Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Elektroteknologi

Når fagfolk ønsker at skifte karriere, kan de blive til et eksamensbevis. Dette studieprogram svarer til en bachelorgrad, men det kræver ikke generelle kurser. Normalt kan et eksamensprogram færdiggøres hurtigere end en bachelor eller associeret uddannelsesprogram af denne grund.

Hvad er et eksamensbevis i elektroteknik? Et program med fokus på elektroteknik kan være designet til at give eleverne praktisk erfaring med at praktisere elektriske aktiviteter. Nogle programmer kan også lære eleverne teknikker forbundet med ledelsen. De præcise kurser du skal tage, afhænger ofte af skolen, men kan indeholde grundlæggende håndfærdigheder for elektriske ingeniører, introduktion til måleinstrumenter, forståelse af strømkilder, elektroniske komponenter, introduktion til kredsløbsdiagrammer og rapportskrivning til begyndere.

Denne type undersøgelse er gavnlig, fordi den kan forberede eleverne til en vellykket karriere inden for elteknik.Takket være den praktiske oplevelse kan en person med denne uddannelse være klar til en indgangsposition.

Udgifterne til et eksamensprogram er ikke det samme på hvert universitet. Faktisk afhænger undervisningen normalt på skolens placering, universitetets størrelse, programmets varighed og antallet af kurser, der tages hvert semester. Du kan muligvis få et skøn ved at kontakte den skole, du vil deltage i.

Du kan være interesseret i at lære om de karrieremuligheder du måtte have efter at have afsluttet et eksamensprogram. Det præcise job, du kan få, kan naturligvis afhænge af din tidligere erhvervserfaring og enhver anden uddannelse du har. Men nogle forskere med denne uddannelse fortsætter med at blive elektriske webstedstilsynsfolk, forskeringeniører, applikationsingeniører, testingeniører og designingeniører. Du kan endda bruge denne undersøgelse som udgangspunkt for mere uddannelse.

Når du ved hvad du vil studere, skal du søge.Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Diplom i Elektrisk og Elektronisk Engineering

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)
på universitet Fuldtid 6 semestre November 2019 Malaysia Kuala Lumpur

Doktorgrad i elektroteknisk og elektronisk teknik forbereder dig til karriere inden for el, elektronik, telekommunikation og produktionsmiljøer. Dette program tilbyder en bred studie på områderne elektrisk og elektronisk teknik. [+]

OversigtKursusstruktur

Doktorgrad i elektroteknisk og elektronisk teknik forbereder dig til karriere inden for el, elektronik, telekommunikation og produktionsmiljøer. Dette program tilbyder en bred studie på områderne elektrisk og elektronisk teknik.

Der findes en række moduler i det elektriske og elektroniske tekniske spektrum.Andre færdigheder er nødvendige for arbejdspladsen. Disse omfatter kommunikationsevner og livslang læring.Du vil være udstyret med viden og ekspertise for at imødegå udfordringerne i forretningsudvikling inden for en bred vifte af elektriske og elektroniske industrier.Den elektriskeDiploma Adgangskrav

Adgangskrav til dette program er som følger:... [-]


Elektricitet til begyndere - CPD

iStudy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

I den moderne verden går alt på el. Vores telefoner, computere, tv'er osv. Trækker strøm til at køre hver dag. Alligevel er det forvirrende for mange mennesker om, hvordan det virker. Hvis du vil vide det grundlæggende i elektricitet, så er denne Electricity for Beginners perfekt til dig. Der er flere enheder af dette kursus, og med hver af dem vil du lære om disse følgende ord - strøm, spænding, modstand, kredsløb mv. Længere ned i kurset vil du se på de forskellige former for elektrisk energi og lære om Forskellige kilder, hvorfra hvornår kan udvinde denne energi fra. Senere er der et modul, der vil lære dig om energienhed - joules, transmission af elektricitet, principper og ligninger. Som du forstår de grundlæggende begreber for elektricitet, begynder du at lære om forholdet mellem magneter og elektricitet, elektromagnetisme, statisk og dynamisk strøm, elkraft, Faradays lov osv. Du vil også lære de formler og matematiske modeller, der bruges til at løse de elektriske problemer. Dette kursus dækker mange elkoncepter og hjælper dig med at opbygge et stærkt fundament for denne viden. Hvis du vil gøre dig selv en erudit på dette felt, så skal du få dette kursus nu. [+]

Kursus højdepunkter

Elektricitet til begyndere er et prisbelønnet og bedst sælgende kursus, der har fået CPD-kvalifikationsstandarderne

Det anses for at være et af de perfekte kurser i Storbritannien, der kan hjælpe elever / elever med at blive fortrolig med emnet og få de nødvendige færdigheder til at fungere godt på dette område. Vi har pakket elektricitet til begyndere i 19 moduler til at lære dig alt, hvad du behøver for at blive succesfuld i dette erhverv.

For at give dig nem adgang er dette kursus designet til både deltids- og fuldtidsstuderende. Du kan blive akkrediteret på bare 7 timer, 55 minutter timer, og det er også muligt at studere i dit eget tempo.... [-]


Diploma in Electrical & Electronic Engineering

AIMST University
på universitet Fuldtid 3 år April 2019 Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 1 mere

[+]

Semester 1

Matematik jeg Grundlæggende elektronik Engelsk I

Semester 2

[-]

Diplom i elektrisk og elektronisk teknik

HELP University
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Malaysia Kuala Lumpur

Elektrisk og elektronisk Engineering er den bredeste og mest dynamiske af alle områder af teknik. Det spænder fra mikro-skala transistorer til makro-skala netværkssystemer. [+]

Elektrisk og elektronisk Engineering er den bredeste og mest dynamiske af alle områder af teknik. Det spænder fra mikro-skala transistorer til makro-skala netværkssystemer.

Dette er en stor sektor i Malaysias økonomi, og det tegner sig for en betydelig effekt på den samlede produktion værdi i de seneste år. Din fremtidige karriere spænder over en bred sektor - fra rumfart til biomedicinske til kommunikation, computer til robotteknologi, mikroelektronik og mere.

Den Diplom i elektrisk og elektronisk Engineering vil forberede dig til at være en kompetent og en meget efterspurgt teknolog at møde udfordringerne i en meget hurtig bevægelse industrien.

Nedenfor er de adgangskrav til HJÆLP CAT Diplom i elektrisk og elektronisk Engineering:... [-]


National N Diploma: Engineering Studies [N1-N6] Elektroteknologi

South African Business & Technology Institute
på universitet Fuldtid Deltid 24 - 30 måneder February 2019 Sydafrika Johannesburg + 1 mere

Programmet henvender sig til studerende, der ønsker at studere anvendelsen af elektronik, elektricitet og magnetisme samt udstyr til generering og distribution af elektricitet. Feltet går videre til fremstilling og reparation af elektriske gadgets som computere, styresystemer og generatorer. [+]

Programbeskrivelse

Programmet henvender sig til studerende, der ønsker at studere anvendelsen af elektronik, elektricitet og magnetisme samt udstyr til generering og distribution af elektricitet. Feltet går videre til fremstilling og reparation af elektriske gadgets som computere, styresystemer og generatorer.

Karriereudsigter

Elektrotekniker, Instrumenttekniker, Elektriker, Millwright, Elektroniktekniker.

Mindste adgangskrav

N1: Et karakter 9-certifikat med et pas i matematik og naturvidenskab

N2: Et nationalt certifikat: N1 Engineering Studies eller

Mindst tre gældende Grade 10 Undervisningsopgaver på højere eller standard niveau.En tilsvarende kvalifikation

N3: Et nationalt certifikat: N2 Engineering Studies eller... [-]


BTEC Højere Nationalt Diplom I Elektroteknisk Og Elektronisk Engineering

London South Bank University
på universitet Fuldtid Deltid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

BTEC Højere Nationalt Diplom i Elektroteknik, som gør det muligt hurtigt at etablere sig i dit valgte felt. [+]

Udviklet succes

BTEC HND Elektroteknisk og Elektronisk Engineering tilbyder en bred base af kernemoduler med mulighed for at vælge nogle moduler i dit andet år. Dette gør det muligt for dig at blive hurtigt etableret i dit valgte felt. Du får stor erfaring med at bruge branchestandardudstyr og simuleringspakker.

Kurset starter med at lære at designe, konstruere og teste mange standard digitale og analoge kredsløb. Dækningen skrider derefter videre til design af multistage og programmerbare kredsløb til brug i større systemapplikationer, hvor computer og mikroprocessor-grænseflade bliver vigtigere.

Hvorfor Elektrisk og Elektronisk Engineering på LSBU?Nr. 1 London moderne universitet for elektrisk og elektronisk teknik, Guardian League Tabel 2018.Vi har et panel af rådgivere fra branchen for at sikre, at vores kursusdækning er up-to-date og relevant for beskæftigelsesbehov.Engineering Applications og Industrial Studies vil introducere dig til industriel og kommerciel praksis samt opfordre dig til at udvikle din rapportskrivning, kommunikation, teamarbejde og projektplanlægning færdigheder.Mange karrieremuligheder: Få dele af vores liv skylder ikke mindst noget for de elektriske og elektroniske ingeniører.Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstandMode moduler... [-]

National Diploma / National Diploma Extended in Electrical Engineering

University of Johannesburg
på universitet Fuldtid 3 - 4 år February 2019 Sydafrika Johannesburg

[+]

Experiential Learning

rapportskrivning [-]

Electronic Engineering Technician - Computers Diploma

Confederation College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Canada Thunder Bay

Som reaktion på den fortsatte vækst i computerindustrien, Confederation College tilbyder den toårige, OACETT / CTAB akkrediteret Elektronik montørarbejde program. [+]

År man giver et solidt fundament i elektronik og computer fundamentals. Du har nu mulighed for en specialisering i det andet år - Computere. Som en computer specialist, vil dit job være at give tekniske løsninger og støtte til lokale og wide area networks. Efter en vellykket afslutning af den toårige Elektronik montørarbejde - Computere program, kan du overføre ind i det tredje år af Electrical Engineering Technology program.

[-]

Avanceret Diplom for Anvendt Elektroteknik

Engineering Institute Of Technology
Online Deltid 18 måneder October 2019 Australien Perth

Deltag i den næste generation af elektriske ingeniører og teknikere og omfavn en velbetalt, intensiv og fornøjelig karriere ved at påbegynde dette omfattende kursus om elektroteknik. Den præsenteres på en praktisk og nyttig måde - alle teorier dækket er bundet til et praktisk udfald. [+]

KursusoversigtNational Code - 52726WAPlanlægningsdato: 2. oktober 2018Kode: DEEKursuslængde: 18 månederKurset undervises på engelskDeltag i dette interaktive LIVE Online-program i 18 måneder på deltid for at få:Færdigheder og knowhow i de nyeste teknologier inden for elteknikPraktisk vejledning fra eksperter inden for elektroteknik på områdetViden fra lærerens omfattende erfaring, i stedet for kun de teoretiske oplysninger fra bøger og collegeTroværdighed som den lokale elektroingeniør i din virksomhedNetværkskontakter i branchenForbedrede karrieremuligheder og indkomstEn verdensklasse Avanceret Diplom i Anvendt Elektroteknik (Elektriske Systemer)Oversigt

Deltag i den næste generation af elektriske ingeniører og teknikere og omfavn en velbetalt, intensiv og fornøjelig karriere ved at påbegynde dette omfattende kursus om elektroteknik . Den præsenteres på en praktisk og nyttig måde - alle teorier dækket er bundet til et praktisk udfald. Ledende elektroteknikere, der er højt erfarne ingeniører fra industrien, har 'arbejdet i grøfterne' inden for de forskellige elektrotekniske områder, præsenterer kurset over internettet i fjernundervisning format ved hjælp af vores anerkendte live e-learning teknikker.... [-]


Electrical & Electronic Engineering [1 Year Subsidiary Diploma]

Cardiff and Vale College
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

[+]

Foreninger:

Kvalifikationer:

Emnerne kan omfatte:

Sundhed og sikkerhed i Engineering Arbejdsplads Elektriske og elektroniske principper Matematik for teknikere

Adgangskrav:

Undervisning og vurdering:

Skriftlig og praktiske opgaver

[-]

Diplom i Construction Electrician Foundation

Vancouver Career College
på universitet Fuldtid 27 uger September 2019 Canada Burnaby Surrey + 1 mere

Kvalificerede elektrikere er meget eftertragtede og velbetalte fagfolk. Construction Electrician Foundations-programmet på Vancouver Career College forbereder dig til en elektrisk lærlingstilling. [+]

Kvalificerede elektrikere er meget eftertragtede og velbetalte fagfolk. Construction Electrician Foundations-programmet på Vancouver Career College forbereder dig til en elektrisk lærlingstilling.

Programmet kombinerer træning i klasseværelser, laboratorier og butikker. Studerende lærer protokollerne og de grundlæggende principper for elektrisk arbejde, herunder installation og vedligeholdelse af el, belysning, varme og alarmer. Læreplanen dækker også fundamentet for elektrisk arbejde, herunder matematik og fysik, brug af hånd og elværktøj, elektromagnetisme, udstyrstestning, elektrisk kode og fortolkning af skitser og tegninger. Sikkerhed er også en vigtig del af dette program, og eleverne undersøger arbejdskompensationskort og sikre arbejdspraksis. Efter en praktik er kandidater kvalificeret til at komme ind i det elektriske felt i en entry-level position. Vancouver Career College er anerkendt som udpeget uddannelsesudbyder af Industry Training Authority (ITA).... [-]