Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et eksamensbevis ydes af en videregående uddannelsesinstitution for kurseruddannelse i et bestemt studieområde. Diplomprogrammer varer typisk fra et til to år og kan øge arbejdsmarkedspotentialet.

Hvad er et eksamensbevis i internationale køkkener? Coursework fokuserer typisk på internationale retter, der starter med grundlæggende opskrifter og forretter og flytter til komplekse kød-, grøntsager-, fisk- og skaldyrsretter. Desserter er også inkluderet for at afrunde en fuld menu. Avancerede kurser kan indeholde oplysninger om buffeter og cateringmenuer, forskellige madlavningsmetoder og kostrestriktioner og udskiftninger. Nogle kurser tilbyder også praktikophold efter færdiggørelse.

Kreativitet, tålmodighed og teamwork færdigheder hjælper med at holde et køkken løber glat med interessante retter for at appease palates af en række individer. Udenfor køkkenet kan disse færdigheder hjælpe kandidater med deres karrieremål, interpersonelle relationer og forretningsforbindelser.

Uanset om en person vælger at studere i udlandet eller indenlandsk, vil det betydeligt påvirke de samlede omkostninger. Yderligere faktorer at overveje i løbet af programmet inkluderer tilknyttede gebyrer, yderligere kursus krav, logi og programlængde. Diplomprogrammer tilbyder efterfølgende mastery på seks måneder til et år, selvom nogle giver mulighed for at dele kursusmoduler.

Mange tager eksamensbeviset i internationale retter til at blive kok eller kok. Yderligere jobmuligheder inkluderer food service manager, sous kok, konditor, mad videnskabsmand, mad blogger, mad stylist og personlig kok. Yderligere stillinger omfatter bager, restaurant ejer, restaurant manager, chokoladefabrik, konditor, cateringfirma, mad og drikke manager og chef, og nogle er gået på at være vært for madlavning shows. Jobs er tilgængelige i en række forskellige indstillinger, herunder hoteller, restauranter, krydstogtskibe, cafeterier, virksomheder, kurbade, medicinske faciliteter, feriesteder og krydstogtskibe.

Internationale køkkenprogrammer er ofte heltid i varierende varighed, så de passer til travle tidsplaner og har praktisk træning med online-kursusarbejde, der er muligt. For at begynde, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Madlavning grad

Ferrieres Paris
på universitet Fuldtid 1 semester July 2019 Frankrig Paris Ferrières-en-Brie + 1 mere

Studerende har mulighed for at registrere kun 1. kvartal og 2. udføre senere i tid (begrænset tid). [+]

træningstid

6 måneder af teoretiske og praktiske kurser opdelt i 2 kvartaler - 600h (selvfølgelig), herunder:

De kurser, uniformer, knive kit, studieture, konferencer eksamener 8 ugers praktik. Mulighed for udvidelse op til 6 måneder Valideringen af ​​pensum vil ske efter gennemførelsen af ​​de 8-ugers praktik.

Studerende har mulighed for at registrere kun 1. kvartal og 2. udføre senere i tid (begrænset tid).

Træning i fransk og oversat til engelsk fortløbende.

UDDANNELSE INDHOLD

INTRODUKTION TIL franske køkken

Kulinariske Udtryk og definitioner Lær brugen af ​​professionelle knive De klipperesultater (f.eks grøntsager) Forberedelse og gennemførelse klassiske franske madlavning teknikker Lær og producere midler, saucer, stopning og pasta Lær de forskellige metoder til madlavning ... [-]

Professionelle thailandske køkken diplomuddannelse

Le Cordon Bleu Dusit Culinary School
på universitet Fuldtid 9 måneder April 2019 Thailand Bangkok

Le Cordon Bleu Dusit Culinary School er en fransk-Thai joint venture. Vi er den første skole i det globale netværk af Le Cordon Bleu skoler, der tilbyder en professionel thailandsk madlavningskursus. Vi er meget stolte af dette initiativ [+]

Le Cordon Bleu Dusit Culinary School er en fransk-Thai joint venture. Vi er den første skole i det globale netværk af Le Cordon Bleu skoler, der tilbyder en professionel thailandsk madlavningskursus. Vi er meget stolte af dette initiativ.

Denne innovative Professional Thai Cooking kursus er skabt af ekspert thailandske kokke og der undervises på samme måde, som det franske køkken er: brug af - Watch, Lær & Do metode - hvor de studerende observerer en thailandsk madlavning demonstration af vores ekspert kokke - efterfulgt af hænder -on praksis i vores praktiske køkkener til hver opskrift.

Kurset giver en omfattende professionel Thai Cuisine læseplan med mere end 200 opskrifter på traditionelle, regionale, kongelige og moderne moderne thailandske retter - med lejlighedsvis gæst demonstration af kendte nutidige moderne thailandske køkken kokke. Programmet omfatter også undervisning i den fine kunst af frugt og grøntsager udskæring. Vores thailandske køkken klasser omfatter også grundlæggende indledende moduler i restaurant forvaltning emner, som er ideel for dem, der ønsker at blive en thailandske køkken kok eller åbne en thailandsk restaurant i Thailand eller i udlandet.... [-]


Fransk køkken diplomuddannelse

Le Cordon Bleu Dusit Culinary School
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 5 måneder April 2019 Thailand Bangkok + 1 mere

Le Cordon Bleu Cuisine kurser giver de studerende de grundlæggende kulinariske færdigheder fra anvendelse af kulinariske udstyr til planlægning og udførelse af udsøgte retter. Som løbet skrider frem, er teknikker lag oven på hinanden [+]

Le Cordon Bleu Cuisine kurser giver de studerende de grundlæggende kulinariske færdigheder fra anvendelse af kulinariske udstyr til planlægning og udførelse af udsøgte retter. Som løbet skrider frem, teknikker er lagdelt oven på hinanden og bliver mere kompliceret. Demonstrationerne bliver mere menu orienteret, inkorporerer aspekter af organisation, forberedelse, balance og timing. Fokus er på at undervise de teknikker gennem den berømte Le Cordon Bleu opskrifter.

Le Cordon Bleu Basic Cuisine Course åbner døren til eventyr og traditioner franske køkken. Studerende også lære at bruge og integrere krydderier, urter og krydderier i deres opskrifter producerer en række forskellige varianter, som supplerer de retter tilberedt.... [-]


Grand diplôme - madlavning og bagning

Le Cordon Bleu Mexico
på universitet Fuldtid January 2019 Mexico Buenavista Mexicali

Grand Diplôme® er det mest omfattende program af kulinariske uddannelse og større anerkendelse, der eksisterer i dag. Den består af Diploma Køkken (Basic Certifikater [+]

Grand Diplôme®

Grand Diplôme® er det mest omfattende program af kulinariske uddannelse og større anerkendelse, der eksisterer i dag. Den består af Diploma Køkken (Basic certifikat, Intermediate og Advanced) og HD i Pastry (Certified Basic, Intermediate og Superior)

Metode

Den teoretiske og praktiske undervisning i Le Cordon Bleu er den mest komplette, fordi den kombinerer demonstrationer af kokke med praktiske øvelser.

Demonstration klasser bliver undervist i specialdesignede rum med skrå spejle, skærme tilsluttet et system af videokameraer og alle nødvendige for at observere i detaljer arbejdet og de teknikker, der anvendes af professor kok team.... [-]


Diplôme de Cuisine

Le Cordon Bleu Ottawa
på universitet Fuldtid 33 uger June 2019 Canada Ottawa

Brug pladen som dit lærred og få den viden, disciplin og forståelse af tekniske færdigheder, der tilskynder din kreativitet og det naturlige talent til at blomstre. [+]

Diplôme de Cuisine

Advance gennem grundlæggende, mellemliggende og overlegne niveauer af køkken og opnå et diplom, der er velkommen i verdens fineste køkkener.

Brug pladen som dit lærred og få den viden, disciplin og forståelse af tekniske færdigheder, der tilskynder din kreativitet og det naturlige talent til at blomstre. Disse metoder kan anvendes til enhver stil af køkken.

Cuisine de Base

En omfattende introduktion til fransk køkken, der giver klassisk køkkenfærdigheder og teknikker - knivhåndtering og pleje, hygiejne og hygiejne, klassiske knivskæringer, madlavningsmetoder, madlavning, mise-en-place, gane træning og kulinarisk terminologi.

Køkken Intermédiare... [-]


Diplom i fransk køkken

Ecole Ritz Escoffier
på universitet Fuldtid 12 uger April 2019 Frankrig Paris

Dette kursus omfatter 3 niveauer dedikeret til at lære fundamentet af fransk køkken og er designet til begyndere, hvad enten de er entusiaster eller håbende fagfolk. [+]

Dette kursus omfatter 3 niveauer dedikeret til at lære fundamentet af fransk køkken og er designet til begyndere, hvad enten de er entusiaster eller håbende fagfolk.

Varighed: 12 ugerAntal timer: 420 timerPris: 25.400 € (inkl. Moms)Adgangskrav

Kandidater skal være mindst 18 år og skal have gennemført gymnasiet.

Kursus timer

Mandag til fredag kl. 9-17. Frokostpause er inkluderet.

I slutningen af hvert niveau vil praktikanten blive tildelt et certifikat i "Fransk køkken" efter en løbende vurdering af deres arbejde og en vellykket gennemførelse af den praktiske eksamen. Efter at have tjent alle tre certifikater, vil praktikanten blive tildelt Ritz Escoffier Culinary Diploma.... [-]


Grand diplôme - køkken og wienerbrød diplom

Le Cordon Bleu Paris
på universitet Fuldtid 9 måneder September 2019 Frankrig Paris

Kurset kombinerer undervisning i både køkken og wienerbrød discipliner. Ingen anden kulinarisk institution giver så mange praktiske kurser under kok tilsyn. [+]

Le Grand Diplôme - Cuisine og Pastry Kvalifikation

Le Grand Diplôme® er det mest omfattende program i French Culinary Education udbydes af Le Cordon Bleu. Kurset kombinerer undervisning i både Køkken og Pastry discipliner. Ingen anden kulinarisk institution giver så mange praktiske kurser under kok tilsyn. Le Cordon Bleu er forpligtet til at give de studerende med en hel vifte af kulinariske teknikker og til at udvikle deres egen kreativitet og kunstneriske udtryk. Disse kurser giver en mulighed for at mestre den Franske køkken og wienerbrød teknikker som derefter kan anvendes til andre køkkener verden.

Klasser er givet i fransk og oversat til engelsk.

LE GRAND Diplôme PROGRAM ... [-]

Køkken diplom

Le Cordon Bleu Paris
på universitet Fuldtid 9 måneder September 2019 Frankrig Paris

Den Diplôme de Cuisine Le Cordon Bleu tilbyder de studerende den mest stringent og omfattende program i klassiske franske kulinariske teknikker til rådighed i dag. [+]

Cuisine Diplom - en unik Cuisine Kvalifikation

Den Diplôme de Cuisine Le Cordon Bleu tilbyder de studerende den mest stringent og omfattende program i klassisk Fransk kulinariske teknikker rådighed i dag. Den Diplôme de Cuisine gives når den studerende har bestået de grundlæggende, Intermediate og Superior niveauer. Studerende kan kun tilmelde sig ét niveau (fx: Basic) og kan fortsætte til et andet niveau senere (i en begrænset tidsramme). Selv med tidligere erhvervserfaringStuderende skal begynde med det grundlæggende niveau, før adgang til næste niveau.

Den studerende vil modtage et certifikat for hvert niveau afsluttet. Efter en vellykket afslutning af Diplôme de Cuisine og Diplôme de Konditori Le Grand Diplôme er tildelt. ... [-]


Cooking Chef Diploma Ecole Lenôtre - 23 uger

Ecole Lenôtre
på universitet Fuldtid 23 uger March 2019 Frankrig Plaisir Paris + 1 mere

The Cooking Chef træning er blevet skabt for folk, der er villige til at træne eller genopfinde sig selv i madlavning. For dem, der ønsker at lære fra grundlaget for det høje niveau af fransk køkkenteknik i 23 uger. [+]

. ECOLE LENÔTRE COOKING CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre giver sine studerende og partnere en banebrydende uddannelse til at lette, opmuntre, kommunikere og vedligeholde højtydende standarder og ekspertise. "Cooking Chef Ecole Lenôtre " -uddannelsen er rettet mod voksne, der er lidenskabelige med at lave mad, uanset om de er på et konverteringskursus og for fagfolk, der søger at øge deres fagområde.

Støtteberettigelse til dette kursus har følgende forudsætninger :

At være 18 år eller ældreAt have grundlæggende kendskab til det sprog, hvor kurset undervises (niveau A1)At kunne læse og skriveAt kende det grundlæggende i hygiejne og sikkerhed i et fødevaremiljøAt have grundlæggende kendskab til grundlæggende ræsonnement (beregninger og logik)STRUKTUR AF ECOLE LENÔTRE CHEF TRAINING... [-]