Populære kategorier

Diplomuddannelser

Der er forskellige former for eksamensbevis rådighed: fra kandidat til kandidat-og avancerede eksamensbeviser. Diplomer tjener en lang række formål for forskellige studerende: De er undertiden bruges til at bygge bro mellem de forskellige faser af akademiske studier, eller at give yderligere faglig uddannelse og kvalifikationer. Der er eksamensbeviser i en bred vifte af emner i Kunst, Humaniora, Business, biologiske og Life Sciences, Engineering, teknologi, naturvidenskab og endnu mere. De mange forskellige eksamensbeviser kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære eksamensbeviser anført nedenfor.

Nyligt tilføjede diplomuddannelser

European School of Economics London

Kursus I Fodboldhold Ledelse

September 22, 2017
Dette kursus er designet til spillere. tidligere spillere, ledere og virksomheder.

Oxford Business College

BTEC Higher National Certificate in Business

September 21, 2017
1 A-niveau En anerkendt universitet fundament program Vores Højere National Certificate kursus (HNC kurser) med base i Oxford er en 9 måneders kursus, der giver en alternativ rute til 1. eller 2. år af en universitetsuddannelse. Højere National Certificate moduler: Erhverv og erhvervsmiljø Marketing Essential Human Resource Management Ledelse og O… [+]perations Management Accounting Administrere et vellykket forretningsprojekt Business Law Veje [-]

Academy Of Applied Pharmaceutical Sciences (AAPS)

Diplom Inden For Kvalitetssikring Og Regulering - Mad, Pharma Og Kosmetik

Dette innovative program udsætter eleverne for real-world udviklinger inden for Food, Cosmetics og Pharmaceutical industry.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er et diplom?