Filter
Diploma
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

I modsætning til populær tro, kan en karriere i fødevareindustrien være rentabel og tilfredsstillende. Optjening en diplom i mad og drikke undersøgelser er den perfekte måde at sparke fra din college uddannelse og bryde ind i en succesfuld karriere i en branche, som forventes at kun fortsætte med at stige i det næste årti.

Hvad er et eksamensbevis i mad og drikke undersøgelser? Mad og drikke undersøgelser ser på den gæstfrihed industri, nemlig på de brancher, der serverer mad. Den eneste forudsætning er normalt en high school uddannelse, og programmet ofte varer cirka to år. Eleverne studerer områder som business management, regnskab, erhvervsret, ernæring, grundlæggende i madlavning, fundamentals af menneskelige ressourcer, og hosting-færdigheder.

Et diplom i mad og drikke undersøgelser er perfekt som en gateway program til en videregående uddannelse. Studerende kan være i stand til at opnå beskæftigelse ved program afslutning eller søge en videregående uddannelse ved at bygge ud af de kurser, de allerede har gennemført.

Udgifterne til en fødevare, og undersøgelser drikkevarer diplom varierer afhængigt af, hvor de studerende tilmelde og længden af ​​programmet. Normalt studerende har brug eneste faktor i omkostningerne til undervisning og lærebøger, især hvis kurser er taget online.

Da ventes føde- og drikkevareindustrien at fortsætte med at vokse i hele det næste årti, karriere udsigter er godt med denne særlige eksamensbevis i hånden. Studerende, der afslutter uddannelsen kan være i stand til at finde job som madservice ledere, som Nets en gennemsnitlig årsløn omkring $ 52,500 i maj 2012. Studerende kan også være i stand til at bryde ind i en karriere som værter, værtinder, servere og endda kokke.

Vores bibliotek huser mange universiteter, gymnasier og handelsskoler, at funktionen programmer med fokus på et eksamensbevis i føde- og drikkevarer studier. Mange kurser udbydes online for studerende interesseret i fjernundervisning.Ansøgningsprocessen er ofte så simpelt som at udfylde og indsende en ansøgning til skole efter eget valg. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

57 Resultater i Fødevarestudier

CAFA Wine School

CAFA Wine School Professionel: - Fransk Træning Fransk og Fransk Vinprofessionel Fransk og Fransk Professionel BTS Vin og Spiritus Teknologi Salg Professionel Vin og Spir ... [+]

1. Stiftelse: Fransk og Fransk Vin / Fransk og Fransk

CAFA Wine School" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/10/107264_1.jpg" alt="Wine Consultant Diploma - Conseiller en Sommellerie CAFA Wine School" />

[Pre-professionelle kursus: Fransk og fransk vinregion]Français Langue Etrangère et Vins de France

Kurset er rigt på indhold, ikke kun for at lære at forbedre det franske sprog, men også at lære det grundlæggende franske vin: Bordeaux, Burgund, Alsace, Loire, Provence, Champagne og andre franske vinregioner; Måltid med vin. Opgive praktikophold: Du kan øve i fire-dørs praktikophold i vingårde, butikker, vinkældre, restauranter mv. Forbered dig på adgang til den franske nationale sommelier Sommelier Certification Conseiller en Sommmellerie.... [-]

Frankrig Bordeaux
September 2019
Fuldtid
Deltid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Ecole Lenôtre

Kageruddannelsen er skabt for folk, der er villige til at træne eller genopfinde sig selv i Pastry, fra grundlaget til den højeste teknik af konditori. ... [+]

ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre giver sine studerende og partnere en banebrydende uddannelse til at lette, opmuntre, kommunikere og vedligeholde højtydende standarder og ekspertise. Uddannelsen "Pastry Chef Ecole Lenôtre " er rettet mod voksne, der er lidenskabelige med at lave mad, uanset om de er på et konverteringskursus og for fagfolk, der søger at øge deres fagområde.

Støtteberettigelse til dette kursus har følgende forudsætninger :

At være 18 år eller ældreAt have grundlæggende kendskab til det sprog, hvor kurset er undervist (niveau B1)At kunne læse og skriveAt kende det grundlæggende i hygiejne og sikkerhed i et fødevaremiljøAt have grundlæggende kendskab til grundlæggende ræsonnement (beregninger og logik)STRUKTUR FOR EKOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING... [-]
Frankrig Plaisir Paris
September 2019
Fuldtid
23 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute of Barcelona

At få CIB's Chef Diploma bliver meget mere end en professionel kokeksamen. Dette eksamensbevis sikrer, at den studerende er i stand til at forny og skabe, det vil sige at ... [+]

At få CIB's Chef Diploma bliver meget mere end en professionel kokeksamen. Dette eksamensbevis sikrer, at den studerende er i stand til at forny og skabe, det vil sige at forbedre det allerede eksisterende og at gøre ting, som ingen har gjort før. Dette kursus er en rejse gennem kunst og videnskab af gastronomi, der eventuelt kan udvides med et tidligere indvielsesmodul for dem, der ikke har nogen erhvervserfaring indenfor madlavning.

Når eksamensbeviset er afsluttet, kan den studerende vælge en af ​​de seks kulinariske specialiteter, der er til rådighed for at blive en specialkokk eller vælge kurset for at opnå Executive Chef Postgraduate Diploma.

Det er et 8-måneders program for multikulturel sameksistens med studerende fra hele verden inden for rammerne af byen Barcelona, ​​hvor du ikke kun vil lære madlavningsteknikker, men du vil leve en livserfaring, der tjener dig til resten af dit liv.... [-]

Spanien Barcelona
May 2019
Deltid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute of Israel

Dette er et personligt karriereudviklingsprogram, der kombinerer kulinariske karriereuddannelser på en af ​​Israels eksklusive gourmetskoler, støttet af et førende erhver ... [+]

Dette er et personligt karriereudviklingsprogram, der kombinerer kulinariske karriereuddannelser på en af ​​Israels eksklusive gourmet madlavningskoler, støttet af en førende erhvervsuddannelse, Ort Dan Gourmet , med en praktisk praktik på store hoteller.

Tel Aviv er Israels største storbyby og er verdensberømt for sine kulturelle begivenheder, pulserende natteliv, sandstrande, LGBT-venlighed og selvfølgelig - fantastisk kulinarisk scene. I 2018 blev byen tilnavnet Vegan Nation for sin sort og innovation med vegan-venlige fødevarer.

Ort Dan Gourmet

Her er en unik mulighed for dig til yderligere at studere kulinariske kunst med fokus på israelske, mellemøstlige og middelhavs kosher køkkener og øve dit håndværk og færdigheder som praktikant på de store 5-stjernede hoteller i Tel Aviv. Programmet består af ugentlige teoretiske og praktiske kulinariske klasser, mere end 700 praktik timer på hoteller, stationrotation (herunder arrangementer) og mere.... [-]

Israel Tel Aviv-Yafo
July 2019
Fuldtid
6 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
International Montreal Butler Academy

CEWECM-IMBA, er Center of Excellence inden for vinuddannelse og kælderforvaltning af det internationale Montreal Butler Academy. Eksklusiv til IMBA og skabt af Richard Sa ... [+]

CELLAR MANAGEMENT

CEWECM-IMBA , er Center of Excellence inden for vinuddannelse og kælderforvaltning af det internationale Montreal Butler Academy.

Eksklusiv til IMBA og skabt af Richard Sagala, er denne verdensklasse butler vinuddannelse og kælderhåndteringsprogram et unikt og særpræg i IMBA.

Udover deres butler-diplom, og efter at have bestået WSET-eksamenerne, vil de studerende blive tildelt niveau to og niveau tre avancerede certifikater fra verdens førende britiske vin- og åndsuddannelsestillid (WSET *).

Når WSET-træningen er afsluttet, vil eleverne lære at mestre Alfred Sommelier-kælderhåndteringssoftwaren, et professionelt værktøj, der er specielt tilpasset IMBA-akademiens og deres kunders høje standarder. Uanset om det er investering eller simpelthen for fornøjelse, vil de overtagne kælderadministrationsmetoder passe til alle behov hos enhver fremtidig IMBA-alumni-arbejdsgiver.... [-]

Canada Montreal
January 2020
Fuldtid
13 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Lærere på SHML - Swiss Hotel Management School Lenk vil gå ud af deres måde at engagere deres elever og inspirere dem til at spørge og lære. Denne klasse giver vores stud ... [+]

Fabrizio Magoni / UnsplashPROGRAM TILBUD

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk giver en integreret kursusplan for læring gennem udforskning, undersøgelse og selvrefleksion. I hver klasse fremhæver vores lærere de strategier og processer, der er involveret i læring og selvvækst, hvilket skaber en enestående mulighed for at forberede vores elever til at leve tankevækkende, kreative og opfylde liv i et hurtigt skiftende samfund. Se venligst vores aktuelle kursustilbud nedenfor.

DIPLOMA I KULINÆR BESTYRELSE

Lærere på SHML - Swiss Hotel Management School Lenk vil gå ud af deres måde at engagere deres elever og inspirere dem til at spørge og lære. Denne klasse giver vores studerende en chance for at anvende deres unikke evner og udvide deres horisonter ved at lære noget nyt. Skynd dig - der er begrænsede pladser til rådighed i denne populære klasse!... [-]

Schweiz Lenk im Simmental
February 2020
på universitet
Læs mere på dansk
Sault College

Dette er en co-operative uddannelse. Studerende er forpligtet til at gennemføre mindst en co-op praktik (CWR100) for at opgradere. ... [+]

Culinary Management (2078) 2 år - 4 semestre Ontario College Diplom CO-OP

Programoversigt

Vi tilbyder: Individuelle arbejdsstationer til hver elev betyder ingen ventetid til at skiftes.

Dette er en co-operative uddannelse. Studerende er forpligtet til at gennemføre mindst en co-op praktik (CWR100) for at opgradere.

Sault Colleges Culinary Management-program lærer dig alt hvad du behøver at vide for at udvikle en karriere som kok. Mad demonstrationer, laboratoriearbejde og foredrag giver et dynamisk læringsmiljø. Du vil lære om nutidige og klassiske teknikker, menu planlægning og fødevarer og drikke ledelse. Mulighed for erfaringsbaseret læring finder sted i løbet af betalt sommeren CO-OP placering, som giver dig mulighed for at finpudse dine færdigheder. Vores to år Culinary Management diplomuddannelse giver en enestående mulighed for at registrere sig som en lærling gennem ministeriet for uddannelse Læreanstalter og universiteter. Efter en vellykket gennemførelse af dine studier vil du have de nødvendige værktøjer til at arbejde inden for fine spisesteder i hele verden.... [-]

Canada Sault Ste. Marie
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Durham College

Master kunst af mad og smag i vores Culinary Management program. Du vil udforske lokalt dyrket mad, eksperimentere med etnisk og moderne køkken og udvikle dine færdighede ... [+]

Master kunst af mad og smag i vores Culinary Management program. Du vil udforske lokalt dyrket mad, eksperimentere med etnisk og moderne køkken og udvikle dine færdigheder i kulinariske kunst, mens du lærer værdifulde ledelsesevner, der vil tage din karriere til næste niveau. Der lægges stor vægt på lab / køkken tid, opmuntrer eleverne til at udvikle deres teknikker og produkter, hvoraf mange er i stand til at tage hjem og nyde. Kandidater er eftertragtede af en bred vifte af arbejdsgivere på grund af deres unikke færdigheder, der omfatter håndværkskødskæring, osteproduktion, bagning, konserves og konservering.

Culinary Management programmet tilbydes på W. Galen Weston Center for Fødevarer (CFF), som styres af en field-to-fork filosofi i alle aktiviteter. Dette utrolige læringscenter giver adgang til et demonstrationsteater; state-of-the-art laboratorier, klasseværelser og mødelokaler; Bistro '67, en fuld service, grøn certificeret undervisning restaurant; og voksende marker kun få skridt fra laboratorierne.... [-]

Canada Whitby
September 2019
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

BHMS Diploma in Culinary Arts introducerer eleverne til verden af fødevareproduktion gennem grundlæggende operationelle teknikker og praktisk kompetenceuddannelse. Højdep ... [+]

Diplom kulinariske kunst

BHMS Diploma in Culinary Arts introducerer eleverne til verden af fødevareproduktion gennem grundlæggende operationelle teknikker og praktisk kompetenceuddannelse. Højdepunkterne i dette 1-årige kursus omfatter klassiske europæiske madlavningsmetoder, stykker, lagre og saucer som grundsten. Patisserie færdigheder udvikles gennem to specialiserede kurser og industriens væsentlige forhold til fødevaresikkerhed og ernæring undervises til forberedelse til elevernes første erhvervsuddannelse.

BHMS kulinariske faciliteter

BHMS opgraderede sine kulinariske faciliteter og tilføjede et nyt, state-of-the-art træningskøkken til det eksisterende produktionskøkken. I dette stressfri miljø har kulinariske elever i hvert år af programmet chancen for at erhverve og udøve centrale kulinariske færdigheder og kompetencer, før de påføres et ægte madproduktions køkkenmiljø.... [-]

Schweiz Lucerne
April 2019
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Har du altid elsket at lave bagværk og spekulerede på, om dette er den karriereændring, du leder efter? Ducasse Education giver dig mulighed for at tage et intensivt 7,5- ... [+]

Behold fundamentet for traditionelle franske konditorvarer med en 5,5 måneders intensiv faglig træning. Fra modtagelse af produkter til produktion, bevaring og emballering af kager og viennoiseries, vil du lære og mestre fagfolkens væsentlige teknikker. En 2-måneders obligatorisk praktikplads i en fransk virksomhed vil færdiggøre din uddannelse for at anvende din viden i et virkeligt miljø. Drage fordel af verdenskendte undervisningsmetoder med små grupper og høj praksis for at optimere undervisningen, opnå en effektiv læring og levere en personlig opfølgning.

Klasse Type80% hands-on20% teorimodulerGrundlæggende konditorier dejer, tærter og tartletsChoux wienerbrødButterdejLeavened wiener dejenSvampe og kiksTeknisk forstærkningPetits-fours og kagerentremetsViennoiseries og bageriForgyldte desserterTema og bryllupskagerChokoladeRevision, afsluttende eksamen og buffet forberedelse Programmet omfatter... [-]
Frankrig Yssingeaux
November 2019
Fuldtid
7 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

Start din kulinariske karriere med dette intensive hands-on introduktionsevnerprogram med praktisk praktik. Dette entry level program er designet til aspirerende kokke. S ... [+]

Start din kulinariske karriere

Culinary Arts Diploma er designet specielt til fagfolk på uddannelsesniveau i de fødevarerelaterede tjenester og leverer de højeste standarder, der forventes hos premium-virksomheder. Lær kerne kulinarisk

Intensive moduler lærer avancerede aspekter af kulinarisk kunst med vægt på færdighedsopbygning.

Små gruppeindstillinger giver personlig, interaktiv og effektiv træning. Tilpasset til folk, der ønsker at mestre professionelle grundlæggende færdigheder og integrere i et professionelt køkken, blander dette intensive program teori, praksis og real-world erfaring inden for området med det formål at mestre alle grundlæggende teknikker.... [-]

Frankrig Paris
September 2019
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Le Cordon Bleu Ottawa

Advance gennem grundlæggende, mellemliggende og overlegne niveauer af pâtisserie programmet og opnå et eksamensbevis, der er anerkendt over hele verden. ... [+]

diplôme de konditori

Advance gennem grundlæggende, mellemliggende og overlegne niveauer af pâtisserie programmet og opnå et eksamensbevis, der er anerkendt over hele verden.

Begynd din rejse med basale dej og konditorier og gå videre til dekorative teknikker, restaurant og frosne desserter og specialiseret chokolade- og sukkerarbejde.

Pâtisserie de Base

En omfattende introduktion til konditorivarer - forberedelsen og alsidigheden af ​​dejener, cremer og fyldstoffer; Traditionelle kager, grundlæggende dekoration og finish; Og fransk konditori terminologi.

Pâtisserie Intermédiare

En forfining af grundlæggende teknikker med en introduktion til chokolade temperering, dipping og dekorative teknikker; Karamel og nougatine metoder og mere avancerede præparater af restaurant-stil desserter.... [-]

Canada Ottawa
June 2019
Fuldtid
33 uger
på universitet
Læs mere på dansk
LaSalle College Montreal

The Food Service Management intensivt 2 år program (DEC) er designet til studerende med en flair for menneskelig interaktion og et ønske om at arbejde i et internationalt ... [+]

Diplom i Food Service Management

The Food Service Management intensivt 2 år program (DEC) er designet til studerende med en flair for menneskelig interaktion og et ønske om at arbejde i et internationalt miljø.

Det uddanner fagfolk til at lede en virksomhed i food service eller restaurant virksomhed. Gennem deres uddannelse, vil de studerende udvikle og anvende deres iværksætterfærdigheder, mens man lærer om de mange facetter af industrien.

Kurser bliver undervist af fagfolk på området, som formidler nødvendige viden til de studerende inden for områder som: menu planlægning, protektion og salg forudsigelse, generel arbejdsorganisation og håndhævelse af hygene, sanitets-og sundheds-og sikkerhedsregler og regler på arbejdspladsen. Denne viden vil give kandidater med den viden og kompetencer til at komme ind på arbejdsmarkedet.... [-]

Canada Montreal
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Studieordningen for denne Diploma er baseret på en eminent gastronomiske læring til at bringe den studerende kulinariske uddannelse på højeste niveau. Ved at erhverve et ... [+]

Titrering af dataKvalifikationer: universitetsuddannetHenvender sig til: studerende på de videregående Grade - gennem køkken og restaurering. University kandidater Gastronomi og Culinary Arts - Ledelse og Hospitality Management. Restaurering fagfolk, der stræber efter at forbedre deres potentiale.Varighed: 5 måneder (18. februar til den 18. juli)Total timer: 1250h (350H praksis)Omfang: 59 ECTSPris: 6.850 €Sæder BegrænsetTilbydes på: SpanskDet er undervist i: Castellón (Spanien)præsentation

Mad og Mundo Dulce

Studieordningen for denne Diploma er baseret på en eminent gastronomiske læring til at bringe den studerende kulinariske uddannelse på højeste niveau. Ved at erhverve et solidt kendskab til teknikker, eleverne dykke ned i arbejdsmetoderne og analysere miljøet madlavning og bagning. Programmet er 5 måneder og afsluttet 350 timers valgfrie eksterne praksis, blandt andre, i de bedste restauranter i vores Kulinarisk Team.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
February 2020
Fuldtid
5 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Confederation College

... [+]

De arbejder i nogle af de bedste restauranter og hoteller i Toronto, Vancouver, Paris, Hongkong, New York, Rio de Janeiro, Rom og næsten enhver storby over hele kloden.

Co-op-praktikophold i restauranter, hoteller og institutioner giver dig virkelig erfaring på området Praktisk læring i en række forskellige indstillinger, herunder spisestue på campus CU 125 Basic Food Theory I (2 timer om ugen) CU 130 Bagværk og konditori I (4 timer om ugen) CU 140 Ernæringssteori / Fødevareprincipper (3 timer om ugen) CU 240 Introduktion til spisestue (4 timer om ugen) CU 245 Menuplanlægning for rentabilitet II (2 timer om ugen)

Semester 3 - 25 timer

CU 330 Contemporary Cuisine and Trends (3 timer om ugen) CU 325 Udforsk internationalt køkken (3 timer om ugen) GE 080 Fødevarer i Amerika (3 timer om ugen) ... [-]
Canada Thunder Bay
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk