Diplom i kulinarisk ledelse
Fanshawe College
Nøgleinformation
Campus placering
London, Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
CAD 9.611 *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* $ 591,29 / sigt: samlet gebyr for canadiske studerende. USD 2.749,56 / sigt: samlet gebyr for internationale studerende pr. Semester. De faktiske omkostninger for 2020/21 fastlægges stadig
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Vi er ikke din gennemsnitlige kulinariske skole
Vi mener, at enhver kok fortjener en kvalitetsuddannelse, der giver et forskelligt sæt færdigheder, der åbner dørene for utallige karrieremuligheder. På Fanshawe kulinariske skole vil vi forberede dig med alt hvad du har brug for for at få succes i branchen. Hvis dit mål er at arbejde i de fineste restaurantkøkkener, eje en madbil eller starte en cateringvirksomhed, leverer Fanshawe den træning, du har brug for !
Kurser, der undervises i Culinary Management-diplomuddannelsen, inkluderer de grundlæggende elementer i fødevareproduktion, en bred vifte af madlavningstiler og så meget mere. Du lærer om spisekultur, teori og historie om at blande drikkevarer samt vinens historie, og hvordan man parrer det med mad. Du lærer endda ind og outs ved køkkenhåndtering, god mad og hosting som en del af din træning.
Programfunktioner:
- Programmet tilbydes to steder - gælder det, der bedst passer til dine præferencer:
- Leveret på Fanshawe kulinariske skole beliggende i hjertet af London sentrum, Ontario og tæt på branchepartnere og fremtidige arbejdsgivere
- Leveres på Oakwood Resort i Grand Bend, Ontario (gennem vores Clinton-side) ved bredden af Lake Huron i et samfund kendt for sine strande, rekreation, turisme og mere
- Få praktisk, praktisk køkkentræning:
- I Fanshawe's undervisningsrestaurant, The Chef's Table på Fanshawe College , beliggende i centrum af London
- Mens du bor og arbejder på stedet i køkkener fra det fuldt operationelle, Oakwood Resort året rundt i Grand Bend
- Programmet inkluderer en 5-ugers feltplacering i branchen
- Avanceret facilitet med bagning og kulinariske laboratorier med det nyeste udstyr
- Få en stor mængde madlavning ved at deltage i fritidsaktiviteter velgørenhedsarrangementer i løbet af studieåret
- Prisvindende studerende fra deltagelse i årlige konkurrencer på både lokalt og nationalt niveau
- International ekskursion mulighed for at træne med verdenskendte kokke i Italien eller Schweiz
- Rekrutteringsstop for større aktører i den kulinariske industri, der hvert år kommer til Fanshawe for at mødes med studerende
- Mulighed for at opnå WSET- og Prud'homme Beer-certificeringer
- Mulighed for videreuddannelse gennem Pathways til andre Fanshawe-programmer, herunder kunsthåndværkskunst, ernæring og madservicestyring og styring af bagning og konditori
Andre oplysninger
Kandidater i programmet er berettigede til at fortsætte deres studier i et af følgende eksamensbeviser:
- Bagning og konditori Management.
- Ernæring og madservicestyring.
- Kandidater i dette program er også berettiget til at ansøge om Artisanal Culinary Arts Graduate-programmet.
Program Pathways
Kandidater i programmet er berettigede til at fortsætte deres studier i et af følgende programmer:
- Bagning og konditori Management
- Ernæring og madservicestyring
Kandidater i dette program er også berettiget til at ansøge om Artisanal Culinary Arts postgraduate program
Læringsresultater
Den studerende har pålideligt vist evnen til at:
- Tilvejebring avanceret kulinarisk planlægning, forberedelse og præsentation for en række fødevareservicemiljøer ved hjælp af en række klassiske og moderne teknikker.
- Anvend grundlæggende og avanceret mad og bag videnskab til madlavning for at skabe det ønskede slutprodukt.
- Bidrage til og overvåge andres overholdelse af tilvejebringelsen af et godt vedligeholdt køkkenmiljø og til service af mad- og drikkevarer, der er fri for skadelige bakterier eller andre forurenende stoffer, der overholder reglerne for sundhed, sikkerhed, sanitet og håndtering af fødevarer.
- Sørg for sikker drift af køkkenet og alle aspekter af madlavning for at fremme sunde arbejdsområder, ansvarlig køkkenstyring og effektiv brug af ressourcer.
- Opret menuer, der afspejler viden om ernæring og fødevareingredienser, fremmer generel sundhed og velvære, reagerer på en række ernæringsmæssige behov og præferencer og adresserer ændringer til specielle diæter, fødevareallergier og intolerancer efter behov.
- Anvend forretningsprincipper og anerkendt praksis for industriens prisfastsættelse og kontrol på fødevareserviceaktiviteter for at styre og fremme en finansielt ansvarlig operation.
- Anvende viden om bæredygtighed *, etisk og lokal mad sourcing og fødevaresikkerhed til madlavning og køkkenhåndtering, idet du anerkender de potentielle påvirkninger på fødevareproduktion, forbrugervalg og operationer inden for fødevareservicesektoren.
- Vælg og brug teknologi, herunder moderne køkkenudstyr, til fødevareproduktion og promovering.
- Udfør effektivt som medlem af et mad- og drikkevarerforberedelses- og serviceteam og bidrage til succes med en mad-service-operation ved at anvende selvledelses- og interpersonelle færdigheder.
- Udvikle strategier for kontinuerlig personlig og professionel læring for at sikre valuta med og lydhørhed over for nye kulinariske teknikker, forskrifter og praksis i fødevareservicesektoren.
- Bidrage til udviklingen af marketingstrategier, der fremmer en vellykket drift af en fødevarevirksomhed.
- Bidrage til forretningsadministrationen af en række fødevarer og drikkevarer for at skabe et engagerende arbejdsmiljø, der afspejler serviceekspertise.
Kurser
Niveau 1
Tag alle følgende obligatoriske kurser:
- FDMG-1113 Madtilberedning 1
- SFTY-1067 fødevaresikkerhed, smart server og førstehjælp
- BAKE-1021 Bages praktisk 1
- BAKE-1002 Bake Theory
- DEVL-1049 Karriereforberedelse
- WRIT-1042 Begrundelse og skrivning 1-turisme / gæstfrihed
- MATH-1210 Matematik til gæstfrihed
- FDMG-1114 Restaurantproduktion 1
Niveau 2
Generel uddannelse - Tag et 3-kredit valgfag til almen uddannelse.
Tag alle følgende obligatoriske kurser:
- FDMG-3043 madlavning 2
- FDMG-3044 Garde Manger
- FDMG-1064 Indkøb & Menuplanlægning
- COMM-3080 Comm for turisme og gæstfrihed
- FDMG-1104 grundlæggende kulinarisk viden
- NUTR-1018 Ernæring-introduktion
- FDMG-1039 Spisning for professionel succes
Niveau 3 - Externship
Tag følgende obligatoriske kursus:
- FDMG-3001 Externship 1
Niveau 4
Tag alle følgende obligatoriske kurser:
- ENTP-3001 Entreprenørånd
- FDMG-5003 Food Facility Design
- HOSP-3007 numre til gæstfrihed
- FDMG-3038 Food & Wine Dynamics
- FDMG-3046 Håndværkskøkken
Niveau 5
Tag alle følgende obligatoriske kurser:
- MGMT-3012 Management teknikker
- PLAN-5001 Hovedbegivenheden
- FDMG-5019 Kulinarisk viden-Adv
- FDMG-3045 Moderne køkken
- FDMG-5022 Chef's Table
- BEVR-1005 Øl, spiritus Historie og kultur
Yderligere krav
Tag alle de følgende obligatoriske kurser - normalt taget i niveau 4 og 5
- BAKE-3010 Cafe Produktion
- FDMG-3047 Restaurantproduktion 2
Generel uddannelse - valgfag
- Tag 3 generelle uddannelseskreditter - normalt taget i niveau 2
Program Residency
Studerende skal gennemføre et minimum af 21 point i dette program på Fanshawe College at imødekomme kravet om programophold og udeksaminere fra dette program. Marcus Herzberg / Pexels
Adgangskrav
- OSSD med kurser fra College (C), University (U), University / College (M) eller Open (O) stream med :
- Enhver grad 12 engelsk (C) eller (U)
- Enhver grad 11-matematik * (C), (U) eller (M)
eller
- Academic and Career Entrance Certificate (ACE)
eller
- Ontario High School Equivalency Certificate (GED) og :
- Enhver grad 11-matematik * (C), (U) eller (M)
eller
- Ældre ansøger med stående i de krævede kurser nævnt ovenfor
Bemærk:
* Ansøgere, der mangler den krævede matematik, kan stadig få adgang til optagelse ved at gennemføre passende forudgående opgradering.
Engelsk Sprogkrav
Ansøgere, hvis første sprog ikke er engelsk, skal være påkrævet for at demonstrere færdigheder på engelsk ved en af følgende metoder:
- En Grade 12 College Stream eller University Stream engelsk kredit fra en Ontario Secondary School, eller tilsvarende, afhængigt af programmets Adgangskrav
- Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) -test med et minimumsresultat på 79 for den internetbaserede test (iBT) med testresultater inden for de sidste to år
- International English Language Testing System (IELTS) Akademisk test med en samlet score på 6,0 uden score mindre end 5,5 i et af de fire bånd, med testresultater inden for de sidste to år
- Kanadisk Academic English Language (CAEL) test med en samlet score på 60 uden score mindre end 50 i nogen af de fire bands med testresultater inden for de sidste to år
- Pearson Test af engelsk akademisk (PTE) med en minimum score på 53, med testresultater inden for de sidste to år
- En Cambridge engelsk test (FCE / CAE / CPE) med en samlet score på Cambridge English Scale of 169 uden sprogfærdigheder mindre end 162, med testresultater inden for de sidste to år
- En engelsk sprogevaluering (ELE) på Fanshawe College med en minimumscore på 70% i alle dele af testen med testresultater inden for de sidste to år
- Fanshawe College ESL4 / GAP5 studerende: Mindste klasse på 80% i ESL4 / GAP5 Level 8, 75% i ESL4 / GAP5 Level 9 eller 70% i ESL4 / GAP5 Level 10
Anbefalet faglig forberedelse
- Grade 11 Mad og kultur (M)
- Grade 12 Ernæring og sundhed (C)
- Grad 11 Informations- og kommunikationsteknologi: Det digitale miljø (O) ELLER Grad 12 Informations- og kommunikationsteknologi: Multimedieløsninger (C)
- Enhver Grade 11 eller Grade 12 Entrepreneurship (C) eller (O)
- Grad 11 og Grad 12 Gæstfrihed og Turisme (C)
- Akademisk og karriere Entrance Certificate (ACE): Business eller teknisk matematik kursus og Computer Færdigheder kursus
Anbefalet personlig forberedelse
- Udvikle interesse for madlavning og service ved at besøge restauranter og hoteller
- Udvikle en interesse i andre landes fødevarer og skikke
- Udvikle lederskab færdigheder
- Den slags person, der går ind på gæstfrihedens område, bør være ansvarlig, personlig og bør nyde at arbejde med mennesker i en udfordrende industri
- Beskæftigelse i hospitalsbranchen vil være et aktiv
Avanceret Stående
Ansøgere kan ansøge om avanceret stående på baggrund af tidligere akademiske præstationer hos en anden institution og / eller forudgående vurdering og anerkendelse (PLAR). Avanceret stående kvalificerer ansøgeren til direkte adgang til et andet eller højere niveau af programmet.
Ansøgers udvælgelseskriterier
Hvor antallet af støtteberettigede ansøgere overstiger de ledige pladser i programmet, vil ansøgernes udvælgelseskriterier være:
- Præference for faste beboere i Ontario.
- Modtagelse af ansøgning inden 1. februar (Efter denne dato vil Fanshawe College behandle ansøgere på først til mølle-basis, indtil programmet er fuldt).
- Opnåelse i adgangskravene.
Post-adgangskrav
- Valid Safe Food Handlers Certifikat
- Valid Smart Serve Certificate
- Gyldigt førstehjælp / HLR-certifikat
Karrieremuligheder
Kandidater kan forvente at finde beskæftigelse som kokke på forskellige niveauer i en lang række fødevareservicemiljøer. Den uddannelse, der tilbydes, kan også føre til muligheden for selvstændig ansættelse i gæstfrihedsindustrien og / eller chef / madservicechef.
Indlæggelser
Læreplan
Kurser
Niveau 1
Tag alle de følgende obligatoriske kurser:
- FDMG-1113 ---- Tilberedning af fødevarer 1
- BAKE-1021 ---- Bagningspraktik 1
- BAKE-1002 ---- Teori om bagning
- DEVL-1049 ---- Karriereforberedelse
- WRIT-1042 ---- Begrundelse & Skrivning 1-Turisme/hospitalitet
- FDMG-1104 ---- Grundlæggende kulinarisk viden
- FDMG-1114 ---- Restaurantproduktion 1
Niveau 2
Generel uddannelse - Tag et valgfrit kursus på 3 kreditter inden for generel uddannelse.
Tag alle de følgende obligatoriske kurser:
- FDMG-3043 ---- Tilberedning af fødevarer 2
- FDMG-3044 ---- Garde Manger
- FDMG-1064 ---- Indkøb & Menuplanlægning
- COMM-3080 ---- Comm for Tourism & Hospitality
- MATH-1210 ---- Matematik for gæstfrihed
- NUTR-1018 ---- Ernæring-Intro
- ANTH-1012 ---- Kulturel antropologi
Niveau 3 - Eksternt praktikophold
Tag følgende obligatoriske kursus:
- FDMG-3001 ---- Eksternt praktikophold 1
Niveau 4
Tag alle de følgende obligatoriske kurser:
- ENTP-3006 ---- Kulinarisk iværksætteri
- FDMG-5003 ---- Design af fødevarefaciliteter
- HOSP-3007 ---- Tal til gæstfrihed
- BEVR-3011 ---- Vine
- FDMG-3046 ---- Håndværkskøkken
Niveau 5
Tag alle de følgende obligatoriske kurser:
- MGMT-3012 ---- Ledelsesteknikker
- FDMG-5019 ---- Kulinarisk viden-Adv
- FDMG-3045 ---- Moderne køkken
- FDMG-5022 ---- Chef's Table
- BEVR-1005 ---- Øl og spiritus Historie & Kultur
Yderligere krav
Tag alle de følgende obligatoriske kurser -
Sædvanligvis på niveau 4 og 5
- BAKE-3010 ---- Caféproduktion
- FDMG-3047 ---- Restaurantproduktion 2
Generel uddannelse - valgfag
Tag 3 generelle uddannelsespoint - normalt på niveau 2
Program opholdssted
Studerende skal gennemføre mindst 20 credits i dette program på Fanshawe College for at opfylde kravet om opholdstilladelse i programmet og afslutte dette program
Galleri
Programresultat
Den færdiguddannede har på pålidelig vis demonstreret evnen til at:
- at levere grundlæggende kulinarisk planlægning, tilberedning og præsentation i en række forskellige fødevaremiljøer.
- anvende grundlæggende og avancerede* teorier om mad og bagning og andre beslægtede teorier på alle aspekter af tilberedning af fødevarer.
- at bidrage til et sundt, sikkert og velholdt køkkenmiljø og til servering af fødevarer og drikkevarer, der er fri for skadelige bakterier og andre forurenende stoffer.
- anvende viden om køkkenledelsesteknikker, hvis det er nødvendigt, for at støtte operationens mål og ansvarlig anvendelse af ressourcerne.
- at anvende grundlæggende ernæringsprincipper på alle aspekter af fødevareproduktionen.
- at fungere effektivt som medlem af et team, der tilbereder og serverer mad og drikkevarer.
- at anvende teknikker til omkostningskontrol i forbindelse med restaurationsvirksomhed.
- anvende selvforvaltning og interpersonelle færdigheder til at forbedre præstationen som medarbejder og teammedlem og bidrage til en vellykket foodservicevirksomhed.
- at udvikle løbende strategier og planer for personlig faglig udvikling for at forbedre kulinariske, ledelsesmæssige og ledelsesmæssige færdigheder inden for hotel- og restaurationsbranchen.
Karrieremuligheder
Kandidater fra Fanshawe's Culinary Management-program kan forvente at finde beskæftigelse som kokke på forskellige niveauer i en lang række forskellige fødevareservicemiljøer lokalt, provinsielt, nationalt og internationalt. Den uddannelse, der gives i løbet af programmet, kan i sidste ende føre til karrieremuligheder, herunder:
- souschef
- Chefkok
- personlig kok
- virksomhedskok
- ernæringsmæssig kok
- produktudviklingskok
- madstylist
- leverandør af madservice
- caterer
- direktør for mad og drikkevarer
- køkkenchef
- cateringchef
- selvstændig erhvervsvirksomhed
- leder af food service
Her er nogle eksempler på karrieremuligheder for kandidater fra Fanshawe's Culinary Management-program:
Souschef
Hjælpe køkkenchefen med administrative opgaver og føre tilsyn med køkkenbrigaden. Tilberede ingredienser og tilberede måltider i en række forskellige kommercielle køkkenmiljøer.
Chefkok
Lede, uddanne og overvåge personalet og samtidig skabe et motiverende arbejdsmiljø.
Chefkøkkenchef
Overvågning af køkkenpersonalets aktiviteter, herunder udarbejdelse af menuer og kvalitetskontrol for at sikre en vellykket måltidsservice.
Studenterklæringer
English Language Requirements
Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.