Diplom i kulinarisk ledelse
George Brown College
Nøgleinformation
Campus placering
Toronto, Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
CAD 19.041 / per year *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
May 2024
* hjemmeundervisning | $15.190 for international undervisning. Alle gebyrer kan ændres uden varsel
Introduktion
Slut dig til Canadas største kulinariske skole beliggende i hjertet af Torontos centrum. George Brown sætter dig i centrum for den kulinariske industri i Canada og hjælper med at udvikle den viden og de teknikker, der er nødvendige for at få succes som kok, kok eller kulinarisk leder i vores to-årige diplomuddannelse i kulinarisk ledelse. Demonstrationer, foredrag og erfaringsbaseret læring vil lære dig de grundlæggende færdigheder, du skal bruge for en succesfuld karriere i nutidens førende restauranter og alle områder af den kulinariske industri.
Lær de færdigheder, der kræves for at blive en succesfuld kok, kok eller kulinarisk leder fra meget erfarne branchefolk i vores toårige Culinary Management-diplomprogram. Derudover vil vores specialfokuserede kulinariske ledelseskurser lære dig om nye kulinariske trends såsom lokale bæredygtige fødevarer, ernæring og internationale påvirkninger. Du vil udvikle de menneskelige færdigheder, du skal bruge for at opbygge en succesfuld karriere i den kulinariske industri, og de lederevner, du skal bruge for at drive en virksomhed. For at toppe det hele vil du også gennemføre et unikt industrieksternskabsprogram, som giver dig en chance for at arbejde med erfarne kokke og brancheledere.
Dette program giver den komplette in-school del af Cook Apprenticeship-programmet fra Ministeriet for gymnasier og universiteter (MCU).
Program tidsplan
Tidsplanen for Culinary Management-programmet kører i øjeblikket fra mandag til fredag. Derudover kan nogle klasser begynde kl. 7.00, og andre kan køre indtil kl. 22.00
Dine feltuddannelsesmuligheder
Som en del af programmet vil du gennemføre et 14-ugers brancheeksternship. George Brown arbejder med arbejdsgivere og industripartnere for at identificere potentielle muligheder for erhvervserfaring. Studerende opfordres også til at forfølge selvstændige erhvervserfaringsmuligheder inden for kulinarisk ledelse, som de mener vil give de læringserfaringer, de værdsætter, og opfylde programmets læringsresultater.
Denne værdifulde erhvervserfaring kan igen føjes til dit CV. Ud over mere formel arbejdserfaring på jobbet George Brown College sig på at give læringsmuligheder med udfordringer og kunder i den virkelige verden.
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
Stipendier til internationale studerende på George Brown College er generelt priser inden for programmet baseret på elevernes akademiske præstationer (og andre kriterier) på George Brown College efter begyndelsen af det akademiske program. Besøg vores hjemmeside for mere information om stipendier til internationale studerende .
Læreplan
Krævede kurser
1. semester | 2. semester |
|
|
3. semester - Kategori 1 | 4. semester - 2. studieretning |
|
|
* 7 ugers kursus
**Med udgangspunkt i resultaterne af din indplaceringstest kan det være nødvendigt at tage COMM 1000 Introduction to College Communication, før du kan gå videre til COMM 1007. Det kan også være nødvendigt at tage MATH 1000 (Matematisk grundlag), før du kan gå videre til MATH 1102 (Matematik for gæstfrihed). COMM 1000 og MATH 1000 tæller ikke med som et kursus, der kræves for at opnå eksamen, og du skal betale for dette ekstra kursus.
Programresultat
Den færdiguddannede demonstrerer evnen til at:
- Tilvejebringe avanceret kulinarisk planlægning, tilberedning og præsentation til en række forskellige fødevaremiljøer ved hjælp af en række klassiske og moderne teknikker.
- anvende grundlæggende og avanceret fødevare- og bagevidenskab på tilberedning af fødevarer for at skabe det ønskede slutprodukt.
- Bidrage til og overvåge andres overholdelse af et velholdt køkkenmiljø og servering af mad- og drikkevarer, der er fri for skadelige bakterier eller andre forurenende stoffer, under overholdelse af sundheds-, sikkerheds-, hygiejne- og fødevarebeskyttelsesreglerne.
- Sikre sikker drift af køkkenet og alle aspekter af madtilberedning for at fremme sunde arbejdspladser, ansvarlig køkkenforvaltning og effektiv udnyttelse af ressourcerne.
- Skab menuer, der afspejler viden om ernæring og fødevareingredienser, fremmer den generelle sundhed og trivsel, imødekommer en række ernæringsmæssige behov og præferencer og tager højde for ændringer i forbindelse med særlige diæter, fødevareallergier og intolerancer, alt efter behov.
- Anvende forretningsprincipper og anerkendte branchens omkostnings- og kontrolpraksis på foodserviceaktiviteter for at styre og fremme en økonomisk ansvarlig drift.
- Anvende viden om bæredygtighed, etisk og lokal fødevareforsyning og fødevaresikkerhed på tilberedning af mad og køkkenledelse, idet man erkender de potentielle virkninger på fødevareproduktion, forbrugernes valg og driften inden for foodserviceindustrien.
- udvælge og anvende teknologi, herunder moderne køkkenudstyr, til fødevareproduktion og -fremme.
- fungere effektivt som medlem af et team, der tilbereder og serverer mad og drikkevarer, og bidrage til en vellykket madservering ved at anvende selvforvaltning og interpersonelle færdigheder.
- Udvikle strategier for løbende personlig og faglig læring for at sikre, at man er ajour med og reagerer på nye kulinariske teknikker, regler og praksis i fødevarebranchen.
- Bidrage til udviklingen af markedsføringsstrategier, der fremmer en vellykket drift af en restaurationsvirksomhed.
- Bidrage til den forretningsmæssige ledelse af en række forskellige mad- og drikkevaredriftsaktiviteter for at skabe et engagerende arbejdsmiljø, der afspejler fremragende service.
Karrieremuligheder
Din karriere
Der venter dig en verden af muligheder, når du er færdiguddannet. Toronto alene har mere end 9.000 restauranter og 200 hoteller samt adskillige klubber, feriesteder, kurbade og cateringfirmaer. De kulinariske færdigheder, du lærer på George Brown Chef School, er efterspurgt af arbejdsgivere i hele Canada og internationalt, og du vil have den kokkeuddannelse, der skal til for at skabe en succesfuld karriere herhjemme eller rundt om i verden.
Fremtidige undersøgelsesmuligheder
Dimittender kan være berettiget til direkte adgang til flere George Brown College programmer, herunder Culinary Arts - italiensk, Food and Nutrition Management (yderligere regnskabskursus påkrævet), Advanced French Patisserie og tredje år af vores Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management) program. (Yderligere kurser er påkrævet.)
Kandidater fra dette program kan få en avanceret status på førende internationale universiteter.