Diplom i professionel madlavning
LaSalle College Montreal
Nøgleinformation
Campus placering
Montreal, Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, French
Studieformat
På campus
Varighed
1470 timer
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Introduktion
Diplom i professionel madlavning
Professionel madlavningsprogrammet (DEP) er designet til kreative, uafhængige studerende med stor interesse for madlavning og gastronomi. Det er en glimrende måde at erhverve de færdigheder, der er nødvendige for en stimulerende karriere. En certificeret kok er en værdifuld og meget efterspurgt ressource til køkkener af store restauranter, hoteller, krydstogtskibe, finansielle institutioner, plejecentre og seniorers boliger. I fødevareindustrien anses en kvalificeret chef at være et mål for forretningsvækst og succes. LaSalle College ligger i hjertet af downtown Montreal, Nordamerika's gastronomiske hovedstad, og er det ideelle sted at lære madlavning.
Dette program tilbydes på fransk eller engelsk.
Karriereudsigter
- laver mad
- Kokken de partie
- Souschef
- Fremtidschef
- Catering
- Institutionel madlavning (hospital, CLSC osv.)
- Grill kok
Specialiseret træning
- Handels- og uddannelsesprocessen (30 timer)
- Hygiejne og fødevaresikkerhed (30 timer)
- Sundhed og sikkerhed (30 timer)
- Sensoriske egenskaber af fødevarer (45 timer)
- Madlavningsteknikker (30 timer)
- Køkkenorganisation (30 timer)
- Frugt og grønt (60 timer)
- Grundlæggende forberedelser (90 timer)
- Professionelle relationer (30 timer)
- Mise en Place: Supper (45 timer)
- Grunddejen, bagværk og batterier (60 timer)
- Mise en Place: Kød, fjerkræ og spil (105 timer)
- Mise en Place: Fisk og skaldyr (90 timer)
- Mise en Place: Hors-d'Oeuvres og Appetitvækkere (60 timer)
- Mise en Place: Desserter (105 timer)
- Menuplanlægning (60 timer)
- Service: Morgenmad (60 timer)
- Kulinariske præsentationer (45 timer)
- Service: Menuer du jour (60 timer)
- Service: Menuer med høj volumen (45 timer)
- Produktion: Banketter og Food Service Operations (75 h)
- Service: Buffeter (45 timer)
- Service: Table d'Hôte og à la Carte menuer (135 timer)
- Integration på arbejdspladsen (105 timer)
Kursusindhold
- En 5-ugers lærling i en restaurant eller mad service virksomhed.
- Køkkenproduktion og spisestue service i en konkret forretningsmæssig sammenhæng.
- Lærere med stor erfaring i restaurant- og fødevarevirksomhederne.
Undervisningsudstyr
- Undervisning, produktion og demonstration køkkener
- Undervisning og offentlig spisestue
- Undervisningsbjælke
Industri Tilknytninger
- Modtager af Excellence Award fremlagt af Quebec Hotel and Restaurant Suppliers Association.
- Medlem af Foreningen canadienne des chefs de cuisine
- Medlem af Association of Restaurateurs du Québec
- Medlem af Chaîne des Rôtisseurs
Adgangskriterier
For at være berettiget til optagelse til Professional Cooking programmet skal kandidaterne opfylde et af følgende krav:
- Indehaver af et sekundærskole Diploma eller dets anerkendte ækvivalent, for eksempel en Attestation of Equivalence of Secondary V-studier eller et post-gymnasium som f.eks. Diploma of College Studies eller en bachelorgrad.
- At være mindst 16 år den 30. september i det skoleår, hvor deres uddannelse skal begynde og har tjent de sekundære IV-point i undervisningssprog, andet sprog og matematik i de uddannelsesprogrammer, der er nedsat af ministeren eller har været anerkendt tilsvarende læring.
- At være mindst 18 år ved indgangen til programmet og have følgende funktionelle forudsætninger: Den vellykkede gennemførelse af den generelle udviklingstest eller anerkendelse af ækvivalent læring. Efter at have fået sekundære III-point i undervisningssprog, er andet sprog og matematik i programmer opstillet af ministeren forpligtet til at forfølge generelle uddannelseskurser sammen med deres erhvervsuddannelse for at opnå de sekundære IV-point, de mangler i undervisningssprog, andet sprog og matematik i programmer etableret af ministeren
Ideelle studerende
POTENTIEL STUDENTPROFIL
Professionel madlavning (DVS) er designet til kreative, selvstændige studerende med en stærk interesse for madlavning og gastronomi. Det er en glimrende måde at tilegne sig de færdigheder, der er nødvendige for en stimulerende karriere.
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
ØKONOMISK STØTTE
Som international studerende er det dit ansvar at sikre de nødvendige midler til at gennemføre dit studie. Kollegiet kan under ingen omstændigheder påtage sig økonomisk ansvar for sine studerende.
De fleste lån og stipendier er forbeholdt fastboende og canadiske statsborgere, der studerer på fuld tid. Når det er sagt, kan internationale studerende også drage fordel af økonomisk støtte i visse tilfælde.
Læreplan
SPECIAL UDDANNELSE
- Handels- og uddannelsesprocessen (30 timer)
- Hygiejne og fødevaresikkerhed (30 timer)
- Sundhed og sikkerhed (30 timer)
- Sensoriske egenskaber af fødevarer (45 timer)
- Madlavningsteknikker (30 timer)
- Køkkenorganisation (30 timer)
- Frugt og grønt (60 timer)
- Grundlæggende forberedelser (90 timer)
- Professionelle relationer (30 timer)
- Mise en Place: Supper (45 timer)
- Grunddejen, bagværk og batterier (60 timer)
- Mise en Place: Kød, fjerkræ og spil (105 timer)
- Mise en Place: Fisk og skaldyr (90 timer)
- Mise en Place: Hors-d'Oeuvres og forretter (60 timer)
- Mise en Place: Desserter (105 timer)
- Menuplanlægning (60 timer)
- Service: Morgenmad (60 timer)
- Kulinariske præsentationer (45 timer)
- Service: Menuer du jour (60 timer)
- Service: Menuer med høj volumen (45 timer)
- Produktion: Banketter og Food Service Operations (75 h)
- Service: Buffeter (45 timer)
- Service: Table d'Hôte og à la Carte -menuer (135 timer)
- Integration på arbejdspladsen (105 timer)
KURSUS KONTEKST
- En 5-ugers læreplads i en restaurant- eller fødevarevirksomhed.
- Køkkenproduktion og spisestue service i en konkret forretningsmæssig sammenhæng.
- Lærere med stor erfaring i restaurant- og fødevarevirksomhederne.
Programresultat
UDDANNELSESMÅL
Eleverne lærer at tilberede mad, vælge den passende tilberedningsteknik, organisere og styre et køkken og skabe specifikke menuer. Ligeledes indgyder LaSalle College sine kandidater med grundlæggende sunde og miljøbevidste værdier
Programundervisning
Karrieremuligheder
KARRIEREUDSIGTER
- laver mad
- Kokken de partie
- Souschef
- Fremtidschef
- Catering
- Institutionel madlavning (hospital, CLSC osv.)
- Grill kok
INDUSTRI TILKNYTNINGER
- Modtager af Excellence Award uddelt af Québec Hotel and Restaurant Suppliers Association.
- Medlem af Foreningen canadienne des chefs de cuisine
- Medlem af Association des restaurateurs du Québec
- Medlem af Chaîne des Rôtisseurs