Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Fødevarestudier

I modsætning til populær tro, kan en karriere i fødevareindustrien være rentabel og tilfredsstillende. Optjening en diplom i mad og drikke undersøgelser er den perfekte måde at sparke fra din college uddannelse og bryde ind i en succesfuld karriere i en branche, som forventes at kun fortsætte med at stige i det næste årti.

Hvad er et eksamensbevis i mad og drikke undersøgelser? Mad og drikke undersøgelser ser på den gæstfrihed industri, nemlig på de brancher, der serverer mad. Den eneste forudsætning er normalt en high school uddannelse, og programmet ofte varer cirka to år. Eleverne studerer områder som business management, regnskab, erhvervsret, ernæring, grundlæggende i madlavning, fundamentals af menneskelige ressourcer, og hosting-færdigheder.

Et diplom i mad og drikke undersøgelser er perfekt som en gateway program til en videregående uddannelse. Studerende kan være i stand til at opnå beskæftigelse ved program afslutning eller søge en videregående uddannelse ved at bygge ud af de kurser, de allerede har gennemført.

Udgifterne til en fødevare, og undersøgelser drikkevarer diplom varierer afhængigt af, hvor de studerende tilmelde og længden af ​​programmet. Normalt studerende har brug eneste faktor i omkostningerne til undervisning og lærebøger, især hvis kurser er taget online.

Da ventes føde- og drikkevareindustrien at fortsætte med at vokse i hele det næste årti, karriere udsigter er godt med denne særlige eksamensbevis i hånden. Studerende, der afslutter uddannelsen kan være i stand til at finde job som madservice ledere, som Nets en gennemsnitlig årsløn omkring $ 52,500 i maj 2012. Studerende kan også være i stand til at bryde ind i en karriere som værter, værtinder, servere og endda kokke.

Vores bibliotek huser mange universiteter, gymnasier og handelsskoler, at funktionen programmer med fokus på et eksamensbevis i føde- og drikkevarer studier. Mange kurser udbydes online for studerende interesseret i fjernundervisning.Ansøgningsprocessen er ofte så simpelt som at udfylde og indsende en ansøgning til skole efter eget valg. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Nationale franske sommelier og vin konsulent med speciale i

CAFA Wine School
på universitet Fuldtid Deltid 9 måneder January 2019 Frankrig Bordeaux + 1 mere

CAFA Wine School Professionel: - Fransk Træning Fransk og Fransk Vinprofessionel Fransk og Fransk Professionel BTS Vin og Spiritus Teknologi Salg Professionel Vin og Spirits International Bacheloruddannelse Professionel Fransk National Sommelier og Vin Konsulent Professionelt One Year System - Engelsk træningslov National Sommelier og Wine Consultant Professional One Year System [+]

1. Stiftelse: Fransk og Fransk Vin / Fransk og Fransk

CAFA Wine School" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/10/107264_1.jpg" alt="Wine Consultant Diploma - Conseiller en Sommellerie CAFA Wine School" />

[Pre-professionelle kursus: Fransk og fransk vinregion]Français Langue Etrangère et Vins de France

Kurset er rigt på indhold, ikke kun for at lære at forbedre det franske sprog, men også at lære det grundlæggende franske vin: Bordeaux, Burgund, Alsace, Loire, Provence, Champagne og andre franske vinregioner; Måltid med vin. Opgive praktikophold: Du kan øve i fire-dørs praktikophold i vingårde, butikker, vinkældre, restauranter mv. Forbered dig på adgang til den franske nationale sommelier Sommelier Certification Conseiller en Sommmellerie.... [-]


ACF kulinariske kunst. Kokkenuddannelse

SWISSAM Hospitality Business & Culinary Arts School
på universitet Fuldtid Deltid 2 semestre July 2019 Rusland Saint Petersburg + 1 mere

Certificeret af American Culinary Federation (ACF) Hospitality Business og Culinary Arts School SWISSAM i person af chef for kulinariske kunst program Josef Fleissner inviteret førsteklasses kokke til at designe ægte professionelle kulinariske kunst kurser! International anerkendelse kulinarisk kunst. Chef Education er det eneste kulinariske program i Rusland og CIS, akkrediteret af American Culinary Federation (ACF). [+]

Hvorfor ACF kulinariske kunst?Verdensklasse undervisere

Klasser ledes af et internationalt team af førsteklasses kokke. Josef Fleissner (Østrig) er chef for kulinariske kunstprogrammet.

International anerkendelseKulinariske kunst. Chef Education er det eneste kulinariske program i Rusland og CIS, akkrediteret af American Culinary Federation (ACF).ACF er en professionel organisation for kokke og kokke, der blev grundlagt i 1929 i New York City. Det er den kulinariske leder i at tilbyde pædagogiske ressourcer, træning, lærlingeuddannelse og programmatisk akkreditering designet til at forbedre professionel vækst for alle nuværende og fremtidige kokke og konditorier. ACF driver desuden det mest omfattende certificeringsprogram for kokke.Globalt anerkendt eksamensbevis... [-]

Pastry Chef Diploma Ecole Lenôtre - 23 uger

Ecole Lenôtre
på universitet Fuldtid 23 uger March 2019 Frankrig Plaisir Paris + 1 mere

Kageruddannelsen er skabt for folk, der er villige til at træne eller genopfinde sig selv i Pastry, fra grundlaget til den højeste teknik af konditori. [+]

ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre giver sine studerende og partnere en banebrydende uddannelse til at lette, opmuntre, kommunikere og vedligeholde højtydende standarder og ekspertise. Uddannelsen "Pastry Chef Ecole Lenôtre " er rettet mod voksne, der er lidenskabelige med at lave mad, uanset om de er på et konverteringskursus og for fagfolk, der søger at øge deres fagområde.

Støtteberettigelse til dette kursus har følgende forudsætninger :

At være 18 år eller ældreAt have grundlæggende kendskab til det sprog, hvor kurset er undervist (niveau A2)At kunne læse og skriveAt kende det grundlæggende i hygiejne og sikkerhed i et fødevaremiljøAt have grundlæggende kendskab til grundlæggende ræsonnement (beregninger og logik)STRUKTUR FOR EKOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING... [-]

Diplom i kulinarisk ledelse

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk
på universitet February 2019 Schweiz Lenk im Simmental

Lærere på SHML - Swiss Hotel Management School Lenk vil gå ud af deres måde at engagere deres elever og inspirere dem til at spørge og lære. Denne klasse giver vores studerende en chance for at anvende deres unikke evner og udvide deres horisonter ved at lære noget nyt. Skynd dig - der er begrænsede pladser til rådighed i denne populære klasse! [+]

Fabrizio Magoni / UnsplashPROGRAM TILBUD

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk giver en integreret kursusplan for læring gennem udforskning, undersøgelse og selvrefleksion. I hver klasse fremhæver vores lærere de strategier og processer, der er involveret i læring og selvvækst, hvilket skaber en enestående mulighed for at forberede vores elever til at leve tankevækkende, kreative og opfylde liv i et hurtigt skiftende samfund. Se venligst vores aktuelle kursustilbud nedenfor.

DIPLOMA I KULINÆR BESTYRELSE

Lærere på SHML - Swiss Hotel Management School Lenk vil gå ud af deres måde at engagere deres elever og inspirere dem til at spørge og lære. Denne klasse giver vores studerende en chance for at anvende deres unikke evner og udvide deres horisonter ved at lære noget nyt. Skynd dig - der er begrænsede pladser til rådighed i denne populære klasse!... [-]


Diplom i Haute Cuisine Chef

Culinary Institute of Barcelona
på universitet Deltid 8 måneder May 2019 Spanien Barcelona

At få CIB's Chef Diploma bliver meget mere end en professionel kokeksamen. Dette eksamensbevis sikrer, at den studerende er i stand til at forny og skabe, det vil sige at forbedre det allerede eksisterende og at gøre ting, som ingen har gjort før. [+]

At få CIB's Chef Diploma bliver meget mere end en professionel kokeksamen. Dette eksamensbevis sikrer, at den studerende er i stand til at forny og skabe, det vil sige at forbedre det allerede eksisterende og at gøre ting, som ingen har gjort før. Dette kursus er en rejse gennem kunst og videnskab af gastronomi, der eventuelt kan udvides med et tidligere indvielsesmodul for dem, der ikke har nogen erhvervserfaring indenfor madlavning.

Når eksamensbeviset er afsluttet, kan den studerende vælge en af ​​de seks kulinariske specialiteter, der er til rådighed for at blive en specialkokk eller vælge kurset for at opnå Executive Chef Postgraduate Diploma.

Det er et 8-måneders program for multikulturel sameksistens med studerende fra hele verden inden for rammerne af byen Barcelona, ​​hvor du ikke kun vil lære madlavningsteknikker, men du vil leve en livserfaring, der tjener dig til resten af dit liv.... [-]


Culinary and Hospitality Stage

Culinary Institute of Israel
på universitet Fuldtid 6 - 12 måneder July 2019 Israel Tel Aviv-Yafo

Dette er et personligt karriereudviklingsprogram, der kombinerer kulinariske karriereuddannelser på en af ​​Israels eksklusive gourmetskoler, støttet af et førende erhvervsskole med praktisk praktik på store hoteller. [+]

Dette er et personligt karriereudviklingsprogram, der kombinerer kulinariske karriereuddannelser på en af ​​Israels eksklusive gourmet madlavningskoler, støttet af en førende erhvervsuddannelse, Ort Dan Gourmet , med en praktisk praktik på store hoteller.

Tel Aviv er Israels største storbyby og er verdensberømt for sine kulturelle begivenheder, pulserende natteliv, sandstrande, LGBT-venlighed og selvfølgelig - fantastisk kulinarisk scene. I 2018 blev byen tilnavnet Vegan Nation for sin sort og innovation med vegan-venlige fødevarer.

Ort Dan Gourmet

Her er en unik mulighed for dig til yderligere at studere kulinariske kunst med fokus på israelske, mellemøstlige og middelhavs kosher køkkener og øve dit håndværk og færdigheder som praktikant på de store 5-stjernede hoteller i Tel Aviv. Programmet består af ugentlige teoretiske og praktiske kulinariske klasser, mere end 700 praktik timer på hoteller, stationrotation (herunder arrangementer) og mere.... [-]


Center for ekspertise i vinuddannelse og kælderforvaltning butler diplom

International Montreal Butler Academy
på universitet Fuldtid 13 uger January 2019 Canada Montreal

CEWECM-IMBA, er Center of Excellence inden for vinuddannelse og kælderforvaltning af det internationale Montreal Butler Academy. Eksklusiv til IMBA og skabt af Richard Sagala, er denne verdensklasse butler vinuddannelse og kælderhåndteringsprogram et unikt og særpræg i IMBA. [+]

CELLAR MANAGEMENT

CEWECM-IMBA , er Center of Excellence inden for vinuddannelse og kælderforvaltning af det internationale Montreal Butler Academy.

Eksklusiv til IMBA og skabt af Richard Sagala, er denne verdensklasse butler vinuddannelse og kælderhåndteringsprogram et unikt og særpræg i IMBA.

Udover deres butler-diplom, og efter at have bestået WSET-eksamenerne, vil de studerende blive tildelt niveau to og niveau tre avancerede certifikater fra verdens førende britiske vin- og åndsuddannelsestillid (WSET *).

Når WSET-træningen er afsluttet, vil eleverne lære at mestre Alfred Sommelier-kælderhåndteringssoftwaren, et professionelt værktøj, der er specielt tilpasset IMBA-akademiens og deres kunders høje standarder. Uanset om det er investering eller simpelthen for fornøjelse, vil de overtagne kælderadministrationsmetoder passe til alle behov hos enhver fremtidig IMBA-alumni-arbejdsgiver.... [-]


Naturkokken

The College of Naturopathic Medicine
på universitet Deltid 9 - 12 måneder September 2019 Det Forenede Kongerige London Irland Dublin + 2 mere

CNM Natural Chef er et 3-delt kursus, der dækker alt, hvad du behøver at vide for at blive en succesfuld Natural ChefCNM Natural Chef, fra hvordan fordøjelsessystemet virker, for at opbygge en kulinarisk karriere! CNMs Natural Chef Training består af 420 timers livsskiftende uddannelse. Du skal derefter færdiggøre et praktikophold på yderligere 100 timer. [+]

CNM's Natural Chef Training

CNM Natural Chef er et 3-delt kursus, der dækker alt, hvad du behøver at vide for at blive en succesfuld CNM Natural Chef, fra hvordan fordøjelsessystemet virker, for at opbygge en kulinarisk karriere! CNMs Natural Chef Training består af 420 timers livsskiftende uddannelse. Du skal derefter færdiggøre et praktikophold på yderligere 100 timer.

CNM's Natural Chef Training er udviklet til at imødekomme de stigende krav i et samfund, der i stigende grad er interesseret i fødevarer, der understøtter og fremmer sundhed.

CNM Natural Chef Studerende læres at forberede lækre gourmetretter, der fokuserer på næringsværdi. Hele, økologiske, friske og minimalt forarbejdede fødevarer opkøbes i sæsonen. Da ingen enkelt kostregulering passer til alle, lærer vi, hvordan individualiseret mad kan forbedre sundheden.... [-]


Diplom i kulinariske forvaltning (co-op)

Sault College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Canada Sault Ste. Marie

Dette er en co-operative uddannelse. Studerende er forpligtet til at gennemføre mindst en co-op praktik (CWR100) for at opgradere. [+]

Culinary Management (2078) 2 år - 4 semestre Ontario College Diplom CO-OP

Programoversigt

Vi tilbyder: Individuelle arbejdsstationer til hver elev betyder ingen ventetid til at skiftes.

Dette er en co-operative uddannelse. Studerende er forpligtet til at gennemføre mindst en co-op praktik (CWR100) for at opgradere.

Sault Colleges Culinary Management-program lærer dig alt hvad du behøver at vide for at udvikle en karriere som kok. Mad demonstrationer, laboratoriearbejde og foredrag giver et dynamisk læringsmiljø. Du vil lære om nutidige og klassiske teknikker, menu planlægning og fødevarer og drikke ledelse. Mulighed for erfaringsbaseret læring finder sted i løbet af betalt sommeren CO-OP placering, som giver dig mulighed for at finpudse dine færdigheder. Vores to år Culinary Management diplomuddannelse giver en enestående mulighed for at registrere sig som en lærling gennem ministeriet for uddannelse Læreanstalter og universiteter. Efter en vellykket gennemførelse af dine studier vil du have de nødvendige værktøjer til at arbejde inden for fine spisesteder i hele verden.... [-]


Vin og management program

Le Cordon Bleu Paris
på universitet Fuldtid 10 måneder September 2019 Frankrig Paris

Denne omfattende kursus giver dig færdigheder i at blive en vin ekspert og viden til at forstå, hvordan vin virksomhed fungerer, åbne dørene til en karriere i både vin og gastronomi. [+]

Vin og Management Program

Programmet finder sted i Paris, den franske hovedstad for kultur, gastronomi, og kunsten at bo fint. Franske vinmarker forbliver en reference i hele verden, hvilket gør det til det ideelle land for dybdegående vin studier.

Denne omfattende kursus giver dig færdigheder i at blive en vin ekspert og viden til at forstå, hvordan vin virksomhed fungerer, åbne dørene til en karriere i både vin og gastronomi.

Dette kursus er også ideel til dem, der overvejer en karriere i restaurationsbranchen, eller for dem, der ønsker at blive iværksætter i en vin-relateret virksomhed, såsom en vin bar, vin butik eller vin import / eksport.

MÅL

Studerende tilegner sig viden og færdigheder gennem både teori og praktisk uddannelse til: Vurdere kvaliteten af ​​en vin af organoleptisk analyse og være i stand til at analysere vin på verdensplan; ... [-]


Grand diplôme

Le Cordon Bleu Australia
på universitet Fuldtid 2 år January 2019 Australien Melbourne Sydney + 1 mere

Grand diplôme er internationalt anerkendt som en af ​​Le Cordon Bleu mest prestigefyldte kulinariske kvalifikationer. Efter en vellykket afslutning af de grundlæggende, mellemliggende og overlegne certifikater til både køkken og konditori, og en praktisk industri placering komponent, vil du blive tildelt den eftertragtede Le Cordon Bleu Grand diplôme. [+]

grand diplôme

Grand diplôme er internationalt anerkendt som en af ​​Le Cordon Bleu mest prestigefyldte kulinariske kvalifikationer. Efter en vellykket afslutning af de grundlæggende, mellemliggende og overlegne certifikater til både køkken og konditori, og en praktisk industri placering komponent, vil du blive tildelt den eftertragtede Le Cordon Bleu Grand diplôme.

Ud over Le Cordon Bleu klassiske franske moduler, får du også australske kvalifikationer gennem en omfattende, nationalt anerkendt serie af certifikater og eksamensbeviser.

Du vil blive vurderet gennem praktiske og teori eksamener, klasseundervisning og skriftlige hjemmearbejde aktiviteter, simulerede øvelser og arbejde i formelle praktikophold i erhvervslivet.... [-]


Diplôme De Cuisine

Le Cordon Bleu New Zealand
på universitet Fuldtid 9 måneder January 2019 New Zealand Wellington

Vellykket gennemførelse af certifikaterne Basic, Intermediate og Superior Cuisine resulterer i tildeling af Diplôme de Cuisine. Du vil lære at beherske de nødvendige færdigheder til at skabe fine køkkenretter gennem en kombination af demonstrationer, praktiske sessioner og teoriundervisning, og få viden fra vores klassisk uddannede kokke, der har erfaring i ledende stillinger i verdens fineste køkkener og Michelin-stjernede restauranter. [+]

Oversigt

Vellykket gennemførelse af certifikaterne Basic, Intermediate og Superior Cuisine resulterer i tildeling af Diplôme de Cuisine. Du vil lære at beherske de nødvendige færdigheder til at skabe fine køkkenretter gennem en kombination af demonstrationer, praktiske sessioner og teoriundervisning, og få viden fra vores klassisk uddannede kokke, der har erfaring i ledende stillinger i verdens fineste køkkener og Michelin-stjernede restauranter.

Vores køkken kokke fører demonstrationer til at vise dig, hvordan du laver retter til den højeste faglige standard. Du har derefter til opgave at replikere, hvad du har været vist i et af vores dedikerede køkken praktiske køkkener.... [-]


Culinary Arts Diploma

Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse
på universitet Fuldtid 8 måneder March 2019 Frankrig Paris

Start din kulinariske karriere med dette intensive hands-on introduktionsevnerprogram med praktisk praktik. Dette entry level program er designet til aspirerende kokke. Små gruppeindstillinger begrænset til 10 deltagere giver personlig træning. Denne uddannelse gør det muligt for kandidater at få jobspecifikke kompetencer, der forventes på et kommis-niveau. [+]

Start din kulinariske karriere

Culinary Arts Diploma er designet specielt til fagfolk på uddannelsesniveau i de fødevarerelaterede tjenester og leverer de højeste standarder, der forventes hos premium-virksomheder. Lær kerne kulinarisk

Intensive moduler lærer avancerede aspekter af kulinarisk kunst med vægt på færdighedsopbygning.

Små gruppeindstillinger giver personlig, interaktiv og effektiv træning. Tilpasset til folk, der ønsker at mestre professionelle grundlæggende færdigheder og integrere i et professionelt køkken, blander dette intensive program teori, praksis og real-world erfaring inden for området med det formål at mestre alle grundlæggende teknikker.... [-]


Diplom i kulinariske kunst

Sunway University
på universitet Fuldtid 2 år January 2019 Malaysia Shah Alam

Diplomaet i kulinariske kunst giver dig en kulinarisk træning af højeste kvalitet med topmoderne køkken og klasseværelser. [+]

Diplomaet i kulinariske kunst giver dig en kulinarisk træning af højeste kvalitet med topmoderne køkken og klasseværelser.

Under ledelse af et prisvindende team af kulinariske eksperter, er vores mål at producere kvalitets kandidater, der ikke kun er sikre på deres kulinariske færdigheder, men også i stand til at kommunikere flydende, arbejde selvstændigt og vise lederskab kvaliteter, der vil forbedre deres legitimationsoplysninger i gæstfrihed og foodservice industrier her i Malaysia og globalt.

Væsentlig praktisk erfaring vil blive opnået gennem en 20-ugers industri praktik. Dette eksamensbevis er akkrediteret af Le Cordon Bleu, og efter afslutningen af ​​programmet er kandidater tildelt to certifikater; en fra Sunway University og en anden fra Le Cordon Bleu, en førende institution inden for kulinarisk kunst og gæstfrihed.... [-]


Diplom i fransk køkken

Ecole Ritz Escoffier
på universitet Fuldtid 12 uger April 2019 Frankrig Paris

Dette kursus omfatter 3 niveauer dedikeret til at lære fundamentet af fransk køkken og er designet til begyndere, hvad enten de er entusiaster eller håbende fagfolk. [+]

Dette kursus omfatter 3 niveauer dedikeret til at lære fundamentet af fransk køkken og er designet til begyndere, hvad enten de er entusiaster eller håbende fagfolk.

Varighed: 12 ugerAntal timer: 420 timerPris: 25.400 € (inkl. Moms)Adgangskrav

Kandidater skal være mindst 18 år og skal have gennemført gymnasiet.

Kursus timer

Mandag til fredag kl. 9-17. Frokostpause er inkluderet.

I slutningen af hvert niveau vil praktikanten blive tildelt et certifikat i "Fransk køkken" efter en løbende vurdering af deres arbejde og en vellykket gennemførelse af den praktiske eksamen. Efter at have tjent alle tre certifikater, vil praktikanten blive tildelt Ritz Escoffier Culinary Diploma.... [-]