Filter
Diploma
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Diplomer kan både fremme dem, der allerede er i arbejdsstyrken eller give kandidater ansøgning om et job, der ikke kræver en universitetsgrad. Diplomer kan give internationalt anerkendte kursusarbejde, der dykker ind i specifikke læseplaner på et fagområde.

Så hvad er et diplom i bæredygtighedsstudier? Samfundet bliver mere opmærksom på dets miljøpåvirkning, og de, der studerer bæredygtighed, kan analysere vigtige globale og politiske spørgsmål som global opvarmning. De kan også lære at arbejde sammen med store virksomheder for at fremme grøn forretningspraksis. Diplomer giver ofte eleverne mulighed for at gå ud over akademikere ved at levere praktisk erfaring som at samle feltprøver og analysere data, hvilket giver eleverne også praktiske færdigheder.

Studerende kan opnå tillid og forhandlingsfærdigheder, da de får mulighed for at opmuntre store virksomheder og regeringer til at tage ansvar for de ressourcer, de bruger. Studerende kan også lære projektledelsesfærdigheder, da de planlægger strategier for at gennemføre globale miljøforandringer.

Dem, der søger et eksamensprogram, vil være glade for at lære at omkostningerne er generelt mindre end for at opnå en højere grad. Med så mange onlinevalg, der nu er tilgængelige, skal eleverne tage tid til at sammenligne undervisningsomkostninger for at bestemme, hvad der passer bedst til deres uddannelsesmæssige og finansielle mål.

Nogle gange arbejder de, der søger et diplom i bæredygtighedsstudier, i en karriere, der kræver eksamensbeviset for at opretholde deres faglige certificering. Andre kan planlægge at fortsætte deres uddannelse for at opnå en grad, så de kan fungere som kemiske, civile eller miljømæssige ingeniører. Studerende med dette eksamensbevis kan finde stillinger som miljøteknikere eller i bæredygtighed business management.

Bæredygtighed er en verdensomspændende bekymring, og muligheder for uddannelse er tilgængelige online og globalt. Der er endda muligheder for at gå på campus på steder, hvor eleverne kan anvende deres bæredygtighedstræning i skove eller konserves. For at begynde, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

3 Resultater i Bæredygtighedsstudier

Universidad de San Martín de Porres

Doktorgradet for social ansvarlighed og bæredygtighed er struktureret i 4 moduler, hvorigennem søger at give en overordnet vision, der gør det muligt for deltageren at ov ... [+]

CSR i overensstemmelse med kriterierne for bæredygtighed er en integreret del af en virksomheds strategi, hvor også miljøforpligtelsen omdannes til strategier og aktioner til at begrænse virkningen af ​​dets aktiviteter, idet der undgås store sociale og miljømæssige konsekvenser.

I denne sammenhæng tilbyder Universidad de San Martín de Porres , gennem Instituto la Calidad Empresarial i samarbejde med IIDEL - ONWARD INTERNACIONAL, sit tredje on-site-diplom i samfundsmæssigt ansvar og bæredygtighed, der svarer til behovene hos uddannelsespersonale med en vision meget bredere organisatorisk ledelse.

Forvaltning af bæredygtighed, der bidrager til de 17 bæredygtige udviklingsmål - ODS, demonstrerer organisationens langsigtede engagement i vores samfund samt visionen af ​​dets ledere om at finde forretningsmuligheden midt i de største udfordringer og muligheder som vi har set på globalt plan, såsom fattigdom, klimaændringer, ulighed, skadelige produktions- og forbrugspraksis, blandt andre.... [-]

Peru Santa Anita
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Institute of Technology Development of Canada

Dette eksamensprogram fokuserer på at forberede dig til at arbejde inden for det grønne erhvervslivs udvikling inden for forskellige positioner, der kræver anvendelse af ... [+]

Dette eksamensprogram fokuserer på at forberede dig til at arbejde inden for det grønne erhvervslivs udvikling inden for forskellige positioner, der kræver anvendelse af nuværende industripolitikker, praksis og procedurer og værktøjer. Dette program giver dig teoretisk viden og praktiske færdigheder inden for grøn markedsføring, grøn virksomhedernes produktivitet, bæredygtighed, virksomhedernes ansvar og bæredygtighedsændringsstyring. Programmet kulminerer med et hands-on-projekt, der gør det muligt for de færdigheder, der læres i programmet, at blive anvendt til virkelige situationer.

AdgangskravGrad 12 kandidat eller moden studerende status (British Columbia, 19 år eller ældre)Opfyld minimumskrav til engelskspråklige færdighederFærdiggørelse af mindst 1 års eksamensprogram i erhvervslivetKarrieremuligheder... [-]
Canada Vancouver
September 2019
Engelsk
24 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IEB - Executive Education

Et banebrydende program i samarbejde med det spanske kontor for klimaændringer. Programmet vil forstå, ud fra et praktisk synspunkt, de grundlæggende strategier for klima ... [+]

Et banebrydende program i samarbejde med det spanske kontor for klimaændringer Efter den historiske aftale i Paris i december 2015 klimaændringer er i centrum for den økonomiske, politiske og sociale dagsorden, bliver en strategisk søjle og udgøre betydelige udfordringer og muligheder på globalt plan.

Regeringer, institutioner, virksomheder og samfundet som helhed står over for en ny paradigme, baseret på en model af kulstoffattig udvikling.

Programmet vil forstå, ud fra et praktisk synspunkt, de grundlæggende strategier for klimaændringer på internationalt plan og dens indvirkning på de regionale og lokale politikker.

Kurset diskuterer i lovgivningsmæssige og finansielle instrumenter til at opnå målene for bæredygtighed og dens konkrete indvirkning på de offentlige, finansielle og erhvervssektoren.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
147 timer
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk