20-måneders programmet er designet til at give studerende, der er lidenskabelige med fødevare- og drikkevareindustrien med faglige kvalifikationer for at starte en karriere i restaurantforvaltning. Programmet omfatter teoretisk viden, praktisk praktisk indhold og praktikophold. Udover at beherske fundamentet for restaurantoperationsstyring, vil eleverne være udstyret med business acumen ved at udvikle færdigheder relateret til økonomi, marketing og human resources management, som er nøglen til at blive en succesfuld restaurant manager professionel. Dette program er ideelt for studerende, der stræber efter stillinger som restaurantchef, catering- eller banketchef, mad- og drikkedirektør indenfor restaurant- og hotelvirksomheder.

Praktikophold

Flere muligheder for nyuddannede og dygtige personer er tilgængelige for at optage på certifikat og diplom programmer med praktiske praktikophold i UAE.

HTMIs solidaritetspartnerskaber på tværs af store internationale hotelgrupper og flyselskaber giver eleverne mulighed for at opleve praktiske praktikophold i en række sektorer i henhold til deres programfokus.

HTMi Dubai karriere vejledningsteam ved, at praktiske færdigheder kombineret med en positiv holdning er højt værdsat af HR-rekrutterere. Derfor har vi designet vores kurser til at trække elevens holdning for at forbedre deres karrieremæssige perspektiver umådeligt. Vores praktikophold og arbejdspladspræstationer taler for sig selv.

75% af alle HTMi-kandidater deltager i større internationale hotelkæder, en ud af tre HTMi-kandidater starter deres hospitality karriere i ledende stillinger, og 80% af HTMi-kandidater sikrer deres fuldtids placering inden de afsluttes deres sidste semestre.

Stipendier

HTMi Dubai tilbyder en række stipendier.

Stipendier tilbydes til personer, der har bestået gymnasiet med mindst 90% klasse gennemsnit (eller tilsvarende) eller CGPA 3.0 ovenfor (eller tilsvarende) for overføringsstuderende. Den studerende skal også støtte sin ansøgning med bevis for hans eller hendes motivation for gæstfrihedsbranchen.

Der er et begrænset antal stipendier til rådighed for hvert semester (starter januar og august hvert år) og ansøgninger skal indsendes mindst to kalender måneder før semesterstart.

Alle ansøgninger vil blive gennemgået af HTMi Dubai akademiske bestyrelse, og shortlisted ansøgere vil blive kontaktet til et interview.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra HTMI Switzerland Dubai »

Senest opdateret April 11, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
20 måneder
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date