Diplomuddannelser

Der er forskellige former for eksamensbevis rådighed: fra kandidat til kandidat-og avancerede eksamensbeviser. Diplomer tjener en lang række formål for forskellige studerende: De er undertiden bruges til at bygge bro mellem de forskellige faser af akademiske studier, eller at give yderligere faglig uddannelse og kvalifikationer. Der er eksamensbeviser i en bred vifte af emner i Kunst, Humaniora, Business, biologiske og Life Sciences, Engineering, teknologi, naturvidenskab og endnu mere. De mange forskellige eksamensbeviser kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære eksamensbeviser anført nedenfor.

Nyligt tilføjede diplomuddannelser

Cambridge School of Visual & Performing Arts

UAL L3 Udvidet Diplom i Animation, Film

December 4, 2018
Dette er et toårigt kursus, der er designet til at give eleverne den viden

London School of Mosaic

Diplom i Mosaic Studies

December 4, 2018
Diplomkursuset er et års valg til at dække de vigtigste elementer i design og fremstilling af mosaikker til kunststuderende, der ønsker et bredt kendskab til mosaikproduktion, dets historie og potentiale.

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

Graduate Diploma of Music (Performance)

December 12, 2018
Det to-semesters Graduate Diploma of Music, som er indlejret i Masters-programmet, er designet til at forbedre vidensbase, styrke præstationsevner og styrke undervisning og organisatoriske evner hos personer, der med succes har afsluttet en bachelorgrad eller uden kvalifikationer , har opnået et højt niveau af færdigheder og anerkendelse inden for fag… [+]lig præstationer. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er et diplom?