Diplom i kulinariske kunst
Dubai College of Tourism
Nøgleinformation
Campus placering
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
AED 30.000 / per year *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* Per år
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Millioner af expats fra forskellige nationaliteter gør Dubai til deres hjem, deres mad og smag smelter sammen og opdager nye udtryk. Samtidig byder byen millioner af besøgende hvert år velkommen fra hele verden. Som en smeltedigel af kulturer og kulinariske identiteter er Dubai et utroligt sted at praktisere en karriere inden for kulinarisk kunst.
Det etårige certifikatprogram behandler ikke kun det åbenlyse fokus for madlavning, men udforsker områder som ernæringsaspekter, fødevaresikkerhed og sanitet, kulinariske og bagende grundlæggende og indkøb af fødevareservice.
Diplomprogrammet, som er et ekstra år efter certifikatet, bygger på disse færdigheder med yderligere praktisk praktisk træning i forretning, ledelse, fødevarevidenskab og ernæring.
Kursusstruktur
År 1 | Certifikat i kulinarisk kunst (niveau 4)
I løbet af det etårige certifikat i kulinarisk kunst studerer studerende følgende emner som kerneenheder, der giver de grundlæggende forretnings- og akademiske færdigheder, der kræves i enhver kulinarisk-relateret stilling:
- Kulturel bevidsthed og kommunikation på arbejdspladsen
Studerende på kulinariske kunststudier vil også studere specialiserede enheder, der giver dem en bred viden om de vigtigste komponenter i turistsektoren samt konkrete færdigheder, der gør dem arbejdsklare. Enhederne er:
- Introduktion til kulinarisk kunst
- Forbereder sig på en karriere inden for kulinarisk kunst
- Fødevaresikkerhed og sanitet
- Kulinariske grundlæggende 1, 2, 3
- Introduktion til gæstfrihed (kort)
- Aspekter af ernæring
- Forretter
- Garde Manger: Hors d'oeuvres og salater
- Kødforberedelse
- Tilberedning af fisk og skaldyr
- Forberedelse af fjerkræ og vildt
- Dessertforberedelse
- Grundlæggende bagning
- Restaurantdrift
- Industri Internship
År to | Diplom i kulinarisk kunst (niveau 5)
Efter en vellykket afslutning af certifikatprogrammet kan de studerende vælge at gå videre til programmet Diploma in Culinary Arts, som kræver yderligere et studieår. Diplomet fokuserer på at lære de studerende flere vejledende, teamwork og ledelsesevner. Du får også mulighed for at skræddersy dine studier, så de passer til dine karrierestræbelser gennem et udvalg af valgfri moduler og gennemføre en længere praktikplads inden for branchen på mindst 4 måneder.
Studerende studerer følgende emner under Diplom of Culinary Arts:
- Oprettelse af menu
- Madopbevaring
- Køb af mad
- Avanceret bagning
- Bagværk og konfekture
- Chokolade
- Industri Internship
Bemærk venligst, at diplomprogrammet kun er tilgængeligt for de studerende, der har gennemført det etårige certifikatprogram.
Kursusfunktioner
- Besøg på stedet
- Gæsteforelæsninger fra branchens eksperter / forbindelser
- Industri Links / Forbindelser
- Karriereservice - Forbereder sig på en karriere inden for turisme
- Brancheekspertise - lærere
- Praktisk gruppearbejde og opgaver
- Netværk med branchefolk
- Én måned praktikophold
- Frivillige muligheder
Kursusdetaljer
Certifikatprogram
- Samlede kredit timer: 68 timer
- Gebyrer: 30.000 AED
Diplomprogram
- Samlede kredit timer: 22 timer
- Gebyrer: 30.000 AED