Filter
Diploma
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

I modsætning til populær tro, kan en karriere i fødevareindustrien være rentabel og tilfredsstillende. Optjening en diplom i mad og drikke undersøgelser er den perfekte måde at sparke fra din college uddannelse og bryde ind i en succesfuld karriere i en branche, som forventes at kun fortsætte med at stige i det næste årti.

Hvad er et eksamensbevis i mad og drikke undersøgelser? Mad og drikke undersøgelser ser på den gæstfrihed industri, nemlig på de brancher, der serverer mad. Den eneste forudsætning er normalt en high school uddannelse, og programmet ofte varer cirka to år. Eleverne studerer områder som business management, regnskab, erhvervsret, ernæring, grundlæggende i madlavning, fundamentals af menneskelige ressourcer, og hosting-færdigheder.

Et diplom i mad og drikke undersøgelser er perfekt som en gateway program til en videregående uddannelse. Studerende kan være i stand til at opnå beskæftigelse ved program afslutning eller søge en videregående uddannelse ved at bygge ud af de kurser, de allerede har gennemført.

Udgifterne til en fødevare, og undersøgelser drikkevarer diplom varierer afhængigt af, hvor de studerende tilmelde og længden af ​​programmet. Normalt studerende har brug eneste faktor i omkostningerne til undervisning og lærebøger, især hvis kurser er taget online.

Da ventes føde- og drikkevareindustrien at fortsætte med at vokse i hele det næste årti, karriere udsigter er godt med denne særlige eksamensbevis i hånden. Studerende, der afslutter uddannelsen kan være i stand til at finde job som madservice ledere, som Nets en gennemsnitlig årsløn omkring $ 52,500 i maj 2012. Studerende kan også være i stand til at bryde ind i en karriere som værter, værtinder, servere og endda kokke.

Vores bibliotek huser mange universiteter, gymnasier og handelsskoler, at funktionen programmer med fokus på et eksamensbevis i føde- og drikkevarer studier. Mange kurser udbydes online for studerende interesseret i fjernundervisning.Ansøgningsprocessen er ofte så simpelt som at udfylde og indsende en ansøgning til skole efter eget valg. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

55 Resultater i Fødevarestudier

CAFA Wine School

CAFA Wine School Professionel: - Fransk Træning Fransk og Fransk Vinprofessionel Fransk og Fransk Professionel BTS Vin og Spiritus Teknologi Salg Professionel Vin og Spir ... [+]

1. Stiftelse: Fransk og Fransk Vin / Fransk og Fransk

CAFA Wine School" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/10/107264_1.jpg" alt="Wine Consultant Diploma - Conseiller en Sommellerie CAFA Wine School" />

[Pre-professionelle kursus: Fransk og fransk vinregion]Français Langue Etrangère et Vins de France

Kurset er rigt på indhold, ikke kun for at lære at forbedre det franske sprog, men også at lære det grundlæggende franske vin: Bordeaux, Burgund, Alsace, Loire, Provence, Champagne og andre franske vinregioner; Måltid med vin. Opgive praktikophold: Du kan øve i fire-dørs praktikophold i vingårde, butikker, vinkældre, restauranter mv. Forbered dig på adgang til den franske nationale sommelier Sommelier Certification Conseiller en Sommmellerie.... [-]

Frankrig Bordeaux
September 2019
Engelsk,Fransk
Fuldtid
Deltid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Lærere på SHML - Swiss Hotel Management School Lenk vil gå ud af deres måde at engagere deres elever og inspirere dem til at spørge og lære. Denne klasse giver vores stud ... [+]

Fabrizio Magoni / UnsplashPROGRAM TILBUD

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk giver en integreret kursusplan for læring gennem udforskning, undersøgelse og selvrefleksion. I hver klasse fremhæver vores lærere de strategier og processer, der er involveret i læring og selvvækst, hvilket skaber en enestående mulighed for at forberede vores elever til at leve tankevækkende, kreative og opfylde liv i et hurtigt skiftende samfund. Se venligst vores aktuelle kursustilbud nedenfor.

DIPLOMA I KULINÆR BESTYRELSE

Lærere på SHML - Swiss Hotel Management School Lenk vil gå ud af deres måde at engagere deres elever og inspirere dem til at spørge og lære. Denne klasse giver vores studerende en chance for at anvende deres unikke evner og udvide deres horisonter ved at lære noget nyt. Skynd dig - der er begrænsede pladser til rådighed i denne populære klasse!... [-]

Schweiz Lenk im Simmental
Januar 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Ecole Lenôtre

The Cooking Chef træning er blevet skabt for folk, der er villige til at træne eller genopfinde sig selv i madlavning. For dem, der ønsker at lære fra grundlaget for det ... [+]

. ECOLE LENÔTRE COOKING CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre giver sine studerende og partnere en banebrydende uddannelse til at lette, opmuntre, kommunikere og vedligeholde højtydende standarder og ekspertise. "Cooking Chef Ecole Lenôtre " -uddannelsen er rettet mod voksne, der er lidenskabelige med at lave mad, uanset om de er på et konverteringskursus og for fagfolk, der søger at øge deres fagområde.

Støtteberettigelse til dette kursus har følgende forudsætninger :

At være 18 år eller ældreAt have grundlæggende kendskab til det sprog, hvor kurset er undervist (niveau B1)At kunne læse og skriveAt kende det grundlæggende i hygiejne og sikkerhed i et fødevaremiljøAt have grundlæggende kendskab til grundlæggende ræsonnement (beregninger og logik)STRUKTUR AF ECOLE LENÔTRE CHEF TRAINING... [-]
Frankrig Plaisir Paris
September 2019
Engelsk
Fuldtid
25 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute of Barcelona

At få CIB's Chef Diploma bliver meget mere end en professionel kokeksamen. Dette eksamensbevis sikrer, at den studerende er i stand til at forny og skabe, det vil sige at ... [+]

At få CIB's Chef Diploma bliver meget mere end en professionel kokeksamen. Dette eksamensbevis sikrer, at den studerende er i stand til at forny og skabe, det vil sige at forbedre det allerede eksisterende og at gøre ting, som ingen har gjort før. Dette kursus er en rejse gennem kunst og videnskab af gastronomi, der eventuelt kan udvides med et tidligere indvielsesmodul for dem, der ikke har nogen erhvervserfaring indenfor madlavning.

Når eksamensbeviset er afsluttet, kan den studerende vælge en af ​​de seks kulinariske specialiteter, der er til rådighed for at blive en specialkokk eller vælge kurset for at opnå Executive Chef Postgraduate Diploma.

Det er et 8-måneders program for multikulturel sameksistens med studerende fra hele verden inden for rammerne af byen Barcelona, ​​hvor du ikke kun vil lære madlavningsteknikker, men du vil leve en livserfaring, der tjener dig til resten af dit liv.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Spansk,Engelsk
Deltid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

BHMS Diploma in Culinary Arts introducerer eleverne til verden af fødevareproduktion gennem grundlæggende operationelle teknikker og praktisk kompetenceuddannelse. Højdep ... [+]

Diplom kulinariske kunst

BHMS Diploma in Culinary Arts introducerer eleverne til verden af fødevareproduktion gennem grundlæggende operationelle teknikker og praktisk kompetenceuddannelse. Højdepunkterne i dette 1-årige kursus omfatter klassiske europæiske madlavningsmetoder, stykker, lagre og saucer som grundsten. Patisserie færdigheder udvikles gennem to specialiserede kurser og industriens væsentlige forhold til fødevaresikkerhed og ernæring undervises til forberedelse til elevernes første erhvervsuddannelse.

BHMS kulinariske faciliteter

BHMS opgraderede sine kulinariske faciliteter og tilføjede et nyt, state-of-the-art træningskøkken til det eksisterende produktionskøkken. I dette stressfri miljø har kulinariske elever i hvert år af programmet chancen for at erhverve og udøve centrale kulinariske færdigheder og kompetencer, før de påføres et ægte madproduktions køkkenmiljø.... [-]

Schweiz Lucerne
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Durham College

Vær en del af et af verdens hurtigst voksende industrisegmenter. Hoteller, feriesteder, restauranter, krydstogtskibe, kasinoer, underholdningssteder og konferencecentre n ... [+]

Vær en del af et af verdens hurtigst voksende industrisegmenter. Hoteller, feriesteder, restauranter, krydstogtskibe, kasinoer, underholdningssteder og konferencecentre nyder godt af et stigende antal rejsende fra hele verden. Lær de vigtige operationelle færdigheder og ledelsesteknikker, som arbejdsgiverne værdsætter i denne livlige forretning. Udforsk de forskellige karriereforløb, der er tilgængelige for dig, da du frigør din passion for kundeservice-excellence og rentabel gæstfrihed. Verden af indkvartering, mad og drikkevarer, rejser og turisme er din opdagelse.

Programmet fokuserer på ledelse af hotel, restaurant og turisme virksomheder og er designet til at give dig et grundigt grundlag for de faglige færdigheder, der kræves for at starte en karriere i disse sektorer. I betragtning af, at gæstfrihedsbranchen er i besiddelse, er alle kurser designet til at give dig aktive læringsmuligheder, herunder laboratorier til mad og drikkevareforberedelse samt service og reception, sammen med mange casestudier og simuleringsøvelser. Bygget på tre centrale temaer - rentabel forretningsforvaltning, eksemplarisk kundeservice og en påskønnelse af bæredygtig forvaltning af gæstfrihedsstyring - hvert kursus vil tage dig ud på en udforskning af de forskellige forretningsmæssige aspekter af gæstfrihedstjenesteindustrien, herunder:... [-]

Canada Whitby
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Sault College

Dette er en co-operative uddannelse. Studerende er forpligtet til at gennemføre mindst en co-op praktik (CWR100) for at opgradere. ... [+]

Culinary Management (2078) 2 år - 4 semestre Ontario College Diplom CO-OP

Programoversigt

Vi tilbyder: Individuelle arbejdsstationer til hver elev betyder ingen ventetid til at skiftes.

Dette er en co-operative uddannelse. Studerende er forpligtet til at gennemføre mindst en co-op praktik (CWR100) for at opgradere.

Sault Colleges Culinary Management-program lærer dig alt hvad du behøver at vide for at udvikle en karriere som kok. Mad demonstrationer, laboratoriearbejde og foredrag giver et dynamisk læringsmiljø. Du vil lære om nutidige og klassiske teknikker, menu planlægning og fødevarer og drikke ledelse. Mulighed for erfaringsbaseret læring finder sted i løbet af betalt sommeren CO-OP placering, som giver dig mulighed for at finpudse dine færdigheder. Vores to år Culinary Management diplomuddannelse giver en enestående mulighed for at registrere sig som en lærling gennem ministeriet for uddannelse Læreanstalter og universiteter. Efter en vellykket gennemførelse af dine studier vil du have de nødvendige værktøjer til at arbejde inden for fine spisesteder i hele verden.... [-]

Canada Sault Ste. Marie
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

Start din kulinariske karriere med dette intensive hands-on introduktionsevnerprogram med praktisk praktik. Dette entry level program er designet til aspirerende kokke. S ... [+]

Start din kulinariske karriere

Culinary Arts Diploma er designet specielt til fagfolk på uddannelsesniveau i de fødevarerelaterede tjenester og leverer de højeste standarder, der forventes hos premium-virksomheder. Lær kerne kulinarisk

Intensive moduler lærer avancerede aspekter af kulinarisk kunst med vægt på færdighedsopbygning.

Små gruppeindstillinger giver personlig, interaktiv og effektiv træning. Tilpasset til folk, der ønsker at mestre professionelle grundlæggende færdigheder og integrere i et professionelt køkken, blander dette intensive program teori, praksis og real-world erfaring inden for området med det formål at mestre alle grundlæggende teknikker.... [-]

Frankrig Paris
September 2019
Engelsk,Fransk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Opgrader dine faglige færdigheder og erhverve komplekse og moderne konditorier gennem en intensiv 2-måneders avanceret træning. Forbedre din know-how ved at mestre den ri ... [+]

Har du altid elsket at lave bagværk og lige begyndt at spekulere på, om dette er den karriereændring, du leder efter?

Opgrader dine faglige færdigheder og erhverve komplekse og moderne konditorier gennem en intensiv 2-måneders avanceret træning. Forbedre din know-how ved at mestre den rigtige kombination af smag, teksturer og former for at skabe høj kvalitet bagværk med uddybede teknikker. Udfyld din uddannelse med en 1 måneders valgfri praktikplads på en fransk virksomhed for at anvende din viden i et virkeligt miljø. Drage fordel af verdenskendte undervisningsmetoder med små grupper og høj praksis for at optimere undervisningen, opnå en effektiv læring og levere en personlig opfølgning.... [-]

Frankrig Yssingeaux
Maj 2020
Engelsk
Fuldtid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Studieordningen for denne Diploma er baseret på en eminent gastronomiske læring til at bringe den studerende kulinariske uddannelse på højeste niveau. Gennem en global ti ... [+]

KØKKEN i al sin essens

Studieordningen for denne Diploma er baseret på en eminent gastronomiske læring til at bringe den studerende kulinariske uddannelse på højeste niveau. Gennem en global tilgang næsten udelukkende i køkkenet, vil de studerende styrke de allerede etablerede baser, arbejde kreativitet, teknisk viden og nye tendenser for gastronomi i dag.

Programmet er 5 måneder og komplet med valgfri eksterne praksis i de bedste restauranter i vores Kulinarisk Team.

Afgøre din egen fremtid

Vores Diplomer giver uddannelse alsidige, dynamiske og proaktive fagfolk. Folk, der ønsker at lære, med gastronomiske kald og en vindende holdning. CEU Cardenal Herrera Universitet og Gasma hjælpe dig gennem en participatorisk-praktiske workshops, masterclasses, læring besøg og mere innovative og metode.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
LaSalle College Vancouver

Top fagfolk i kulinariske kunst gør mere end bare lave mad. De forvalter restauranter, imødekommer særlige arrangementer, tilbyder personlige kokkjenester og meget mere. ... [+]

Stig til udfordringen

At give eleverne en bred baggrund og skabe en mere alsidig medarbejder, Baking

Baseret på det grundlæggende lærdomsprogram i de første to kvartaler af programmet kan eleverne begynde at forfine deres færdigheder og undersøge teknikkerne af forgyldte desserter og teorien bag opbygning af spiselig kunst til a-la-carte service, konkurrence og banketfunktioner. Studerende studerer også - gennem praktisk uddannelse - oprettelse af bryllupskager, chokolade, konfektioner, tortiner, europæiske kager og centrepieces.

Instruktion i indkøb, produktidentifikation og i planlægnings- og kontrolprocessen i restaurationsservicen er designet til at give væsentlig viden om erhvervssiden af en karriere i kulinariske kunst. I eksternshipen af programmet arbejder eleverne i stillinger i kommercielle fødevare- og hospitalsvirksomheder godkendt af The International Culinary School på LaSalle College Vancouver .... [-]

Canada Vancouver
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sunway University

Diplomaet i kulinariske kunst giver dig en kulinarisk træning af højeste kvalitet med topmoderne køkken og klasseværelser. ... [+]

Diplomaet i kulinariske kunst giver dig en kulinarisk træning af højeste kvalitet med topmoderne køkken og klasseværelser.

Under ledelse af et prisvindende team af kulinariske eksperter, er vores mål at producere kvalitets kandidater, der ikke kun er sikre på deres kulinariske færdigheder, men også i stand til at kommunikere flydende, arbejde selvstændigt og vise lederskab kvaliteter, der vil forbedre deres legitimationsoplysninger i gæstfrihed og foodservice industrier her i Malaysia og globalt.

Væsentlig praktisk erfaring vil blive opnået gennem en 20-ugers industri praktik. Dette eksamensbevis er akkrediteret af Le Cordon Bleu, og efter afslutningen af ​​programmet er kandidater tildelt to certifikater; en fra Sunway University og en anden fra Le Cordon Bleu, en førende institution inden for kulinarisk kunst og gæstfrihed.... [-]

Malaysia Shah Alam
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LaSalle College Montreal

Med en kerneuddannelse af studie åbner Food Service Management-programmet døren til et bredere udvalg af karriere i Quebec, Canada eller i udlandet. Dette program er unik ... [+]

Diplom i Food Service Management

Med en kerneuddannelse af studie åbner Food Service Management-programmet døren til et bredere udvalg af karriere i Quebec, Canada eller i udlandet. Dette program er unikt i Quebec.

Dette program fokuserer på den væsentlige viden om mad service og catering. Lærere fra industrien leverer alle nøglerne til succes for at komme ind på arbejdsmarkedet. Programmet tilbyder også en praktikplads, deltagelse i flere arrangementer plus praktisk erfaring, herunder: service i

la classe restaurant spisestue. Studerende har mulighed for at interagere med fagfolk under besøg, konferencer og arrangementer. Kandidater fra dette program kan forfølge universitetsstudier.... [-]

Canada Montreal
August 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Istanbul

Le Cordon Bleus Grand Diplôme® er respekteret over kulinariske og gæstfrihedsbranchen som et ypperst kvalitetsmærke og er en indflydelsesrig kvalifikation, der kombinerer ... [+]

Le Cordon Bleus Grand Diplôme® er respekteret over kulinariske og gæstfrihedsbranchen som et ypperst kvalitetsmærke og er en indflydelsesrig kvalifikation, der kombinerer klassisk træning i både køkken og pâtisserie. Studerende lærer først grundlæggende kulinariske færdigheder, inden man anvender denne viden til kvalitetsproducerede og specialiserede ingredienser.

Dette eksamensbevis uddeles efter den vellykkede gennemførelse af både Diplôme de Cuisine og Diplôme de Pâtisserie, som kan studeres samtidigt i en periode på 9-12 måneder.

Le Cordon Bleu Grand Diplôme er globalt anerkendt som et kendetegn for ekspertise og er din nøgle til dørene i den kulinariske verden.... [-]

Tyrkiet Istanbul
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
33 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den succesfulde mad og drikke operationer studerende vil besidde den nødvendige viden, tekniske og personlige færdigheder på operationelle og tilsynsmæssige niveauer i fø ... [+]

Den succesfulde mad og drikke operationer studerende vil besidde den nødvendige viden, tekniske og personlige færdigheder på operationelle og tilsynsmæssige niveauer i føde- og drikkevareindustrien i Sydafrika eller internationalt.

Folk kan arbejde i mad og drikke enheder, privat og udøvende catering, markedsføring og kampagner, uddannelse eller i områder med mad og drikke inden for industrien.

Adgangskrav Minimum APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk