Diplom i bagning og konditori
SAIT - Southern Alberta Institute of Technology
Nøgleinformation
Campus placering
Calgary, Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
CAD 16.803 *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* til indenlandske studerende; 44.641 USD til internationale studerende
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Tag enestående instruktører med baggrunde inden for traditionel og moderne bagning og konditori fra hele verden, tilføj avancerede træningsfaciliteter og et progressivt pensum, og du får det bedste Baking and Pastry Arts-program i Canada.
Hvis du har nydt at bage hele dit liv, har en kunstnerisk flair og er interesseret i at skabe magi med elegante dessertudstillinger, kan vi hjælpe med at bringe din lidenskab til det næste niveau. En karriere inden for bagning og konditori får dig til at balansere nøjagtige målinger og kemi på den ene side, mens du bruger din fantasi og kreativitet til at udvikle spændende nye opskrifter på den anden.
I en branche, der oplever stor efterspørgsel, er kandidater fra SAITs Baking and Pastry Arts-program godt forberedt på en bred vifte af karrieremuligheder efter eksamen. Inden for denne tekniske disciplin er håndværket af konditorer sammensat med kunsten at bage, sukkerartikler og fin håndværkschokoladeproduktion.
Hos SAIT fokuserer vi på din succes gennem en personlig tilgang, små klassestørrelser, masser af praktisk træning og spændende nye facilitetsopgraderinger. Vores laboratorier er avanceret og inkluderer et specialiseret chokoladelaboratorium og Culinary Campus centrum.
I løbet af dette fuldtids toårige diplomuddannelsesprogram bliver du trænet i grundlæggende bagning og avanceret bagepraksis. Programmet dækker gærvarer, kunsthåndværdebrød, kager, sukkerartikler, chokolade, speciel lejlighed og bryllupskager, flaner, tortes og meget mere. Du lærer også vigtige ledelsesfærdigheder inden for fødevareforskrifter, kundeservice, omkostning, prisfastsættelse, merchandising og start af din egen virksomhed.
Hands-on, produktionsmiljø
Vores hovedmål er at forberede dig på den virkelige verden i et praktisk produktionsstil. I løbet af din toårige uddannelse vil du modtage ca. 1400 praktiske træningstimer i bagerilaboratoriet. Du lærer trin for trin taktik og kommer væk med at kende bedste praksis samt praktiske strategier til implementering i den virkelige verden. Du har også chancen for at præsentere dine talenter ved at bage brød og wienerbrødprodukter, der sælges i vores gourmetbutikker, herunder den berømte Highwood Restaurant, Market Place og Culinary Campus centrum.
Lær af de bedste instruktører fra hele verden
Ud over at lære videnskaben med bagning, vil vores instruktører også inspirere din kreativitet. De meget fornemme instruktører i Baking and Pastry Arts-programmet er virkelig noget andet. Deres forskellige baggrunde og specialiteter spænder fra eksekutive konditorer fra tophoteller i New York, Hawaii og Bermuda til lokale, iværksætterbagerere.
Professionelt betalt praktikplads
Mellem dit første og andet studieår kommer du til at anvende dine færdigheder i en professionel betalt praktikplads. Ud over at få erfaring i et miljø i den virkelige verden giver praktikpladser værdifulde forbindelser og muligheder for netværk med fremtidige arbejdsgivere.
Som studerende kan du også drage fordel af spændende internationale studieture. Tidligere turnéplaceringer har inkluderet Frankrig, Australien, Thailand, Tyskland, Spanien og Portugal.
Arbejd mod at blive en certificeret svensk bager
Studerende, der med succes afslutter bagerediplomatet, kan vælge at skrive sværmebagereksamen. For at blive certificeret svendmester skal studerende gennemføre yderligere nødvendige arbejdstid.
Din karriere
Du vil være forberedt på en bred vifte af karrieremuligheder inden for bagning og konditori efter eksamen. Du finder muligvis arbejde lokalt eller i udlandet som et (n):
- Konditor
- Specialitet kage dekoratør
- Bageri manager
- Detailbager
- Chocolatier
- Entreprenør
Kandidater i programmet Baking and Pastry Arts har en ansættelsesgrad på 96%.
Student succes
- Husk gæstfrihedssektorens åbningstider kan variere fra tidlig morgen til sent på aftenen og inkluderer ofte ferie.
- Bageri- og konditorbranchen er et hurtigt tempo, dynamisk miljø med fokus på kvalitet og kundeservice. Du skal være i stand til at håndtere stressende situationer korrekt (for eksempel at håndtere en line-up af kunder).
- Du bliver bedt om at stelle og klæde sig i henhold til branchens forventninger, mens du er i din praktiske træning.
- Du skal være i god fysisk tilstand til denne krævende handel, hvor du vil være på dine fødder i lange timer og udføre gentagne produktionsarbejder.
- De fleste succesrige studerende bruger cirka 20 timer om ugen på at lave hjemmearbejde og gennemgå med yderligere undersøgelser, der kræves for at forberede sig til eksamener.
- Materialet præsenteres med en forholdsvis hurtig hastighed. For at opnå størst mulig succes, skal du være til stede og tage ansvar for din læringserfaring.
- Du skal være i stand til at læse, skrive og forstå det engelske sprog på et niveau, der overstiger grundlæggende samtaleengelsk.
- Studerende med højere karakterer i gymnasiet oplever normalt mere succes i SAIT-programmer.
Legitimationsoplysninger og akkreditering
Efter succesfuld gennemførelse af dette program modtager kandidater et SAIT-eksamensbevis i bagning og konditori.
Studerende opfordres til at skrive alle tre perioder i Alberta Journeyman Baker-eksamener, efter at de med succes har afsluttet de tilsvarende kurser i det første og andet år i Baking and Pastry Arts-diplomuddannelsen.
Overførselsindstillinger
Muligheden for at fremme din uddannelse gennem overførsel til, inden for eller fra SAIT er tilgængelig med følgende universiteter og colleges:
- Alberta læretid og erhvervsuddannelse
SAIT / SAIT
Optagelse og udvælgelse
- Efterår 2020 start: ansøgninger accepteret 2. oktober 2019, indtil 1. juli 2020.
Nøgleinformation
- Startdatoer: 8. september 2020
- Længde: 2 år
- Tuitioner og gebyrer pr. År:
- År 1: $ 7.539 (indenlandsk) / $ 24.197 (international)
- År 2: $ 6.528 (indenlandsk) / $ 20.444 (international)
* Studieafgift, gebyrer, bøger og leveringsomkostninger kan ændres
Ideelle studerende
Student succes
- Husk gæstfrihedssektorens åbningstider kan variere fra tidlig morgen til sent på aftenen og inkluderer ofte ferie.
- Bageri- og konditorbranchen er et hurtigt tempo, dynamisk miljø med fokus på kvalitet og kundeservice. Du skal være i stand til at håndtere stressende situationer korrekt (for eksempel at håndtere en line-up af kunder).
- Du bliver bedt om at stelle og klæde sig i henhold til branchens forventninger, mens du er i din praktiske træning.
- Du skal være i god fysisk tilstand til denne krævende handel, hvor du vil være på dine fødder i lange timer og udføre gentagne produktionsarbejder.
- De fleste succesrige studerende bruger cirka 20 timer om ugen på at lave hjemmearbejde og gennemgå med yderligere undersøgelser, der kræves for at forberede sig til eksamener.
- Materialet præsenteres med en forholdsvis hurtig hastighed. For at opnå størst mulig succes, skal du være til stede og tage ansvar for din læringserfaring.
- Du skal være i stand til at læse, skrive og forstå det engelske sprog på et niveau, der overstiger grundlæggende samtaleengelsk.
- Studerende med højere karakterer i gymnasiet oplever normalt mere succes i SAIT-programmer.
Karrieremuligheder
Du vil være forberedt på en bred vifte af karrieremuligheder inden for bage- og konditorkunst efter endt uddannelse.Du kan finde arbejde lokalt eller i udlandet som en(n):
- Konditor
- Specialiseret kagedekoratør
- Bagerichef
- Detailbager
- Chocolatier
- Iværksætter
Kandidater fra bage- og konditoruddannelsen har en beskæftigelsesgrad på 96%.
Programundervisning
Galleri
English Language Requirements
Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.