Filter
Diploma
Frankrig Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et diplom er en akademisk dokument udstedt af skoler, der angiver færdigheder i et givet område. Generelt er et diplom optjent efter at have gennemført omfattende kurser på et bestemt emne eller inden for en bestemt akademisk disciplin.

Humaniora og samfundsvidenskab fremmer og forståelse af en bred vifte af færdigheder ved at give de studerende med et stort udvalg af kurser. De skillsets studerende lærer kan være værdifulde på tværs af en lang række industrier i det voksende globale jobmarked.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Andre studiemuligheder i Europa

1 Resultater i Humaniora, Frankrig

Jean Moulin Lyon 3 University

... [+]

SELF-programmet er designet til at fremme en betydelig forbedring af den studerendes kvalifikationsniveau på fransk sprog, mulig opfyldelse af krav til hjemmehøjskurser og efterfølgende overførsel af penge.

Specifikke funktioner

SELF-programmet er et semesterprogram eller et årligt program.

Det starter normalt i slutningen af ​​august / i begyndelsen af ​​januar og slutter midt i december / slutningen af ​​april.

Entré kriterier:

SELF-programmet er åbent for studerende (bytte / ikke-bytte), der opfylder følgende krav:

... [-]
Frankrig Lyon
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk