Populære kategorier

Diplomuddannelser

Der er forskellige former for eksamensbevis rådighed: fra kandidat til kandidat-og avancerede eksamensbeviser. Diplomer tjener en lang række formål for forskellige studerende: De er undertiden bruges til at bygge bro mellem de forskellige faser af akademiske studier, eller at give yderligere faglig uddannelse og kvalifikationer. Der er eksamensbeviser i en bred vifte af emner i Kunst, Humaniora, Business, biologiske og Life Sciences, Engineering, teknologi, naturvidenskab og endnu mere. De mange forskellige eksamensbeviser kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære eksamensbeviser anført nedenfor.

Nyligt tilføjede diplomuddannelser

Gold Coast Learning Centre

Diplom For Markedsføring Og Kommunikation

August 16, 2018
Diplom for markedsføring og kommunikation på Gold Coast Learning Centre tilbyder avanceret, praktisk og engagerende træning på alle områder inden for marketingbranchen, herunder international markedsføring og e-marketing.

Portsmouth College

BTEC Level 3 Elite Football

August 14, 2018
Dette program er designet til fodboldspillere, der ser frem til at blive en spiller på en Pro-Club, et stipendium i USA eller på en universitetsuddannelse i Storbritannien. Hele programmet er to år langt og kombinerer lektioner med træning og inventar, så det arbejde du studerer vil være en del af din udvikling som spiller.

IADE

Graduate I Webudvikling

August 10, 2018
Øget efterspørgsel efter oprettelsen af ​​en online tilstedeværelse er en voksende og tværgående mulighed for en lang række brancher og markeder, som i stigende grad skal repræsentere eller handle i den digitale verden. Om dette udvikler tendensen i Web Design hurtigt, samt teknikker og værktøjer til redigering til internettet, hvilket gør det pres… [+]serende at investere i opdatering af de færdigheder, der giver mulighed for at handle på en vedvarende og konsolideret måde for det samme digitale medium. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er et diplom?