada Ottawa
June 2019
Fuldtid
33 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Ecole Lenôtre

The Cooking Chef træning er blevet skabt for folk, der er villige til at træne eller genopfinde sig selv i madlavning. For dem, der ønsker at lære fra grundlaget for det ... [+]

ECOLE LENÔTRE COOKING CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre giver sine studerende og partnere en banebrydende uddannelse til at lette, opmuntre, kommunikere og vedligeholde højtydende standarder og ekspertise. "Cooking Chef Ecole Lenôtre " -uddannelsen er rettet mod voksne, der er lidenskabelige med at lave mad, uanset om de er på et konverteringskursus og for fagfolk, der søger at øge deres fagområde.

Støtteberettigelse til dette kursus har følgende forudsætninger :

At være 18 år eller ældreAt have grundlæggende kendskab til det sprog, hvor kurset er undervist (niveau B1)At kunne læse og skriveAt kende det grundlæggende i hygiejne og sikkerhed i et fødevaremiljøAt have grundlæggende kendskab til grundlæggende ræsonnement (beregninger og logik)STRUKTUR AF ECOLE LENÔTRE CHEF TRAINING... [-]
Frankrig Plaisir Paris
September 2019
Fuldtid
23 uger
på universitet
Læs mere på dansk